Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 08/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια χάνομαι, μια με ξανά βρίσκω, πάντως δε μπορώ να πω, η ζωή μου είναι μέσα στη περιπέτεια! Έτσι μου αρέσει άλλωστε, θέλω
κάθε μέρα να έχει σασπένς, αλλιώς βαριέμαι, χάνω το νόημα!

Τις μέρες αυτές κάνω ένα refresh, ανανεώνω τη σελίδα και αναλόγως το τι εμφανίζεται, ή το κάνω delete, ή το ακολουθώ! Πάντως το νέο, το φρέσκο, το διαφορετικό είναι μέσα στις προτιμήσεις μου! Σε όλα τα επίπεδα φυσικά! Έχω ένα θέμα με τις δεσμεύσεις, από τη μια μου αρέσουν, από την άλλη με πνίγουν, είμαι πιστή σε όλες τις φάσεις, αλλά άμα μου τη κάνεις, η Ταυρίνα μεταμορφώνεται σε Υδροχοοϊνα και άντε γεια!

Το αντίο άμα το πω το εννοώ, γιατί μου αρέσει οι λέξεις που χρησιμοποιώ να έχουν ουσία, να έχουν βάθος, να είναι αληθινές! Συνεπώς άλλο το ενδιαφέρον σε μορφή φλας και άλλο το αν με ξανά δεις σφύρα μου κλέφτικα! Χαχα.. message send!

Επιμένω οι μέρες αστρολογικά έχουν έναν αέρα απίστευτης θετικής ενέργειας.. μαζέψτε την, νιώστε την, φερθείτε αναλόγως!

πολλά φιλάκια!


Κριός
Όλο κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει! Αυτό συμβαίνει, γιατί προφανώς υπάρχουν θέμα άλυτα και με αυτόν τον τρόπο, επιστρέφετε, ασχολείστε ξανά και βάζετε τη τελεία σας και ας αλλάξουν τα δεδομένα! Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, ακόμα και αυτός επέστρεψε για να σας ταρακουνήσει τα νερά! Θέματα σχέσεων σας απασχολούν έντονα, μπορεί να ξεγράψετε και μερικούς, όμως μπορεί και κάποιοι να θυμώσουν μαζί σας και να σας ξεγράψουν επίσης.. Μια ανανέωση στην ατζέντα σας τη χρειάζεστε.. μη κλαίτε! Αποφύγετε τις εντάσεις και τα μεγάλα τα λόγια.. Απομακρυνθείτε αθόρυβα!

Ταύρος
Έχω την εντύπωση πως από εδώ και πέρα η ζωή σας αλλάζει ριζικά και προς το καλύτερο! Οι πλανήτες μετακινήθηκαν, γεγονός που σας δίνει μεγάλη ανάσα και ίσως κάπως έτσι να έρθουν και τα δώρα του σύμπαντος, για τον τρόπο που χειριστήκατε τις καταστάσεις μέχρι σήμερα! Μπορεί ακόμα και λεφτά να έρθουν έτσι ξαφνικά! Ο Ουρανός από τον Κριό, σας ταξιδεύει μαγικά στο παρελθόν, σας δείχνει το τι έχετε αφήσει πίσω, πού υπάρχουν εκκρεμότητες, λέτε να ζήσετε τον ανεκπλήρωτο έρωτα;;; Τα σημάδια είναι παντού, ευκαιρία να κάνετε βουτιά στο μυστήριο!

Δίδυμος
Τυχερές οι μέρες αυτές κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Όπως φαίνεται το σύμπαν επιμένει, θέλει οπωσδήποτε να αρπάξετε μερικές ευκαιρίες, μπας και δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα! Το ευχάριστο είναι πως είστε και εσείς ορεξάτοι, γεμάτοι από φαντασία και έμπνευση και αυτό καλά θα κάνετε, να το βγάλετε προς τα έξω, κυρίως όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά! Ο Ουρανός από το Κριό, επηρεάζει τις σχέσεις σας, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν, αλλά εμφανίζονται και νέες υπάρξεις! Όλο αυτό από τη μια σας στρεσάρει, από την άλλη σας ανανεώνει και βρίσκετε τις ισορροπίες σας!

Καρκίνος
Χρυσά μου το σύμπαν σας τα λέει λίγο παράξενα, αλλά όπως φαίνεται μπορεί να είναι για καλό σκοπό! Αλλαγές μεγάλες και τρανές προκύπτουν στη ζωή σας, κυρίως επάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Όσα χρόνια και αν ασχολείστε με μια δουλειά, μπορεί τις μέρες αυτές να τη παρατήσετε για μια άλλη, εντελώς διαφορετική αλλά με περισσότερα λεφτά! Μια πρόταση σας κάνουν, αναστατώνεστε πολύ και αναλαμβάνετε δράση, δίχως να λυπηθείτε κανέναν! Ο Ουρανός, έχει μερίδιο ευθύνης, ίσως όμως σας πραγματοποιεί κάποια ευχή! Πείτε ναι στις αλλαγές που φέρνουν ένα καλύτερο μέλλον!

Λέων
Είστε παιδιά τρελά, χαρά γεμάτα! Είναι και το σύμπαν χαρωπό, άντε να δούμε πώς θα σας συμμαζέψουμε! Τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς τους σχεσάκηδες, που θέλετε οπωσδήποτε να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε! Συνεπώς, τις μέρες αυτές, παίζει να κάνετε και μια πρόταση γάμου!!! Άντε καλά στέφανα και ευτυχία πάνω από όλα! Κάποια Λιονταράκια, βλέπετε πως κάνατε για λίγο οικονομία και ο τραπεζικός σας λογαριασμός άλλαξε όψη! Τα νούμερα έγιναν περισσότερα! Πω πω χαμόγελο.. Και κάπως έτσι ο Ουρανός, σας βάζει σε ένα αεροπλάνο και bon voyage!

Παρθένος
Και ξαφνικά διάφορα οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν και σας χαλούν το κέφι! Όλα θα τα λύσετε μια χαρά, έχετε έτοιμες τις απαντήσεις στο τσεπάκι! Καλό είναι αφού το σύμπαν έχει τα κέφια του, να φροντίσετε να κλείσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν, όχι τίποτα άλλο για να σας αφήσουν στην ησυχία σας και να μπορέσετε να εστιάσετε στην ερωτική σας τη ζωή! Ρομαντική πολύ η διάθεσή σας, αποζητάτε μια αγκαλιά για να κουρνιάσετε! Δυστυχώς, ο Ουρανός έχει άλλα κατά νου, αφού αν έχετε κάνει λαμογιά σας τη ξεσκεπάζει και τρέχετε και δε φτάνετε!

Ζυγός
Οι ευχάριστες αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, βέβαια με ποιον τρόπο δε ξέρω! Ορεξάτοι και φουλ στη θετική ενέργεια, θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να βελτιωθείτε στο αντικείμενό σας, να αποκτήσετε εφόδια, για μια καλύτερη θέση και περισσότερα λεφτά! Κάντε ντου από παντού, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως! Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σας, προχωράτε ολοταχώς για το επόμενο level! Λέτε να είναι μια σουίτα σε ένα υπερ πολυτελές ξενοδοχείο;;; Ο Ουρανός έχει σκοπό να σας γειώσει, με ένα γεγονός αξέχαστο! Όλα μέσα στη ζωή είναι!

Σκορπιός
Μη κλαίτε που ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σας και πηγαίνει αλλού! Δε πειράζει, άλλωστε λέτε αρκετοί πως δε συνέβη τίποτα το φοβερό! Αποφεύγω να επεκταθώ, όμως η τύχη είναι ακόμα με το μέρος σας. Η χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, άνοιξε ως δια μαγείας κάποιες πόρτες! Εσείς θα τις γυρέψετε, εσείς θα τις ανακαλύψετε, εσείς θα τις ανοίξετε και ότι βρείτε μέσα δικό σας! Συνεπώς, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, για να σας έρθουν αυτά που επιθυμείτε καιρό τώρα. Μια νέα δουλειά, ένα δημιουργικό project, λίγα χρήματα παραπάνω.. Ο Ουρανός, σας τα φέρνει όλα στα πόδια σας με άγαρμπο τρόπο! Το χθες με το σήμερα!

Τοξότης
Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν στο μέλλον! Κάνετε σχέδια επαγγελματικά, έχετε νέες ιδέες, η δημιουργικότητά σας στα ύψη! Φοβερό το συναίσθημα, κρατήστε το για πάρτη σας και γενικά μη λέτε και πολλά, γιατί το κακό το μάτι είναι όντως πολύ καταστροφικό! Τα νέα είναι άκρως συγκλονιστικά και να θέλετε να ηρεμήσετε στον ερωτικό τομέα, να αράξετε και εσείς μέσα σε μια μόνιμη αγκαλιά, τσουπ εκείνο το μαναράκι μπροστά σας, τσουπ οι πειρασμοί ίσως και περισσότεροι! Ο Ουρανός, έχει τα κέφια του με τη περίπτωση τη δική σας, θέλει να σας σκανδαλίσει πολύ! Τραγικό!

Αιγόκερως
Οργανώνετε τη ζωή σας τις μέρες αυτές, καθαρίζετε το τοπίο που λέμε, μην υπάρχουν εκκρεμότητες γιατί αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό και δε το θέλουμε σωστά; Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, κρατήστε χαμηλό προφίλ, αφήστε κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από τη τρύπα! Όχι τίποτα άλλο, γιατί έτσι θα φανεί, ποιος το έχει το χάρισμα και ποιος όχι! Και που λέτε ο Ουρανός θα σας κάνει να ανοίξετε εκείνο το σεντούκι και να βγάλετε από μέσα, διαθήκες, κληρονομιές, πολύτιμα έγγραφα και να ασχοληθείτε με ζητήματα που απαιτούν οργάνωση επίσης! Φωτιά το θέμα..!

Υδροχόος
Αλλάζουν οι μέρες σας προς το καλύτερο! Αυτό σημαίνει πως έχετε σχέδιο κατά νου, υπάρχουν υποστηρικτές, άρα μπορεί να γίνει και πραγματικότητα! Δημόσιες σχέσεις επιμένω είναι το κλειδί, το σύμπαν σας γλυκαίνει ως δια μαγείας, ευκαιρία να δείξετε την όμορφη πλευρά σας! Το σύμπαν βρίσκεται σε πολύ καλό mood, που σημαίνει πως η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα! Αλωνίστε άφοβα λοιπόν! Ο Ουρανός χρυσά μου σας λατρεύει, οπότε να προσμένετε κάθε μέρα να είναι διαφορετική και γεμάτη από όμορφα συναισθήματα και εμπειρία! Η αναστάτωση δε σας τρομάζει πια!

Ιχθύς
Το σύμπαν επιμένει πως οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές κυρίως για τα επαγγελματικά σας μελλοντικά σχέδια! Που σημαίνει πως κυνηγήστε τα όνειρά σας, επιμείνετε σε αυτό που προστάζει η καρδιά, φέτος μπορεί να πει κανείς πως είναι η χρονιά σας από όλες τις απόψεις! Να ξέρετε πως ο έρωτας καραδοκεί και δε θα σας αφήσει σε ησυχία, αν δεν υποκύψετε στη τρέλα του! Οπότε αν σας μιλήσει γλυκά ένα μαναράκι, μη μου λιποθυμήσετε.. να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά! Ο Ουρανός θα σας κόψει λίγο τη ταχύτητα, ιδιαίτερα αν δε παίζει το χρήμα και τόσο.. κάθε εμπόδιο για καλό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos