Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, μόλις το Φεγγάρι γεμίσει, ξαφνικά ο
καιρός αλλάζει! Κάθε φορά, ένα έντονο φυσικό φαινόμενο προκύπτει, για να μας αποδείξει πως οτιδήποτε συμβαίνει στη Γη, ή γύρω από αυτήν, προκαλεί ενέργειες πολύ μαγικές, επηρεάζει τον καιρό, τον άνθρωπο, τα ζώα, ότι αναπνέει και κινείται στο πλανήτη αυτόν!





Το βρίσκω καταπληκτικό και ποτέ δε το βαριέμαι! Παρατηρώ τον ουρανό, τα δέντρα, τις συμπεριφορές του κόσμου και διαπιστώνω πως υπάρχει αιτία για τα πάντα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο..! Ήρθε ο αέρας για να διώξει τα σύννεφα! Πρέπει να έχει ξαστεριά απόψε! Επιβάλλεται το Φεγγάρι να είναι φωτεινό, γιατί έχει πέσει πολύ σκοτάδι με τον Ποσειδώνα να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια μέρες τώρα!

Ένα Σάββατο πολύ μυστήριο! Τα ψεματάκια θα πέσουν στο τραπέζι προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα, να όμως που κάποιοι δε θα τσιμπήσουν και τόσο, να που ο Άρης δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω από το χαλί, να που ο Ερμής στέλνει ένα παράξενο hello, την ένταση όλο και κάποια στιγμή θα τη βιώσουμε και η συνέχεια ακόμα πιο μυστήρια, αφού οι αντιδράσεις μοναδικές με μια τάση φυγής, προς τα μπαρ και τα ξενύχτια!

Όταν πρωταγωνιστής του σύμπαντος είναι ένας Ιχθύες, όταν έχει από δίπλα του τον Ποσειδώνα να τον παροτρύνει, όταν το Φεγγάρι βρίσκεται ήδη κατσικωμένο από πάνω του, τότε η νύχτα και τα καμώματά της, γίνεται η καλύτερη επιλογή για όλους εμάς! μμμμμμ.. τρομάζω λιγουλάκι.. χαχα!

φιλάκια..!


Κριός
Μέρα κάπως ζόρικη για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Ξυπνάτε με περίεργη διάθεση, μπορεί να θελήσετε να παραμείνετε στο κρεβάτι για ώρες ατελείωτες και να ονειρεύεστε δράκους! Πεσμένα τα κέφια, φταίει το Φεγγάρι για αυτό, οπότε πάρτε το ύφος του λυπημένου, μπας και σας αφήσουν στην ησυχία σας. Είναι τέτοια τα γεγονότα που ξεφεύγετε λιγουλάκι από τη πραγματικότητα, η φαντασία σας καλπάζει, απραγματοποίητες επιθυμίες εμφανίζονται έτσι ξαφνικά και εσείς για ακόμα μια φορά με μουτράκια. Είναι το σύμπαν τέτοιο!

Ταύρος
Μυστήρια πολύ η μέρα σας, γίνεστε κακά και άτακτα παιδιά και ότι προκύψει! Κάποιοι μπορεί να πέσετε τέζα στο κρεβάτι, είναι ψυχολογικό; Σας βρήκε το ξαφνικό αγιάζι; Κάποιοι όμως ντύνεστε ωραία και νυχτοπερπατείτε, κάνετε ζαβολιές, φλερτάρετε και όπου σας βγάλει η νύχτα! Άρης είναι αυτός! Και έρχεται ένα Φεγγάρι να σας κάνει πιο ρομαντικούς από ποτέ, ευαίσθητους πολύ που σίγουρα θα επιθυμήσετε, να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακυρώνετε τα φιλαράκια σας, για ένα φλερτ! Αξίζει τον κόπο;;;

Δίδυμος
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στους Ιχθύες σας πιάνει κανονικότατα, από τις κοτσίδες μάλιστα και σας τις τραβά μέχρι να πονέσετε! Του λωλού με στάμπα, η αλήθεια είναι αυτή, αφού ξαφνικά προκύπτουν ζητήματα που σας αναστατώνουν, δεν έχετε τη διάθεση να τα διαχειριστείτε, θα προτιμήστε να κάνετε έναν παράλογο κακό χαμό και όσο για τις συνέπειες, από αύριο, μη πω μεθαύριο! Ξεσπάτε για ακόμα μια φορά σε εκείνους που δε πρέπει. Και εντάξει αν είναι φιλαράκια, αλλά αν είναι συνεργάτες τότε μήπως να μη..;;;

Καρκίνος
Ξυπνάτε με μια έντονη επιθυμία να φτιάξετε βαλιτσούλα και να βρεθείτε ξαφνικά στο Miami ας πούμε! Όπου φύγει, φύγει, αρκεί να ξεφύγετε από τα γνωστά και να ανανεωθείτε με τα άγνωστα! Οπότε σας βλέπω να ταξιδεύετε μέσω διαδικτύου σε πρώτη φάση, να φοράτε τα μαγιό σας, να κρατάτε και ένα κοκτέιλ στο χέρι και ας βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας! Από τη μια το Φεγγάρι, από την άλλη ο Ποσειδώνας, σας κάνουν πολύ φαντασμένους και ονειροπαρμένους, για αυτό αφήστε τις κρατήσεις για μια άλλη μέρα!!!

Λέων
Μια μούρλια τύπου να «ψάξετε» τα ρούχα σας, τις τσάντες σας, τα μέρη που αράζετε το κορμί σας, μπας και σας έχει πέσει κανά φράγκο, μπας και έχετε χώσει τίποτα έτσι στα ξεχασμένα για τις δύσκολες, τον κατάσκοπο τον κάνετε στα σίγουρα και έχω την εντύπωση πως όλο και κάτι θα ανακαλύψετε! Έναν μικρό θησαυρό ίσως! Καλά μη χαίρεστε γιατί το σύμπαν όπως θα σας το εμφανίσει, έτσι θα σας το εξαφανίσει κιόλας! Τσακ μπαμ! Μη παίρνετε τίποτα στα σοβαρά σήμερα, το Φεγγάρι θολώνει κατά πολύ το μυαλό σας!

Παρθένος
Θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν, από τη μια προτιμάτε τις μοναξιές σας και τις ελευθερίες σας, να όμως που με ένα τέτοιο Φεγγάρι στους Ιχθύες, τις μέρες αυτές και πιο πολύ σήμερα, θα θέλατε μια αγκαλίτσα, ένα φιλάκι, μερικές στιγμές ρομαντικές, ζεστές, ότι πρέπει για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες του Σεπτέμβρη! Αποφύγετε τους τσακωμούς, αν νιώθετε μια υπερένταση, βγείτε έξω για τρέξιμο, να πάτε ένα γυμναστήριο! Εκτονωθείτε φυσικά! Τι πιο καλύτερο; Χαοτικός ο ψυχικός σας ο κόσμος, απλά το σύμπαν έχει κέφια!

Ζυγός
Τα κάνετε λίγο μπάχαλο στην ερωτική σας τη ζωή, μια υπερένταση τη νιώθετε, σας φταίνε όλα, ξεσπάτε με έναν περίεργο τρόπο! Θα σας έλεγα, προσοχή στο τιμόνι και αν το βράδυ αποφασίσετε να νυχτοπερπατήσετε, υπάρχουν και τα ταξί ξέρετε! Γυαλίζει το ματάκι σας σήμερα, από τη μια το Φεγγάρι, από την άλλη ο Άρης, πάει σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη είναι στο δρόμο έρχεται, συγκρατηθείτε λοιπόν σε μαντάτα που κρύβουν ψεματάκια, που αφορούν κυρίως την ερωτική σας τη ζωή!

Σκορπιός
Σήμερα θα θέλατε πολύ να σας πιάσει κάποιος από το χέρι, να σας κοιτάξει γλυκά μέσα στα μάτια και να σας ρωτήσει «τι έχετε;»! Το αποζητάτε εσείς που γνωρίζετε εκ των πραγμάτων πως δε παίζει κάτι τέτοιο, γιατί όσοι Σκορπιοί συνοδεύεστε δε νομίζω να έχετε τέτοιες επιθυμίες! Οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε σήμερα, με ένα Φεγγάρι «ΝΑ» μη περιμένετε να σας βγει και τόσο! Οι δρόμοι κλειστοί από παντού, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν! Το νου σας με τα αιχμηρά αντικείμενα, γιατί αντί για δαχτυλίδι ίσως να βάλετε και μια γάζα!

Τοξότης
Εννοείται πως η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σας έχει ήδη τρελάνει το μυαλό και κάνετε στενή παρέα με την ανησυχία και τις υπερβολές! Αμέτρητες οι σκέψεις που έχετε, από τη μια η δουλειά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, σας αποζητούν παντού και εσείς στη μέση, μπερδεμένοι και αγχωμένοι, για το τι θα κάνετε, το πώς και το πότε! Πάντως σε όλα πρέπει να δώσετε το παρόν! Σας πέφτουν πράγματα από τα χέρια, σκουντουφλάτε από εδώ και εκεί, του λωλού και λίγα λέω! Εννοείται πως ακόμα και το ίσιωμα είναι επικίνδυνο για εσάς!

Αιγόκερως
Οτιδήποτε έχετε κανονίσει για σήμερα, να ξέρετε πως παίζει και να μη συμβεί απολύτως τίποτα και ξαφνικά να μείνετε στο σπιτάκι σας, με σκέψεις τύπου «τι έγινε;»! Μη πιέζετε τις καταστάσεις, αν κάτι είναι εμποδισμένο, τότε σίγουρα κρύβεται κάποιος λόγος από πίσω! Αποφύγετε τις συναλλαγές και τα δρομολόγια, ίσως να είναι πιο safe στη βάση σας! Από τη μια θέλετε να κάνετε έναν μεγάλο χαμό, να ξεσπάσετε, να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και από την άλλη θέλετε τα ίδια πρόσωπα να σας αγαπούν! Πώς γίνεται αυτό, να μας το πείτε!

Υδροχόος
Είμαι σίγουρη πως έχετε ξεπαραδιαστεί τις μέρες αυτές, όλο δίνετε και δίνετε τα πολύτιμα τα φράγκα σας και όλο δουλειά δε γίνεται και τρελαίνεστε κανονικά! Εντάξει το τέλειο, θέλει κόπο, χρόνο και χρήμα, οπότε μη γκρινιάζετε, το αποτέλεσμα μετρά, όποτε είναι η ώρα του να έρθει! Σήμερα όμως με το Φεγγάρι να δίνει ρέστα και με τον Ποσειδώνα επίσης, καλό είναι να ξεχάσετε τα λεφτουδάκια σας στο σπίτι, τις κάρτες επίσης και να κάνετε ένα test drive, στους τριγύρω σας. Θα πληρώσει κανείς το λογαριασμό για εσάς;;;

Ιχθύες
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Έφτασε και αυτή η μέρα, που θα σας δούμε πάλι με το μάτι γυαλισμένο και λίγα λέω! Όλα στα κόκκινα, πιο ευαίσθητοι από ποτέ, παραπονιάρηδες επίσης και αντιδραστικοί στο φουλ! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, γίνεστε πάλι παράλογοι, βγαίνει ο κακός σας ο εαυτός στην επιφάνεια και ξαφνικά οι ελευθερίες σας σε πρώτο πλάνο! Έχει νυχτοπερπατήματα απόψε, παίζει να πάρετε αγκαλιά όλο το μπαρ, τις ζαβολιές σας θα τις κάνετε, σε σημείο αύριο το πρωί να αναρωτιέστε, «ποιοι είστε και πού πάτε».. omg!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay