Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 11/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ο Δεκέμβρης προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς, βιάζεται να φορέσει τα γιορτινά του, να μας
πουν και τα κάλαντα, μπας και ζεστάνουν οι καρδιές, μπας και η αγάπη αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, μπας και οι οικογένειες μονιάσουν, γιατί τρέξιμο, στο τρέξιμο έχει χαθεί κάθε νόημα.. δε λέτε;;;






Τις μέρες αυτές το σύμπαν αποφάσισε να μοιράσει λίγο έρωτα παραπάνω, μήπως και προκύψει εκείνο το φιλί κάτω από το γκι, μια ανάμνηση τόσο γλυκιά, που να πω την αλήθεια μου, την αποζητώ τόσο πολύ, σα να είμαι έφηβη ένα πράγμα, σα να είναι η πρώτη φορά! Ξέχασα πώς είναι να σε φιλούν γλυκά, μόνο στα όνειρα και λίγα λέω.. Όχι δε θέλω λεφτά, δε με ενδιαφέρουν τα πλούτη, τα χαρίζω κιόλας, προτιμώ εκείνο το φιλί! Ανεκτίμητο, για όσους ξέρουν.. Η πιο πλούσια στιγμή.. συναισθηματικά ever!

Για αυτό ξωτικούλια μου, ας διώξουμε μακριά τον εγωισμό, τη θλίψη, το πόνο και ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα closer ρομαντικό, αγαπησιάρικο, ας είναι και χαζοχαρούμενα παιδικό, δε πειράζει.. όλα χρειάζονται στη ζωή αυτή πού και πού..

φιλάκια..


Κριός
Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη καριέρα σας! Είναι μια περίοδος γεμάτη από ευκαιρίες, σας έχουν ξεμυαλίσει κάπως, νιώθετε πως όπου να’ναι μια πολύ όμορφη μέρα θα ξημερώσει για εσάς και πολύ σύντομα κιόλας! Σήμερα βέβαια, να καθίσετε φρόνιμα και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ! Ερωτικά τις μέρες αυτές, το πρόσωπο που σας αρέσει, σας δείχνει το ενδιαφέρον του, σας διεκδικεί με έναν μαγικό τρόπο και στο χέρι σας είναι να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος! Το παιχνίδι του έρωτα είναι σκληρό πολλές φορές, αλλά άκρως απολαυστικό όταν θέλει το σύμπαν!

Ταύρος
Αποζητάτε κάτι το διαφορετικό τις μέρες αυτές, νιώθετε πως για να έχει ουσία η ζωή σας, πρέπει να είναι και πικάντικη, να υπάρχει ποικιλία! Σήμερα καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις πολλές κουβέντες, γιατί στη πορεία θα χαθεί η ουσία και ίσως να προκύψουν εντάσεις από το πουθενά! Όσον αφορά τον έρωτα, σειρά σας είναι να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μισή ντροπή δική σας, μισή του σύμπαντος! Δείξτε τα συναισθήματά σας και δε ξέρετε ποτέ.. Σηκώστε το τηλέφωνο, στείλτε εκείνο το μηνυματάκι, φανερωθείτε μαγικά..

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως ο έρωτας είναι το θέμα σας για τις ημέρες αυτές! Κάποιος εμφανίζεται, σας αναστατώνει πολύ και φέρνει το χάος! Μπορεί να είναι ευχάριστο, μπορεί όχι και τόσο, όμως αν η πόρτα σας είναι ανοιχτή, δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς.. Σήμερα είναι μια μέρα πολύ παράξενη, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, από συναντήσεις μοιραίες, μέχρι πονηρά ερωτικά μηνυματάκια από το κάποιον πρώην. Το όχι που θα ξαμολήσετε θα είναι πολύ ηρωικό, γιατί ότι τελείωσε ανήκει στο παρελθόν, κάνετε χώρο για κάτι νέο και πολύ διαφορετικό..

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως πνίγεστε σε μια γουλιά νερό! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και ξαφνικά όλες σας οι υποθέσεις βρίσκονται στον αέρα και αν δε ζητήσετε βοήθεια υπάρχει περίπτωση να μη τα καταφέρετε και να είστε μέσα στη γκρίνια! Σήμερα καλά θα κάνετε να το πάρετε απόφαση, πως θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζετε! Σε καμία περίπτωση μη προτιμήσετε τις εντάσεις, γιατί δε θα σας βγουν σε καλό! Ερωτικά μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε, γιατί το μυαλό σας τριγυρίζει σε ένα παρελθόν που μόνο πόνο προκαλεί και τίποτα άλλο!

Λέων
Είστε λίγο αλλού για αλλού, τύπου από τη μια θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για το αντικείμενο που ασχολείστε, από την άλλη θέλετε και οι άλλοι να γίνουν σα και εσάς! Καλά κοιτάξτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας πρώτα και όποιος είναι να ακολουθήσει ας το κάνει από μόνος του! Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται, να σας το θυμίσω και αυτό! Σήμερα πείτε μια γλυκιά κουβέντα. Δείξτε λίγο συναίσθημα. Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό. Ερωτικά να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσης και δε ξέρετε ποτέ ποιο μαναράκι θα σας πει το ναι!

Παρθένος
Είστε σε μια φάση τύπου «δε βαριέσαι», η οποία δε ταιριάζει καθόλου με το χαρακτήρα σας! Θα μου πείτε πόσο πια; Όσο χρειάζεται είναι η απάντησή μου, αν είναι να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα! Σήμερα να ντυθείτε ωραία και πολύ σέξι, γιατί παίζει να προκύψει μια μοιραία συνάντηση και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Τουλάχιστον ας είστε όμορφοι! Ερωτικά οι μέρες αυτές είναι πολύ μυστήριες, φέρνουν νέες γνωριμίες, όμως μέσα σε αυτές, κρύβεται εκείνο το πρόσωπο που παίζει να νιώσετε πως θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του. Λέτε να φάμε κουφέτα, έτσι ξαφνικά;;;

Ζυγός
Το ξέρετε πως αρκετοί ζηλεύουν τη δουλειά που κάνετε, τη θέση που έχετε, που σημαίνει πως τις μέρες αυτές θα σας το δείξουν και παίζει να ξαφνιαστείτε κιόλας, από κάποια πρόσωπα που δε το περιμένατε ποτέ να φερθούν έτσι. Καλύτερα να σας ζηλεύουν παρά να σας λυπούνται! Και εσείς βράχος λοιπόν και σκληροί όπου χρειάζεται. Ένα shopping therapy είναι ιδανικό, να όμως που δεν έχετε μέτρο και μπορεί να ξεπαραδιαστείτε από το πουθενά! Το νου σας γιατί σήμερα ξεφεύγετε εντελώς! Ερωτικά να κάνετε το πρώτο βήμα και να μη ρωτήσετε κανέναν. Κρατήστε το μυστικό!

Σκορπιός
Κάτι σας έχει βρει εσάς και είστε μέσα στη περιπέτεια! Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και αυτό το διαφορετικό που αποζητάτε είναι μεν ωραίο, αλλά μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ μυστήρια μονοπάτια. Αποφύγετε το κομμωτήριο γιατί μπορεί να τα κάνετε ροζ και μετά να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Όχι σε αλλαγές που αφορούν το παρουσιαστικό σας, εν ολίγοις! Σήμερα να καθίσετε φρόνιμα, να αποφύγετε τα πάρε –δώσε με αγνώστους, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν και ποιος σας ακούει μετά. Ερωτικά αν και πεσμένα τα κέφια, φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις έτσι για το ψυχολογικό!

Τοξότης
Πέφτουν οι τόνοι στη δουλειά, κάθε μέρα και καλύτερη, είδατε πως τελικά όλα θέμα χρόνου είναι και καλής οργάνωσης. Για αυτό και εσείς ασχοληθείτε τώρα πια με τις λεπτομέρειες και κλείστε και τις τελευταίες σας εκκρεμότητες και ετοιμαστείτε για σκι σε ένα από τα υπέροχα βουνά μας! Το σπίτι σας γεμίζει από αγαπημένους ανθρώπους, τα μαντάτα τρέχουν και σήμερα δε μπορεί ένα πουλάκι σας να εξομολογηθεί κάτι και να σοκαριστείτε! Απαντήστε τσιου τσιου και εξαφανιστείτε! Ερωτικά το σύμπαν προτείνει να φλερτάρετε άφοβα με διάφορες υπάρξεις. Αποζητάτε μια περιπέτεια ή μια σχέση;; Διαλέξτε και πάρτε!

Αιγόκερως
Και επειδή είναι στο αίμα σας ο τζόγος, είναι ένα «χάρισμα» του ζωδίου σας, θα σας έλεγα πως οι μέρες αυτές είναι σχετικά τυχερές! Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ξεπαραδιαστείτε ή να ρισκάρετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Με μέτρο πάντα και μόνο αν έχετε κάποια καλή πληροφορία! Σήμερα καλά θα κάνετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αποφύγετε τις λαμογιές, που είναι επίσης μια από τις αγαπημένες σας συνήθειες. Να προσέχετε στο τιμόνι και να θυμίσω να φοράτε τη ζώνη και να περνάτε μόνο με πράσινο! Ερωτικά μια ψυχή εμφανίζεται και σας φλερτάρει επίμονα. Είστε έτοιμοι για σχέση;; Ναι ή όχι;;;

Υδροχόος
Χρυσά μου παιδιά, οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα τις ικανοποιήσετε ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Εγωιστικό πολύ αυτό, σίγουρα έχετε τους λόγους σας, όμως δε χρειάζεται να πιέζετε τους τριγύρω για να σας ακολουθήσουν! Γκρίνιες και μουτράκια διακρίνω, ξέρετε ο δύσκολος ο χαρακτήρας σας και ο μυστήριος ψυχικός σας κόσμος, δεν ικανοποιούνται και τόσο εύκολα, οπότε σίγουρα έχετε επιλέξει καλή παρέα;;; Σήμερα ξυπνάτε με μια διάθεση τύπου, καλύτερα μόνοι, όμως δεν είναι λύση αυτή! Ερωτικά υπάρχει ένα πρόσωπο που το ποθείτε απεγνωσμένα! Κάντε κάτι για αυτό.. Ωραία τα τηλεπαθητικά, όμως υπάρχει πιο ωραίο από δυο ματιές, ένα χαμόγελο, ένα χάδι;;;

Ιχθύς
Από τη μια τα επαγγελματικά σας, από την άλλη οι έρωτές σας, τι θα κάνουμε με εσάς; Εννοείται πως δε βάζετε μυαλό με τίποτα, αλλά έτσι είστε εσείς. Συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ονειροπόλοι και όσες φορές και αν πέσετε, θα σηκωθείτε και τελικά νομίζω σας αρέσει αυτό! Έναν στόχο το πετυχαίνετε στη δουλειά σας, νομίζω ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα! Σήμερα σας πιάνει μια μελαγχολία, θυμάστε τα παιδικά σας τα χρόνια, τις παλιές καλές στιγμές, μια φορά και έναν καιρό όλα ήταν πιο ωραία, πιο απλά, πιο ανθρώπινα! Φτιάξτε λοιπόν μια ίδια κατάσταση. Ερωτικά να αποφύγετε τις περιπέτειες με άγνωστες υπάρξεις γιατί δε θα σας βγει και μετά κλάμα η κυρία! Δε το θέλουμε αυτό Χριστουγεννιάτικο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos