Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 19/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που λιποθύμησα ψες το βράδυ, σχετικά νωρίς,
κάνω τη κουκουβάγια τούτη τη στιγμή και σας γράφω τα τρελά μου, πουρνό-πουρνό! Η μέρα σήμερα αστρολογικά κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις σχεδόν για όλα τα ζώδια. Τα μαντάτα τρέχουν και όσοι αποζητούν εκείνες τις ευκαιρίες, αρκετοί τις ανακαλύπτουν και προχωρούν αναλόγως!
Εντάξει λίγο πριν το τέλος, θα συμβούν τα πάντα, γιατί το σύμπαν έχει κέφια, θα κάνουμε και γιορτές με Πανσέληνο, τι άλλο θέλουμε από τη ζωή μας;;;

Προτείνω σιγά-σιγά να ρίχνουμε τους τόνους, να χαλαρώνουμε, γιατί δεν έχει καμία έννοια το να φτάσουν γιορτές και να βρισκόμαστε σε υπερένταση.

Είναι ωραία τα μεγάλα σουαρέ, αρκεί να έχεις catering! Είναι ωραία και τα ταξίδια, κάπου μακριά! Ο Άγιος Βασίλης μας βρίσκει οπουδήποτε! Ξέρει..
Αχ ξέχασα θέλει λεφτά για να ταξιδέψεις.. Ουπς παράλειψη μεγάλη.. χαχα! Εμείς όμως με το μυαλό μπορούμε να βρεθούμε κάπου ωραία.. σωστά; Κάπου μαγικά..

..λέτε να φτιάξουμε το παραμύθι των Χριστουγέννων;;

φιλάκια..


Κριός
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα τις μέρες αυτές, γιατί είναι πολύ τυχερές, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι άλλοι τα πάντα για εσάς, φροντίστε να συναναστρέφεστε με τον σωστό τον κόσμο και όχι όταν τα μάτια βλέπουν! Σας αναθέτουν νέες αρμοδιότητες, που σημαίνει πως σας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας! Ξεχάστε για λίγο τις γιορτές και τα μελομακάρονα, η καριέρα σας πάνω από όλα!

Ταύρος
Είναι μέρες που θέλετε, δε θέλετε βγαίνετε από το καβούκι σας και γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Ο σκοπός είναι να γνωρίσετε νέο κόσμο, να συναναστραφείτε με το διαφορετικό, να αλλάξετε παρέες, μπας και ξενοιάσετε από τα κλασικά σας τα βάσανα! Μπορείτε να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, να ελπίζετε για το καλύτερο και στο χέρι σας είναι να κάνετε την ανατροπή, γιατί οι πάντες φωνάζουν πως η νέα χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ super για εσάς.. Φτιάξτε το δρόμο.. που θα διανύσετε μεθαύριο!

Δίδυμος
Μέσα στις γλύκες είστε, δε ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό! Η αλήθεια είναι πως έχετε μπει σε γιορτινό mood και θέλετε και εσείς να αράξετε με την οικογένειά σας, το σύντροφό σας, με τα φιλαράκια σας! Οτιδήποτε σας βασάνισε τις προηγούμενες ημέρες, πάει έφυγε, ας πούμε πως ήταν ένα κακό μαύρο συννεφάκι. Όλα μπαίνουν στο δρόμο τους ως δια μαγείας και να ξέρετε πως το χαμόγελό σας και οι όμορφες πράξεις είναι το μυστικό της επιτυχίας σας!

Καρκίνος
Μια έχετε όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα, μια βαριέστε που ζείτε! Αποζητάτε κάτι το διαφορετικό. Θέλετε αλλαγές μεγάλες και τρανές, όμως η ερώτηση είναι μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Σήμερα έχει τρέξιμο πολύ, όμως αν είναι να γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα, γιατί όχι; Κάντε ότι μπορείτε γιατί όσο οι μέρες περνούν, σας πιάνουν τα ρομαντικά σας και στρέφετε τη προσοχή σας στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Μα ακόμα και το χρήμα, θέλει καλή παρέα!

Λέων
Τι σας έχει βρει εσάς Χριστουγεννιάτικο είναι απερίγραπτο! Εργασία και όχι και τόση χαρά, γιατί έχει τρέξιμο, υπάρχει άγχος και εσείς δεν έχετε χρόνο για τίποτα άλλο! Τραγικό για τον ψυχικό σας τον κόσμο, άλλοι κόβουν ταχύτητα και εσείς πάλι στα κόκκινα και πρώτο μέτωπο! Μη γκρινιάζετε, δουλειά να υπάρχει και τι στο κόσμο όλον;;; Ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο σας απογειώνει, υποψιάζομαι πως θα λάβετε κάποιο bonus;;; Λεφτάκια έρχονται!

Παρθένος
Μοιρασμένοι στα δυο, από τη μια η καριέρα σας και από την άλλη τα ερωτικά σας, για ακόμα μια φορά προσπαθείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας σωστά, για να μη γκρινιάζουν, που σημαίνει πως κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό! Αν έχετε πετύχει τους στόχους σας, κάντε μια παύση και ας πέσει η ζυγαριά στα συναισθηματικά σας, γιατί γιορτές έρχονται καλό είναι να έχετε καλή παρέα δίπλα σας, χαμογελαστή επίσης και καθόλου μουτρωμένη. Φτιάξτε το κλίμα!

Ζυγός
Αν και δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, νιώθετε απίστευτη κούραση, καλά θα κάνετε να συνεχίσετε έτσι όπως το πάτε και να φροντίσετε να κάνετε και εκείνες τις δημόσιες σχέσεις, για να ξεμπλοκάρουν διάφορες υποθέσεις σας. Συνεπώς σήμερα να ντυθείτε όμορφα, να φορέσετε το χαμόγελό σας και να βγείτε έξω, να σας δουν να σας χαρούν! Ένα πολύ χαρωπό μαντάτο φτάνει στα αυτιά σας και απογειώνεστε κανονικά! Τι λέει;;; Αναβαθμίζεστε έτσι ξαφνικά;;

Σκορπιός
Το γεγονός πως έχετε τη διάθεση να λύσετε άμεσα αρκετά από τα ζητήματα που σας απασχολούν, δε σημαίνει πως οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα! Αφού έχετε βρει την άκρη του νήματος, ας κάνετε μια παύση σήμερα, ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα για ακόμα μια φορά! Όχι τίποτα άλλο δε θα σας βγει και θα εκνευριστείτε άδικα. Μέρα που εσείς θα πρέπει να κόψετε ταχύτητα, αφήστε και τους άλλους να σας φτάσουν και από αύριο βλέπουμε.. Κάθε μέρα και από μια έκπληξη. Ποιος τη χάρη σας..

Τοξότης
Δε φτάνει που τρέχετε σα τους λωλούς να προλάβετε τα πάντα όλα, θα σας κατσαδιάσουν κιόλας και θα σας γυρίσει το μάτι κανονικά! Βλέπω σήμερα να έχουμε υστερίες και δράματα και κλάματα, έναν πανικό θα τον σπείρετε ξάφνου! Εντάξει σας ανέφερα το απαισιόδοξο σενάριο της ημέρας, υπάρχει όμως και ένα αισιόδοξο! Λέτε μετά να βγει το ουράνιο τόξο και να σας προσφέρουν κάτι όμορφο, έτσι για να σας ευχαριστήσουν; Η μέρα σας τελειώνει με χαμόγελο..

Αιγόκερως
Είστε λίγο μπόσικοι τις μέρες αυτές και ενώ οι τριγύρω βρίσκονται σε γιορτινό mood, εσείς το χαβά σας! Αναρωτιέμαι αν ο Σκρούτζ ήταν Αιγόκερως, γιατί πολλά τα κοινά σημεία, χαχα! Βάλτε λίγη αγάπη στη καρδιά, ρίξτε ντεσιμπέλ και χαμογελάστε. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή! Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να χαζολογήσετε χαρωπά, να νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι! Πολλές οι μπηχτές, αλλά δε σας πιάνει κανείς και πουθενά!

Υδροχόος
Και εκεί που φτιάχνετε βαλιτσούλα για να τη κάνετε σε άλλη γη και άλλα μέρη, τσουπ ένα χέρι σας βαστά και να σου και το πρόβλημα! Πριν αποχωρήσετε για τις διακοπές σας, φροντίστε να μην αφήσετε πίσω σας συντρίμμια και σας ψέλνουν μέρες που είναι! Κάντε τα μαγικά σας, βοηθήστε όπου χρειάζεται, για να απελευθερωθείτε από τις τύψεις και τις ενοχές! Κυνηγάτε το όνειρο εσείς και πολύ καλά κάνετε! Η βάση σας όμως πρέπει να παραμένει ως η πιο γλυκιά γωνιά του κόσμου.. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!

Ιχθύς
Από τη μια χαίρεστε σα μικρά παιδιά που έρχονται Χριστούγεννα και όλο και κάτι θα κάνετε, από την άλλη τρώγεστε με τα ρούχα σας κυρίως στη δουλειά! Δε γίνεται από τη μια να χαλιέστε και από την άλλη να χαμογελάτε σα μικρά παιδιά! Του τρελού δηλαδή για ακόμα μια φορά, αλλά έτσι συμβαίνει κάθε χρόνο σε εσάς τα γλυκά τα ψαράκια. Σήμερα έχει ματς στη δουλειά, τα βάζετε με τους πάντες, μια τελευταία εκτόνωση έτσι για το Merry Christmas! Μήπως να μείνετε στο σπιτάκι σας;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos