Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 24/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ παράξενη μέρα μας ξημέρωσε, το σύμπαν έχει ακεφιές! Και ενώ ο Ερμής ήταν έτοιμος να
φέρει τα μαντάτα σε εμάς τους κοινούς θνητούς, μπήκε στη μέση ο Ποσειδώνας, του μπέρδεψε τα γράμματα, του θόλωσε τα στοιχεία και πάει το μαντάτο, δε θα φτάσει ποτέ! Κοιτάξτε να δείτε τι έγινε, παραμονή Χριστουγέννων! Είναι δυνατόν;;;




Και προσμένω εκείνα τα γλυκά τα λόγια, που θα ομορφύνουν τις μέρες μου, που θα γαληνέψουν την ανήσυχη ψυχή μου.. Λόγια που δεν έρχονται ποτέ! Που λίγο πριν κάνουν πίσω και επιστρέφουν στον αποστολέα, unread!

Όχι δε θα μελαγχολήσουμε, θα παρηγορηθούμε, με το κάθε εμπόδιο για καλό! Έτσι δε πάει; Αν το μήνυμα θέλει πραγματικά να φτάσει στο προορισμό του, θα φτάσει με κάθε τρόπο! Η επιθυμία, προκαλεί εκείνη τη μαγεία και οι δρόμοι ανοίγουν έστω για μια στιγμή.. Και τότε λέμε it’s a miracle.. χαχα!

Καλή εβδομάδα να έχουμε και all i want for Christmas.. is snow!

τρελά φιλάκια..



Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε και άκρως ερωτική επίσης! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε! Μπορεί να είναι και ένα γλυκό τηλεφώνημα. Όσο μεγάλη και αν είναι η χαρά σας, μη πείτε σε κανέναν τίποτα. Κρατήστε μυστικό οτιδήποτε και αν σας συμβεί σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι ζηλεύουν εκεί έξω.. Το νου σας.. λοιπόν!

Ταύρος
Πάρτε το απόφαση Ταυράκια μου πως τις μέρες αυτές θα τις βγάλετε στο σπίτι παρέα με οικογενειακά πρόσωπα ή ακόμα και μονάχοι! Βέβαια το πνεύμα των Χριστουγέννων σας έχει κυριεύσει που σημαίνει πως θα είστε καλή παρέα και πολύ αγαπησιάρικη. Σήμερα έχει δωράκια. Ξεχύνεστε στην αγορά, ακόμα και τελευταία στιγμή ανακαλύπτετε κάτι που πολύ θα θελήσετε να το προσφέρετε έτσι επειδή.. Τσιγκουνιές game over!

Δίδυμος
Έχετε διαίσθηση εσείς και αναστατώνεστε μόνο με τις σκέψεις που κάνετε! Ναι είναι μέρες που αρκετοί θα εμφανιστούν μπροστά σας, σα να μην έγινε ποτέ τίποτα και μπορεί να σας ζητήσουν και διάφορα, σα να μη πέρασε μια μέρα! Το θέμα είναι εσείς σε τι φάση είστε; Θα βολτάρετε με άτομα από το παρελθόν ή θα προτιμήσετε τις νέες σας παρέες;;; Καλά θα κάνετε να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας χαλάει!

Καρκίνος
Άλλα προσμένετε με αγωνία μεγάλη, άλλα προκύπτουν και πάει το κέφι σας θα χαλάσει τη τελευταία τη στιγμή και ποιος αντέχει τα μουτράκια σας και τις γκρίνιες! Μην έχετε προσδοκίες γιατί πληγώνουν. Αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και απολαύστε όσα σας προσφέρουν απλόχερα! Το να ζητάτε κάτι παραπάνω ή κάτι το πολύ διαφορετικό, ίσως και να μη σας βγει και τσάμπα η στεναχώρια! Όποιος ζητάει τα πολλά, χάνει και τα λίγα!

Λέων
Ένα γεγονός σας μπλοκάρει και χάνετε το κέφι σας! Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε μέρες που θα παίρνατε άδεια και αυτό είναι ότι χειρότερο! Το να ξεσπάτε και να γκρινιάζετε από εδώ και εκεί δεν έχει κάποιο νόημα. Επίσης να θυμίσω πως η δουλειά σας είναι αυτή που σας προσφέρει όλες τις ανέσεις. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ακολουθήστε το πρόγραμμα του σύμπαντος! Οικογενειακές συναντήσεις σας στρεσάρουν. Μα και εσείς πηγαίνετε γυρεύοντας..

Παρθένος
Μη μου πείτε πως ακόμα εργάζεστε; Πως δεν έχετε φύγει με άδεια σε κάποιο βουνό για σκι;;; Ε λοιπόν σήμερα να ντυθείτε ωραία, να πάρετε και εκείνο το ύφος το γλυκό και πολύ μυστήριο και να μοιράσετε ευχές σε όλον τον κόσμο! Αφήστε τους να φύγουν και πιο νωρίς, είπαμε εργασία και χαρά, αλλά όλοι θέλουν να είναι στα σπίτια τους μέρες που είναι! Μοιράστε θετική ενέργεια και χαμόγελα, σας το ανταποδίδουν και νιώθετε απίστευτη ευτυχία!

Ζυγός
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως ξυπνάτε με απίστευτη διάθεση, ορεξάτοι, χαμογελαστοί, είστε μες στο γιορτινό το κλίμα! Απόψε έχει έξοδο, νυχτοπερπατήματα, ναζάκια και τσαλιμιές! Ότι καλύτερο μπορεί να σας προκύψει, φροντίστε να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας, να φλερτάρετε, να εκτονωθείτε, γιατί έτσι θα νιώσετε ακόμα πιο super! Ξέρω πόσο λατρεύετε τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε λαμπιρίζει! Go for it!

Σκορπιός
Ετοιμάζεστε εσείς να κάνετε ερωτική εξομολόγηση σε κάποια ψυχή η οποία όπως φαίνεται αστρολογικά δε θα σας το ανταποδώσει έτσι όπως ονειρεύεστε και θα τη πάρετε την απογοήτευση μέρες που είναι! Πάλι κοιτάζετε σε λάθος μεριά, σας γοητεύουν τα λαμπιόνια αλλά ξέρετε πολύ καλά πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Κρατήστε για λίγο ακόμα το Σκορπίσιο σας, γιατί έτσι θα γλιτώσετε από πολλά! Τώρα αν επιμένετε, καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Τοξότης
Χρυσά μου παίζει να ξεχυθείτε στις αγορές, προκειμένου να πάρετε δωράκια στον εαυτό σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Πολύ ωραίο αυτό, να το κάνετε, άλλωστε είστε που είστε πολυέξοδοι, ας πιάσουν τόπο τα λεφτά! Το νου σας βέβαια, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας και στη τρελή τη χαρά, μπορεί να χάσετε το πορτοφόλι σας, ή τη κάρτα σας και να το πάθετε το εγκεφαλικό από τη μια στιγμή στην άλλη! Προστατέψτε τον εαυτό σας!

Αιγόκερως
Κοιτάξτε να είστε φρόνιμοι μέρες που είναι και συμμαζεμένοι γιατί δε θέλει πολύ για να γίνει το κακό! Τι σημαίνει αυτό; Εννοείται πως μακριά από το τζόγο, ξεχάστε τις ρουλέτες και τα σχετικά, καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τους ανθρώπους σας και με τα λεφτά στο χέρι! Προσοχή στο τιμόνι επίσης δε σημαίνει πως επειδή οι δρόμοι άδειασαν πως κάτι έγινε. Τώρα κυκλοφορούν οι εξωγήινοι.. οι εποχιακοί οδηγοί! Το νου σας!

Υδροχόος
Του τρελού ως συνήθως τέτοιες μέρες πάντα τρέχετε και δε φτάνετε, η εργασιομανία σας στο πικ, μόνο εσείς και κανείς άλλος! Έχετε πολλά να κάνετε, να φτιάξετε, να οργανώσετε και φυσικά όλα περνούν από τα χέρια σας, για να είστε απολύτως σίγουροι! Το νόημα της ζωής το έχετε βρει εσείς και ας μας φαίνεται λοξό, πειράζει;;; Κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσουν. Ότι δίνετε-παίρνετε και τίποτα παραπάνω!

Ιχθύς
Να που ο Ποσειδώνας δεν έχει και τόσο τα κέφια του και φυσικά πιάνει εσάς πρώτα και με όλους τους υπόλοιπους, οπότε σήμερα θα μπορέσετε να φτιάξετε το παραμυθάκι σας και να γίνετε μέρος αυτού! Κλείστε τα αυτιά σας, κλείστε το κινητό σας, μη πιστεύετε και τόσο σε κουτσομπολιά, η μέρα κρύβει πολύ θολούρα και ας υποθέσουμε πως θέλει για κάποιο τρόπο να σας τη χαλάσει το σύμπαν! Το νου σας γιατί τα ψεματάκια φέρνουν καταστροφές!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos