Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό χειμώνα να σας πω επίσης, φαντάζομαι πως
το χιονάκι έπεσε σε αρκετές περιοχές και τα βουνά μας είναι κατάλευκα! Πόσο λατρεύω χιονισμένο τοπίο, πόσο!

Αν και τέλη του μήνα συνηθίζω να δηλώνω εξαφανίσεις, γιατί είναι τέτοιο το πρόγραμμα, σήμερα σκέφτηκα γιατί όχι, θα τρέξω λίγο παραπάνω και θα προλάβω τα πάντα όλα! Επιβάλλεται να φτιάξουμε και το ψυχολογικό, όχι επειδή τα άστρα είναι χαρμόσυνα και ανθηρά, αλλά έτσι για το κουτσομπολιό το πρωινό, παρέα με το καφεδάκι μας.. ελληνικός, διπλός, μέτριος με λίγο γάλα.. μμμμμμμμμ τα κρουασάν δε βλέπω και ανησυχώ! Χαχα..

Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι το πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί! Παλιά είχαμε την όρεξη να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, όχι για να κερδίσουμε κάτι, έτσι επειδή υπήρχε η επιθυμία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε διαφορετικές απόψεις, να χαμογελάσουμε ακόμα και με τη πιο παράξενη ιδέα!
Και τα χρόνια πέρασαν, οι αναμνήσεις απίστευτες, τόση ευτυχία, που την είχαμε όλοι, τόσες φιλίες, τόσες παρέες, τα τηλέφωνα δε σταματούσαν και φτάσαμε στο σήμερα, με την επιλογή «πιο καλή η μοναξιά»! Με την επιλογή της «προσθήκης φιλίας» στα social media! Με την επιλογή του «μπλοκαρίσματος» γιατί κάποιος μας είναι αντιπαθής, δίχως φυσικά να γυρέψουμε το λόγο.. Όλα έχουν γίνει ένα κλικ!

Και ερωτώ.. ο Έρωτας πότε θα κάνει κλικ στη καρδιά μου;;; Πότε θα διαγράψει το παρελθόν και να μου κάνει ένα νέο add στη ζωή μου;; Πότε θα γίνουμε άνθρωποι ξανά;;;

και ο Νοέμβρης έφτασε στο τέλος του!

φιλάκια..


Κριός
Μου φαίνεται πως δε ξέρετε τι θέλετε και ο μήνας έφτασε στο τέλος του! Από τη μια κάνετε όμορφες σκέψεις και φέρεστε αναλόγως, από την άλλη σας μπλοκάρει ο ανάδρομος Ερμής, έρχονται τα μαύρα σύννεφα και σας ενοχλεί το κάθε τι! Σήμερα κάποιος θα σας εκνευρίσει σε απίστευτο βαθμό, γίνεστε επιθετικοί και ασυγκράτητοι και βλέπω όλο και κάποιον να κοιμάται στο καναπέ! Το νου σας γιατί φτάνετε στα άκρα και ένας χωρισμός το αποτέλεσμα!

Ταύρος
Μυστήριο το φινάλε του Νοέμβρη, αφού άλλα δείχνουν τα σημάδια και άλλη είναι η πραγματικότητα. Προσπεράστε ότι δε κατανοείτε, δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσετε το ανεξήγητο! Σήμερα σε κάθε περίπτωση κρατήστε το στόμα σας κλειστό, μη πω να κλείσετε και τα αυτιά σας, γιατί αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε παίζει να σας στρεσάρουν και να σας κάνουν πολύ αντιδραστικούς! Αποφύγετε τις εντάσεις και επιλέξτε την ησυχία σας!

Δίδυμος
Αν μπορείτε να πάρετε μια άδεια και να κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι σας θα ήταν ότι έπρεπε για σήμερα! Τι να κάνουμε ο ανάδρομος Ερμής σας έχει τρελάνει, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε και ξαφνικά δημιουργείτε αντιπάθειες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πάλι αλλάζουν τα δεδομένα, πάλι νιώθετε ανικανοποίητοι με όσα έχετε πετύχει, θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας, αλλά κάντε υπομονή μια βδομαδούλα και μετά ντου από παντού!

Καρκίνος
Βασανίζεστε από τις σκέψεις σας εσείς, μέρες τώρα και εκεί που βρίσκετε την άκρη του νήματος, εκεί τη χάνετε κιόλας! Χαοτική η διάθεσή σας, νιώθετε μια δυσαρέσκεια με τους πάντες, ξεσπάτε σε άσχετες στιγμές και ανθρώπους, ενώ το πρόβλημα πηγάζει από αλλού.. προφανώς τον ίδιο σας τον εαυτό! Οπότε σήμερα καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς με εκείνους που δε φταίνε και να εστιάσετε στο αληθινό το πρόβλημα!

Λέων
Με όλο το θάρρος να ρωτήσω, μήπως έχετε μόνιμο πυρετό;;;; Δε νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και ξεσπάτε στους άλλους, γίνεστε υπερβολικοί και παράλογοι σε αρκετά θέματα! Το δικό σας πρέπει να γίνει ο κόσμος να χαλάσει, όμως ο τρόπος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Βρίσκεστε σε μια σύγχυση, η πρόοδος που αποζητάτε θα έρθει πρώτα από εσάς και μετά από τους άλλους! Σήμερα θα χρειαστεί να συμμαζέψετε τη κατάσταση! Καλή επιτυχία..

Παρθένος
Αν και το σύμπαν δεν έχει και τόσο τα κέφια του, εσείς θα τα βρείτε σήμερα και καλά θα κάνετε να ντυθείτε όμορφα, να βγείτε έξω και να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία και το λόγο σας! Ας είστε μετρημένοι, λίγα και καλά που λέμε, πάντως κάτι όνειρα που κάνατε προχθές, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τις δημόσιες σχέσεις φυσικά! Όσοι γυρεύετε μια ευκαιρία πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, παίζει να σας τη δώσουν και να ξετρελαθείτε από χαρά!

Ζυγός
Μέρες τώρα έχετε κατά νου να κάνετε διάφορες συζητήσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά μια το ένα και μια το άλλο, δε σας αφήνουν να αρθρώσετε λέξη! Αφήστε το πουλάκια μου, από βδομάδα, που ο Ερμής θα έρθει στα ίσα του! Νιώθετε πως το έχετε χάσει το παιχνίδι, αλλά δεν είναι έτσι! Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις, τις λογομαχίες, δε χρειάζεται να βγείτε από τα ρούχα σας ακόμα, έπιασε και κρύο, μη που κρυώσετε από το πουθενά!

Σκορπιός
Νιώθετε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι και αν δε σας δει να πέσετε στα πατώματα δε θα ησυχάσει! Όντως, ένα δίκιο το έχετε, όμως τα σημάδια δείχνουν πως κάτι πρέπει να αλλάξετε, για να ξεμπλοκάρει το θέμα! Επιθυμείτε τόσα πολλά για τον εαυτό σας, τα φαντάζεστε κιόλας, να όμως που δίχως τη βοήθεια των ανθρώπων σας, δουλειά δε γίνεται! Αποφύγετε να πάρετε ένα επαγγελματικό ρίσκο και μην επιμένετε όταν ακούτε εκείνο το όχι!

Τοξότης
Εργασία και χαρά έχει το μενού, για αυτό ξεχάστε τα πλάνα που έχετε κάνει για το ΣΚ που έρχεται! Πιεσμένο πολύ το πρόγραμμά σας, υποσχεθήκατε να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα, να όμως που αυτό θα φέρει γκρίνιες και ερωτικά παραπονάκια. Φτιάξτε ένα πλάνο, που να χωράει τα πάντα όλα μέσα όμως με χρονοδιάγραμμα, μη πω να βάλτε μια κλεψύδρα στο γραφείο σας. Τικ τακ.. άντε καιρός να πάτε παρακάτω. Αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια!

Αιγόκερως
Αρκετοί διανύετε μια δημιουργική περίοδο, αποζητάτε αλλαγές που γνωρίζετε κατά βάθος πως εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να τις προκαλέσετε και να τις πραγματοποιήσετε κιόλας! Μέσα στο μυαλό σας όμως οι τόσες σκέψεις έχουν γίνει σα κουβάρι, βρίσκετε την άκρη και στη πορεία χάνετε το νόημα! Μη βιάζεστε σήμερα, εννοείται πως καλά θα κάνετε να αποφύγετε τους τσακωμούς, μη πω να εκφράσετε ακόμα και τη γνώμη σας! Δύσκολο αυτό, έτσι;;;

Υδροχόος
Τα έχετε πάρει στο κρανίο φουλ με διάφορα που συμβαίνουν στη ζωή σας, αποζητάτε τη προσοχή του κόσμου και δε σας τη δίνει! Τραγικό αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο, οι αντιδράσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο να χωρίσετε τα τσανάκια σας ακόμα και με τους πολύ έμπιστους ανθρώπους σας! Θέματα προκύπτουν που σας στρεσάρουν, δε φταίνε οι άλλοι, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα απρόοπτα και τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Ιχθύς
Κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να προχωρήσετε παρακάτω, για να αλλάξετε σελίδα σας ζωή σας, για να σας συμπαθήσουν περισσότερο. Ναι μεν έχετε όλα τα φόντα για αυτό, όμως ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει εμπόδια τα οποία σας στρεσάρουν με σκοπό να φερθείτε άσχημα και να σας κακό χαρακτηρίσουν! Μη πέσετε στη παγίδα του σύμπαντος, χαμογελάστε εσείς και ας οι σκέψεις σας είναι εντελώς διαφορετικές. Μια έκπληξη σας συγκλονίζει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos