Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 09/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να σας αποκαλύψω πως ως δια μαγείας έχω ήδη μπει σε
Χριστουγεννιάτικο mood, αφού το στέκι μου, εκεί που πίνω το καφεδάκι μου και τα κρασάκια μου τα ωραία, στόλισε, έκανε ένα φοβερό ντεκόρ, ξέφυγα τελείως λέμε.. Ανέβηκα στο έλκηθρο ήδη και ταξιδεύω..! χαχα..


Αστρολογικά η ιστοριούλα έχει ως εξής: Η Αφροδίτη έτσι όπως είναι μουτρωμένη, ξαφνικά συναντάει τον Άρη μπροστά της, ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και ο πανικός ο ίδιος! Μια κρύο και μια ζέστη! Θέλει το κορίτσι ή δε θέλει;;; Ιδού η απορία! Πάντως ο μπρουτάλ Θεός Άρης, δε θα είναι και πολύ φρόνιμος απόψε! Θα τη κυριεύσει όπως και να έχει! Μόνο με μια ματιά!!!!

Αχ αυτές οι ματιές.. που κρύβουν φλόγες και πάθη τρελά, πόσο μου έχουν λείψει.. Εδώ μελαγχολώ.. Εύχομαι σήμερα, να προκύψουν μοιραίες συναντήσεις σε όλους σας και το τι θα κάνετε μετά είναι δικό σας θέμα! Σε εμένα τι να ευχηθώ;;; Κάνω παρέα με τις αναμνήσεις.. χορεύω κιόλας..!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα μυστήρια, τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας, επειδή ξαφνικά οι ανησυχίες σας είναι ερωτικές! Κάποιοι μπορεί να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που κάποτε αγαπήσατε και σας αγάπησε, ίσως να επιδιώξετε και συνάντηση! Καθόλου σωστή κίνηση, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Από την άλλη όμως μπορεί να προκύψει ένα φλερτ άκρως αναζωογονητικό!

Ταύρος
Ερωτική η μέρα σας, αν δε προκύψουν όλα τα εμπόδια του κόσμου! Είστε άκρως γοητευτικοί, λαμπεροί και όμορφοι και δύσκολα τα βλέμματα δε θα πέσουν επάνω σας. Βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει πως σας φλερτάρουν παιχνδιάρικα έτσι για να περάσει η ώρα ευχάριστα ή δε σας δίνουν καμία σημασία, γιατί την απόρριψη την έχετε ήδη στο τσεπάκι! Είστε σίγουροι;;;

Δίδυμος
Τα ερωτικά σας τα έχετε κάνει μπάχαλο! Κάποιοι μπορεί να είπατε το αντίο σε μια σχέση σας πρόσφατη, με σκοπό να επιστρέψετε σε μια πιο παλιά! Το μυαλό σας κάνει παράξενες σκέψεις και κάπως έτσι να βρεθείτε με έναν ή μια πρώην, έτσι επειδή μια φορά και έναν καιρό περνούσατε πολύ super! Και να μη συμβεί αυτό, οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε μια παλιά αγάπη!

Καρκίνος
Πολύ μυστήρια η μέρα για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Ξαφνικά κάτι θα δείτε, κάτι θα ακούσετε, μπορεί να ανακαλύψετε και ένα αντικείμενο, που θα σας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν πολύ ωραίο! Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, εκτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις και ξαφνικά μπορεί να σας βγει και το παράπονο επειδή το σήμερα δεν είναι και τόσο ωραίο. Αποφύγετε τις εντάσεις!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή και κυρίως με το σύντροφό σας, όσοι έχετε μια σχέση! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αγαπήσετε, να μονιάσετε, να κάνετε πράγματα από κοινού, επιβάλλεται να χαμογελάσετε παρέα, όχι τίποτα άλλο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να παίξετε μπάλα αναλόγως! Μη ζητάτε περισσότερα από όσα σας προσφέρουν!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, μιας που το μυαλό σας είναι συνεχώς στα χρήματα που έχετε, στην οικονομία που πρέπει να κάνετε και όσοι έχετε σχέση, στον έλεγχο που πρέπει να περάσετε τον σύντροφό σας! Εντάσεις λέει το σύμπαν, αφού σε άλλη συχνότητα είστε εσείς και σε άλλη το ταίρι σας! Ακόμα και λεφτά να έρθουν, όλο και κάποιος θα βάλει χέρι και δε θα προλάβετε καν να τα δείτε!

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας από συναισθηματικής άποψης! Σήμερα θα θυμηθείτε, ότι επιθυμίες δεν έχετε ικανοποιήσει εδώ και καιρό και φοβάμαι, γιατί μπορεί σε κάποια σημεία να είστε παράλογοι και υπερβολικοί! Όμως στο μυαλό και στις σκέψεις δεν υπάρχουν νόμοι και όρια! Αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις, τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, είστε αλλού για αλλού σήμερα! Στο χάος..!

Σκορπιός
Προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί είστε τόσο σκληροί άνθρωποι, τόσο απόλυτοι, τόσο κακοί πολλές φορές με τους γύρω σας! Σας δίνουν αγάπη και εσείς τη πετάτε στα σκουπίδια, γιατί, αμέτρητα τα γιατί.. Τα βάζετε με τους δικούς σας, με την οικογένειά σας, με τους φίλους σας, με όλον τον κόσμο, γιατί κάτι σας φταίει! Ένα ταξίδι στο παρελθόν κρατά πολλές απαντήσεις..!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για τσάρκες! Το σύμπαν φέρνει στο κατώφλι σας ανθρώπους από τα παλιά, φιλαράκια ωραία, που έχετε περάσει τόσα και τόσα και ξαφνικά οι αναμνήσεις από μια ονειρεμένη εποχή, ξανά όλες μπροστά σας! Φροντίστε να περάσετε όμορφα, να τα πείτε όπως τότε και αν υπάρχει και κάποιος πρώην, να κάνετε τη πάπια, γιατί ναι μεν τα βλέφαρα παίζουν, όμως ίσως να είναι και από συνήθεια!

Αιγόκερως
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου να αγοράσετε όμως σήμερα κάτι σας μπαίνει στο μάτι, μπορεί να είναι και ακριβούτσικο και ξαφνικά να ξεπαραδιαστείτε! Τραγικό αυτό για τη περίπτωσή σας, όμως όταν προκύπτουν επιθυμίες, ο σκοπός είναι πάντα να τις ικανοποιείτε! Ένα θέμα ή πρόσωπο από το παρελθόν, σκάει μύτη και αναστατώνεστε πολύ! Μήπως υπάρχει λόγος;;;

Υδροχόος
Η μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Φλερτάρετε άφοβα, κάνετε εντύπωση και ρίχνετε πόρτα στο τέλος! Χαμογελάω τώρα, αλλά είστε φοβερά παιδιά και πολύ αεράτα μάλιστα! Σήμερα το μυαλό σας ταξιδεύει σε μια ψυχή από τα παλιά. Θέλετε οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε, να το συναντήσετε, έχετε ανάγκη να νιώσετε εκείνο το συναίσθημα. Ανάψτε τη φωτιά, αλλά σβήστε την ωραία…!

Ιχθύς
Αγαπητά μου πλασματάκια, σήμερα μη δώσετε λεφτά σε κανέναν! Σας τα τρώνε, σας εξαπατούν, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Και λαγούς με πετραχήλια να σας τάξουν και να φαίνονται όλα ιδανικά, παίζει να μην είναι και να πάθετε μεγάλο πατατράκ! Συλλέξτε καλύτερα τις πληροφορίες που χρειάζεται, ας σας πιάσει λίγο το κατασκοπευτικό σας, βάλτε και τα μέσα να δουλέψουν για εσάς, μη πιστεύετε λέξη!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos