Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια υπέροχη μέρα μας ξημέρωσε αστρολογικά, η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, έχει
αγκαλιάσει τον φτερωτό Έρωτα και κάνουν τσάρκα στις ζωές μας! Αρκετά ζώδια ίσως ερωτοχτυπηθούν σήμερα, έτσι ξαφνικά, ότι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!




Είναι μια μέρα πολύ ρομαντική, πολύ ερωτική, γεμάτη από όμορφα συναισθήματα! Ας φτιάξουμε λοιπόν τέτοιες στιγμές, τίποτα δεν έρχεται από μόνο του και ας απολαύσουμε, μια όμορφη συζήτηση. Ας εκφραστούμε με αυθόρμητα χαμόγελα! Όσο για τις ματιές, πόσο αμοιβαίες είναι.. αχ αυτές οι ματιές, κάνουν όλη τη ζημιά!

Είστε έτοιμοι να ανεβούμε στο ροζ συννεφάκι;;;

φιλάκια..


Κριός
Με πολύ ρομαντική διάθεση ξυπνάτε σήμερα και όλη την ημέρα παίζει να ονειρεύεστε τα ιδανικά Χριστούγεννα, κάπου μακριά! Αρκετοί, ξεκινάτε τις διακοπές σας από σήμερα, ένα ταξιδάκι υπάρχει στο μενού, κάπου ωραία, επίσης! Αν εργάζεστε σας βλέπω στο παράθυρο να χαζεύετε με τις ώρες, να αναπολείτε στιγμές που τόσο σας έχουν λείψει!

Ταύρος
Ένα μικρό ερωτικό θαύμα μπορεί να συμβεί σήμερα και ξαφνικά να απογειωθείτε από χαρά και να είστε μέσα στις γλύκες όλη την ημέρα! Μπορείτε επίσης να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μπροστά από το τζάκι! Φτιάξτε ατμόσφαιρα και λιχουδίτσες επίσης γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι!

Δίδυμος
Επιμένει το εργασία και χαρά, πάντως αρκετοί εκεί έξω έχετε πάρει τα πάνω σας μετά από πολύ καιρό, τρέχετε και δε φτάνετε και το απολαμβάνετε όσο ποτέ άλλοτε! Πολύ καλή ημέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας και να της στηρίξετε κιόλας! Ας πούμε πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Και κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει ένα μαναράκι που σας φλερτάρει. Βάλσαμο ψυχής!

Καρκίνος
Ας πούμε πως έχουν ανοίξει οι ουρανοί, πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Σήμερα λοιπόν θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σε βάθος και να στείλετε και τα μηνύματα που πρέπει! Το σίγουρο είναι πως η τσέπη σας γεμίζει από χρήμα, δεν έχει σημασία λίγο ή πολύ, καλοδεχούμενο όπως και να έχει! Ένα φλερτ προκύπτει ξαφνικά και σας αλλάζει τα σχέδια!

Λέων
Μέρα που θα κάνετε σα τα μικρά τα παιδιά, προκειμένου να γίνει το δικό σας, να σας κάνουν τα χατίρια, πω πω πω! Ξαφνικά θα αγαπήσετε με όλον τον κόσμο, μπορεί να τάξετε λαγούς με πετραχήλια, πάντως σας πιάνει η λιονταρίσια σας μαλαγανιά και δε θα μπορέσει κανείς να σας αντισταθεί! Το νου σας γιατί ο πολύς ενθουσιασμός, φέρνει απρόβλεπτους μπελάδες!

Παρθένος
Χρυσά μου να ντυθείτε όμορφα σήμερα και πολύ σέξι, γιατί παίζει να γνωρίσετε ένα πρόσωπο και να δουν καρδούλες τα μάτια σας στο λεπτό! Ας πούμε πως ο Έρωτας βρίσκεται έξω από το σπίτι σας και μόλις κάνετε να βγείτε, τσουπ όλα τα βελάκια επάνω σας! Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, να χαμογελάσετε περισσότερο και go for it! Ξεχάστε το σπίτι νωρίς για απόψε!

Ζυγός
Είμαι σίγουρη πως το ματάκι σας παίζει πολύ τις μέρες αυτές και ξαφνικά να ξέρετε μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας ο πειρασμός και να πάθετε ένα το κάτι της! Το φρόνιμα είναι μια λέξη, αν η καρδούλα και ο εγκέφαλος δώσουν σήμα, τι να λέμε τώρα; Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Έναν έρωτα με μπόλικο πάθος και σασπένς! Μπορεί να είναι και με ένα πρόσωπο που βλέπετε κάθε μέρα! Πω πω φλας..!

Σκορπιός
Αφού αγαπάτε γιατί δε το λέτε να σταματήσουμε να βασανιζόμαστε με τη περίπτωσή σας; Ε λοιπόν είναι τέτοιες οι μέρες αστρολογικά, που παίζει πολύ να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση σε ένα πρόσωπο και να το συγκλονίσετε κανονικά! Χαίρομαι πολύ για αυτό, να μια έκπληξη, είστε από εκείνα τα άτομα που πάντα κάνετε το θαύμα! Ο Έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σας..! Μια ανάσα ας πούμε..

Τοξότης
Μέρα που θα αποζητήσετε έντονα τα δικά σας τα πρόσωπα, εκείνα που σας δένουν αμέτρητα πράγματα, εικόνες, αναμνήσεις και συναισθήματα! Και ξαφνικά σας βρήκε το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, έχω την εντύπωση πως ήδη σας έχει πιάσει το Φεγγάρι! Ιδανική ημέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να πείτε και ένα συγγνώμη.. αν χρειάζεται..!

Αιγόκερως
Σας έχει πιάσει το αγαπησιάρικο εσάς και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Εντάξει σας αρέσουν και τα Χριστούγεννα, οικογενειακό τραπέζι, λιχουδιές, δωράκια, τι πιο όμορφο! Βέβαια το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια ερωτική έκπληξη! Ένα φλερτ που θα σας αναστατώσει! Είστε έτοιμοι για περιπέτειες;;; Πολύ καλή ημέρα επίσης για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Υδροχόος
Σας έχει βρει ο έρωτας και δε το ξέρετε ακόμα! Αυτό που νιώθετε στο στομάχι σας, μια αναστάτωση, το μυαλό σας πού γυρίζει συνεχώς;;; Αν και δε σας αρέσουν και τόσο αυτά, σας αποσυντονίζουν από τις δουλειές σας, δε ξέρω, φέτος ίσως και να κάνετε την ανατροπή! Μην αντιστέκεστε στις προσταγές της καρδιάς, γιατί αυτό φουντώνει και όταν ξεσπάσει, απρόβλεπτες οι συνέπειες πολύ! Σα το χαρακτήρα σας ένα πράγμα..

Ιχθύς
Μέσα στις γλύκες είστε εσείς, σας έχουν πιάσει τα ρομαντικά σας φουλ και είστε ολίγον ασυμμάζευτοι ερωτικά ας υποθέσουμε..! Ωραίο αυτό που σας έχει βρει, για αυτό αγκαλιάστε το σύντροφό σας και φτιάξτε όμορφες στιγμές! Οι μοναχικοί της παρέας, μήπως να βγαίνατε από το σπιτάκι σας απόψε; Τυχερή η ημέρα, ο Έρωτας μπορεί να σας κάνει κούκου, στο πιο απίθανο μέρος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos