Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 15/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο.. μεσημέριασε κιόλας, να όμως που
εμείς οι γυναίκες έχουμε βάσανα.. πρέπει να είμαστε όμορφες.. Ακόμα και αυτό θέλει χρόνο πολύ!
Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, πότε είχαμε καλοκαίρι, πότε έφτασαν Χριστούγεννα και πότε θα έρθουν τα επόμενα.



Τι μέρα είναι αστρολογικά; Έχω την εντύπωση πολύ γιούχου! Τι σημαίνει αυτό;;; Ας το πάρετε όπως θέλετε! Ο καθένας για τη πάρτη του σίγουρα έχει πολλά να πει και να κάνει! Ας υποθέσουμε πως είναι μια πολύ super μέρα, πως σήμερα θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις μικρές, θνητές, ονειρεμένες επιθυμίες μας!
Ότι μπορούμε κάνουμε, το ζητούμενο είναι στην εποχή που ζούμε, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να βάζουμε στόχους, να το παλεύουμε με κάθε τρόπο και μέσα από όλα να παραμένουμε ανθρώπινοι με καλή ψυχή!

Για πείτε μου τώρα εσείς, σε ποιον κόσμο ζω;;;

Στον δικό μου, που όλα φαντάζουν τέλεια..!!!

και ας μην είναι..

πειράζει..;;;

φιλάκια..


Κριός
Μόνο γιορτινή που δεν είναι η διάθεσή σας και ας είναι Σάββατο και οι μέρες περνούν.. Είναι μια περίοδος που μόνο τα επαγγελματικά σας ζητήματα σας απασχολούν και νιώθετε πως σας δίνονται ευκαιρίες με το πιο διακριτικό τρόπο.. Εσείς αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, που το έχετε κάνει ήδη, τότε να ξέρετε πως μπορείτε να προσμένετε για τα καλύτερα. Συνεπώς ακόμα και σήμερα ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε το χρόνο σας σε διάφορες δουλειές, είτε σπιτιού, είτε ακόμα και γραφείου. Αγοράστε μεγάλο πορτοφόλι, το χρήμα έρχεται..!

Ταύρος
Λαμπεροί και χαρωποί είστε τις μέρες αυτές, με μια διάθεση τι να πω;;; Μια στα ουράνια και μια στα πατώματα, αλλά χρειάζεται να το γνωρίζει κανείς άλλος αυτό;;; Νιώθετε πως κάτι καλό θα έρθει, πολύ ξαφνικά και θα σας σώσει τη τελευταία τη στιγμή, από κάθε δυσάρεστο συναίσθημα. Ναι, φέτος αστρολογικά παίζει ένα τέτοιο συμβάν.. Σήμερα μυστήρια η μέρα σας, καλά θα κάνετε να αποφύγετε δυσάρεστους και απαισιόδοξους ανθρώπους, για να παραμείνετε ήσυχοι και χαμογελαστοί. Οι εντάσεις σας ασχημαίνουν και φέρνουν και τις ρυτίδες.. Δε το θέλουμε αυτό.. σωστά;;;

Δίδυμος
Μετά από πολύ καιρό αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε βρει το νόημα, ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει πολύ και το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πετύχετε το στόχο σας και να προχωρήσετε πολύ μπροστά! Ε λοιπόν, οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές, κρύβουν απίστευτες ευκαιρίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κυκλοφορείτε και να συναναστρέφεστε με το κατάλληλο κόσμο. Ίσως να σας αναθέσουν αρκετές αρμοδιότητες από τη μια μέρα στην άλλη και να χρειαστεί να δουλέψετε το ΣΚ αυτό, αλλά μπρος στη δόξα, τι σας νοιάζει τώρα. Να είστε επιλεκτικοί και όχι ότι να’ναι..!!!

Καρκίνος
Είστε λίγο του τρελού τις μέρες αυτές, ενώ προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο, διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πως ο κόσμος δεν έχει τις καλές προθέσεις που έχετε εσείς και όχι μόνο αναστατώνεστε, αλλά διαταράσσετε ο ψυχικός σας ο κόσμος! Κάποτε μπορεί να βάλετε μυαλό, μπορεί και ποτέ, γιατί ο καλός ο άνθρωπος, είναι πάντα καλός! Όσο πιο νωρίς το διαπιστώσετε αυτό, τόσο πιο όμορφα θα νιώσετε ξανά με τον εαυτό σας και κάπως έτσι θα αγαπήσετε τον κόσμο τριγύρω και όλα μια χαρά! Ρομαντικό το ΣΚ αυτό, ταξιδεύετε σε άλλη γη και άλλα μέρη.. Έτσι μπράβο!

Λέων
Πω πω μοναξιές να χαρώ! Τι έγινε έπεσαν τα καράβια σας απέξω;;; Βιάζεστε χρυσά μου και φαντάζεστε και διάφορα και τρώτε τα μούτρα σας και μετά σας φταίνε οι άλλοι! Λιοντάρια, καμία σωτηρία δεν υπάρχει, για αυτό δείτε το ως κωμωδία με πρωταγωνιστές εσάς και γελάστε γιατί έτσι περνάει καλύτερα. Σήμερα η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, δεν έχετε όρεξη για κουβέντες και παίζει να καθίσετε μπροστά από έναν καθρέπτη και να κατσαδιάσετε τον εαυτό σας. Χρειάζεται και αυτό πού και πού, αλλά βρήκατε και εσείς να το πάθετε Σαββατιάτικο;;;

Παρθένος
Έχω την εντύπωση πως έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, τις μέρες αυτές και υπάρχει μια χαοτική διάθεση και από πλευράς σας και από τους άλλους! Το μεταδίδετε να είστε σίγουροι και φταίει και ο Ποσειδώνας, οι σκέψεις σας δε μπαίνουν σε μια σειρά με τίποτα! Έτσι όπως είστε καλύτερα να πάρετε τα βουνά, να περπατήσετε πολύ, να πάρετε βαθιές ανάσες και να κάνετε όμορφες σκέψεις. Τότε ίσως να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε λογικά με πλαίσια με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Οικογενειακά βάσανα επιμένουν, τι είναι αυτό που ζητάτε και δε σας το δίνουν;;;

Ζυγός
Κάτι έχετε ανακαλύψει εσείς και βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα και προκειμένου να γίνει το δικό σας, πρέπει να προετοιμάσετε το έδαφος, για να κάνετε την ανατροπή. Φορέστε τα γιορτινά σας λοιπόν, το χαμόγελό σας και προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με όσους χρειάζεται, για να κατανοήσουν τους λόγους και μετά εννοείται πως θα κάνετε το κομμάτι σας, δίχως όμως τις αντιδράσεις τους. Πώς θα το καταφέρετε αυτό, δε ξέρω, γιατί ήδη δε σας αρέσει να λογοδοτείτε για τις τρελές επιθυμίες σας. Δώσετε προτεραιότητα στο σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Ξηγηθείτε για να μη παρεξηγηθείτε!

Σκορπιός
Και αφού δείξατε το κάκιστο χαρακτήρα σας, σήμερα έχετε τύψεις και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε κάποιες ψυχές να σας αγαπήσουν λίγο περισσότερο! Εντάξει έχετε νευράκια τις μέρες αυτές και μπορεί να μη σας βγαίνει και τόσο το πλάνο, να όμως που είστε ικανοί για τα πάντα, οπότε δεν έχετε κάτι να φοβάστε! Πείτε μια γλυκιά κουβέντα λοιπόν, χαμογελάστε λίγο περισσότερο και δε χρειάζεται να βάλετε το χέρι βαθιά στο πορτοφόλι, γιατί και διαμάντι αν προσφέρετε, μπορεί να γίνει κάρβουνο αν δε το κάνετε από αγάπη.. Για φρόνιμα..!!!

Τοξότης
Ο Ερμής σας έχει ξεσηκώσει και ξεσπιτώσει επίσης, αφού τις μέρες αυτές σας έχουν προσκαλέσει παντού και εσείς θα πρέπει να παραβρεθείτε, γιατί αυτό λέγεται δημόσιες σχέσεις! Για να ανοίξουν οι ουρανοί θα πρέπει να κουνήσετε και εσείς το δαχτυλάκι σας. Για αυτό ξεχάστε τις φόρμες και τη πολυθρόνα και μπείτε σε διαδικασία εξόδου και να είστε όμορφοι και περιποιημένοι, γιατί πώς θα τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας;;; Όπως και να έχει το πράμα, απόψε θα νυχτοπερπατήσετε, θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας και αν είστε και λίγο άτακτα παιδιά, να φλερτάρετε κιόλας!!!

Αιγόκερως
Με έχει μπερδέψει λίγο η περίπτωση η δική σας. Από τη μια νιώθετε πως ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται έξω από τη πόρτα σας, από την άλλη η δημιουργικότητά σας στα ύψη, από τη παρά άλλη έχει εργασία και χαρά! Πώς θα καταφέρετε να τα συνδυάσετε αυτά να μας το πείτε γιατί το βρίσκω δύσκολο πολύ! Αρκετοί από εσάς, θα ασχοληθείτε με το στόλισμα, τύπου να έχει φωτάκια και γιρλάντες παντού! Κάποιοι άλλοι θα φορέσετε τα γιορτινά σας και θα ξεχυθείτε στην αγορά για ψώνια! Μήπως θα βάλετε και τη γαλοπούλα στο φούρνο, έτσι για να κάνετε ένα test drive;;; Καλέ τι βιάζεστε;;;

Υδροχόος
Να και από τις λίγες φορές που δε θα ασχοληθείτε και τόσο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Έχετε βάλει άλλους να ανησυχούν, είμαι σίγουρη για αυτό! Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε τα νέα σας ρουχαλάκια, εκείνο το άρωμα το φοβερό και τρομερό και να βγείτε έξω, να σας δουν να σας χαρούν! Όσο πιο όμορφοι και λαμπεροί είστε, άλλο τόσο θα θελήσουν αρκετές ψυχές να βρεθούν δίπλα σας. Έχει φλερτ το μενού, μπόλικο μάλιστα, οπότε μπείτε και εσείς στο παιχνίδι, έτσι για να αποκτήσει χρώμα η ζωή σας, να χαμογελάσετε λιγάκι και να νιώσετε ξανά παιδιά! Ποιος παντρεύεται;;;;

Ιχθύς
Φορέστε μια μπλε χάντρα για το μάτι γιατί θα τη χρειαστείτε! Κάθε μέρα και καλύτερη και να ξέρετε ανοίγουν οι ουρανοί και ότι επιθυμείτε πολύ, συμβαίνει και αξίζει να πούμε την αλήθεια να είστε ξεσηκωμένοι και χαμογελαστοί! Αν βέβαια οι επιθυμίες σας είναι εξωπραγματικές, τότε λυπάμαι, δε μπορώ να υποσχεθώ και πολλά πράγματα. Τυχεροί και ερωτικά, για αυτό φροντίστε να ερωτοτροπήσετε με την ύπαρξη που σας ενδιαφέρει, που σας αρέσει, που θέλετε να περάσετε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Να βγείτε να φλερτάρετε, να πειράξετε σα καλικάντζαροι εκείνο το μαναράκι, δε λέτε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos