Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάτι με βρήκε σήμερα, δε ξέρω τι ακριβώς, πάντως οι σκέψεις τόσες πολλές, έρχονται
όλες μαζί και τις διώχνω! Δε θέλω και τσουπ τρυπώνουν πίσω ξανά και αυτό είναι που λέμε, με βρήκε ένα συναισθηματικό χάος.. πουρνό-πουρνό..! Εντάξει μεσημέριασε, αλλά παλεύω με το τζάκι με το που άνοιξα τα μάτια, έχει το απίστευτο κρύο και νιώθω πως έχω μπει στη κατάψυξη.. φρεσκαδούρα θα πάω για καφέ! Χαχα..



Αστρολογικά που λέτε σήμερα η Θεά Αφροδίτη, θα φορέσει το σέξι μαύρο της το φόρεμα, γεμάτο από δαντέλα και σατέν φόδρα, μακρύ με μέση δαχτυλίδι, όπως εκείνα της εποχής, τα αριστοκρατικά, θα φορέσει και το κόκκινο κραγιόν και θα βγει για σεργιάνι στα σκοτεινά μονοπάτια της πόλης! Έχει όρεξη για περιπέτειες, για μυστήριο, για στιγμές που ποτέ δε θα μάθει κανείς..

Και κάπως έτσι εμείς οι κοινοί θνητοί, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, θα νιώσουμε μια φλόγα μέσα στη καρδιά, μια έντονη επιθυμία να επικοινωνήσουμε με κάποιον, να τον συναντήσουμε αν χρειαστεί, γιατί η μέρα είναι αφιερωμένη, στο φλερτ, στον έρωτα, στις ματιές όλο νάζι.. και στα όμορφα χαμόγελα..!

πολλά φιλάκια..!


Κριός
Ακόμα μια μέρα φοβερή και τρομερή σας ξημέρωσε! Η τύχη είναι με το μέρος σας και επαγγελματικά και ερωτικά! Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια συνάντηση μοιραία που θα σας αναστατώσει πολύ! Πεταλουδίτσες στο στομάχι και λίγα λέω! Από την άλλη ένα θέμα στη δουλειά σας, μπορεί να επανέλθει και κάπως έτσι παίζει να αναλάβετε ένα project που θα σας αναδείξει και θα σας ανεβάσει πολλά σκαλοπάτια! Δε βαριόμαστε, τρέχουμε!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για φλερτ και πολύ συναίσθημα! Για αυτό να ντυθείτε όμορφα, σέξι, να είστε άκρως γοητευτικοί, γιατί συμβαίνουν και θαύματα πού και πού! Η Αφροδίτη έχει τα κέφια της και όσο να’ναι σας επηρεάζει άμεσα και φέρνει το πάθος στη ζωή σας! Αν φιλτράρετε τις σκέψεις σας θα διαπιστώσετε πως μια ύπαρξη σας βασανίζει ευχάριστα. Δε λέω να πέσετε με τα μούτρα, αλλά και με το σύντροφό σας μπορείτε να περάσετε ωραία, αλλά και με μια νέα γνωριμία!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις μέρες, που η μαγική σας νεράιδα θα παραμείνει δίπλα σας και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπορεί να ταξιδέψετε πολύ μακριά, έτσι για την αλλαγή, για το refresh που λέμε, γιατί με τη νέα χρονιά, δε σας το κρύβω έχει σκληρή δουλειά! Από τις λίγες φορές που η τσέπη είναι σχεδόν γεμάτη. Τα κρατήσατε τα ρημάδια, για πόσο ακόμα όμως;;;

Καρκίνος
Έχετε ηρεμήσει εσείς, έχετε βρει το καλό σας τον εαυτό, χαμογελάτε ξανά, που σημαίνει πως οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, νιώθετε πιο ρομαντικά από ποτέ! Το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο, είτε έχετε σχέση, είτε όχι. Φτιάξτε ατμόσφαιρα, ο καιρός είναι ιδανικός. Από την άλλη βρείτε τρόπους να είστε έξω από το σπίτι, να είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες. Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας κάνει κλικ..

Λέων
Ίσως να σας ενοχλήσουν από τη δουλειά σας σήμερα, παίζει κάποια αγγαρεία και εσείς ως αυθόρμητα παιδιά να τσινήσετε και να το δείξετε με κάθε τρόπο. Όπως και να έχει το πράμα, καλύτερα να αποφύγετε αρνητικές συμπεριφορές, γιατί μέρες που είναι μπορεί το σύμπαν να σας κάνει ένα test drive! Όσο πιο θετικοί και αισιόδοξοι είστε, άλλο τόσο θα σας συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Οτιδήποτε και αν προκύψει, αντιμετωπίστε το δίχως γκρίνιες!

Παρθένος
Ειλικρινά δε ξέρω τι στόχους έχετε βάλει μέρες που είναι πάντως το σύμπαν λέει να σας το κάνει το χατίρι μπας και χαμογελάσει το χειλάκι σας. Είστε και παράξενα παιδιά, σίγουρα κάτι το επαγγελματικό έχετε κατά νου, αλλά ίσως και ένα πρόσωπο που πρόκειται να συνεργαστείτε. Ύποπτα μας τα λέει ο ποιητής, λίγο από όλα έχει το μενού και εσείς φυσικά οι πρωταγωνιστές. Για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι και λαμπεροί για να έχετε όλο το πακέτο!

Ζυγός
Μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε χρόνο για τους δικούς σας τους ανθρώπους. Να επικοινωνήσετε σε βάθος, να γίνετε πιο θερμοί, πιο γλυκομίλητοι, χρειάζεται και αυτό πού και πού. Η μέρα είναι πολύ τυχερή από μόνη της για εσάς τους πιο extreme της παρέας. Για αυτό μη κάνετε το λάθος και μείνετε σπίτι, έξω θέλει, δημόσιες σχέσεις και λίγο ρίσκο, έτσι για τη περιπέτεια. Είναι μέρες που χρειάζονται και οι σκανδαλιές, γιατί έτσι φτιάχνονται οι πιο όμορφες αναμνήσεις..

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ και ίσως και από τις πιο ερωτικές του μήνα! Δε ξέρω πού ταξιδεύει το μυαλό σας, κάτι θα δείτε, κάτι θα ακούσετε, μια ανησυχία θα τη νιώσετε, μόνο εσείς γνωρίζετε στο πώς θα αντιδράσετε. Όλα παίζουν και τίποτα, όπως ένα πρόσωπο από το παρελθόν να επιστρέψει και να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα, ή μια νέα γνωριμία, τρελή και αλλοπαρμένη! Όπως και να έχει ακολουθήστε τη καρδιά σας και ότι προκύψει..! Ο έρωτας μπορεί να σας τη φυλούσε για το τέλος!

Τοξότης
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και είστε έτοιμοι να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Θα μου πείτε αν δε ρισκάρετε δε θα μάθετε, αλλά τώρα που το έχετε, το πνεύμα το μαγικό, γιατί όχι;;; Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ο Δίας στο ζώδιό σας, οπότε κάνοντας μικρούς συνδυασμούς, κάτι μπορεί να γίνει. Μέσα από τις επαγγελματικές σας τις σχέσεις προκύπτουν φλερτ, έτσι για το ψυχολογικό. Αν συμφωνεί και ο γιατρός σας, ή ο σύντροφός σας, τι να πω η έρημη;;; Φρόνιμα ίσως..;;;

Αιγόκερως
Χρυσά μου η έκπληξη της ημέρας είναι ένας έρωτας πολύ μαγικός, γεμάτος από πάθος και γοητεία! Λέτε να συμβεί κανένα θαύμα και να χάσετε τα μυαλά σας μέρες που είναι; Ας πούμε πως το καλύτερο σας το φυλούσε και εσάς για το τέλος, πολλά τα δώρα του σύμπαντος για φέτος! Σε πιο απλά καθημερινά πράγματα, κοιτάξτε να αγαπήσετε περισσότερο το σύντροφό σας, να του το δείξετε με κάθε τρόπο και να σταματήσετε τη μουρμούρα έστω για λίγο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι δε το συζητώ! Ντύνεστε ωραία και βγαίνετε τσάρκα μέχρι πρωίας..!

Υδροχόος
Το μυαλό σας από νωρίς το πρωί θα ταξιδεύει σε εκείνο το παρελθόν που τόσο το λατρέψατε για τον έναν και τον άλλον τον λόγο. Σκέψεις για ανθρώπους, στιγμές, τόσα χαμόγελα, τόσες αναμνήσεις. Το παρελθόν κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει εκείνη τη πόρτα τη μαγική. Ταξιδέψτε άφοβα και όπου σταθείτε για πολύ ώρα, εκεί κάτι να γυρέψετε. Όμορφα τα συναισθήματά σας, ίσως και μελαγχολικά πολλές φορές, ωραία μέρα λοιπόν για να μοιράσετε λίγη από την Υδροχοϊσια σας αγάπη..!

Ιχθύς
Το σύμπαν σας προστάζει με έναν μαγικό τρόπο, να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Να πάτε εκεί που γουστάρετε αληθινά. Τι το σκέφτεστε, αν έχετε τέτοιες ανησυχίες, πώς θα τις ηρεμήσετε, με μια τούρτα σοκολάτα; Δε νομίζω! Σήμερα μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο και ξαφνικά να καταλάβετε πως έχετε συναισθήματα για αυτό. Να σου και οι εκπλήξεις της ημέρας. Οπότε οι μοναχικοί της παρέας, μη διστάσετε να βγείτε μια τσάρκα, γιατί ποτέ δε ξέρετε η συνέχεια ποια μπορεί να είναι..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos