Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, τον έρωτα πεισματικά αρνείται! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που εξαφανίζομαι για κάμποσες ημέρες, αποφάσισα να
σας γράψω κάτι πιο super από τα συνηθισμένα! Μετά από κάμποσες ώρες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω βουαλά και να το εννοώ κιόλας.. χαχα!

Η Αφροδίτη που λέτε είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι τον επισκέφτηκε δηλαδή, που σημαίνει πως δεν έχει και τόσο τα κέφια της! Πολύ ταλαιπωρημένη τη βρίσκω, ενώ είχε όλη τη καλή τη διάθεση για έρωτες μεγάλους και τρανούς, ξαφνικά τίποτα! Αυτά τα πήγαινε – έλα την κουράζουν πολύ!




Και επειδή ο Άρης τη παρακολουθεί αιώνες τώρα, θα θελήσει στις 9/11 να τη συναντήσει, να την αναστατώσει, να της φιλήσει τον λαιμό τόσο απαλά, να της επιβεβαιώσει εκείνο το love for ever! Φοβερό;;; Και κάπως έτσι και εμείς, οι κοινοί θνητοί θα επηρεαστούμε και θα μας συμβούν τα απίστευτα! Ο έρωτας είναι το τέλειο φάρμακο, ή το πίνεις και γίνεσαι καλά, ή πας στα τάρταρα! Αυτό είναι και το ωραίο άλλωστε! Έχει σασπένς το θέμα!

Πάντως μέχρι τις 14/11 τουλάχιστον μπορεί να φλεγόμαστε για ένα πρόσωπο και να μη μπορούμε να το δείξουμε, ή να το εκφράσουμε με κάποιον τρόπο. Μετά που ξεζαλίζεται η Αφροδίτη λύνεται η γλώσσα που λέμε, είμαστε πιο άνετοι! Βέβαια με ανάδρομο Ερμή.. τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

μες στη περιπέτεια και ο Νοέμβρης.. έτσι για να μη βαρεθούμε ποτέ!

φιλάκια..


Κριός
Τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους, έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να δείξετε κατανόηση, προκειμένου να μη τα τινάξετε όλα στον αέρα! Να όμως που δε σας βγαίνει με τίποτα, γιατί η Θεά Αφροδίτη μπορεί να άλλαξε ζώδιο, όμως είναι ακόμα ανάδρομη! Συνεπώς τζίφος η υπόθεση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα δείτε τα αποτελέσματα της καλής σας της συμπεριφοράς. Κερδισμένα τα υπομονετικά Κριάρια, χαμένα τα παρορμητικά. Κινηθείτε με βάση τη λογική και αφήστε το συναίσθημα να έρθει λίγο αργότερα. Προς το παρόν κάνει «κρύο»!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 09/11 και 29/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 12/11, 24/11 και 30/11

Ταύρος
Το γεγονός δεν είναι καθόλου ερωτικό για εσάς τα Ταυράκια! Εργασία και χαρά έχει το μενού και θέματα υγείας! Όσο είναι ανάδρομη, να ξεχάσετε τις extreme τις αποφάσεις, να μη ρισκάρετε φυσικά και να κάνετε υπομονή να φτάσει ο μήνας 15/11! Βέβαια, η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει μια τρομερή και φοβερή έκπληξη στις 9/11, ίσως να βιώσετε μια ερωτική σκηνή βγαλμένη από ταινία της εποχής.. Δε ξέρω αν θα υπάρξει happy end.. αλλά το συναίσθημα θα είναι πολύ δυνατό! Γενικότερα ο Νοέμβρης είναι ένας οικογενειακός μήνας, θα χρειαστεί πολλές φορές να σταθείτε, να συμπαρασταθείτε, να βοηθήσετε τους δικούς σας. Είπαμε πάνω από όλα καλοί άνθρωποι!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 09/11, 21/11 και 22/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 18/11 και 19/11

Δίδυμος
Δε μας τα λέει καλά η Αφροδίτη.. omg που λέμε! Αεράτο το γεγονός, κάπως έτσι και η διάθεσή σας! Ξαφνικά αρκετοί νιώθετε απογοητευμένοι από την ερωτική σας τη ζωή, τα βάζετε με το σύντροφό σας και αποζητάτε την ελευθερία σας με πολύ άγαρμπο τρόπο! Το παρελθόν παίζει πολύ, εσείς το γυρεύετε, μπορεί να προκύψει και κάποια μοιραία συνάντηση, πάει αυτό ήταν μνήμες και συναισθήματα ξυπνούν και άγνωστο το τι θα επιλέξετε! Τις μέρες του Νοέμβρη θα το ρίξετε λίγο έξω, σε μέρη πολύ μυστήρια, γίνεστε πολύ κακά παιδιά! Μια τάση τύπου να επιβεβαιωθείτε, πως περνάει η μπογιά σας θα την έχετε! Από τα μέσα του μήνα και μετά συνέρχεστε και τι θα πρώτο μαζέψετε δε ξέρω..
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 09/11, 19/11 και 26/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 18/11 και 30/11

Καρκίνος
Η Αφροδίτη που λέτε, σας φέρνει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις σας γενικότερα! Ενώ εσείς έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να βοηθήσετε τους δικούς σας τους ανθρώπους, να μονιάσετε ένα πράγμα, έρχονται και γιορτές, άλλο τόσο δε θα βρίσκετε την ανταπόκριση που αποζητάτε και αυτό κάθε μέρα θα σας τρελαίνει περισσότερο! Ζόρικο το σύμπαν για εσάς τις μέρες του Νοέμβρη κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Ένα ταξιδάκι θα το κάνετε, νοερά φυσικά, σε ένα παρελθόν που κρύβει απαντήσεις για το σήμερα. Μετά τις 15/11 θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά μη προσμένετε και θαύματα με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 19/11, 25/11 και 27/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 09/11, 20/11 και 30/11

Λέων
Ε λοιπόν η ανάδρομη Αφροδίτη σας κλέβει για μερικές ημέρες τη λιονταρίσια σας τη δόξα, δε σας δίνουν τη σημασία που αποζητάτε και είστε μες στο παράπονο και τη γκρίνια! Προσωρινό είναι χρυσά μου, μη ρωτάτε κάθε μέρα το σύντροφό σας αν σας αγαπάει, γιατί γίνεστε κουραστικοί και λίγα λέω! Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη το μενού έχει εντάσεις και καθημερινά ερωτικά καβγαδάκια! Ηρεμείτε στη συνέχεια, εκτονωθήκατε ένα πράγμα, οπότε μετά έρχονται οι αγάπες και του λουλούδια ξανά. Το φινάλε του μήνα είναι πολύ ευχάριστο για αρκετά Λιονταράκια, κάποιοι παντρεύεστε, κάποιοι αποκτάτε και παιδάκι. Όλα στη θέση τους λέμε..
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 09/11 και 10/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 21/11 και 23/11

Παρθένος
Πεσμένα τα κέφια της Αφροδίτης, σας βάζει σε μυστήριες διαδικασίες τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη! Το χρήμα είναι το μοναδικό πράγμα που σας ενδιαφέρει και εντάξει αν είστε μονάχοι. Αν όμως έχετε κοινό ταμείο με το σύντροφό σας, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε! Τον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο, στη περίπτωση που λείπουν αδικαιολόγητα τα φράγκα που έχετε βάλει στην άκρη! Μετά τις 15/11 ρίχνετε στάχτη στα μάτια, κάνετε λίγο πίσω, ηρεμείτε από το παραλογισμό που σας έχει βρει και τι έγινε; Μια ζωή την έχουμε και τέτοια.. τραγουδάκια παρηγορητικά. Η προσοχή σας στραμμένη σε θέματα καριέρας εξολοκλήρου!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 10/11, 19/11 και 29/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 20/11, 23/11 και 27/11

Ζυγός
Το ξέρετε πως η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας ανάδρομη και να είστε σίγουροι πως δεν έχει καθόλου τα κέφια της! Τα ερωτικά σας από το κακό στο χειρότερο αφού ξαφνικά δε σας αρέσει το ένα, ούτε το άλλο, τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Γίνεστε και ιδιαίτερα απαιτητικοί, πάνε οι γλύκες και οι καλοσύνες τις πάτησε το τρένο! Και σα ζαβολιάρηκες ψυχές παίζει να αποζητήσετε εκείνο το πρόσωπο που μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος! Αυτό καλύτερα να το κρατήσετε κρυφό.. μην το πείτε ούτε σε εσάς τους ίδιους! Ευτυχώς μετά τις 15/11 συνέρχεστε, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σας τη δίνει κανονικά στα νεύρα!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 13/11 και 14/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 18/11, 22/11 και 30/11

Σκορπιός
Μπάχαλο η κατάσταση! Δεν έχω λόγια με τη περίπτωση τη δική σας! Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ σκοτεινούς, μυστήριους και απόμακρους, είστε όμως μέσα στο παιχνίδι και περνάτε πολύ ωραία μάλιστα! Γίνεστε πολύ κακά παιδιά στον έρωτα, τις ημέρες του Νοέμβρη! Κάτι σας βρίσκει ξαφνικά, γυρεύετε για επιβεβαίωση, έχετε ανάγκες, αποζητάτε το πικάντικο της ζωής! Πάλι μπλέκετε σε ιστορίες με αγρίους, με παράξενους ανθρώπους, με σκοτεινές ψυχές, φτιάχνετε εμπειρίες και πλούσιο παρελθόν! Από τη μια η Αφροδίτη σας ανάβει το πράσινο το φως, πωωωω το μήλο είναι κατακόκκινο, τριζάτο και ζουμερό.. από την άλλη όμως σας ψιθυρίζει πως δε κάνει.. είναι κακό! Να σας δούμε.. για πόσο θα αντισταθείτε!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 16/11 και 29/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 15/11, 19/11 και 26/11

Τοξότης
Και ξαφνικά ο σύντροφός σας δε σας ελκύει ερωτικά! Χάνετε το ενδιαφέρον σας σα κάτι να έσβησε! Γίνεστε «αδεφάκια» και δε περνάει απαρατήρητο το θέμα αυτό! Καλά μη τρελαίνεστε, η προσοχή σας τις ημέρες του Νοέμβρη είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και η κούραση μεγάλη! Συνεπώς πού χρόνος για αγάπες και λουλούδια! Η Αφροδίτη όσο είναι ανάδρομη, τεστάρει ένα πράγμα τις σχέσεις σας και τις ξεγυμνώνει γιατί κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής για το μέλλον! Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβάστε! Πάντως μη βιαστείτε να ανακοινώσετε γάμους και ραβαΐσια.. αλλάζουν τα δεδομένα!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 13/11 και 21/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 15/11, 19/11 και 30/11

Αιγόκερως
Εσείς χρυσά μου ή που θα ερωτοτροπείτε μέχρι τελικής πτώσης, ή που θα είστε παγοκολόνες! Δεν υπάρχει μέση οδός! Η Αφροδίτη λοιπόν, ανάδρομη κιόλας, σας κάνει όλη τη ζημιά! Φλέγεστε ένα πράγμα και εκπέμπετε κάτι πολύ μυστήριο και έντονο στους τριγύρω, συνεπώς τις μέρες του Νοέμβρη θα φλερτάρετε επικίνδυνα μπορώ να πω, με διάφορες υπάρξεις! Το απαγορευμένο σας τρελαίνει, έτσι φτιάχνετε ένοχα μυστικά που τόσο τα λατρεύετε! Παίζει πολύ να συναντήσετε εκείνο το πρόσωπο που σας θυμίζει πόσο ωραίος που είναι ο έρωτας και να μπλέξετε τα μπούτια σας! Παιχνίδι να γίνεται και τίποτα άλλο στον κόσμο όλον! Εννοείται πως κανείς δε παίρνει χαμπάρι για το τι σας συμβαίνει.. Είναι μυστικό!
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 06/11, 13/11 και 24/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 15/11 και 17/11

Υδροχόος
Δε το έχετε που δε το έχετε με το συναισθηματικό, ανέκφραστοι εραστές με βούλα, είναι και η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό, πιο ψυχροί δε γίνεται, ήρθε και έδεσε το γλυκό. Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη δεν είναι και τόσο ερωτικές, ούτε καν θερμές! Αλλιώς τα φανταζόσασταν, όμως αλλάζει η διάθεσή σας και πιο καλή η μοναξιά;;; Και πάνε οι βόλτες, τα ταξίδια και τα δωράκια, αφού τελικά δε σας βγαίνει με τίποτα! Σε όλες τις περιπτώσεις καλύτερα να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με το σύντροφό σας και με τους φίλους σας παρά να ξεκινήσετε τα τρελά σας.. Πόσο πια;;; Μετά τις 15/11 αλλάζετε πάλι γνώμη όμως δεν είστε και τόσο σίγουροι, έτσι;;;
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 09/11, 14/11 και 19/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 13/11, 29/11 και 30/11

Ιχθύς
Ο Νοέμβρης είναι ένας πολύ λαμπρός μήνας, για πάρα πολλά θέματα, όχι όμως για τα ερωτικά σας! Η Αφροδίτη ανάδρομη μεν, σας δείχνει το πώς πρέπει να οργανωθείτε από εδώ και πέρα. Να κάνετε την έρευνα που χρειάζεται, να συλλέξετε τις πληροφορίες, να σχεδιάσετε το μέλλον σας και τα επόμενα βήματά σας και μετά τις 15/11 όλα θα πάρουν το δρόμο τους, με πολύ όμορφο τρόπο. Επενδύετε στον εαυτό σας, στο μέλλον σας, στα όνειρά σας και τίποτα και κανείς δε μπορεί να σας εμποδίσει! Και όμως κάπου εκεί που κυκλοφορείτε το φλερτ τελικά αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο! Και ας μην έχει διάρκεια. Πειράζει;
Τυχερές ημέρες στον έρωτα: 13/11, 14/11, 23/11 – 25/11
Προσοχή στα καβγαδάκια: 15/11 και 30/11

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos