Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής και το μυστήριο ταξίδι του! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα και με ένα χέρι, κούτσα-κούτσα, μπορούν να συμβούν μικρά θαύματα! Και βουαλά, κατάφερα να
γράψω για τον Ερμή, που γύρισε ανάδρομος στις 17/11 στον Τοξότη!
Φέτος δε ξέρω τι έχει συμβεί, πάντως αρκετοί πλανήτες γύρισαν ανάδρομοι, ήδη ο Ποσειδώνας είναι κάπως έτσι στους Ιχθύες, ήδη ο Ουρανός είναι στα Κριάρια, γιατί όχι και ο Ερμής να μη στραβώσει και αυτός λιγουλάκι;;; Φοβερό! Συγκλονίζομαι!

Και επειδή τώρα τελευταία οι πλανήτες επιθυμούν να το παίζουν σε διπλό ταμπλό, κάπως έτσι τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, θα ταξιδέψει στους Σκορπιούς, για να αναστατωθούμε all together! Και μετά ηρεμήσαμε.. αλλά τα πήγαινε – έλα, δε σταματούν.. ας είναι για καλό σκοπό.. και σας μη σταματήσουν ποτέ!

Γράφοντας λοιπόν τα παρακάτω, διαπίστωσα πως ο ανάδρομος Ερμής, δεν έχει και τόσο κακές προθέσεις τούτη τη φορά! Συμβάλει στα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα του καθενός, σπρώχνει και πιέζει καταστάσεις με άγαρμπο τρόπο, αλλά τελειώνει ακόμα μια χρονιά και κάτι πρέπει να φύγει, για να έρθει εκείνο το άλλο! Πώς θα γίνει το πράγμα; Ναι μεν χαοτικό το τοπίο, οι παρεξηγήσεις θα πάνε σύννεφο, αλλά ίσως να είναι ο μόνος τρόπος για να δούμε ποιοι είναι οι φίλοι, ποιοι οι καλοί οι συνεργάτες, ποιοι οι όμορφοι άνθρωποι μέσα στη ζωή μας..

Φιλάκια..

Κριός
Μπορεί να είστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι από διάφορα, έχετε την ανάγκη να ξεσπάσετε με κάθε τρόπο, όμως με τον Ερμή ανάδρομο, καλά θα κάνετε να συμμαζευτείτε και να σταματήσετε το κουτσομπολιό! Ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια! Μπερδεύετε τα λόγια σας ένα πράγμα. Τις μέρες αυτές, τουλάχιστον μέχρι τέλος του Νοέμβρη, να μην εμπιστεύεστε εύκολα τον κόσμο γύρω σας, να είστε καχύποπτοι πολύ και στη τελική κατεβάστε ρολά, κερδισμένοι θα βγείτε, θα το δείτε! Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, είναι μυστήριες πολύ, μην επιμένετε αν κάτι δε σας βγαίνει και καλύτερα να ασχοληθείτε με θέματα σοβαρά, από τις 7/12 και μετά που ο Ερμής έρχεται στα ίσα του!

Ταύρος
Σας σκανδαλίζει ο Ερμής με τις κόνξες του, θα σας δείξει πως το «ποτέ ξανά» δεν υφίσταται και πως δε πρέπει να είστε τόσο απόλυτοι στις αποφάσεις σας! Ερωτικό το θέμα, έτσι το μυρίζομαι, για αυτό lets play! Όσο οι μέρες περνούν, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν θα γίνονται πιο έντονα και το μήνυμα είναι.. «ας το αφήσουμε για λίγο αργότερα!» Για αυτό Ταυράκια μου, αφήστε τον Νοέμβρη να φτάσει στο τέλος του ομαλά, δίχως ταρζανιές και πείσματα, γιατί μόνο έτσι θα διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και το χαμόγελο στα χείλη.. Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη είναι χαοτικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους ότι να’ναι και όπως να’ναι!

Δίδυμος
Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη;;; Ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί το διάστημα αυτό! Εννοείται πως το σύμπαν θα σας τεστάρει, να δει κατά πόσο είστε πιστοί στις αποφάσεις που έχετε πάρει και στις ανακοινώσεις που κάνατε προχθές! Ε λοιπόν, δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αντιλαμβάνομαι πως αν είπατε ναι σε μια πρόταση γάμου, θα το πάρετε πίσω ή αν ζητήσατε να μείνετε λίγο μόνοι να σκεφτείτε, τελικά το σκεφτήκατε και δε θέλετε να μείνετε μόνοι.. Χαμός.. να δω ποιος θα δείξει κατανόηση..! Μια λέτε και μια ξε λέτε που σημαίνει πως υπάρχει έντονο πρόβλημα επικοινωνίας.. Δώστε τα χέρια μετά τις 7/12 για μια νέα δουλειά! Να ξεδιαλύνει το τοπίο από τις μαγικές ενέργειες του ανάδρομου Ερμή..!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά πολύ τσίτα θα είστε από εδώ και πέρα! Νευράκια, πολλά νευράκια και δε θα φεύγουν με τίποτα και τι θα κάνουμε για να σας ηρεμήσουμε, απορώ; Εμπόδια προκύπτουν στη δουλειά, που σας στρεσάρουν ακόμα περισσότερο! Προφανώς είναι θολωμένο το τοπίο για αυτό και εσείς δε χρειάζεται οτιδήποτε στραβό συμβεί, να το πάρετε κατάκαρδα! Μέχρι τέλος του Νοέμβρη, ο χρόνος σας πολύ περιορισμένος και ξαφνικά ασχολείστε με θέματα πού ούτε φανταζόσασταν πως υπάρχουν! Μια ανώμαλη προσγείωση στη πραγματικότητα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα! Μη βάλετε πουθενά τη τζίφρα σας αν δε φτάσει ο μήνας 7/12!

Λέων
Αν είχατε τάξει λαγούς με πετραχήλια τις προηγούμενες ημέρες, ξαφνικά πεσμένα τα κέφια και όρεξη καμιά! Τραγικό αυτό, αν είστε σε φάση που ξεκινάτε τη συγκατοίκηση με μια νέα ύπαρξη! Για να δούμε, τι θα σκαρφιστείτε πάλι προκειμένου να κάνετε εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις! Σας μπουρδουκλώνει ο ανάδρομος Ερμής και προφανώς σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τι πραγματικά επιθυμείτε κυρίως για ερωτικά ζητήματα! Θέλετε σχέση; Ναι ή όχι; Θέλετε γάμο, οικογένεια, σκύλο; Ναι ή όχι; Δεν υπάρχει ίσως σε θέματα ζωής, γιατί μετά τραγικές οι συνέπειες! Μέχρι και τέλος Νοέμβρη, μια κρύο και μια ζέστη και ασυνεννοησία στο φουλ! Να αποφύγετε τις οικογενειακές εντάσεις τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη!

Παρθένος
Οικογενειακά θέματα είναι αυτά που σας βασανίζουν και ξαφνικά εκεί που όλα είχαν πάρει το δρόμο τους, τσουπ στον αέρα ξανά, γιατί οι διαφωνίες φέρνουν εντάσεις και ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει και τα λόγια, το ιδανικό είναι να κάνετε πίσω και να αφήσετε να ηρεμήσουν τα πράγματα! Μπορεί να κοιτάζετε το συμφέρον σας, όμως ο τρόπος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Οι αποφάσεις που πήρατε πριν καιρό, είναι σα να μη τις πήρατε και εννοείται πως μέχρι τέλος Νοέμβρη κάνετε κολλητή παρέα με την αμφισβήτηση! Ποιοι είστε και πού πάτε και το γιατί; Σημειώστε όλα αυτά που θέλετε να πείτε σε μια κόλλα χαρτί και μετά τις 7/12 να ανακοινώσετε τις σκέψεις σας!

Ζυγός
«Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».. μια σκέψη που θα βολτάρει μόνιμα στο μυαλό σας, όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος! Επικοινωνιακά γίνεται το μπέρδεμα το ίδιο και θα νιώσετε πολλές φορές πως κανείς δε σας καταλαβαίνει. Γκρίνιες και μουρμούρες δίχως νόημα, δίχως κάποιο αποτέλεσμα! Για αυτό βαθιές ανάσες και ψυχραιμία πάνω από όλα! Όσο οι μέρες περνούν διαπιστώνετε πως κάποιες αποφάσεις που πήρατε μια φορά και έναν καιρό, δεν ήταν και οι πιο σωστές και ίσως όλο αυτό που θα συμβεί, να σας βοηθήσει να το πάρετε από την αρχή. Μια δεύτερη ευκαιρία ας πούμε.. Εκείνες τις χάρες να τις ζητήσετε μετά τις 7/12! Υπομονή οι απαντήσεις πρέπει να είναι θετικές!

Σκορπιός
Εννοείται πως οι μέρες αυτές είναι απαγορευτικές στο να δώσετε τα χέρια και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο! Μπλοκάρουν τα πάντα όλα και κάπως έτσι όλες τις ημέρες του Νοέμβρη θα είστε μέσα στη γκρίνια και πολύ τσίτα! Βαστάτε τα άλογα λοιπόν, κυρίως σε νέα επαγγελματικά βήματα! Αν περιμένετε με μεγάλη αγωνία κάτι χρήματα, αυτά δε θα έρθουν ποτέ και εσείς σε αναμμένα κάρβουνα και εκτός πλάνου! Το κερασάκι στη τούρτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Σπατάλες τέλος και κοιτάξτε να οργανωθείτε, γιατί έχει ακόμα μέχρι να φύγει ο Νοέμβρης! Ο Ερμής έρχεται ανάδρομος έτσι όπως είναι στο ζώδιό σας για μια βδομαδούλα! Αποφύγετε κάθε επαφή από 1/12 – 07/12!

Τοξότης
Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας! Ε λοιπόν όλα μια χαρά για τη περίπτωση τη δική σας! Ναι μεν πολλές οι σκέψεις και οι εκκρεμότητες, όμως με έναν μαγικό τρόπο τις μέρες αυτές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξιδάκι στο παρελθόν και να διορθώσετε τα λάθη σας. Είτε αφορά προσωπικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά. Δεύτερες ευκαιρίες με απώτερο σκοπό! Μπορεί κάποιοι να σας πιέσουν να βάλετε τη τζίφρα σας, εσείς να μη το κάνετε αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Μη σας εξαπατήσουν στα καλά τα καθούμενα! Παίζει να μάθετε διάφορα μυστικά και να συγκλονιστείτε! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά γιατί μπορεί να εκτεθείτε! Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη άκρως χαοτικές!

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Ερμής πραγματικά είναι σα να σας έχει βάλει στο μάτι καιρό τώρα! Από εδώ και πέρα καλά θα κάνετε να είστε σοβαροί και μετρημένοι, γιατί ακόμα και με τον πιο αυθόρμητο τρόπο μπορεί να εκτεθείτε και μετά ποιος σας ακούει! Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να είστε πολύ προσεχτικοί στο τι λέτε, σε ποιους και γενικά στο πώς πράττετε! Όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του, θα κορυφώνεται η φάση, οι συμπεριφορές ίσως να γίνουν πιο ψυχρές και πιο απότομες από πολύ οικείους μάλιστα και να στεναχωρηθείτε πολύ! Προτιμήστε τη μοναξιά σας τη πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο!

Υδροχόος
Καιρός να κάνετε μια παύση από τα κοινά, τέρμα οι δημόσιες σχέσεις και οι κινήσεις εντυπωσιασμού! Ότι κάνατε-κάνατε! Ότι πετύχατε-πετύχατε! Δύστροπους σας κάνει ο ανάδρομος Ερμής, δυσνόητους και για ακόμα μια φορά θα χρειαστεί να εξαφανιστείτε προκειμένου να μη δουν το κακό σας το χαρακτήρα! Έχετε και αυτή την πλευρά, τι να κάνουμε τώρα; Κάθε μέρα κρύβει και από μια παρεξήγηση και ο Νοέμβρης όσο φτάνει στο τέλος του, άλλο τόσο ας έχετε το νου σας! Μην επιμένετε η απάντηση είναι όχι! Ερωτικά ούτε τα φλερτ δε πιάνουν τόπο! Εσείς και το χάος με το που μπαίνει Δεκέμβρης! Όσο και αν ταιριάζετε, τούτη τη φορά σας προκαλεί εκνευρισμό μεγάλο! Από τις 7/12 και μετά συνέρχεστε και εσείς!

Ιχθύς
Μια σύγχυση και δυο και τρεις θα τη πάθετε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής φροντίζει να σας πάει μερικά βήματα πίσω! Σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας με το ζόρι! Πόσο εκνευριστικό είναι αυτό; Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και απόλυτοι και να μη ρίχνετε το μπαλάκι στους άλλους, γιατί σας τα κάνουν μαντάρα και βλέπω το ματάκι σας να κάνει σβούρες πολλές φορές! Μέχρι να φύγει ο Νοέμβρης κάνετε παύση στα όνειρά σας, στις επιθυμίες σας, γιατί η διαίσθησή σας, συνήθως σας προστατεύει τη τελευταία τη στιγμή! Για ψαχτείτε καλύτερα μπορεί να βγάλετε και λαβράκι! Αποφύγετε να ταξιδέψετε τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη! Μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Μετά τις 7/12 ότι κανονίσετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos