Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 30/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γκρίζο το τοπίο έξω, άχρωμη η μέρα εντελώς! Για αυτό και εμείς θα ανακαλύψουμε όμορφα πραγματάκια, που
θα φέρουν εκείνα τα χρώματα που τόσο τα λατρεύουμε. Ακόμα και τα φωτάκια πάνω στο δέντρο είναι ψυχοθεραπευτικά.. Μεταξύ μας τώρα!

Λίγο ακόμα έμεινε και θα τραγουδήσουμε «..πάει ο παλιός ο χρόνος..» Τι λέτε να σχολιάσω πάλι πως ο χρόνος είναι σχετικός;; Άντε και για να σας τρελάνω λίγο πριν, μέσα σε ένα άπειρο σύμπαν, στο απόλυτο χάος, για πιο χρόνο μιλάμε..;;; Ο καθένας από εμάς, είναι όσο φαίνεται! Όπως νιώθει! Είναι τρόπος σκέψης, νοοτροπίας, κουλτούρας, άλλωστε ο κύκλος της ζωής είναι ένας.. η διάρκεια όμως;; το ταξίδι;; η ποιότητα που ορίζει ο καθένας για τη πάρτη του.. οτιδήποτε μας κάνει ευτυχισμένους, τα όμορφα συναισθήματα, αυτά κατά την άποψή μου, καθορίζουν τον χρόνο επάνω μας..
Ναι όλοι θα αποκτήσουμε άσπρα μαλλιά, αλλά το πότε και το πώς και το γιατί.. είναι διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο.. Ίσως να φταίει και το Κάρμα λιγουλάκι εδώ πέρα.. Φτιάχνουμε στιγμές, τις καλουπώνουμε με τα έτη και έτσι έχουμε κάτι να θυμόμαστε, για να χαιρόμαστε.. σωστά;;

..μελαγχολική η διάθεση της Ταυρίνας, ίσως και λίγο θυμωμένη, ναι πάει ο παλιός ο χρόνος.. που ήταν τόσο τέλειος.. πωωωωω συγκλονίστηκα! Αγωνιώ για τη συνέχεια.. η σοκολάτα θα είναι γάλακτος.. ή μπίτερ;;;

τρελά φιλάκια..


Κριός
Φρόνιμο θα ήταν σήμερα να μένατε λίγο στο σπιτάκι σας, να χουζουρέψετε πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζετε, να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας και να πείτε ένα μεγάλο σ’αγαπώ στους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Οι μέρες είναι ιδανικές για ξεκούραση, ξεπεράστε τις τσάρκες και τα σουαρέ, πόσο πια;;; Προτιμήστε τα απλά πράγματα για σήμερα, ακόμα και μακαρόνια με κιμά να φάτε, δε πειράζει! Φτιάξτε κατάσταση εντός.. θα βρέξει εκτός!

Ταύρος
Από τη μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, από την άλλη πέφτετε στα πατώματα, γιατί σκέψεις είναι αυτές, έχουν το σκοπό τους, συνεπώς πού να βρείτε τη διάθεση να πείτε ένα hello! Μια απογοήτευση τη νιώθετε μέρες που είναι, οι ρημάδες οι επιλογές, κάνουν όλο το κακό, οπότε τι να λέμε τώρα;;; Σήμερα να ασχοληθείτε με τη πάρτη σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να γίνετε όμορφοι και λαμπεροί όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας..!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως ξεστρατίσατε μέρες που είναι και σήμερα ξαφνικά θα σας έρθουν όλα στο μυαλό και θα τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, μη γίνομαι και αδιάκριτη, πάντως αν σας χτυπά καμπανάκι κάτι μέσα σας, να το ακούσετε γιατί μετά επιστροφή δεν έχει! Σήμερα να κάνετε ότι σας αρέσει, φροντίστε να ξενοιάσετε και να αράξετε κάπου, έτσι χαλαρά. Αφήστε να σας περιποιηθούν όμορφα και πολύ γλυκά..

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε την όρεξη όμως το κορμί σας να μην ακολουθεί. Που σημαίνει πως καλό είναι να μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να χαρούν οι λοιποί και εσείς να είστε μέσα στη γκρίνια. Αφήστε το για άλλη μέρα καλύτερα! Έχω την εντύπωση πως θέλετε να αράξετε μέσα σε μια μπανιέρα, σε ένα σπα, σε μια γούρνα.. ότι έχει ο καθένας και να κάνετε τα beaute σας. Να φτιάξετε επιδερμίδα, μαλλί, νύχια, πώς θα είστε λαμπεροί με το νέο έτος;;;

Λέων
Κάτι έχετε πάθει εσείς και όλο το χέρι στη τσέπη βάζετε και θα σας έρθει η έκπληξη να τη προσμένετε! Βέβαια, υφίσταται η άποψη «μια ζωή την έχουμε» για αυτό μην αρχίσετε τη γκρίνια, τύπου πολλά λεφτά έφυγαν, θα χαλάσετε τη διάθεση όλων! Από την άλλη ωραία δε θα ήταν σήμερα να πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο να σας φροντίσουν καταλλήλως;;; Λιονταράκια μου, κάντε ότι σας αρέσει, οι μέρες που φεύγουν δε ξανά γυρνούν! Τι θα προτιμήσετε λοιπόν;;;

Παρθένος
Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου το αν οι μέρες αυτές θα είναι ήσυχες ή όχι! Αν ξεπεράσετε τον εαυτό σας, αν σταματήσετε να αποζητάτε το τέλειο, αν μπορέσετε να συμβιβαστείτε για λίγο με τις παραξενιές των άλλων, τότε ίσως να διαπιστώσετε πως είναι όλα έτσι όπως έπρεπε να ήταν και τσάμπα τρελαίνεστε τελικά! Αφήστε μια φορά και τους άλλους να κάνουν το κομμάτι τους, να είναι υπερήφανοι για το έργο τους και χαρείτε μαζί τους για αυτό..

Ζυγός
Όλο και κάπου είστε καλεσμένοι μέρες που είναι, οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για τη δουλειά σας, σήμερα όμως παίζει να πάτε κάπου που σας αρέσει πολύ. Το νου σας γιατί όσο μαζεμένοι ήσασταν τις προηγούμενες ημέρες, άλλο τόσο να ξεσαλώσετε απόψε και να σας μαζεύουν τις πολύ πρωινές ώρες! Η αλήθεια είναι πως αν η έξοδος έχει προοπτική να σας φτιάξει το ψυχολογικό, μια δόση τρέλας και δυο μη πω, είναι απαραίτητη!

Σκορπιός
Όλο ανήσυχοι είστε εσείς, μια το ένα και μια το άλλο, πατήστε φρένο και απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται απλόχερα μέρες που είναι! Κάτι που σας ενοχλούσε, που δε σας άρεσε, που σας είχε πέσει βαρύ, πάει έφυγε, βρήκατε τον τρόπο να το διώξετε μακριά! Για αυτό από σήμερα, να είστε μέσα στις γλύκες και στα χαμόγελα και να δείτε που θα συμβούν πιο ωραία πράγματα! Δείξτε τη καλή πλευρά του εαυτού σας και δε θα χάσετε!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς και ενώ είναι μέρες γιορτινές ασχολείστε με τη δουλειά σας! Δημιουργικοί όσο ποτέ, όμως χρειάζεστε βοήθεια σε όλα τα επίπεδα και όσο πιο νωρίς το αντιληφτείτε, τόσο το καλύτερο! Πριν κάνετε το επόμενο βήμα, είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά, βάλτε τα κάτω και μιλήστε σε κάποιον έμπιστο, γιατί αν έχετε ενδοιασμούς, τότε κάτι σας λέει ο ποιητής. Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε, κρατήστε το ακόμα για τη πάρτη σας. Είναι μυστικό..

Αιγόκερως
Από τη μια θέλετε να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι και να μη κάνετε απολύτως τίποτα, από την άλλη σας έχει πιάσει το δημιουργικό σας και ησυχία δεν έχετε! Από τη μια γλυκά, από την άλλη φαγητά, από τη παρά άλλη τα καλλιτεχνικά σας, πού χρόνος για relax;;; Πατήστε λίγο φρένο, γιατί και κιλά θα πάρετε και θα σας βγει η κούραση μέρες που θα χρειάζεστε τις δυνάμεις σας! Κοιμηθείτε σήμερα, μέχρι να γίνετε φράπα! Έτσι η επιδερμίδα φτιάχνει!

Υδροχόος
Ίσως και από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών, αφού φέτος κάπου πρέπει να υπάρχει και ο έρωτας. Μπορεί να μη δίνετε και τόση σημασία, αλλά όταν γίνεται σε συνδυασμό με τη δουλειά σας, τότε ίσως να είναι πιο ωραία. Σήμερα βέβαια, επανέρχεστε στη δική σας τη πραγματικότητα και τρέχετε να προλάβετε τα πάντα όλα, γιατί πρέπει να είναι τέλεια μέρες που είναι.. Οτιδήποτε περνάει από τα χεράκια σας είναι σιγουράκι! Το νου σας..

Ιχθύς
Μέσα στα μέλια είστε εσείς και φτου-φτου μη σας ματιάσω! Αφιερώνετε χρόνο στον σύντροφό σας, στην οικογένειά σας, είστε ήρεμοι πολύ και νιώθετε μια ευτυχία και μπράβο σας.. έτσι πρέπει να είναι κάθε μέρα! Παίξτε ομαδικά και δε θα χάσετε. Άλλωστε παρουσία σας είναι απαραίτητη, είτε είστε με φίλους, είτε με την οικογένειά σας! Χαμογελάστε σα μικρά παιδιά, ξεπεράστε τις παραξενιές σας και η χρονιά τελείωσε! Πάμε για άλλα τώρα, σωστά;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos