Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 01/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Πόσο μου αρέσει που έφτασε Δεκέμβρης.
Χριστούγεννα, σε μερικές ημέρες, η πιο όμορφη γιορτή, γεμάτη από συναισθήματα, αναμνήσεις, χρώματα που λαμπιρίζουν μέσα στο σκοτάδι..

Είχα όλη τη καλή τη διάθεση να γράψω κάτι το αισιόδοξο, αλλά με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να παίζουν paintball πάνω από το κεφάλι μας, τι να λέμε τώρα;;;



Όπως φαίνεται ερωτικά θέματα προκύπτουν, που θα μας αναστατώσουν αρκετά, κάποια ευχάριστα, κάποια δυσάρεστα, κάποια εντελώς ανατρεπτικά, τώρα τι εννοεί ο ποιητής, θα το μάθουμε στη πορεία! Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας. Ματιά, χαμόγελο, τσουπ και το φιλάκι. Οι λοιποί θα ταρακουνηθούμε κάπως, αλλά προφανώς ανακατεύεται η τράπουλα της ζωής, τίποτα δεν είναι δεδομένο και η ριξιά θα μας μιλήσει για το μέλλον. Ντάμα κούπα με Ρήγα μπαστούνι και 2 σπαθί! Μμμμμμμμμμμ ωραίος συνδυασμός, μια καστανόξανθη με έναν μελαχρινό άντρα άνω των σαράντα κάνουν σχέση.. ! Λέτε;;; χαχα!

Ωραία τα τρελά μου.. αλλά κανείς δε ξέρει τι μας φέρνει αληθινά.. ούτε το σήμερα, ούτε το αύριο.. nobody knows!

φιλάκια

Κριός
Το ποδαρικό του Δεκέμβρη λυπάμαι που το λέω, δεν είναι και τόσο λαμπερό! Ζόρικα τα πράγματα πάνω στα ερωτικά σας τα ζητήματα, ξεσπάτε με έναν πολύ παράξενο τρόπο και μπορεί ακόμα να φτάσετε και στο σημείο να πείτε το μεγάλο αντίο! Η μέρα φέρνει το απρόβλεπτο στη ζωή σας, σχέσεις διαταράσσονται και οι κουβέντες πιο πικρόχολες από ποτέ! Ίσως όμως και το αντίθετο, η απόλυτη σιγή να φέρει μια έκρηξη μεγάλη! Το νου σας.. Ο Ουρανός ξέρετε φταίει για όλα!

Ταύρος
Το καλημέρα του Δεκέμβρη φέρνει ερωτικά μαντάτα στο mail box, που θα σας αναστατώσουν πολύ! Δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, παίζει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Μυρίζομαι δράματα και κλάματα, γιατί η Αφροδίτη ζορίζεται πολύ τις μέρες αυτές, εύχομαι να είναι από χαρά και πόσο το εύχομαι..! Οτιδήποτε και αν συμβεί, βαθιές ανάσες, ψυχραιμία, ξαπλώστε για λίγο ή περπατήστε, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και μετά βλέποντας και κάνοντας..! Ξου μακριά Ταυρίσιο ταπεραμέντο..

Δίδυμος
Ναζιάρικα και παιχνιδιάρικα σας κάνει κούκου ο Δεκέμβρης! Ελπίζω να αφορά τον σύντροφό σας και όχι κάποιο άλλο πρόσωπο! Αναφέρομαι στους δεσμευμένους της παρέας. Για αυτό κουρνιάστε στο σπιτάκι σας, φτιάξτε ιδανική ατμόσφαιρα και κάντε το ταίρι σας ευτυχισμένο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, πόση πια μοναξιά, έχετε και ανάγκες, παίζει να σας γυαλίσει στο ματάκι μια ύπαρξη που, ας το πούμε ούτε καν προχθές! Με πιάνετε τι σας λέω, μη το κουράζουμε το θέμα! Μες στη σκανδαλιά σας βρίσκω..

Καρκίνος
Δε ξέρω τι ονειρευτήκατε ψες πάντως δε ξυπνάτε και τόσο καλά! Κάτι θυμάστε, μπορεί να έχετε και έναν κόμπο στο στομάχι, μπορεί να έχετε ενοχληθεί και από κάτι, μες στη μουρμούρα και λίγα λέω! Καλά θα κάνετε να συζητήσετε με κάποιον αυτό που σας βρήκε, να το βγάλετε από μέσα σας, γιατί παίζει να σας πιάσει μια ψυχασθένεια άνευ προηγουμένου! Το ποδαρικό του Δεκέμβρη ζόρικο πολύ και ανατρεπτικό! Κάτι που κανονίζετε μέρες τώρα, χαλάει μπορεί να είναι μια βόλτα, μπορεί και κάτι επαγγελματικό. Δε πειράζει..

Λέων
Με πολύ πονηρές και άκρως ερωτικές βλέψεις μπουκάρει ο Δεκέμβρης στη ζωή σας! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής ακριβώς, πάντως παίζει πολύ να σας πετύχουν όλα τα βέλη του έρωτα, να ανεβάσετε θερμοκρασία και να βλέπετε αστεράκια και καρδούλες, από τη μια στιγμή στην άλλη! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά στη περίπτωση που δεν είστε, τι ισχύει;;; Ο έξω από εδώ έχει πολλά ποδάρια, οπότε ας πούμε, ωραίο το φλερτ και τα χαμόγελα, αλλά και τα όρια, όρια! Τσιλημπουρδίζετε πώς αλλιώς να το πω..

Παρθένος
Επαναστατική η διάθεσή σας, με το που αλλάξατε σελίδα στο ημερολόγιο. Έφτασε Δεκέμβρης, ωραία μέρα για shopping therapy! Πολύ όμορφο αυτό που νιώθετε, η ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση είναι μεγάλη, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε από νωρίς το πρωί, μη βρείτε και κίνηση στους δρόμους. Μα κανείς δε θέλει να σας ακολουθήσει, σας προτείνουν κιόλας, να το αφήσετε για μια άλλη μέρα, να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και μετά! Εσείς όμως πού να ακούσετε λέξη;;; Με μέτρο χρυσά μου, 24 μέρες για τα Χριστούγεννα!

Ζυγός
Ο Δεκέμβρης χρυσά μου σας κάνει ποδαρικό τρελό και αλλοπαρμένο πάνω στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Αλλιώς τα φανταζόσασταν, αλλιώς είναι, αλλιώς θα προκύψουν και από το πρωί η διάθεσή σας θα είναι πολύ μυστήρια, για αυτή μη ξαφνιαστείτε αν προσελκύσετε με την αύρα σας, ότι πιο παράξενο υπάρχει! Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και αρκετοί μπορεί να δηλώσετε μια εξαφάνιση άνευ προηγουμένου! Είτε έχετε σχέση, είτε φλερτάρετε με μια ύπαρξη! Δε σας εντοπίζουν με τίποτα!

Σκορπιός
Ο Δεκέμβρης στο παράθυρό σας, σας τραγουδά πιο καλή η μοναξιά! Πεσμένα τα κέφια σας, έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, ένα συναίσθημα μέσα στη καρδιά είναι πολύ βαρύ, άντε να δούμε τι εννοεί ο ποιητής! Εννοείται πως δε θα σας αφήσουν στην ησυχία σας και πως πάλι θα σας τσιγκλήσουν με διάφορα, που σημαίνει πως ή δηλώνετε εξ αρχής τις προθέσεις σας ή τσακώνεστε και τα κάνετε όλα μαντάρα! Οι σχέσεις σας με τον κόσμο στα κόκκινα, παίζει να γυρέψετε και αφορμές έτσι για το ματς!

Τοξότης
Παίζει να βρείτε ένα άλογο έξω από το σπίτι σας, για να πάρετε τα βουνά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Το πεσκέσι του Δεκέμβρη πρωινιάτικο! Ζόρικη η μέρα σας, αφού προκύπτουν θέματα που σας εξοργίζουν, που δε θα αντέξετε άλλο και θα κάνετε αυτό το μπουμ! Παίρνετε αποφάσεις εν βρασμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό, ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι τριγύρω που θα σας μαζέψουν! Τουλάχιστον θα κάνουν τη ρημάδα τη προσπάθεια! Βγείτε σε μια ταράτσα και ουρλιάξτε, βαδίστε κανά τετράγωνο, εκτονωθείτε για πάρτη σας και χαλαρώστε.. Ναι ο Δίας.. κάπου είναι.. θα τον βρούμε πού θα πάει;;;

Αιγόκερως
Τι έγινε; Τα αφήσατε όλα για σήμερα; Ο Δεκέμβρης σας ξυπνά πουρνό-πουρνό, το μενού έχει τρέξιμο, αγορές, στολίσματα, υποχρεώσεις, μήπως σας έριξε και νερό;;; Πούντιασα μόνο που τα γράφω.. Αυτό είναι το χαρωπό το σενάριο. Γιατί ναι μεν αλλά. Εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα μια φορά, εννοείται πως δε προλαβαίνετε τα πάντα όλα, πως είστε υπερβολικά απαιτητικοί ακόμα και με τον εαυτό σας, τζίφος η υπόθεση! Μη σας πιάσει το Αιγοκερίσιο σας και ισοπεδώσετε τα πάντα όλα.. Και αύριο μέρα είναι..

Υδροχόος
Καλά ο κόσμος καταρρέει ερωτικά και εσείς ερωτεύεστε παράφορα! Πόσο ανώμαλο μπορεί να είναι αυτό;;; Ο Δεκέμβρης λοιπόν ζεσταίνει τη καρδιά σας με το καλημέρα! Για αυτό χρυσά μου σήμερα θα κάνετε μια έκπληξη μεγάλη, με τη παρουσία σας, την ομορφιά σας, με τα λόγια σας τα μαγικά ωραία! Ας πούμε πως όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σας και εσείς τούτη τη φορά να νιώσετε πολύ μοναδικά συναισθήματα και να αφεθείτε στο άγνωστο και ότι προκύψει! Θέλετε να δώσετε αγάπη τι να κάνουμε τώρα!

Ιχθύς
Και ενώ έχετε κάνει πλάνα για το πώς θα κινηθείτε οικονομικά, το κουμάντο σας δηλαδή, ξαφνικά ο Δεκέμβρης σας μαγεύει και σας ωθεί στο να κάνετε ένα πολύ τρελό shopping therapy! Πάνε τα πλάνα γίνονται αεροπλάνα και μετά ο μήνας δε βγαίνει με τίποτα! Αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις για ερωτικά ζητήματα κυρίως, αλλά και τα καβγαδάκια γενικώς, γιατί παίζει πολύ το δράση-αντίδραση και το σενάριο να βγει αληθινό! Υπάρχουν και τα βουνά έτσι, που δεν έχουν πειρασμούς τριγύρω.. πιο πάνω από τις ταβέρνες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos