Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 06/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έδωσα υπόσχεση ψες το βράδυ και για να είμαι ειλικρινής έχω ήδη γίνει superman!
Μα λέω και ξανά λέω, πως ο χρόνος είναι σχετικός. Δεν υπάρχει στην ουσία, εμείς τον ανακαλύψαμε για να μπορέσουμε και καλά να οργανώσουμε τις ζωές μας. Μα αλί και τρις αλί δε μου αρέσουν τα καλούπια με τίποτα! Ζορίζομαι!




Ας υποθέσουμε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της φρίκης αστρολογικά! Ο ανάδρομος Ερμής μας πήρε και μας σήκωσε, έδωσε ρέστα και το αντίο του είναι που φοβάμαι περισσότερο. Τόση τσαντίλα πω πω πω.. Καλά μη με ρωτήσετε πού είναι ο Έρωτας, γιατί ειλικρινά δε ξέρω! Μήπως άλλαξε πλανήτη και τσάμπα τον γυρεύουμε εδώ στη Γη;; Λέτε να είναι εξωγήινος;;; χαχαχα!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Πικάντικες οι μέρες σας πολύ! Από τη μια δε σηκώνετε κουβέντα από τους άλλους, από την άλλη δε βάζετε γλώσσα μέσα! Καλά θα κάνετε να προσέχετε το τι λέτε και πού, γιατί σας ζηλεύουν και παίζει να θέλουν να μάθουν τα μυστικά σας, για να φέρουν εμπόδια στα μελλοντικά σας τα σχέδια. Αν έχετε αυτό κατά νου, σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πονηρά και να πετύχετε τους στόχους σας. Πιστέψτε ότι λέει η καρδιά!

Ταύρος
Τρέχετε και δε φτάνετε τις μέρες αυτές και τα νεύρα σας κρόσσια! Ξεσπάτε με το παραμικρό, φταίει το σύμπαν για αυτό, οπότε καλά θα κάνετε να μη πάρετε κάποια βιαστική απόφαση! Θολωμένο το τοπίο, προφανώς άλλη είναι η αλήθεια, από αυτή που βλέπετε, για αυτό και εσείς πατήστε ένα φρένο, δε χρειάζεται να εκτεθείτε για άγνωστες αιτίες. Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα, θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε άμεσα!

Δίδυμος
Τι σας έχει βρει χρυσά μου;;; Μια υπερένταση τη νιώθετε, άντε τελευταία μέρα με τον Ερμή ανάδρομο, όμως πρέπει να έχετε προκαλέσει μεγάλο χαμό στη δουλειά σας, το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξενίζει, μα δε γίνεται εκεί που όλα στρώνουν, πάντα κάτι να σας χαλάει στο τέλος. Πάνω στα νεύρα σας όλο και κάποια λαθάκια έχετε κάνει, για αυτό φροντίστε σήμερα να φτιάξετε τη κατάσταση, να διορθώσετε ότι χρειάζεται και μετά; Έφτασε και το χαμόγελο..

Καρκίνος
Με τόσα νευράκια που έχετε απορώ πώς τη παλεύετε με τον εαυτό σας τον ίδιο! Βέβαια το σύμπαν φταίει για αυτό, σας προκαλεί αυθόρμητα διάφορα συναισθήματα, αφού οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε κάθε τι δυσάρεστο. Καλά το ξέρετε πως φαντάζεστε δράκους και πως από μόνοι σας δηλητηριάζετε τον εαυτό σας, όμως κανείς δε μπορεί να σας κοροϊδέψει αν εσείς δε το επιστρέψετε! Από σήμερα μήπως να κάνετε focus στα ερωτικά σας τα ζητήματα;;;

Λέων
Κάτι έχετε ανακαλύψει εσείς, τύπου πώς να βγάλετε περισσότερα λεφτά και εννοείται πως έχετε ξετρελαθεί από τη χαρά σας! Είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο το βήμα, αφήστε να καθαρίσει το τοπίο από τον ανάδρομο Ερμή και μετά βάλτε τα κάτω με ψυχραιμία και λογική και ότι σας πουν τα σημάδια! Σε καμία περίπτωση μη δανειστείτε λεφτά, γιατί μετά θα κλαίμε όλοι μαζί με μαύρο δάκρυ! Ονειρευτείτε άφοβα, οι επιθυμίες σας έχουν προτεραιότητα!

Παρθένος
Πεσμένα τα κέφια, βασικά νιώθετε μια απίστευτη κούραση όμως δε κάνετε κάτι για αυτό, μπας και αλλάξει το σκηνικό. Λίγο μπερδεμένοι, άλλα θέλετε, άλλα κάνετε, για ακόμα μια φορά έχετε βγει εκτός πλάνου, αλλά δε πειράζει από σήμερα αργά το απόγευμα θα τη βρείτε την άκρη σας. Φροντίστε να συναντήσετε τους φίλους σας, εκείνα τα άτομα που σας κάνουν και χαμογελάτε και ρίξτε το και λίγο έξω. Χειμώνιασε, καιρός για δυο, δε λέτε;;;

Ζυγός
Ασχολείστε με πάθος στη δουλειά σας και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα τις μέρες αυτές. Νιώθετε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως μπορείτε να επιδιώξετε κάτι ακόμα καλύτερο για εσάς. Κρατήστε μικρό καλάθι σε αρκετές περιπτώσεις και φροντίστε τα βήματά σας, να είναι αργά και σταθερά, γιατί παίζει να γκρεμοτσακιστείτε πάνω στον ενθουσιασμό. Σήμερα ειδικά ας είστε καχύποπτοι πολύ και στη τελική ζαλίστε τον κόσμο με τις ερωτήσεις σας.

Σκορπιός
Τα λεφτά είναι στο μυαλό σας, πώς θα τα μαζέψετε από εκεί που σας τα οφείλουν και πώς θα βγάλετε περισσότερα. Σχεδιάσετε καλύτερα τις κινήσεις που σκοπεύετε να κάνετε και μετά ντου από παντού! Λίγο ακόμα έμεινε και ο ανάδρομος Ερμής θα έρθει στα ίσα του.. Μη βιάζεστε γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο και δε το θέλουμε αυτό. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε το κατάσκοπο. Τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε; Μήπως την αλήθεια;;;

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς και ζείτε μέσα στο απόλυτο χάος. Από τη μια δείχνετε δυναμικοί και ανεξάρτητοι και από την άλλη παίζει να αγκαλιάζετε τη μπάρα κάθε βράδυ για να ξεχάσετε το πόνο σας! Πολύ σας ζάλισε ο ανάδρομος Ερμής, το καταλάβαμε. Σήμερα παίζει να μάθετε κάτι πολύ χαρμόσυνο και να απογειωθείτε από τη χαρά σας και γίνεστε ασυμμάζευτοι πολύ. Το νου σας γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να χειριστείτε με σοβαρό ύφος, έτσι;;;

Αιγόκερως
Το χάος έχει χτυπήσει και τη δική σας τη πόρτα και εκεί που είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι, το παρατάτε για κάτι άλλο και όπως φαίνεται πολλά έχουν μείνει στη μέση, έτσι στο έλεος του Θεού που λέμε και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει πολύ! Σας έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη, όλα θα μπουν στη θέση τους μια χαρά, don’t worry! Ξεπεράστε τον εγωισμό σας και φωνάξτε τους πυροσβέστες τους φίλους σας να βάλουν ένα χεράκι. Το αποτέλεσμα μετρά!

Υδροχόος
Ειλικρινά τώρα, δεν έχετε βαρεθεί να τσακώνεστε για τα ίδια και τα ίδια και να ρίχνετε και ευθύνες στους άλλους, ενώ φταίτε εξολοκλήρου;;; Χαλαρώστε επιτέλους και πάρτε το απόφαση πως τίποτα δεν είναι ίδιο και πως ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τακτική σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Υπάρχει και άλλος τρόπος.. πώς να σας το πω; Τα σημάδια τριγύρω λαμπιρίζουν μέσα στα μάτια σας και εσείς πρέπει να δώσετε σημασία!

Ιχθύς
Να σας καλημερίσω με το να σας πω «προσοχή στο τιμόνι»;;; μη μιλάτε στο κινητό την ώρα που οδηγείτε; Μήπως να σας πάει ταξί σήμερα, μπας και γλυτώσουμε το χαντάκι;;; Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και να είμαι ειλικρινής ο Ποσειδώνας σας έχει κυριεύσει και από τη μια είστε σα φουρτουνιασμένη θάλασσα, από την άλλη και πολύ λάδι, τρομακτικές οι συναισθηματικές σας εναλλαγές! Υπομονή και σήμερα, γιατί όλα φτιάχνουν από εδώ και πέρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos