Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 22/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, ας πούμε πως οι πλανήτες έκαναν όλοι στην άκρη και
αποφάσισαν να αφήσουν τον Ήλιο να πρωταγωνιστήσει στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας βέβαια χαρωπά τις ζωές όλων!

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο πολύ φιλελεύθερο που λατρεύει τη περιπέτεια, τη γνώση και τις νέες εμπειρίες! Που σημαίνει πως αρκετοί από εμάς, θα θελήσουμε έντονα τις μέρες αυτές, να αλλάξουμε τη σελίδα, να ονειρευτούμε ένα άλλο μονοπάτι εντελώς πρωτόγνωρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις αρπάξουμε φυσικά!

Εντάξει τα ροδοπέταλα δε θα τα δούμε από την αρχή, θα τα φανταστούμε όμως, γιατί όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος, έχω την εντύπωση πως υπάρχουν κρυφοί κήποι με ανθισμένα λουλούδια και ας βρισκόμαστε λίγο πριν τη καρδιά του χειμώνα!

Για να συμβούν όμως όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να φανεί η αλήθεια, να την αντιμετωπίσουμε έτσι όπως είναι ωμή, σκληρή και βάναυση και μετά θα δούμε το όνειρο.. αν θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα!

η Ταυρίνα δε τη φοβάται την αλήθεια, κάποιοι άλλοι όμως τη τρέμουν..

πολλά φιλάκια..!


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε και η τύχη να ξέρετε είναι με το μέρος σας! Ντυθείτε ωραία, γιατί κόσμο πολύ συναντάτε, βρίσκεστε σε διάφορους χώρους, εντυπωσιάζετε με τη παρουσία και το λόγο σας! Η επιθυμία σας για ένα ταξίδι γίνεται όλο και πιο έντονη και για τις επόμενες δέκα μέρες, η καθημερινότητά σας, αλλάζει προς το καλύτερο!

Ταύρος
Το σύμπαν κάνει μια παύση από τα τρελά του και σας επιτρέπει να χαμογελάσετε έστω για λίγο! Συνήθως κάπου μέσα στο σκοτάδι, υπάρχει ένα φως, που επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία! Βέβαια, οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, έχω την εντύπωση πως ο καθένας πρέπει να έχει το ταμείο του και τέρμα οι καλοσύνες και οι εξυπηρετήσεις..

Δίδυμος
Μέρα ιδανική για να κάνετε focus στη δουλειά σας και να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, με επιχειρήματα και νάζι! Μην είστε απόλυτοι, αλλά με ευγενικό τρόπο αποδείξτε στο κόσμο το πόσο δίκιο έχετε! Και ξαφνικά διαπιστώνετε πως ο σύντροφός σας δεν είναι ο Ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο, πως έχει αδυναμίες και πως κάνει και λάθη! Πολλές ταινίες βλέπετε..!

Καρκίνος
Σήμερα παίζει να λάβετε κάτι χρήματα εντελώς ξεχασμένα και να απογειωθείτε από χαρά! Μπορεί ακόμα και οι δουλειές σας να ανοίξουν και μια νέα συμφωνία να σας φέρει όσα ονειρεύεστε καιρό τώρα! Τις μέρες αυτές όμως, καλά θα κάνετε να πάτε στο γιατρό, να φροντίσετε την υγεία σας, γιατί αυτό έχει ύψιστη προτεραιότητα! Μικρά εμπόδια σας δείχνουν κάτι!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά, ονειρεύεστε γάμους και πανηγύρια! Κάποιοι ακόμα και ένα παιδάκι, να αφήσετε έναν απόγονο στη ζωή αυτήν! Όμορφες και αισιόδοξες σκέψεις κάνετε, όμως για να συμβούν όλα αυτά, χρειάζονται δυο και φυσικά τα όνειρα να είναι κοινά! Αρκετοί αποφασίζετε δίχως τον ξενοδόχο και εννοείται πως το σύμπαν σας μοιράζει εμπόδια, μπας και δείτε την αλήθεια!

Παρθένος
Πάλι έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και πάλι από το σπίτι σκούζουν, γιατί άλλαξαν οι προτεραιότητές σας ξανά! Είστε των άκρων, όμως μεταξύ μας τώρα, προτιμάτε το γραφείο από τον καναπέ! Καλά κάνετε και χτίζετε το μέλλον σας, όμως υπάρχουν και οι προσωπικές οι στιγμές που βελτιώνουν και ολοκληρώνουν τη ζωή σας και τη καθημερινότητά σας! Λίγο από όλα!

Ζυγός
Υπάρχει ένταση στη δουλειά σας και εκνευρισμός! Μπορεί εσείς να τρέχετε να προφτάσετε, να μην αφήσετε άλλες εκκρεμότητες, τελειώνει και το έτος σιγά-σιγά και οι άλλοι σα να μπαίνουν εμπόδιο και να σας χαλούν τα πλάνα! Κάπως έτσι θα κυλήσει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ξεσπάτε, τα λέτε έξω από τα δόντια, τραβάτε τρελή σύγχυση, δε σας συμπαθούν και τόσο! Ξύδι!

Σκορπιός
Από σήμερα μπορείτε να ονειρεύεστε ξανά! Κάτι γίνεται, κάτι μαθαίνετε και αναστατώνεστε ευχάριστα! Μια δουλειά; Ένα νέο project; Βέβαια, μπορεί να σας λείπουν τα φράγκα για να προχωρήσετε εσείς που θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι, για ψαχτείτε! Μια βοήθεια έρχεται εξ ουρανού, για αυτό και εσείς διώξτε μακριά τις απαισιόδοξες τις σκέψεις!

Τοξότης
Είστε λίγο αλλού για αλλού τις μέρες αυτές, εντάξει φταίει ο ανάδρομος Ερμής για τη χαοτική διάθεση που έχετε και τα μπερδέματα που προκύπτουν, φταίει και το φεγγάρι που γίνεται στους Διδύμους, καλά μη τραβήξετε τις κοτσίδες σας ακόμα, έχει μέλλον το θέμα! Από τη μια σκέφτεστε το αύριο, που δε ξέρετε το τι σας ξημερώνει και από την άλλη απορείτε, υπάρχει το αύριο;;;

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να εργαστείτε με πάθος και χαρά, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι θεϊκά και κάπως έτσι η διάθεσή σας φτιάχνει και νιώθετε πως είστε εσείς και κανένας άλλος! Αν είναι να πετύχετε τους στόχους σας, καβαλήστε καλάμι και άντε γεια! Τις μέρες αυτές θα μάθετε κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος σας, γιατί για κάποιους είστε σκληροί, αυταρχικοί και δυσνόητοι! Πειράζει;;;

Υδροχόος
Ξυπνάτε με μια διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό! Να βαδίσετε σε ένα μονοπάτι άγνωστο και όπου σας βγάλει! Εννοείται πως στα όνειρα καλό είναι να υπάρχει και κάποιος δίπλα σας, να σας στηρίζει και να σας κάνει τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας, γιατί έτσι μπορεί το έργο να ολοκληρωθεί με επιτυχία! Βέβαια διαπιστώνετε πως κανείς δεν έχει την όρεξη να ακολουθήσει τη τρέλα σας και απογοητεύεστε! Μήπως στηρίζεστε σε λάθος ανθρώπους;;;

Ιχθύς
Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα γενικώς! Οτιδήποτε δε σας αρέσει θέλετε να το πετάξετε, να το διαγράψετε, η επιθυμία σας είναι η σελίδα να γυρίσει, μη πω να γράψετε νέο βιβλίο! Εννοείται πως θα βρείτε εμπόδια σε αυτό, γιατί οι επιπτώσεις είναι μεγάλες, ίσως και οδυνηρές για μερικούς! Όλα στο τραπέζι ξανά, μέχρι τέλος του Νοέμβρη βασανίζεστε, ναι ή όχι ιδού η απορία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos