Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια των Χριστουγέννων, by MagicF’Ariel!

25/12 – 26/12/2018
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, Merry Christmas! Σα ξωτικό τρελό και αλλοπαρμένο, όλη νύχτα έκανα παρέα στον Αϊ Βασίλη, του έδειχνα
τα σπίτια, πού να αφήσει τα δώρα του.. να εδώ στη γειτονιά, δε νομίζω να ξέχασα κάποιον.. χαχα! Τώρα πίνω το καφεδάκι μου, δίπλα στο τζάκι και σας γράφω, λέτε να χιονίσει..;;;;

Όμορφες μέρες, ακόμα και το σύμπαν είπε να κάνει βουτιά στο όνειρο, να αφεθούμε δηλαδή στη πλάνη του Ποσειδώνα με προσοχή πάντα και ότι προκύψει. Να γευτούμε, να απολαύσουμε, να αποκτήσουμε την εμπειρία, όμως όχι να πέσουμε σε παγίδα μέσα! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αυτό να έχετε κατά νου και όσα λιγότερα λέμε μέρες που είναι, τόσο το καλύτερο!
Ζαμάν φου είναι η καλύτερη φάση που μπορούμε να βρεθούμε έστω για δυο μερούλες.. Ναι στις αγάπες και στα λουλούδια, μια ρομαντική ατμόσφαιρα είναι ιδανική Χριστουγεννιάτικο, να όμως που όλα τα ωραία τελειώνουν!

Μοιράζουμε αγάπη λοιπόν, μιλάμε με όμορφα λόγια, δε τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και αποφεύγουμε τα ψεματάκια..

μμμμμμμ με το Ποσειδώνα παρέα λοιπόν σας λέμε Merry Christmas! ❤


Κριός
Φροντίστε να καταπιαστείτε με πολλές δραστηριότητες προκειμένου να μη σκέφτεστε τα βάσανά σας! Μια νοσταλγία σας πιάνει, για εποχές που ήρθαν και έφυγαν και ήταν πολύ λαμπερές μια φορά και έναν καιρό! Εκτιμήστε όσα έχετε στη παρούσα φάση και χαμογελάστε, γιατί η κάθε εποχή έχει τις χαρές της! Ένα ταξίδι παίζει να σας καρφωθεί ως ιδέα, να ξεσηκώσετε τους πάντες και τελικά οι μέρες ή τα λεφτά να μη βγαίνουν. Σπιτικά τα φετινά Χριστούγεννα γεμάτα όμως από μαντάτα για ένα πολύ όμορφο αύριο! Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και αυτό σας συναρπάζει..!

Ταύρος
Ιδανικές ημέρες για να τις αφιερώσετε στην οικογένειά σας και να σας δει και το σπιτάκι σας, που τόσο του έχετε λείψει! Ω ναι, να φτιάξετε τη γωνίτσα σας, να ετοιμάσετε κατάσταση, δεν έχει σημασία το αν θα προκύψει μεγάλο σουαρέ ή μικρό, οι άνθρωποι γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει στη ζωή σας! Σπίτι μου, σπιτάκι μου λοιπόν, με πολύ φαγητό και αμέτρητες συζητήσεις. Το νου σας στο τι λέτε και το πώς το λέτε, γιατί κάποιοι μπορεί να μη πιάσουν το πνεύμα σας και να παρεξηγηθείτε! Κρατήστε μικρό καλάθι κάποιος σας λέει ψεματάκια..

Δίδυμος
Και μόλις γυρίσετε το κεφάλι σας προς την άλλη μεριά, να ξέρετε θα σας το πλέξουν το εγκώμιο και ας έφτασαν Χριστούγεννα! Μη δώσετε καμία σημασία, κακοήθειες και αρνητικές ενέργειες που επιστρέφουν από εκεί που ξεκίνησαν! Ιδανικές μέρες για να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι, να επισκεφτείτε το χωριουδάκι σας, να αγκαλιάσετε οικογενειακά πρόσωπα και να αλλάξετε παραστάσεις εντελώς! Έχετε ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και θαλπωρή και πολύ ξεκούραση! Οι φετινές γιορτές σας θέλουν αραχτούς σε έναν καναπέ ή ένα κρεβάτι. Ξεπεράστε τα party.. μέχρι πρωίας!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, τις μέρες αυτές τις γιορτινές θα θυμηθείτε τα πάντα όλα και μια γκρίνια θα την έχετε, έτσι επειδή! Νοσταλγείτε τους ανθρώπους σας, εποχές που ήρθαν και έφυγαν τόσο γρήγορα και μέσα στο παράπονο θα είστε Χριστουγεννιάτικο! Η φαντασία σας καλπάζει ονειρεύεστε πολλά και διάφορα, το ανεκπλήρωτο βολτάρει έντονα και σωτηρία καμιά! Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σας, εκτιμήστε το σήμερα και ότι υπάρχει στη ζωή σας και αφήστε τα μελοδραματικά για αργότερα. Σκάστε ένα χαμόγελο τώρα..!!!

Λέων
Και επειδή είστε και κουβαρντάδες εσείς όταν έχετε λεφτά στη τσέπη σας, είστε και ευαίσθητες ψυχές, σα να σας τρέχουν από τα μπατζάκια, άμα σας ζητήσουν χρήματα Χριστουγεννιάτικο, αν τα δώσετε, να τα κλάψετε κιόλας! Αν και είναι μέρες γιορτινές και αγάπης, καλά θα κάνετε να είστε συμμαζεμένοι και ταπεινοί ανεξάρτητα από τη κατάσταση που βρίσκεστε! Πάνω στο οικογενειακό τραπέζι σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και υπόσχεστε πράματα και θάματα. Κάποιοι μπορεί να καταλήξετε λογοδοσμένοι κάποιοι και με παιδί! Έντονες οι μέρες αυτές, δε κάθεστε ούτε λεπτό! Τι ψήνετε στο φούρνο;;;

Παρθένος
Κάνετε βουτιά μέσα στον όνειρο και το ζείτε ένα πράγμα. Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα τις μέρες των Χριστουγέννων και σας παρασύρει σε κόσμους πολύ φανταστικούς και ονειροπαρμένους. Από τη μια καλά κάνει, ιδιαίτερα αν έχετε προτιμήσει ένα ταξιδάκι κάπου μακριά! Γίνεται ωραίος συνδυασμός, αν όμως βρίσκεστε εντός οικίας, ίσως και να μελαγχολήσετε στο τέλος, αφού έτσι πηγαίνει η ιστορία. Το καλό είναι πως ανήκετε στη κατηγορία των καλεσμένων. Θα χρειαστεί λοιπόν να κάνετε μια περαντζάδα από σπίτι σε σπίτι, ακόμα και να βγείτε έξω βόλτα με διάφορους γνωστούς.. Τυχεροί!

Ζυγός
Αν και είστε σπιτόγατοι, τα φετινά Χριστούγεννα έχει πολλές τσάρκες από εδώ και εκεί! Το ασυμμάζευτο έχετε, αποζητάτε τη παρέα του κόσμου, θέλετε να συναναστραφείτε κιόλας με διάφορες ψυχές, κάτι γυρεύετε εσείς και δε μας το λέτε! Καλά θα κάνετε τις μέρες αυτές να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό πολλά λέγονται και μετά κουκουρούκου! Αυτό που μπορείτε να κάνετε με άριστο τρόπο, είναι να ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα! Πτυχίο έχετε σε κάτι τέτοια! Μπορεί ακόμα και να προτιμήσετε ένα ωραίο εστιατόριο με τη παρέα σας. Όχι άλλο σπίτι! Πώς αλλάζουν οι καιροί..

Σκορπιός
Μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω Χριστουγεννιάτικο, πού μπλέξατε πάλι;;; Τραβάτε το παράξενο επάνω σας, το γνωρίζετε αυτό χρόνια τώρα, οπότε μην απορήσετε αν εμφανιστούν μπροστά σας οι Καλικάντζαροι αντί για τον Αϊ Βασίλη! Και επειδή συνηθίζετε να εργάζεστε μέρες που είναι, ή να ανακατεύεστε με πολλές δραστηριότητες, το σύμπαν αποφάσισε να σας τη χαλάσει λίγο τη δουλειά, τύπου άλλες συμφωνίες κάνατε και άλλες προκύπτουν στη πορεία! Μήπως το συναίσθημα μετράει πάνω από όλα;;; Ως δια μαγείας βάζετε αρκετούς στη θέση τους.. Γιορτινό το κλίμα φουλ!

Τοξότης
Το μενού των Χριστουγέννων έχει ένα ταξιδάκι οπουδήποτε, αρκεί να φύγετε από το σπίτι σας! Όπου φύγει-φύγει δηλαδή, από διάθεση, του τρελού! Που λέτε ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σας έχουν κάνει από τη μια ρομαντικούς και ονειροπαρμένους, από την άλλη όμως σας ξεφεύγουν λόγια που ανάβουν φωτιές! Ασυγκράτητοι ψυχολογικά, ίσως και σε μια άλλη διάσταση για αρκετούς, τι να πω, προτιμήστε τις βόλτες με τα πόδια κάνουν καλό! Ωραίο το οικογενειακό τραπέζι αρκεί να είστε λιγομίλητοι και να μη δίνετε σημασία στις μπηχτές των άλλων. Αν προσπεράσετε αυτό, τότε όλα μια χαρά!

Αιγόκερως
Ως παραδοσιακοί τύποι που είστε, τις μέρες αυτές των Χριστουγέννων θα προτιμήσετε να είστε με την οικογένειά σας και με ανθρώπους που αγαπάτε πολύ! Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και γίνεστε έξω καρδιά και εντάξει όσοι γνωρίζουν το πνεύμα σας, κάποιοι όμως μπορεί να θιχτούν! Λέτε και πάντα την αλήθεια, μέρες που σχεδόν όλα τα ζώδια λένε μικρά αθώα ψεματάκια.. Από τη μια ρομαντικοί όσο ποτέ και από την άλλη ωμοί και ξεκάθαροι και ότι προκύψει. Σε αρκετές περιπτώσεις πάνω στο οικογενειακό τραπέζι να κάνετε πως δεν ακούσατε καλά, ούτε είδατε επίσης.. Θα σας σώσει σε κάθε περίπτωση!

Υδροχόος
Συγγνώμη που θα σας το πω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά μόνο το πώς θα βγάλετε περισσότερα λεφτά σκέφτεστε και τίποτα άλλο! Μπορεί μέρες που είναι να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια, το νου σας γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Σε κάθε περίπτωση προστατέψτε αυτά που ήδη έχετε και σας ανήκουν και μη βάλετε το χέρι μέσα για κανέναν λόγο. Γιορτινό τραπέζι ή παρέα με άτομα από τη δουλειά; Ιδού η απορία! Ευτυχώς που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα θελήσετε με κάθε τρόπο να δείξετε την αγάπη σας σε εκείνους που την αξίζουν! Μπορεί να κάνετε ακόμα και μικρά δωράκια!

Ιχθύς
Πολύ όμορφα τα φετινά Χριστούγεννα, φανταστικά θα έλεγα και πολύ οικογενειακά. Μπορεί να επαναστατήσατε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά, να δείξατε τα δόντια σας, το έφερε από εδώ το σύμπαν, το έφερε από εκεί, πάλι με τους ίδιους ανθρώπους είστε, την οικογένειά σας! Φοβερό;;; Για αυτό αγκαλιάστε τους, αγαπήστε τους και πείτε και καμιά γλυκιά κουβέντα! Ο Ποσειδώνας σας έχει απογειώσει, ονειρεύεστε παλάτια και δράκους και τον ιππότη πάνω στο άλογο. Με πιάνετε τι σας λέω;;; Φτιάξτε εκεί δα πέρα ιστοριούλες, να έχετε να χαίρεστε και τίποτα άλλο! Merry Christmas!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos