Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! When I am feeling blue, απλά εξαφανίζομαι! Ποιος ο λόγος τα λόγια μου να
εκπέμπουν αρνητισμό και απαισιοδοξία; Δεν είναι αυτός ο στόχος μου, σε καμία περίπτωση..

Ο Άρης με τον Ουρανό, κάτι μαγικό κάνουν εκεί δα πέρα και κάπως έτσι εμείς, παθαίνουμε ένα πατατράκ, έτσι επειδή πρέπει να προκύψουν αλλαγές, με απρόβλεπτο τρόπο και να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα του κόσμου!
Κάθε φορά που ο Άρης κάνει νούμερα, κάθε φορά το σύμπαν μου κλονίζεται! Έχω μεγάλη περιέργεια, να ανακαλύψω το τι εννοεί ο ποιητής σήμερα.. Προς το βραδάκι όλοι θα έχουμε λάβει τις απαντήσεις μας.. Μια σοκολάτα ας την έχουμε για παρηγοριά, να μας γλυκάνει όπως και να έχει..


Πόσο χαίρομαι όταν διαπιστώνω πως ο έρωτας δεν έχει ηλικία, δεν έχει τίποτα στάνταρτ, ούτε περιορισμούς, ούτε κανόνες, είναι αχαλίνωτος, πονηρός και τρυπώνει όπου γουστάρει! Δε ρωτάει επίσης, μοιράζει το συναίσθημα και εξαφανίζεται.. Παρακολουθεί όμως, ρίχνει βλέφαρο και τσουπ να και ένα βέλος ακόμα και δυο και τρια ο στόχος είναι ένας ο Έρωτας!

Ο στόχος είναι να εκπληρώνεται ο Έρωτας και όχι να μένει στα ανεκπλήρωτα! Ο φτερωτός άγγελος, θα κάνει κάτι για αυτό ή τζίφος η υπόθεση;;;

φιλάκια..


Κριός
Από σήμερα και κάθε μέρα από εδώ και πέρα, θα δράσετε εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα και θα συγκλονίσετε αρκετές ψυχές! Ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί, γιατί έτσι σας αρέσει, όμως κάτι θα σας γυαλίσει στο μάτι και ξαφνικά οι επιθυμίες και τα όνειρά σας σε πρώτο πλάνο! Παίζει πολύ το σενάριο να κάνετε μια μικρή επανάσταση, προκειμένου να γίνει το δικό σας! Γίνεστε απρόβλεπτοι και απόλυτοι! Αυτό είναι λίγο τρομαχτικό.

Ταύρος
Παράξενη πολύ η σημερινή ημέρα, μιας που ο Άρης τσιγκλάει τον Ουρανό και παίζουν τα πάντα όλα να συμβούν, έτσι ξαφνικά! Μπορεί από τη μια να γελάτε και από την άλλη να κλαίτε, του τρελού δηλαδή, αλλά όχι δίχως να υπάρξει αιτία! Να εκφράζεστε εσείς ελεύθερα, να το βγάζετε από μέσα σας, τώρα οι τριγύρω τι άποψη θα έχουν, είναι ένα άλλο θέμα! Μη κανονίσετε τίποτα για σήμερα γιατί ίσως να βρεθείτε αλλού για αλλού. Κάπου μαγικά..

Δίδυμος
Δε ξέρω τι ζαβολιές κάνετε τις μέρες αυτές, πάντως μέσα στο κουτσομπολιό σας βρίσκω και το πολύ το μπούρου-μπούρου, φέρνει περιπέτειες και παρασκήνιο! Ε λοιπόν η μέρα σήμερα είναι πολύ δυνατή από όλες τις απόψεις, όμως αψυχολόγητη και απρόβλεπτη επίσης! Συνεπώς πιάνετε τα ηνία και μπαίνετε πολύ δυναμικά μέσα στο παιχνίδι και ότι προκύψει! Ή θα γίνει το δικό σας και όλα μέλι γάλα, ή των άλλων και κάπως έτσι να ξεστομίσετε ένα ηρωικό αντίο! Είστε σίγουροι;;;

Καρκίνος
Χρυσά μου αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, αν δεν έχετε συλλέξει όλες τις πληροφορίες, μη γκρινιάζετε γιατί έτσι κάνετε τα πράγματα χειρότερα! Όλα έχουν μια αιτία, απλά εσείς μερικές φορές είστε στη καρακοσμάρα σας, εμπιστεύεστε και εύκολα ανθρώπους, τσουπ να σου και το κουλό! Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Αλλαγές έρχονται μεγάλες και τρανές κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Το σύμπαν επιμένει σε αυτό!

Λέων
Έχετε τόσο καλή διάθεση, κάνατε μια μαγική βουτιά μέσα στην αισιοδοξία και θέλετε τόσο πολύ να φτιάξτε πράματα και θάματα, κυρίως για να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας! Ναι μεν σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, όμως σήμερα μη κάνετε το λάθος να τάξετε λαγούς με πετραχήλια! Φτιάξτε τη κατάσταση ωραία και διακριτικά, γιατί άλλο οι Μπαχάμες και άλλο το παραδίπλα κάπου κοντά και φτωχικά! Ένα ταξίδι επιμένει. Κάντε οικονομία!

Παρθένος
Οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Σα να σας έχουν ανοίξει οι πόρτες διάπλατα ένα πράγμα! Χρήματα έρχονται και χρήματα φεύγουν, γιατί έτσι πρέπει να γίνει, προκειμένου να επενδύσετε στον εαυτό σας ή σε κάτι νέο, για να έρθουν τα καλύτερα! Καιρός λοιπόν να γεμίσει το σακούλι, να ρισκάρετε φυσικά και να ασχοληθείτε με κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλά! Βελτιώστε το προφίλ σας, έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά!

Ζυγός
Κάτι συμβαίνει ή θα συμβεί τις μέρες αυτές που θα σας ταρακουνήσει αρκετά! Η ζωή είναι μικρή, είναι ανεκτίμητη, συνεπώς καιρός να την αρπάξετε από τα μαλλιά ξανά, να ξεβαλτώσετε και να ζήσετε μια περιπέτεια, είτε με τα φιλαράκια σας, είτε με το σύντροφό σας, έτσι για την αλλαγή! Πάνε οι οικονομίες, τη βλέπω τη δουλειά, αλλά μπροστά σε αυτά που έχετε κατά νου, χαλάλι! Για αυτό είστε λατρεμένες προσωπικότητες! Ζείτε για το όνειρο..

Σκορπιός
Σας τα έχουν κάνει μαντάρα οι δικοί σας οι άνθρωποι και είστε έτοιμοι να εκραγείτε κανονικά! Και εκεί που θα πάει να συμβεί το μοιραίο, εκεί ξαφνικά μια μαγική νεράιδα, θα σας σώσει, θα σας βοηθήσει, μπορεί να έρθει το πράγμα και από μόνο του και να πάρετε μεγάλη ανάσα! Είστε ετοιμοπόλεμοι πάντως, έχετε μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, απλά περιμένετε την αφορμή για να ξεσπάσει η μπόρα! Και τι μπόρα μάνα μου;;;

Τοξότης
Το μυαλό σας είναι στα νέα σας επαγγελματικά σχέδια! Ενώ τα είχατε όλα έτοιμα, στρωμένα, κάποιος σας τη χάλασε τη δουλειά, αλλά σήμερα ως δια μαγείας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το έργο σας! Ω ναι υπάρχει μέλλον, αλλά εντάξει δε χρειάζεται η χαρά σας να φτάσει ως την άλλη άκρη της γης! Να κάνετε και λίγο τους δύσκολους, για να εκτιμήσουν την αξία σας λίγο περισσότερο. Μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά!

Αιγόκερως
Και επειδή είστε οι φιλοχρήματοι της παρέας, ζείτε για το χρήμα, τι να κάνουμε τώρα, το σύμπαν σας το φέρνει πεσκέσι έτσι ξαφνικά! Κάτι πάλι θα συμβεί, μπορεί δηλαδή να προκύψει και κληρονομικό ζήτημα και να είστε εσείς οι τυχεροί! Καλά μη τρέξετε πρώτοι –πρώτοι να λάβετε το οτιδήποτε. Αφήστε το να έρθει σε εσάς. Let it flow που λέμε και στα ξένα! Μέρα που γενικώς καλά θα κάνετε να αφήσετε να σας παρασύρει όπου θέλει αυτή.. Εκτός πλάνου..!

Υδροχόος
Καλά παίζει να είναι και η αγαπημένη σας ημέρα! Να ζήσετε το διαφορετικό σε όλο του το μεγαλείο! Όλο συμβαίνουν διάφορα που σας αναστατώνουν, όμως πάντα έχετε τον τρόπο να ανταποδίδετε με το ίδιο νόμισμα, ίσως και με το παραπάνω! Κάποιος έρχεται και κάποιος φεύγει, πάντως ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και ένα ευχάριστο μαντάτο μπορεί να σας απογειώσει κανονικά! Ακολουθήστε τα σημάδια, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως και φρόνιμα οι πειρασμοί φέρνουν μπελάδες..!

Ιχθύς
Πρέπει να έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας εσείς. Εκεί που είστε μες στη φρίκη και νιώθετε πως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, εκεί ξαφνικά εκείνο το χέρι σας σώζει, σας βάζει στο σωστό μονοπάτι και κάπως έτσι το χρήμα φτάνει στις τσέπες σας ως δια μαγείας! Λεφτά έρχονται από μια πηγή που δε το περιμένετε με τίποτα! Δε ξέρω κατά πόσο θα χαρείτε ή θα συγχυστείτε, πάντως η μέρα κρύβει εκπλήξεις πολλές και εντάσεις επίσης..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos