Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια: Η Αφροδίτη μαγικά εμφανίζει.. Αγάπες από το Παρελθόν! by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθώς γνωρίζετε, η Αφροδίτη έχει φτιάξει βαλιτσούλα,
έχει ταξιδάκι μπροστά της, το πόσο αγωνιά να βρεθεί στο σπίτι του Ζυγού, δε το φαντάζεστε! Επιτέλους μετά από καιρό, θα βρεθεί στο εξοχικό της, στα γνώριμα και στα ζεστά τα μέρη, όπου η ομορφιά και η αγάπη, ανθίζουν κάθε φορά!

Ας τη φανταστούμε έτσι για μια στιγμή, βρίσκεται μέσα σε ένα τρένο, κάθεται στο παράθυρο και αγναντεύει τα βουνά, τις πεδιάδες, τα ποτάμια, τις θάλασσες, αφήνεται ελεύθερη στη μαγεία του σύμπαντος και ας οι ράγες είναι πάνω σε σύννεφα, μια γκρίζα, μια λευκά, να και ο ουρανός.. τόσα χρώματα, μωβ, ροζ, γαλάζιο.. Αυτό και αν είναι Το ταξίδι!

Είναι ιδανικό το τοπίο, για να ονειρευτεί, να αισθανθεί, να νοσταλγήσει, εκείνη την αγάπη, εκείνα τα δυο μάτια, εκείνο το χαμόγελο, εκείνο το χάδι, από τον άνθρωπο, τον έναν και μοναδικό! Τον Έρωτα της ζωής της. Της λείπει, φαίνεται παντού, η γλώσσα του σώματος, στο παράθυρο, έγραψε το όνομά του.. Να και ο αναστεναγμός.. τον ακούσατε;;;

Και κάπως έτσι τα Ταυράκια, οι Σκορπιοί, τα Καρκινάκια, οι Ιχθύες, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, τις μέρες αυτές, ίσως να νοσταλγήσετε έναν παλιό σας έρωτα, μια αγάπη αξέχαστη στους αιώνες, που σημαίνει πως ένα τηλεφώνημα έκπληξη, μπορεί να προκύψει από στιγμή σε στιγμή..! Ακόμα και ένα μήνυμα αν έρθει, δε μας χαλάει, έτσι;;; Συνήθως οι σκέψεις είναι αμοιβαίες. Όταν ένα πρόσωπο κολλά με έντονο τρόπο μέσα στο μυαλό, όταν κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας, φανερώνει κρυφά σημάδια, ακόμα και τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο, είναι σαν να είναι βαλτά, εσκεμμένα, θέλουν οπωσδήποτε να θυμίσουν κάτι, εκείνο το συναίσθημα, που ανήκει μόνο σε έναν ή μια!
Ταξιδεύει ρομαντικά η Αφροδίτη, ξεφεύγουμε εμείς οι κοινοί θνητοί!

Το σύμπαν τις μέρες αυτές, εκπέμπει απίστευτες ενέργειες, σε συνδυασμό με τους πλανήτες και τη σημερινή πανσέληνο στους Ιχθύες! Υπάρχει μια μυστική συνομωσία, με σκοπό να γίνουν ερωτικά ξεκαθαρίσματα, κάθε τύπου μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα! Οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα, αγαπάμε και θέλουμε να το δείξουμε με κάθε τρόπο, μα και το αντίθετο να συμβαίνει, έφτασε ο καιρός ίσως ακόμα και για ένα αντίο! Ή μαζί ή χώρια, αλλά με στόχο τη προσωπική μας ευτυχία και του άλλου φυσικά! Μπορεί λοιπόν ένα πρόσωπο να επιστρέψει για να εκπληρωθεί το ανεκπλήρωτο. Μπορεί να εμφανιστεί για να μας θυμίσει συναισθήματα θαμμένα, ξεπερασμένα πια, αλλά μήπως είναι ο καιρός να τα νιώσουμε για ένα νέο άτομο;;; Μια νέα περίπτωση;;; Όπως και να έχει το θέμα είναι να είμαστε ευτυχισμένοι με τις επιλογές μας, είτε η ταμπέλα γράφει, δεσμευμένος, είτε ελεύθερος. Τίποτα δε μένει ίδιο. Κάποια στιγμή η ταμπέλα γράφει άλλο status!


Ταύρος
Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για φλερτ, νέες γνωριμίες και πολύ ρομάνς! Οι ελεύθεροι και ωραίοι καλά θα κάνετε να βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε, γιατί νέες γνωριμίες προκύπτουν και μπορεί έτσι ξαφνικά να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Ακόμα και ένα όμορφο φλερτ να προκύψει, είναι αρκετό για να φτιάξετε το ψυχολογικό. Το Φεγγάρι είναι πολύ μαγικό επίσης, η Αφροδίτη πηγαίνει στο Ζυγό, το αστρολογικό τοπίο είναι πολύ φανταστικό και ονειροπαρμένο. Όλο και κάτι μπορεί να συμβεί! Οπότε για τις επόμενες μερούλες, φροντίστε να παρευρεθείτε παντού! Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να ανταλλάξετε ακριβούτσικα δώρα μεταξύ σας, έτσι για το συναίσθημα και μετά ήρθε και το πάθος.. Να κακομάθετε τους εαυτούς σας, με οτιδήποτε σας φτιάχνει το κέφι!
💘Αν επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και υπάρχουν ακόμα συναισθήματα, φροντίστε στο ραντεβού σας να είστε διακριτικοί, σεμνοί, σοβαροί, να αποκαλύψετε την αιτία αυτής της εμφάνισης και μετά βλέπετε το τι και το πώς!

Σκορπιός
Καλά πάντα φλερτάρετε εσείς και ερωτοτροπείτε δεξιά και αριστερά, δε χρειάζεται να το αναφέρω συνεχώς, απλά σας το θυμίζω για να μη γκρινιάζετε! Τις μέρες αυτές θα σας βομβαρδίσουν με μηνύματα, μπορεί να εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε από το πουθενά, να σας φλερτάρει και να εξαφανιστεί μετά! Βέβαια, το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, ένα άτομο που ήδη το γνωρίζετε, που μπορεί να το βλέπετε κάθε μέρα, που τριγυρίζει κάπου κοντά σας και τσουπ να και τα συναισθήματα τα μυστήρια στο στομάχι.. Αυτά είναι τα μαγικά της ζωής.. Τα απρόβλεπτα δίνουν ένταση, που τόσο σας αρέσει! Άτακτους σας βρίσκω γενικότερα γιατί οι επιλογές σας είναι τέτοιες που κανείς ποτέ δε πρέπει να τις μάθει! Φτιάχνετε μυστικά για ακόμα μια φορά!
💘Αν επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και ξαφνικά νιώθετε πεταλουδίτσες στο στομάχι, μη το πείτε σε κανέναν! Κάντε αυτό που θέλετε, δίχως τις συμβουλές των φίλων. Ότι λέει η καρδιά σας.

....................................................................    💝  ....................................................................

Παρθένος
Τις μέρες αυτές αποζητάτε οπωσδήποτε μια αγκαλιά, μπόλικο ρομαντισμό και η συντροφικότητα για εσάς, αλλάζει προτεραιότητα. Τυχεροί όσοι έχετε ένα ταίρι, έναν άνθρωπο κοντά σας, για αυτό φτιάξτε κατάσταση, ατμόσφαιρα, είναι ΣΚ, τόσο φθινοπωρινό και τόσο χουχουλιάρικο. Οι ελεύθεροι και ωραίοι επειδή φαντάζεστε και αποζητάτε να ζήσετε τέτοιες στιγμές, καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο, να ανακατευτείτε στις παρέες και να βγείτε έξω να σας δουν, να σας χαρούν, να σας φλερτάρουν και στη πορεία κάνετε την επιλογή σας.. Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές σας κάνει να τα θέλετε όλα δικά σας, να τα απαιτείτε κιόλας, στο βωμό της αγάπης! Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται, όμως αν αλλάξετε ύφος, τότε γιατί όχι να μη πετύχετε το σκοπό σας..
💘Αν επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, θα το διώξετε μακριά, γιατί το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά! Είστε τέρμα απόλυτοι σε αυτό!

Αιγόκερως
Επιμένουν αστρολογικά δυο γεγονότα για εσάς, που θέλουν να συμβούν οπωσδήποτε τις μέρες αυτές! Ένα ταξίδι και ένας έρωτας μυστήριος! Κάπου θα χρειαστεί να πάτε, μπορεί να είναι για δουλειά, για ένα σεμινάριο, κάτι τέλος πάντων τέτοιου τύπου και ξαφνικά να κάνετε γνωριμία τρελή και αλλοπαρμένη. Δε χρειάζεται όμως να πάτε και πολύ μακριά, αφού στο χώρο που κινείστε καθημερινά, έχετε σίγουρα θαυμαστές, οι οποίοι πρόκειται να εμφανιστούν και να δείξουν τις προθέσεις τους με τον πιο όμορφο και γοητευτικό τρόπο! Οι δραστηριότητες που έχετε, είναι η αιτία και να ξεπορτίσετε και να νιώσετε συναισθήματα πολύ διαφορετικά!
💘Αν τολμήσει να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, μια αγάπη πολύ δυνατή, απλά θα ακούσετε το τι έχει να σας πει, θα ανταλλάξετε όμορφα λόγια, αλλά μέχρι εκεί!


     ....................................................................    💝  ....................................................................

Καρκίνος
Είστε οριακά στο να φύγετε κάπου μακριά ή να παραμείνετε στη βάση σας και να χουχουλιάσετε παρέα με τον σύντροφό σας! Από τις πιο όμορφες μέρες του Σεπτέμβρη, σα να βρήκατε τον καλό παλιό σας εαυτό, σα να έχετε αγαπήσει με το ταίρι σας, οπότε γιατί όχι και να μη κάνετε κάτι ακόμα μαζί! Και αραχτοί στο σπιτάκι σας να είστε, ότι καλύτερο για αγκαλίτσες και φιλάκια και λιχουδίτσες! Βέβαια, γιατί όχι και να μη ζήσετε κάτι τέτοιο στο κοντινό Παρίσι;;; Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, φροντίστε για εκείνα τα σουαρέ, καλέστε κόσμο στο σπίτι, ταξιδέψτε με τους φίλους σας, σε καμία περίπτωση μη μένετε μόνοι, γιατί όλο και κάποιο πρόσωπο παίζει να εμφανιστεί από το πουθενά.. Απρόβλεπτος που είναι ο έρωτας..
💘Αν εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ανεξάρτητα από την αγάπη και την εκτίμηση που μπορεί να του έχετε, θα το χρησιμοποιήσετε για να ζηλέψει κάποιο άλλο πρόσωπο.. άτιμα πλασματάκια!

Ιχθύες
Για λίγο ακόμα έχει αγάπες και λουλούδια, μέχρι σήμερα ας πούμε, γιατί με το που πηγαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό, γυαλίζει το ματάκι σας, ζηλεύετε πολύ, σας πιάνει το κατασκοπευτικό σας και αγοράζετε και μια ανακριτική λάμπα, έτσι επειδή φαντάζεστε πολλά και διάφορα. Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, που σίγουρα κάποιο πρόσωπο θα σας αρέσει, νιώθετε πολύ μυστήρια, πως συμβαίνουν διάφορα πίσω από τη πλάτη σας, πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψετε μια πολύ φανταστική αλήθεια! Το καλό είναι πως θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν, θέλετε μια ζεστή αγκαλίτσα για το χειμώνα, καιρός να μαζευτείτε μετά από το ξεσάλωμα του φετινού καλοκαιριού..       💘Αν εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είτε υπήρχε τότε αγάπη μεγάλη, είτε πονέσατε, είτε πια τα έχετε ξεπεράσει όλα, μια γεύση θα τη πάρετε, γιατί σας αρέσει πολύ το ταξίδι αυτό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από beverleemathews από το Pixabay