Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 08/12 – 09/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά εμποδίων τα σημερινά ζωδιάκια, αφού
μια το ένα και μια το άλλο, κατάφερα να κάνω βουαλά τέτοια ώρα!
Τελικά όπου και αν βρίσκεται ο Άρης, αν έχει και τα κέφια του, μιας πιάνει ανεξαρτήτου ζωδίου! Νευράκια, επιμένουν τα ρημάδια, δε φεύγουν με τίποτα!
Προφανώς αποζητά την Αφροδίτη του, αλλά δε το παραδέχεται ο πονηρός! Προκαλεί καταστροφές από εδώ και εκεί, να της τραβήξει τη προσοχή, να τρέξει εκείνη στην αγκαλιά του! Πόσο πάθος και μυστήριο κρύβει τούτη η αιώνια σχέση;;;

Θα κρατήσω τα θετικά της ιστορίας και θα σας πω, πως ναι μεν σπιτάκι είναι πολύ ωραία, αλλά και οι βόλτες είναι ακόμα καλύτερες! Λίγο από όλα ας έχει το μενού, φιλαράκια, κουβεντούλες, καφεδάκι, χουζούρεμα, χαλαρά πράγματα. Και αν κάποιος μας τσαντίσει ας πούμε.. Merry Christmas και άντε γεια.. χαχα..!

Η Ταυρίνα σας γυρεύει μια νότα αισιοδοξίας.

..και μόνο μια ύπαρξη μπορεί να τη φέρει..


ο κύριος Έρωτας! 💘


φιλάκια..


Κριός
Από τα πιο όμορφα ΣΚ του μήνα! Διώχνετε μακριά κάθε μελαγχολική σκέψη, την οποία να γνωρίζετε σας τη προκαλεί ο Άρης, φοράτε τα ωραία σας και γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Οι προσκλήσεις για βόλτες από εδώ και εκεί πολλές, έχετε να συναντήσετε αρκετό κόσμο, έχετε να κουτσομπολέψετε πολλά και διάφορα. Καλό είναι να είστε προσεχτικοί, με το φαγητό και το αλκοόλ, γιατί παίζει να τη χάσετε τη μπάλα σε κάθε άλλη περίπτωση. Να είστε γοητευτικοί και σέξι, όμως το παλτό είναι απαραίτητο! Χειμώνιασε καλέ..

Ταύρος
Εξακολουθεί η κατάσταση να είναι μυστήρια, μπορεί ο Ερμής να ήρθε επιτέλους στα ίσα του, αυτό όμως δε σημαίνει και κάτι. Ναι μεν ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας σιγά-σιγά, όμως αν υπάρχουν θέματα που τα έχετε αφήσει να αιωρούνται στον αέρα, καιρός να τα συμμαζέψετε, να τα οργανώσετε, να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα που ουσιαστικά σας βασανίζει το μυαλό! Εννοείται πως οτιδήποτε έχετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα μονάχοι, παρά να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας τις μέρες αυτές. Μια μικρή απογοήτευση τη νιώθετε..

Δίδυμος
Μπορεί να είναι ΣΚ αλλά το μυαλό σας είναι συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Το ευχάριστο είναι πως θα ρολάρουν τα πράγματα, μιας που ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι. Ο Άρης συνεχίζει να σας βάζει τρικλοποδιές, θέλει να τεστάρει τη προσωπικότητά σας και τις ικανότητές σας. Συνεπώς, ας είστε θετικοί και δεκτικοί απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και αν δουλέψετε και λίγο παραπάνω, ε και τι έγινε;;; Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να εκτεθείτε! Ερωτικά, μαύρη μαυρίλα που πλάκωσε!

Καρκίνος
Γιορτινή και πρόσχαρη η διάθεσή σας το ΣΚ αυτό! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, που σημαίνει πως παίζει να στολίσετε το σπίτι σας, ή αν είστε καλλιτέχνες να γίνετε ένα με το έργο σας και να φτιάξετε εκπληκτικά πράγματα! Όπως και να έχει, με το χαμόγελο στα χείλη και με ζεστή καρδιά, όλα μπορούν να προκύψουν και το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Καλά απογειωθείτε σήμερα και αύριο φροντίστε να αράξετε και να χαλαρώσετε, γιατί θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας τις επόμενες ημέρες..

Λέων
Έχω την εντύπωση πως το ΣΚ αυτό θα γίνετε χίλια κομμάτια προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων. Το παράξενο είναι πως ο Άρης σας βάζει σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε με τα λεφτουδάκια σας, με το τι σας ανήκει και τι όχι και γενικότερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όχι τίποτα άλλο να ξέρετε το οικοπεδάκι είναι δικό σας ή κάποιου άλλου;;; Και ως συνήθως οι προσδοκίες πληγώνουν, οι άνθρωποι λένε και ξε λένε και εσείς με την απορία τύπου τι έγινε; Το σύμπαν επιμένει να κάνετε οικονομία! Σπίτι λοιπόν!

Παρθένος
Λίγο γκρινιάρηδες σας βρίσκω το ΣΚ αυτό και έχει συνέχεια το θέμα! Μια υπερένταση τη νιώθετε από τη μια και από την άλλη το μόνο που θέλετε είναι να αράξετε στο κρεβατάκι σας και να μη σηκωθείτε με τίποτα! Αν είναι να ηρεμήσουν τα νεύρα σας τότε καλά θα κάνετε να κοιμηθείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Να γίνει φράπα η επιδερμίδα. Αυτή η ιδέα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Προτιμήστε να βολτάρετε τη Κυριακή και να αλλάξετε παραστάσεις. Κάνει καλό!

Ζυγός
Πώς λέμε τα μυαλά έξω από το κεφάλι; Ένα τέτοιο ΣΚ είναι, όπου αγκαλιάζετε τα φαντασιόπληκτα όνειρά σας και τραβάτε προς το άγνωστο! Είναι ωραίο που θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και να συναναστρέφεστε με αξιόλογα άτομα, αλλά να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε μη βιαστείτε να θαυμάσετε το κάρβουνο. Μακριά με λίγα λόγια από τις κακές παρέες που έχουν ένα κοινωνικό status, γιατί αν μπλέξετε να δούμε ποιος θα σας ξεμπλέξει;;; Οικονομία και ΣΚ δε ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας.. Τι έγινε;;

Σκορπιός
Μυστήριο πολύ το ΣΚ αυτό, πολλά μπορούν να προκύψουν και από τη μια μπορεί να νιώσετε έτσι μια καχυποψία, από την άλλη έναν ανεξήγητο ερωτικό συναίσθημα για ένα πρόσωπο, το τι και το πώς μόνο εσείς το γνωρίζετε! Ξεκαθαρίστε τη θέση σας όπου χρειάζεται, ιδανική ημέρα για να θέσετε τα όριά σας εκ νέου! Όχι τίποτα άλλο μπας και σας αφήσουν σε ησυχία, γιατί οι ανησυχίες σας γενικότερα είναι ερωτικές! Η καρδιά θα σας δείξει τα σημάδια και εσείς αν την ακολουθήσετε, τότε μόνο θα ανακαλύψετε τι εννοεί ο ποιητής.. Και ας είναι λάθος.. Συναντήσεις προκύπτουν..

Τοξότης
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το ΣΚ αυτό, επιβάλλεται να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ασχοληθείτε με τη καθαριότητα, να το βάλετε σε μια τάξη, γιατί πολύ στο χαλαρό είστε και έχουν γίνει βουνό τα πάντα όλα! Μια κατσάδα την ακούτε και από το σύντροφό σας και από την οικογένειά σας, σας το χαλούν το κέφι στα σίγουρα και σας προτείνω να αφήσετε τις μαλαγανιές γιατί δε πιάνουν! Έχει φασίνα το θέμα λοιπόν και ένα είδος τιμωρίας. Καλά για σήμερα κάντε τα χατίρια των άλλων, αλλά αύριο έχετε κάθε δικαίωμα να βολτάρετε!

Αιγόκερως
Καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε το ΣΚ αυτό, να μείνετε στο σπιτάκι σας, να το ρίξετε στον ύπνο γιατί πολύ πέρα-δώθε είστε και πόσο πια;;; Το παράξενο είναι πως τις μέρες αυτές εκεί που αποφασίζετε να κάνετε κάτι, προκύπτει κάτι άλλο και μετά το χάος. Σας έχουν πιάσει και τα γιορτινά σας, τα ρομαντικά σας, χάνεστε στον ωκεανό που λέμε.. Το να μείνετε σε ένα κρεβάτι δε σας ταιριάζει και τόσο, όμως το να ασχοληθείτε με τις γωνίτσες σας και κουρνιάσετε οπουδήποτε σας κάνει κέφι, φαντάζει όνειρο. Μια τρελή ιδέα κάνει τη Κυριακή σας πικάντικη..

Υδροχόος
Ιδανικό το ΣΚ αυτό για shopping therapy! Βασικά παίρνετε σβάρνα τα μαγαζιά και ψωνίζετε τα πάντα όλα, γιατί ξαφνικά διαπιστώνετε πως σας λείπουν αρκετά! Τραγικό για το πορτοφόλι σας αυτό, όμως αν είναι να φτιάξετε το κέφι σας, γιατί όχι;;; Ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και νιώθετε σιγά-σιγά να γίνεται πιο ανάλαφρο και πιο χαρωπό το σκηνικό. Φροντίστε να βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν, να φορέσετε και τα νέα σας ρουχαλάκια, μπας και σας έρθει ο έρωτας, μπας και ζεστάνει λίγο η καρδιά! Δημόσιες σχέσεις.. το λέω και το ξανά λέω..!

Ιχθύς
Μέσα στη τσίτα είστε το ΣΚ αυτό, μια τα λεφτουδάκια σας, μια αυτά που ακούτε, κάνετε κινήσεις απερίσκεπτες, έτσι από αντίδραση και αυτό θα σας τρελάνει ακόμα περισσότερο αργότερα. Ο Άρης στο ζώδιό σας, φταίει για την υπερένταση που νιώθετε και σας κάνει να βιάζεστε πολύ! Συνεπώς προσοχή στο τιμόνι, προσοχή στο μάτι της κουζίνας, προσοχή γενικότερα με πράγματα που μπορεί να σας τραυματίσουν! Αν δε κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, μη κάνετε το λάθος να ανοίξετε νέα μέτωπα γιατί μπλέκετε τα μπούτια σας και ποιος σας ακούει Κυριακάτικο..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos