Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Το Φεγγάρι & τα Ζώδια του Σαββάτου 22/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξημερώνει ένα πολύ όμορφο Σάββατο πρωινό, ηλιόλουστο από ότι φαίνεται, ας χαμογελάσουμε
θέλουμε, δε θέλουμε, μπας και η θετική ενέργεια μας χτυπήσει και περάσουμε εμείς ωραία και οι άλλοι ακόμα καλύτερα!
Όσο η μέρα προχωρά και μόλις πάει να σκάσει μύτη το Φεγγάρι, να ξέρετε τα συναισθήματά μας θα γίνονται όλο και πιο έντονα, που σημαίνει πως από τη μια η μελαγχολία θα χτυπήσει μια πόρτα, από την άλλη η τύχη και η χαρά μια άλλη πόρτα! Από όλα έχει το μενού, να είμαι απολύτως ειλικρινής! Εύχομαι φυσικά σε όλους να ζήσετε από ένα μικρό μαγικό θαύμα! Έτσι για το πνεύμα των Χριστουγέννων! Να γίνει το χαμόγελο παιδικό και πολύ αληθινό..

Όπως φαίνεται με έχουν πιάσει το ρομαντικά μου.. γιατί το παιδί που κρύβω μέσα μου, δεν έφυγε ποτέ.. ακόμα ελπίζει, ακόμα ονειρεύεται, ακόμα πιστεύει στον Αϊ Βασίλη! Τα δώρα τι σημασία έχουν τώρα πια; Η μαγεία που κρύβει η φιγούρα αυτή, με τη κόκκινη στολή και τα άσπρα γένια, είναι αξεπέραστη.. Έτσι δεν είναι..;;;

σας αφήνω τώρα.. ταξιδέψτε φανταστικά όσο θέλετε.. να το βλέπετε το έλκηθρο;;;

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να αράξετε στο σπιτάκι σας μέρες που είναι και να ασχοληθείτε με όμορφα πράγματα προκειμένου να φτιάξετε το κλίμα με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να όμως που θέματα εργασίας δε θα σας αφήσουν και τόσο να ησυχάσετε! Μη τσινάτε, γιατί η καριέρα σας, έχει προτεραιότητα, ιδιαίτερα όταν έχετε επενδύσει σε αυτήν! Μοιράστε το χρόνο σας σωστά και κοιτάξτε το συμφέρον σας πάνω από όλα! Ω ναι, έχει μουτράκια το μενού της ημέρας..

Ταύρος
Σας πιάνουν τα παραδοσιακά σας και μέρες που είναι θα θελήσετε να συναντήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, εκείνους που αγαπάτε πολύ και λείπουν μέσα από τη καθημερινότητά σας! Μέσα στις γλύκες είστε, στις αγάπες και στα λουλούδια και αυτό αρέσει, να το ξέρετε! Το Φεγγάρι σας κάνει ευαίσθητους πολύ και ως δια μαγείας μπορεί να λάβετε μια απάντηση που θα γαληνέψει πολύ τη ψυχή σας. Η αλήθεια προτιμάται σε κάθε περίπτωση και ας πονάει πολλές φορές. Τι λέτε;;; Το σύμπαν επιμένει πως κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί!

Δίδυμος
Έφτασε λοιπόν η χαρμόσυνη στιγμή που το σύμπαν θα σας ανταμείψει οικονομικά για τους κόπους σας! Δε ξέρω αν θα γίνει σήμερα ή τις επόμενες μέρες, πάντως λεφτά πιάνουν τα χέρια σας και ξετρελαίνεστε από χαρά! Το αξίζετε, γιατί δώσατε ρεσιτάλ το διάστημα αυτό, τρέξατε πολύ για να πετύχετε τους στόχους σας, γιατί όχι και ένα bonus στα χεράκια σας;;; Shopping therapy η επόμενη κίνησή σας, ωχ αμάν, πάνε τα λεφτουδάκια.. Για αυτό χρυσά μου το νου σας, ο Σκρούτζ κάτι ήξερε..!

Καρκίνος
Με το καλημέρα σας πιο ευαίσθητοι από ποτέ! Τις μέρες αυτές να το ξέρετε μια θα χαμογελάτε και θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μια θα κλαίτε και θα είστε μέσα στη γκρίνια! Το Φεγγάρι φταίει για όλα, στο ζώδιό σας, για αυτό και ο συναισθηματικός σας ο κόσμος έντονος και στα κόκκινα! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, ντύνεστε σέξι και σε όποιον αρέσει! Συνεπώς στο πρόγραμμα έχει πολύ φλερτ, χαμόγελα πονηρά και τη τσαχπινιά σας θα τη κάνετε όπως και να έχει.. Λέτε να ζηλέψει κάποιος;;;

Λέων
Το ξέρετε πως αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Έχει και Φεγγάρι απόψε, μια υπερένταση τη νιώθετε ήδη, για αυτό και εσείς μήπως να χαλαρώσετε και να κλείσετε τον διακόπτη εντελώς;;; Προτιμήστε το κρεβατάκι σας, χουζουρέψτε μέχρι να λιώσετε και μη κάνετε τίποτα απολύτως! Οι δουλειές γίνονται και τις επόμενες ημέρες και σε όποιον αρέσει! Θα το καταφέρετε αυτό ή θα σας πιάσουν πάλι τα ψυχαναγκαστικά σας;;; Τις μέρες αυτές προτιμήστε να ξεκουραστείτε και να σας φροντίσουν επίσης!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές θα θυμηθείτε τους πάντες! Παίζει να ψάξετε τη παλιά σας την ατζέντα για τόσο πολύ λέμε! Το Φεγγάρι σας κάνει ευαίσθητους πολύ και σας ταξιδεύει στα παλιά, τότε που οι φιλίες είχαν άλλη αξία! Μήπως θέλετε να κάνετε ένα σουαρέ τύπου reunion έτσι για να θυμηθείτε τα παιδικά σας τα χρόνια;;; Μήπως να φτιάχνατε καλύτερα βαλιτσούλα και δρόμο;;; Πάντως σήμερα ως δια μαγείας μπορεί να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και να βρείτε λύσεις που θα σας δώσουν μεγάλη ανάσα!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές οικογενειακά θέματα σας ταλαιπωρούν, ή μπορεί όχι και τόσο, από επιλογή σας να θέλετε να μονιάσετε ξανά, όμως υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή σας που απαιτούν την ίδια προσοχή, αλλιώς πάει η Ζυγαριά, έγειρε και τι θα κάνουμε τώρα; Το Φεγγάρι σας συνεφέρνει κατά κάποιο τρόπο, όσοι έχετε μια καριέρα, καλό είναι να ασχοληθείτε με αυτήν, δεν έχει σημασία τι εποχή είναι, όσο η ασφάλεια που σας προσφέρει από όλες τις απόψεις! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, μην αγκομαχάτε..!!!

Σκορπιός
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, φροντίστε να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε τα αρώματά σας, να φτιάξετε μαλλί, γιατί πολλές οι συναντήσεις σήμερα, επιβάλλεται να είστε γοητευτικοί και σέξι! Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, το Φεγγάρι αυτό πόσο σας ταιριάζει, πόσο;;; Τις μέρες αυτές στο μενού έχει και ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για την αλλαγή, να ανανεωθείτε και εσείς, από όλες τις απόψεις! Δόξα να έχει τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ως δια μαγείας, οι ευκαιρίες πολλές και όλες δικές σας!

Τοξότης
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Σε τέτοια φάση είστε, αφού δε ξέρω, μπορεί φέτος να σας έχει χτυπήσει κατά κούτελα το πνεύμα των Χριστουγέννων και νομίζω πως θα πάρετε δώρα για όλο τον κόσμο που αγαπάτε πολύ! Βαστάτε χρυσά μου, το Φεγγάρι σας ξελογιάζει και αν μπήκε και το χρήμα ζεστό, έτσι θα βγει κιόλας και θα κλαίτε μεθαύριο με μαύρο δάκρυ! Οικονομία, το λέει και ο Σκρούτζ μέρες που είναι. Να πάρετε δώρα για την οικογένειά σας και το σύντροφό σας. Αλλά όχι για όλο το σόι! Ήμαρτον!

Αιγόκερως
Εννοείται πως η σημερινή πανσέληνος σας τρελαίνει κανονικά και γίνεστε αψυχολόγητοι πολύ! Πάει το πνεύμα των Χριστουγέννων, το έκλεψαν οι καλικάντζαροι! Αντί να είστε μέσα στις γλύκες, θα προτιμήσετε τα μουτράκια και τη γκρίνια. Δείχνετε ιδιαίτερα ανικανοποίητοι, όταν δε θα έπρεπε καθόλου! Πω πω έχω την εντύπωση πως ο Σκρούτζ ήρθε στο όνειρό σας, τα είπατε, τα συμφωνήσατε και πάνε τα κέφια σήμερα! Καλά μείνετε λίγο μόνοι, ξεκουραστείτε, φάτε καλά και θα σας περάσει πού θα πάει..;;;

Υδροχόος
Γλυκά μου παιδιά, μπορεί να νιώθετε Θεοί, αλλά δεν είστε! Να τρώτε καλά, να ντύνεστε ακόμα καλύτερα και τις μέρες αυτές ρίξτε στον ύπνο γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση! Αν δε το κάνετε αυτό, τότε να ξέρετε μπορεί να χάσετε τις μαγικές σας τις δυνάμεις, που θα τις χρειαστείτε λίγο αργότερα! Αράξτε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε και μη σκέφτεστε τόσο πολύ, κάνετε κακό στον εαυτό σας. Ναι τα επαγγελματικά σας είναι αβέβαια, γιατί ούτε εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε τι είναι το καλύτερο για εσάς! Ρωτήστε τη καρδιά σας, εκείνη μόνο γνωρίζει.. την αλήθεια!

Ιχθύς
Πω πω φωτιά που καίει είστε εσείς τις μέρες αυτές, φλογεροί όσο ποτέ, τι να πω, φτου φτου μη σας ματιάσω! Σα να σας τσίμπησε κάτι, ένα μαγικό βέλος μέσα στη καρδιά και θα αποζητήσετε με κάθε τρόπο αγάπες και λουλούδια και λίγα λέω! Μπράβο χρυσά μου, καιρός ήταν να ερωτοχτυπηθείτε και ας είναι ακόμα και με τον ίδιο σας τον σύντροφο! Καλά για τις νέες υπάρξεις δε το συζητώ, το άγνωστο, το διαφορετικό, κάνουν πικάντικη τη ζωή μας. Φρόνιμα όμως ξέρετε τι εννοώ! Αγαπήστε με τους ανθρώπους σας, κάνει καλό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos