Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υποψιάζομαι πως ο φετινός Δεκέμβρης είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις!
Οι πλανήτες βρίσκονται σε μια φάση εντελώς γιορτινή, μπορεί και να χιονίσει και να κάνουμε λευκά Χριστούγεννα ακόμα και στην Αθήνα! Φοβερό;;; Να ένα όνειρό δικό μου που μπορεί να βγει αληθινό.. Πω πω.. αγωνιώ σα μικρό παιδί! 





Θα ήθελα πολύ όμως να ξεγελάσουμε τον Πλούτωνα, ο οποίος εμφανίζεται κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα και μας φέρνει τα πάνω-κάτω! Το φως γίνεται σκοτάδι και ξαφνικά ξεφεύγουμε εντελώς! Πού μπορούμε να τον στείλουμε διακοπές;;; χαχα! Να του δώσω μια ευχή; Merry Christmas! Να φωνάξουμε τους καλικάντζαρους να τον αποπλανήσουν;;;

Και φτιάχνω ιστοριούλα για το φινάλε.

Λένε πως οι άνθρωποι που εμφανίζονται στη ζωή μας, έχουν κάτι να μας πουν! Κάτι να μας δείξουν! Να μας διδάξουν ίσως.. Ε λοιπόν, κάποια ψυχή, πολύ σκληρή, ψυχρή και ανάποδη, με έμαθε να κάνω υπομονή! Να μην εκδηλώνομαι όταν φρικάρω, ούτε όταν είμαι πολύ χαρούμενη. Να παρακολουθώ σιγανά οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου και να προσμένω. Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο Άγιος Βασίλης τα Χριστούγεννα.. φέτος όμως..;;; θα περιμένω σιωπηλά, με θέα το τζάκι, το στολισμένο δέντρο, θα αγκαλιάσω και τις αναμνήσεις, εκείνες που πια νέες δεν υπάρχουν.. θα χαμογελάσω και θα πω.. δε πειράζει!

εκείνο το «δε πειράζει».. που τελικά πειράζει και παρά πειράζει..

φιλάκια..


Κριός
Να ντυθείτε ωραία, γιατί έχει βόλτες το μενού της ημέρας! Ένα ευχάριστο γεγονός σας ξεσηκώνει, βρίσκετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με τον κόσμο τριγύρω, να ανταλλάξετε τις απόψεις σας, να ακουστείτε επιτέλους! Παίζει πολύ το διάστημα αυτό να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, την οποία καιρό τη προσμένετε. Έρχεται το δώρο το σύμπαντος, προετοιμαστείτε λοιπόν!

Ταύρος
Οικονομικά είναι τα θέματα που σας βασανίζουν. Από τη προσπαθείτε να είστε συμμαζεμένοι και από την άλλη είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε, που σημαίνει πάει το χρήμα, θα φύγει από τη φωλίτσα του, όσο και αν το έχετε ζεστάνει.. Τραγικό για το ψυχικό σας τον κόσμο, όμως αν είναι να μπουν όλα στη θέση τους και να μη σας ενοχλεί κανείς μέρες που είναι, ας πούμε χαλάλι!

Δίδυμος
Γλυκά μου παιδιά, να φορέσετε τη πανοπλία σας, γιατί η διάθεσή σας είναι μάχιμη πολύ! Τα βάζετε με όλους εκείνους που σας είχαν στρεσάρει όλες τις μέρες αυτές, που σας αμφισβήτησαν, που δε πίστεψαν πως είστε ικανοί για κάτι καλύτερο. Είτε αφορά τον έρωτα, είτε τις επαγγελματικές σας τις σχέσεις, δεν έχει σημασία. Ο καθένας στον πάγκο του και τιμωρία! Με το γάντι σε κάποιες περιπτώσεις.. έτσι;;;

Καρκίνος
Ανοίγουν οι δρόμοι επαγγελματικά, βρίσκετε την άκρη εσείς και χαμογελάτε ξανά! Φροντίστε να έχετε καλή συμπεριφορά και να είστε συνεργάσιμοι ακόμα και με τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Και επειδή φαντάζεστε διάφορα και κάνετε τα χειρότερα σενάρια, να πάτε στο γιατρό, να σας επιβεβαιώσει πως είστε μια χαρά, μπας και διώξετε μακριά κάθε αρνητική σκέψη! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, όπως και να έχει!

Λέων
Μια ευχάριστη είδηση σας απογειώνει! Λύνονται τα θέματά σας ως δια μαγείας και μπορείτε από εδώ και πέρα να ονειρεύεστε ένα πολύ όμορφο αύριο! Κάποιοι παντρεύεστε, αποκτάτε και παιδάκι! Το σενάριο αυτό παίζει πολύ, για αυτό φροντίστε να οργανωθείτε καταλλήλως! Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο, μπορεί ακόμα να πάρετε μια προαγωγή και μια αύξηση και μετά ποιος σας πιάνει;;;

Παρθένος
Τι έχετε πάθει εσείς Χριστουγεννιάτικο;;; Είναι καιρός για να χωρίσετε τα τσανάκια σας; Να διεκδικήσετε εκείνο το χωραφάκι; Χάλασε ο κόσμος να το κάνετε αργότερα; Οικογενειακά τα θέματα που σας απασχολούν, θέλετε οπωσδήποτε να γνωρίζετε το τι σας ανήκει και τι όχι, καλά κάνετε μεν, αλλά τέτοια θέματα συνήθως είναι στενάχωρα και προκαλούν λόγια και αναμνήσεις που πληγώνουν.. Το νου σας!

Ζυγός
Το ξέρω πως στο μυαλό σας είναι να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Ετοιμάζεστε εσείς για διάφορες εξορμήσεις μέσα στις γιορτές, είτε σας περισσεύουν τα φράγκα, είτε όχι! Μια ζωή την έχετε, σιγά μη καθίσετε να σκάσετε! Όσοι είστε πιο χαλαροί, τις μέρες αυτές, θα φροντίσετε να αγαπήσετε ξανά με τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Φτιάξτε κατάσταση όμορφη όπως και να έχει!

Σκορπιός
Είστε ανήσυχοι πολύ, αποζητάτε μια ευκαιρία, τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν και το πώς θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα! Μπορεί να είχατε βρει διάφορα εμπόδια τις προηγούμενες ημέρες, όμως να ξέρετε πως από εδώ και πέρα παίζει να χτυπήσουν οι άλλοι τη πόρτα σας και να σας προσφέρουν αυτά ακριβώς που επιθυμείτε! Τσιγκλήστε και εσείς λίγο τη κατάσταση.. μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του!

Τοξότης
Τα μαντάτα τρέχουν και έρχονται κατά επάνω σας, για αυτό προετοιμαστείτε γιατί τα δεδομένα αλλάζουν και είναι ευχάριστα πολύ! Τις μέρες αυτές καλά θα κάνετε να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, να μονιάσετε και να πείτε ένα συγγνώμη, γιατί όλο και κάποιον αδικήσατε! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, γιατί θα χρειαστείτε βοήθεια για να ολοκληρώσετε το έργο σας. Ξεπεράστε εγωισμούς και πείσματα!

Αιγόκερως
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς και είστε γεμάτοι από μυστικά! Το θέμα είναι να κάνετε αυτό που σας αρέσει, δίχως να εκτίθεστε! Είστε μανούλες σε κάτι τέτοιο, για αυτό φροντίστε να μη δίνετε δικαιώματα, για να μη γυρέψουν αυτά που κρύβετε! Ιδανική ημέρα για ένα ερωτικό ραντεβού που σίγουρα κανείς ποτέ δε πρέπει να μάθει! Από την άλλη το ραντεβού μπορεί να είναι επαγγελματικό.. αλλάζετε σελίδα λέει;;;

Υδροχόος
Και ω ναι η καρδιά σας ζεσταίνει μέρα με τη μέρα και είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να αγαπήσετε με κάποιους ανθρώπους που τους θέλετε μέσα στη ζωή σας και τους εκτιμάτε πολύ-πολύ! Εννοείται πως τη βαλιτσούλα την έχετε έτοιμη, οι μακρινές οι βόλτες έχουν τη τιμητική τους και είστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Βελτιώστε τις σχέσεις σας με εκείνους που γνωρίζετε πως σας αγαπούν αληθινά! Ότι έγινε-έγινε!

Ιχθύς
Πολύ δυνατή η σημερινή ημέρα, παίρνετε τις αποφάσεις σας και τις ανακοινώνετε κιόλας! Δε ξέρω αν θα έχουμε δράματα ή χαρές, μπορεί και τα δυο, πάντως δεν έχετε σκοπό να περιμένετε ούτε λεπτό! Να κάνετε ένα closer σε οτιδήποτε σας βασανίζει και να πείτε ναι σε μια νέα αρχή, σε μια περίοδο που θα πραγματοποιήσει ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα! Να ρισκάρετε συναισθηματικά, αλλά το χρήμα ας παραμείνει στη τσέπη!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos