Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που σας αναστάτωσα, έτσι με έναν τίτλο της προάλλες, έριξα τα
μαντάτα πολύ πρόχειρα στο τραπέζι, αποφάσισα να επεκταθώ, να σας αποκαλύψω το τι εννοούσε ο ποιητής εκείνη την ημέρα! Μπορεί να έχουν περάσει μερικές μερούλες, όμως από τις 7/11 συνέβη η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και η επιρροή αυτή θα κρατήσει όσο το Φεγγάρι θα γεμίζει.. και μετά ήρθε Πανσέληνος.. μια άλλη ιστορία!

Άκρως ανανεωτική η διάθεση του κόσμου, απαιτεί θυσίες η υπόθεση, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αλλά όσο πιο δύσκολο το θέμα, άλλο τόσο απολαυστικό το έπαθλο, δε συμφωνείτε;;; Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές, οι επιθυμίες υπάρχουν για να βάζουμε νέους στόχους, να τους πετυχαίνουμε και να προχωράμε μπροστά, σε νέα μονοπάτια και νέες ιστορίες για αγρίους! Πώς θα ανακαλύψουμε το νόημα της ζωής, αν δε ρισκάρουμε, δε πέσουμε, δε μάθουμε, δε φρικάρουμε πού και πού..;;; χαχα..

Ήδη νιώθω μια απίστευτη αισιοδοξία στον αέρα.. Φυσάει πολύ γλυκά τις μέρες αυτές.. δρόσισε κιόλας..

πολλά φιλάκια..


Κριός
Θέλετε, δε θέλετε χρυσά μου το διάστημα αυτό θα πρέπει να κάνετε οικονομία! Το συναίσθημα πολύ έντονο και οι σκέψεις σας, μόνο στα λεφτά, στο πώς θα τα διαχειριστείτε, μπας και μπει τίποτα στην άκρη! Δύσκολο να στερηθείτε τις επιθυμίες σας, όμως άλλος τρόπος δεν υπάρχει! Σας βλέπω με ένα τεφτέρι διαρκώς, να κάνετε προσθαφαιρέσεις και εντάξει αν είστε μονάχοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος τότε θα πρέπει να έχει τις ίδιες διαθέσεις με εσάς για να σωθεί η κατάσταση! Βάλτε χωροφύλακα στα ΑΤΜ! Χαχα..

Ταύρος
Το νέο Φεγγάρι, φέρνει έναν νέο έρωτα στη ζωή σας! Αλλάζει τη σελίδα από μόνο του, το κάνει για λογαριασμό σας, μπας και ξεκολλήσετε από το παρελθόν και νιώσετε και εσείς λίγη ευτυχία! Καλό είναι λοιπόν το διάστημα αυτό, να ντύνεστε ωραία, να βγαίνετε έξω πιο συχνά και να ανακατεύεστε με τον κόσμο, γιατί έτσι συμβαίνουν οι μοιραίες οι συναντήσεις, έτσι προκύπτουν τα πάθη και οι φοβερές οι στιγμές! Ο σκοπός είναι να βρείτε το νόημα ξανά, να αποκτήσει χρώμα, ουσία και πολύ συναίσθημα η ζωή σας!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι, να μη πιστεύετε εύκολα τις υποσχέσεις που σας δίνουν όμως τις ευκαιρίες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να τις αρπάξετε με το μικρότερο ρίσκο! Η επιθυμία σας να ανοίξετε τα φτερά σας είναι πολύ μεγάλη, που σημαίνει πως πλέον μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και κυνηγάτε τα όνειρά σας! Οι πόρτες ανοιχτές, τα σκυλιά όμως δεν είναι δεμένα! Στο χέρι σας είναι να μη σας πειράξουν, αυτό δε σημαίνει όμως πως δε πρέπει να προσέχετε! Μη γίνεστε σπάταλοι!

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε να δείτε καρδούλες μπροστά σας, πεταλουδίτσες και πώς να σας το πω αλλιώς, έφτασε η εποχή που θα ερωτευτείτε παράφορα και ότι προκύψει! Η Νέα Σελήνη σας προκαλεί απίστευτα συναισθήματα, μπορεί να αγαπήσετε και να αναστατωθείτε όμορφα για το σύντροφό σας, να ανανεωθεί η σχέση σας και να βρεθείτε πιο in love από ποτέ! Οι μοναχικοί της παρέας δικαιώνεστε από μια νέα ύπαρξη που μπαίνει δυναμικά μέσα στη ζωή σας! Ξεπεράστε τις παραξενιές σας και προτιμήστε την απλότητα!

Λέων
Είστε έτοιμοι για τα πάντα όλα;;;; Να γίνετε γονείς ας πούμε έτσι ξαφνικά;;; Και εντάξει αν είστε ήδη παντρεμένοι. Αυτό είναι το τέλειο σενάριο. Αλλά αν όχι, τότε να ξεχάσετε την ελευθερία σας και να πείτε αντίο στη μοναξιά! Αλλαγές μεγάλες και τρανές προκύπτουν, μια σχέση που τελικά δεν ήταν και τόσο στο φλου, που σοβαρεύει και να σου έφτασε και η πρόταση γάμου! Ξεπερνάτε το παρελθόν και κάνετε ένα φανταστικό restart με μια ύπαρξη που προφανώς αξίζει περισσότερα από όσα νομίζατε! Καλά στέφανα και καλούς απογόνους!

Παρθένος
Μέσα στα μέλια σας βρίσκω, έτσι σας θέλει η Νέα Σελήνη, ρομαντικούς και πολύ ονειροπαρμένους! Για αυτό και εσείς βάζετε τις δουλειές σας σε δεύτερη μοίρα και ασχολείστε με τη προσωπική σας τη ζωή! Ναι είναι καιρός για να ερωτευτείτε, για να αγαπήσετε το σύντροφό σας, για να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά! Πόσο πια θα είστε πρώτο μέτωπο στη μάχη;;; Και σας ρωτώ, βγήκε κάτι από αυτό;;; Ανακαλύψατε τίποτα το σπουδαίο;;; Όπως και να έχει μέχρι το Φεγγάρι να γεμίσει, ο σκοπός είναι ο Έρωτας!

Ζυγός
Έχω μπερδευτεί λίγο στη περίπτωση τη δική σας. Έχετε κάνει ήδη οικονομία ή προσπαθείτε ακόμα να μαζέψετε τα μαδιά; Μήπως έχετε σεντούκι στο σπίτι και η αγαπημένη σας συνήθεια είναι να μετράτε τις αποταμιεύσεις σας, να τις λατρεύετε και να τις φροντίζετε σα να είναι μωρά παιδιά;;; Είστε καλά ή έχετε πάθει μόνιμο πυρετό;;; Οικονομία προστάζει η Νέα Σελήνη και με υπερβολικό τρόπο! Μη τρελαίνεστε και τόσο γιατί δε σας ταιριάζει καθόλου. Αποζητήστε τις ισορροπημένες καταστάσεις.. Λίγο από εδώ και λίγο από εκεί!

Σκορπιός
Φτου φτου μη σας ματιάσω, φορέστε εκεί δα πέρα μερικές μπλε χάντρες γιατί το διάστημα αυτό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι πολύ τυχερό και άκρως ανανεωτικό! Να πάτε ένα κομμωτήριο να κάνετε έτσι μια αλλαγή πολύ super, να γυμνάζεστε καθημερινά και τσουπ, έχει νέα ρουχαλάκια, να πως γίνονται τα μαγικά! Με κόπο βέβαια, αλλά δίχως τη προσπάθεια τι να λέμε τώρα! Ιδανική περίοδος για να βελτιωθείτε εξωτερικά, να σουλουπωθείτε γιατί πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας. Και επαγγελματικά και ερωτικά! Τι περιμένετε να σας πιάσουν από το χεράκι;;;; Σας το πιάνει το Φεγγάρι!

Τοξότης
Καλέ η Νέα Σελήνη σας κάνει καχύποπτους πολύ! Σας πιάνει το κατασκοπευτικό σας, ξαφνικά νιώθετε πως σας κουτσομπολεύουν και πως σκάβουν τον λάκκο! Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, δίχως αποδείξεις χειροπιαστές μη πείτε στον κόπο καν να ασχοληθείτε! Το διάστημα αυτό θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, έτσι θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο, που είναι τόσο ανήσυχο! Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση τα φύλλα σας θα πρέπει να είναι κλειστά, συνεργάσιμοι όμως θα είστε, γιατί αυτό είναι το σωστό!

Αιγόκερως
Όσο το φεγγάρι γιομίζει, άλλο τόσο εσείς θα είστε έξω καρδιά και έτοιμοι να κάνετε νέες παρέες! Έφτασε ο καιρός να ανανεωθείτε μέσα από τις συναναστροφές σας, τις γνωριμίες που θα προκύψουν και θα έχουν τόσα να σας μάθουν. Δε τα ξέρετε όλα και ας κάνετε πως τα ξέρετε, είστε βέβαια σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πάντα θα υπάρχει κάτι άγνωστο εκεί έξω για εσάς, για να ανακαλύψετε! Η Νέα Σελήνη λοιπόν, σας ωθεί στο να βγείτε από το καβούκι σας, να δουν την ευχάριστη πλευρά σας και να σας αγαπήσουν λίγο διαφορετικά!


Υδροχόος
Αγαπητοί μου η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί στο σύμπαν σας! Αν δε σας πιάσει και αυτό, θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά, κάνετε την ανατροπή τις μέρες αυτές, αρπάζετε μια ευκαιρία πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα και τραβάτε έναν δρόμο πολύ μαγικό! Ο σκοπός είναι να δουν τη φωτεινή σας τη πλευρά, τη δημιουργική, τη καλλιτεχνική, το πάθος σας όποιο και αν είναι και κάπως έτσι να βρείτε εκείνη τη δικαίωση που γυρεύετε, χρόνια τώρα! Καλή επιτυχία!

Ιχθύς
Ότι καλύτερο αστρολογικά πάντα για εσάς! Η Νέα Σελήνη μάγεψε τον Ποσειδώνα, τον φλέρταρε επίμονα και ακόμα δηλαδή και κάπως έτσι εσείς πάνω σε ένα συννεφάκι αφράτο-αφράτο.. ζείτε το όνειρο! Με ρομαντική διάθεση θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές! Τα βρίσκετε όλα τέλεια, τα θέλετε όλα δικά σας, δεν υπάρχει κάτι που να σας σταματά! Γίνομαι υπερβολική, όμως το κλου της υπόθεσης είναι πως δε παρατάτε τα όπλα εύκολα, πως είστε δυνατοί παίχτες και όπου να’ναι μπορεί να συμβούν μικρά θαύματα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos