Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 27/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απολαμβάνω χειμωνιάτικο πρωινό στο σπίτι, αναρωτιέμαι ποιος θα
κάνει τις δουλειές, μα γιατί η κάθε γυναίκα να μην έχει ένα μαγικό ραβδάκι και τσουπ, όλα έτοιμα;;; Τι νεράιδες είμαστε τέλος πάντων;;; 

Σήμερα η μέρα αστρολογικά είναι πολύ μαγική! Τυχερή για αρκετά ζώδια, είτε σε θέματα ερωτικά, είτε σε επαγγελματικά!



Οτιδήποτε το προκαλεί η καρδιά, μεταφράζεται ως επιθυμία, ως όνειρο. Επιβάλλεται όταν πηγάζει από μέσα μας μια τέτοια ενέργεια να την ικανοποιούμε. Να τρέφουμε τη ψυχή μας από ευχαρίστηση. Έτσι είμαστε χαμογελαστοί και πολύ λαμπεροί.

Οπότε προτείνω σε κάποιες υπάρξεις εκεί έξω, να κάνουν το πρώτο βήμα, δεν έχει καμία σημασία αν θα το κάνει ο άντρας ή η γυναίκα, η ιστορία είναι πάντα διαφορετική και οι ρόλοι αλλάζουν κάθε φορά. Σημασία έχει να το κάνει, εκείνος που θα μοιράσει τη διπλάσια χαρά πάνω από όλα στον εαυτό του και μετά στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο! Εκείνος που θα έχει παίξει το ρόλο του σωστά και δίκαια, ο θαρραλέος και ο τολμηρός ο παίχτης! Γιατί έχουμε πει στον έρωτα θέλει γερά στομάχια. Θέλει κότσια! Θέλει αυτό το go for it και ότι προκύψει..

Το φως άναψε πράσινο! Μη στέκεσαι.. μη το σκέφτεσαι.. listen to your heart!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα ιδιαίτερα χαλαρή, είτε εργάζεστε, είτε όχι! Ανεξάρτητα από τις δουλειές που έχετε, τους ρυθμούς εσείς τους καθορίζετε, για αυτό να το πάτε λάου-λάου και στη τελική γιορτές είναι! Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σας θα ταξιδεύει από εδώ και από εκεί, προφανώς κάτι σας λείπει, κάτι θέλετε να κάνετε διαφορετικό, έτσι για την ανάμνηση του έτους.. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, οργανωθείτε αναλόγως και όλα τα όμορφα μπορούν να συμβούν! Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας..

Ταύρος
Το σύμπαν λέει πως τα καλύτερα έμεινα για το τέλος του χρόνου, οπότε αν πιστέψουμε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, τότε μπορεί να συμβεί ένα μικρό θαύμα από τη μια στιγμή στην άλλη! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις ερωτικές, μπορεί κάποια ψυχή να σας θυμηθεί και να επικοινωνήσει μαζί σας με τον πιο μαγικό τρόπο! Ακόμα και ένα ταξιδάκι παίζει να σας προτείνουν, έτσι για την αλλαγή και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε και ότι προκύψει!

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να μείνετε σπιτάκι σας μακριά από τον κόσμο, μπας και ηρεμήσει το κεφάλι σας. Αποφύγετε τις βόλτες και τα σουαρέ, πόσο πια, το κρεβατάκι σας, είναι αυτό που σας προσμένει τόσο γλυκά. Χουζουρέψετε, το έχετε και αυτό ανάγκη. Μια έκπληξη σας εκνευρίζει απίστευτα, σας βγάζει από τα ρούχα σας και ξεφεύγετε εντελώς. Ίσως να βρεθεί κάποιο πρόσωπο πολύ ξαφνικά μπροστά σας, δίχως ειδοποίηση και εσείς να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα σας. Μέρες που είναι.. ψυχραιμία!

Καρκίνος
Φτου μη σας ματιάσω, διανύετε μια πολύ φοβερή και τρομερή περίοδο, τα ερωτικά σας σε πρώτο πλάνο, επιτέλους ασχολείστε με το σύντροφό σας έτσι όπως πρέπει! Αλληλούια! Τώρα αν είστε μονάχοι, καλά θα κάνετε να βγείτε έξω από το σπιτάκι σας, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, να επικοινωνήσετε, να χαμογελάσετε και κάπως έτσι προκύπτει το φλερτ και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί! Ιδανική ημέρα για να πιστέψετε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας και να υποστηρίξετε τις απόψεις σας στο φουλ!

Λέων
Για αλλού θα ξεκινήσετε το πρωί και αλλού θα καταλήξετε! Από διάθεση είστε μια χαρά, σα μικρά παιδιά, μέσα στον ενθουσιασμό, οπότε αγκαλιάζετε το σύντροφό σας ή ακόμα και τους φίλους σας και βγαίνετε έξω, τσάρκα διαρκείας! Να ντυθείτε καλά γιατί μπορεί να σας βρει και το βραδάκι, μη κρυολογήσετε στα καλά τα καθούμενα! Καιρό έχετε να νιώσετε τόσο ωραία, οπότε βάζετε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις και ζείτε το σήμερα, σα να μην υπάρχει αύριο. Λέτε να έχει και clubbing το μενού;;; Αντέχετε;;;

Παρθένος
Εντάξει από ιδέες για το τι θα κάνετε σήμερα είστε γεμάτοι, όμως θα πρότεινα να αφήνατε τις δραστηριότητές σας στην άκρη και να ασχοληθείτε μόνο με τον έρωτα. Το σύντροφό σας, ή ακόμα και ένα πρόσφατο φλερτ. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Τα συναισθήματα και μόνο είναι αρκετά για να σας δώσουν τη δύναμη που αποζητάτε για να συνεχίσετε το έργο σας. Απολαύστε λοιπόν προσωπικές στιγμές, όμορφες, ρομαντικές, η γλύκα τους είναι το μαγικό βότανο που γυρεύετε..

Ζυγός
Μη μου πείτε πως το έχετε ρίξει στον τζόγο, θα τρελαθώ! Η αλήθεια είναι πως οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές και λεφτά έρχονται στα χέρια σας, έτσι ξαφνικά! Μήπως από κάποια δουλειά που κάνατε; Πάντως φρόνιμα με τα τυχερά παιχνίδια, αν και ένας κουλοχέρης, why not? Για αυτό σήμερα κάντε τη ζαβολιά σας, με μέτρο και αν γεμίσει το πορτοφόλι, εξαφανιστείτε! Μη παθιαστείτε και ξεφύγετε εντελώς! Ακόμα και ένα τηλεφώνημα, μπορεί να είναι για δουλειά κάτι εξτραδάκι και να μη χάσετε την ευκαιρία. Μα ποιοι είστε;;;

Σκορπιός
Μια από τις πιο μαγικές ημέρες του μήνα. Σήμερα λοιπόν μπορεί να σας συμβεί το οτιδήποτε! Μια προσευχή που κάνατε πρόσφατα ξαφνικά να σας βγει, να πραγματοποιηθεί και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Να σηκώνετε τα τηλέφωνα, να είστε on line που λέμε, γιατί όσο πιο κοινωνικοί και πρόσχαροι είστε, άλλο τόσο θα σας προτιμήσουν γενικώς! Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Και επειδή είστε οι μάγοι του σύμπαντος, αν καταφέρετε να φτιάξετε μια τόσο όμορφη κατάσταση για εσάς, πόσο θα καλοπεράσουν και οι άλλοι;;; Να σας δω..

Τοξότης
Όλοι το ξέρουμε πως συνήθως έχετε δίκιο, όμως θα πρέπει να αφήνετε πού και πού και τους άλλους να έχουν! Καλύτερα να δηλώσετε εξ αρχής πως δεν έχετε όρεξη για πολλές κουβέντες, παρά να λάβετε μέρος, να ρίξετε το μπουρλότο σας και μετά να αποχωρήσετε! Αποφύγετε εν ολίγοις συζητήσεις που φέρνουν εντάσεις και τσακωμούς. Προτιμήστε τη πεζοπορία κάπου σε ένα δάσος, να διώξετε μακριά κάθε αρνητική ενέργεια, να πάρετε βαθιές ανάσες, πολύ καλύτερο και άκρως ψυχοθεραπευτικό!

Αιγόκερως
Από τις πιο όμορφες μέρες του Δεκέμβρη! Τα ερωτικά σας παίρνουν φωτιά μέσα σε δευτερόλεπτα, αφού το σύμπαν αποφάσισε να σας κάνει αισθηματίες τη τελευταία τη στιγμή. Και ως δια μαγείας το ενδιαφερόμενο πρόσωπο παίζει να σας πλησιάσει, να σας φλερτάρει, να σας ζητήσει διάφορα και εσείς φυσικά να λιώσετε! Τέτοια μέρα είναι, οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για εκείνα τα θαύματα! Όπως και να έχει αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας. Χρειάζονται και οι γλύκες πού και πού και εκείνα τα καμώματα..!

Υδροχόος
Έχετε αφήσει όλες τις δουλειές σας για σήμερα. Οπότε μέσα στο άγχος σας βρίσκω και στα νεύρα επίσης. Αφού το έχετε ζήσει ξανά το όνειρο γιατί παθαίνετε κάθε φορά πανικό;;; Και να έχετε οργανώσει ένα ταξίδι και τι έγινε; Το πρώτο είναι ή το τελευταίο;;; Απολαύστε ένα όμορφο χειμωνιάτικο πρωινό, ακούστε τη μουσικούλα σας, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και ξεκινήστε.. Ούτε που θα το καταλάβετε και έτσι δε θα ξεχάσετε απολύτως τίποτα! Όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει, δίχως να βασανίζετε τους άλλους!

Ιχθύς
Ωχ σήμερα είναι η μέρα του τρελού με τη καλή έννοια πάντα! Εντάξει όσο φάγατε και όσο ήπιατε και ρίξατε και τους ύπνους σας, αλλά για κάποιο λόγο σας τρώει να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Οπότε από νωρίς το πρωί θα γυρεύετε εκείνο το μυστήριο που θα τραβήξει τη προσοχή σας και ωχ και πάλι ωχ! Αρκετοί μπορεί να παίξετε με το χιόνι, ένα extreme sport είναι ότι πρέπει για να ανέβει η αδρεναλίνη. Κάποιοι ίσως να επιλέξετε και τα νυχτοπερπατήματα. Ο χορός, το φλερτ και η μουσική, πάντα θεραπεύουν τη ψυχή..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos