Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 31/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελευταία μέρα του έτους, πάει αυτό ήταν, λέμε αντίο, με
μεγάλη άνεση να είμαι ειλικρινής.. Οι ώρες μου άλλαξαν, για λίγο βέβαια, θα αλλάξουν ξανά, να είστε σίγουροι πως παρέα δε θα βαρεθούμε ποτέ.. Θα εξαφανιστώ επίσης, γιατί έχω και τέτοια χαρίσματα!

Κάτι κοριτσάκια, πολύ όμορφα ντυμένα, παρέα με τον μπαμπά τους, μου είπαν τα κάλαντα πριν λίγο. Ήμουν σε μια φάση πολύ ντεμι ψυχολογικά, αλλά σκέφτηκα πως αν πάρω τον ρόλο του Σκρούτζ, όχι από άποψη τσιγκουνιάς, όσο συμπεριφοράς και σκέψης, πόσο αρνητική ενέργεια θα προσκαλούσα μέσα στο σπίτι μου πρωί-πρωί;; Και κάπως έτσι έκανα στροφή και απόλαυσα τα κοριτσάκια, το χάρηκα να πω την αλήθεια μου, πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές, ποτέ δε με συνόδευσε ο πατέρας μου στα κάλαντα. Δεν είχαμε κάτι να φοβηθούμε τότε.. Μου άρεσε η ευγένεια που είδα στα μάτια τους.. Ανεκτίμητο..!

Και κάπως έτσι σας λέω αντίο, καλά να περάσετε σήμερα ότι και αν κάνετε, το ζητούμενο είναι να βάλετε αγάπη μέσα στη καρδιά και να τη προσφέρετε απλόχερα και δίχως ανταλλάγματα σε εκείνους που το έχουν τόση πολύ ανάγκη! Αυτό κάθε μέρα θα έπρεπε να συμβαίνει, όμως σήμερα έχουμε και το χρόνο και τη διάθεση..

Santa Claus is coming to town! Γάλα και κουλουράκια να αφήσουμε κάτω από το δέντρο.. για τον Αϊ Βασίλη.. έτσι λένε οι παραδόσεις μας..

φιλάκια..


Κριός
Κοιτάξτε να γίνετε το παράδειγμα σήμερα, να είστε τα καλύτερα παιδιά και να μη φέρνετε αντιρρήσεις στο κάθε τι! Δείξτε την όμορφη πλευρά του εαυτού σας, να είστε μέσα στις γλύκες και ας κουραστείτε λίγο παραπάνω, δε πειράζει! Οικογενειακό το κλίμα, οι ρόλοι αμέτρητοι, αξίζει να πούμε την αλήθεια, γιατί τέτοιες αναμνήσεις μένουν! Στολιστείτε, οι βόλτες πολλές και απόψε έχει έξοδο! Όλα στα κόκκινα με τη καλή έννοια.. baby!

Ταύρος
Η μέρα κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα Ταυράκια του κόσμου! Κάτι μαγικό ίσως να συμβεί, που θα διώξει κάθε δυσάρεστη σκέψη, που θα σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά και κάπως έτσι να βρείτε το νόημα της ζωής! Φροντίστε να βγείτε από το σπίτι, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, να πείτε ναι στις νέες γνωριμίες, γιατί έτσι υπάρχει και εκείνη η ελπίδα για το φιλί κάτω από το γκι! Αρκετοί φίλοι σας θυμούνται μετά από πολύ καιρό..!

Δίδυμος
Πετάει η ομάδα μετά από πολύ καιρό, φτου-φτου μη σας ματιάσω! Κατά πάσα πιθανότητα να είστε καλεσμένοι κάπου, guest star που λέμε, που σημαίνει πως σας φροντίζουν και σας κακομαθαίνουν, το τέλος ενός δύσκολου έτους! Απολαύστε τη κάθε στιγμή και πού ξέρετε, μπορεί να συμβεί και ένα μικρό θαύμα μέρα που είναι! Από τις λίγες φορές που βαστάτε γερά στα πόδια σας και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Είστε υπερήφανοι, τα καταφέρατε!

Καρκίνος
Σήμερα θα ταξιδέψετε πολύ με το μυαλό! Πώς ξεκίνησε το έτος, τι έγινε στη πορεία, πώς άλλαξαν τα πράγματα, πού πάτε, πιο το αύριο;;; Και μετά ήρθε το κάψιμο του εγκεφάλου! Κρατήστε τις καλές τις στιγμές και φροντίστε η μέρα σας να είναι όμορφη και χαρωπή! Μη μουτρώσετε επειδή πριν 8 μήνες ας πούμε κάτι συνέβη.. Δείτε την αλλιώς τη δουλειά. Πώς θέλετε να είναι η νέα χρονιά για εσάς; Τι στόχους θα βάλετε; Ποια συνέχεια εσείς προτιμάτε;;; Θετικές σκέψεις..

Λέων
Μέρα που θα γίνετε οι τέλειοι οικοδεσπότες! Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους φίλους σας με λιχουδιές και γκουρμετιές, συνεπώς λογικά ήδη τρέχετε να προλάβετε τα πάντα όλα.. ή μήπως κάνατε προεργασία;;; ποτέ όμως.. Και καλεσμένοι να είστε πάλι κάτι το φοβερό και τρομερό θα φτιάξετε, γιατί λατρεύετε τα φώτα της δημοσιότητας να είναι πάνω σας λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα.. Περάστε τη μέρα σας με ανθρώπους που αγαπάτε!

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε εσείς, γεμάτοι από νέους στόχους, ξεσηκωμένοι για κάτι πολύ όμορφο! Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας έχουν αναστατώσει ευχάριστα, ή οι δραστηριότητές σας και μέσα από όλο αυτό είστε μέσα στα κέφια και την αισιοδοξία. Ένα τραπέζι πολύ ιδιαίτερο με λίγους φίλους και καλούς, θα σας έφτιαχνε πολύ τη διάθεση σήμερα, όπως και να έχει, φροντίστε να είστε εντυπωσιακά ντυμένοι και πολύ λαμπεροί!

Ζυγός
Έχετε ανέβει πάνω στο ροζ το συννεφάκι και κάνετε βόλτες παρέα με τις πιο ρομαντικές σκέψεις! Είστε αλλού για αλλού και πολύ καλά κάνετε, να έχετε και συντροφιά σε αυτό, για να έχετε να γελάτε αργότερα, όχι τίποτα άλλο! Σα να έχετε βρει το παλιό καλό σας εαυτό και επιτέλους σας συμβαίνουν όμορφα πράγματα, τόσο ταιριαστά με τις επιθυμίες σας. Ζήστε για λίγο το όνειρο, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και από μεθαύριο τα λέμε ξανά..! don’t worry!

Σκορπιός
Συνεχίζουν να σας συμβαίνουν όμορφα πράγματα τις μέρες αυτές, οπότε και εσείς χαμογελαστοί και πρόσχαροι μετά από πολύ καιρό. Μπήκε το νερό στο αυλάκι που λέμε, οπότε από εδώ και πέρα θα καταφέρετε να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, που χρειάζονται και αυτά τη φροντίδα τους! Μια συντήρηση.. έτσι για να μη ξεχνιόσαστε.. Απόψε να κάνετε μερικές ευχές, κάποιες δύσκολες, κάποιες πιο εύκολες.. Καλή χρονιά να έχετε!

Τοξότης
Βρήκατε και εσείς μέρα για να έχετε τις κλειστές σας. Μα είναι δυνατόν; Ελπίζω ο κόσμος τριγύρω να σας αλλάξει τη διάθεση, έστω και με το ζόρι. Κάτι σκέφτεστε, σας βασανίζει και αυτό φταίει που όλα σήμερα θέλετε να έρθουν γρήγορα και να τελειώσουν κάπως έτσι επίσης! Οι καλικάντζαροι φταίνε, κάνουν ζαβολιές μέσα στο μυαλό σας τη τελευταία τη στιγμή. Στα παραμύθια υπάρχει happy end, στη ζωή σας γιατί όχι;;; Για συνέλθετε!

Αιγόκερως
Απόψε έχει έξοδο, για αυτό να κάνετε κούρα ομορφιάς, δε ξέρω το πώς, θα βρείτε τον τρόπο εσείς, καλό είναι να λάμπετε κιόλας, να φορέσετε κάτι αστραφτερό, να βιώσετε την αλλαγή του χρόνου με όλη τη σημασία της! Σας βρίσκω πολύ υπερ-παραγωγή, αλλά πού και πού και εσείς οι Αιγόκεροι θέλετε να κάνετε το κομμάτι σας. Ναι μεν δουλειά και τίποτα άλλο στον κόσμο όλον, αλλά έχει και καλοπέραση το μενού.. Και ποιος θα οδηγήσει;;; Το νου σας..

Υδροχόος
Εκεί που παίρνετε τις αποφάσεις σας για πολλά και διάφορα, συμβαίνουν πράγματα που σας κάνουν να αναθεωρείτε τις απόψεις σας στο λεπτό! Μια προτείνετε το ένα, μια το άλλο, εννοείται πως μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση! Φαντάζομαι πως έχετε τρελάνει τον κόσμο τριγύρω, αλλά σα μικρά παιδιά και εσείς, καλό είναι να ενθουσιάζεστε και να το δείχνετε κιόλας. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Μόνο..!

Ιχθύς
Κάτι έχετε πάθει εσείς με τα λεφτά μέρες που είναι. Τσιγκουνιές μυρίζομαι και αυτό ξέρετε για σήμερα τουλάχιστον δεν είναι και πολύ ωραίο. Να φροντίσετε να καλοπεράσετε, γιατί λένε όπως σας βρίσκει ο νέος χρόνος, κάπως έτσι θα σας πάει γενικώς, οπότε φροντίστε τουλάχιστον να είστε όμορφοι, λαμπεροί και ευτυχισμένοι, είτε με φίλους, είτε με την οικογένειά σας. Αν το δουλέψετε σωστά το θέμα η νέα χρονιά φέρνει λεφτά.. αναλόγως τη περίπτωση! Λέτε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos