Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα κουτσούρεψα λίγο τα ζωδιάκια, αλλά σκέφτηκα, νόημα να βγαίνει και όλα μια χαρά! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι
πως επιτέλους ο Άρης μετακόμισε στους Ιχθύες, δόξα να έχει, να πάω να ανάψω μια λαμπάδα, γιατί από το καλοκαίρι τη σταθερή τετράδα τη τσάκισε με τις κόνξες του!
Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως πλέον ο Άρης αποκτά ρομαντική και καλλιτεχνική διάθεση, γίνεται λίγο γιούχου.. απορώ το γιατί;;;



Τι ιστοριούλα να σας πω, όταν όλο μου το σύμπαν έχει καταρρεύσει;;; Μιλάω για τον έρωτα και έρωτα δε βλέπω! Μιλάω για το φλερτ το αγαπημένο μου παιχνίδι και με φλερτάρουν τα φαντάσματα! Τι λέτε να κλείσω εκείνο το ραντεβού στο διάστημα, σε κάποιον πλανήτη, γωνία;;; χαχα.. ούτε αυτό δεν υφίσταται, αφού οι πλανήτες είναι στρογγυλοί! Ο μοντιέ..!

Οπότε θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, τον Ιππότη πάνω στο μαύρο το άλογο, τον Ζορρό, που θα έρθει και θα με κλέψει, επειδή γουστάρει τα μάτια μου και τον αχαλίνωτο χαρακτήρα μου.. wake up .. Ταυρίνα!

Η ταινία έφτασε στο τέλος της..

τρελά φιλάκια..


Κριός
Είπαμε να είστε καλά παιδιά, αλλά όχι να πηγαίνετε και με το σταυρό στο χέρι! Πονηρές και ύπουλες οι εποχές που ζούμε, συνεπώς προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να κινηθείτε κάπως υπογείως, διακριτικά και στη τελική μη λέτε σε κανέναν τα σχέδια που έχετε κατά νου!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να γίνεται πιο κοινωνικοί και πιο αγαπητοί στο κύκλο σας! Οτιδήποτε και αν προκύψει, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, αρκετοί σας χρωστούν μερικές χάρες, οπότε και να τις έχουν ξεχάσει, εσείς να τους τις θυμίσετε, γιατί το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Δίδυμος
Το έχετε βάλει αμέτι, μουχαμέτι να πετύχετε επαγγελματικά, οπότε και η συμπεριφορά σας είναι ανάλογη! Να δραστηριοποιηθείτε, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να πατήσετε πόδι, ω ναι να προκαλέσετε έναν κακό χαμό, γιατί έτσι θα σας προσέξουν και θα σας δώσουν τη σημασία που αποζητάτε!

Καρκίνος
Μέρα που θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, θα πάρετε τις αποφάσεις σας και θα το δείξετε σε όλο τον κόσμο! Από τη μια νιώθετε δυνατοί και θαρραλέοι και από την άλλη μόνο η καρδούλα σας ξέρει, κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό! Μη δείχνετε τις ευαισθησίες σας, κάνουν κακό!

Λέων
Και αν ήσασταν μέσα στη γκρίνια τις μέρες αυτές, πάει έφυγε το κακό το συννεφάκι, μπορείτε να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας σε άλλο επίπεδο πιο ρομαντικό. Φεύγουν οι κακές οι σκέψεις, ας αγαπήσετε λοιπόν, γιατί έπεσε κρύο, καιρός για δυο, για φιλάκια και αγκαλίτσες. Να ντύνεστε καλά όμως!

Παρθένος
Μήπως έχετε πάθει ψυχασθένεια με το χρήμα; Μόνο αυτό σας ενδιαφέρει και προκειμένου να γεμίσουν οι τσέπες σας, θα κάνετε το οτιδήποτε! Το σύμπαν σας βοηθά σε αυτό το κομμάτι, που σημαίνει πως στο χέρι σας είναι να συμμαζευτείτε και να κατευθύνετε τους δικούς σας τους ανθρώπους!

Ζυγός
Το ξέρετε πως πρέπει να πάτε στο γιατρό και να κάνετε κάποιες εξετάσεις τυπικές και μη, για να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς;; Το αποφεύγετε, να όμως που κάτι θα συμβεί σήμερα και τσουπ στη δερμάτινη τη καρέκλα! Εργασία και χαρά ή αδειούλα και βολτούλα και ύπνος τρελός;;;

Σκορπιός
Μια πολύ τυχερή μέρα μόλις σας ξημέρωσε και στον έρωτα και στα επαγγελματικά ζητήματα! Παίζει να σκάσουν όλα μαζί μύτη και να χάσετε το μπούσουλα από τη χαρά σας! Εννοείται πως ντύνεστε ωραία και εξαφανίζεστε από το σπίτι. Όπου σας προσκαλέσουν να πάτε, γιατί άγνωστη η συνέχεια!

Τοξότης
Μπορεί εσείς να είστε μια χαρά όμως δεν είναι όλοι οι άλλοι! Προφανώς έχετε ρίξει το βάρος σας στην εργασία σας, προφανώς δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, που σημαίνει πως σπίτι, σύντροφος και οικογένεια σκούζουν κανονικά! Καλέ φτιάξτε εκεί ένα καζάνι φαί, να έχουν να τρώνε! Ζητήστε βοήθεια!

Αιγόκερως
Αρκετά περάσατε τον κόσμο σας από πολλαπλά test drive, όποιος αξίζει μένει, όποιος όχι του τραγουδάτε αντίο, δε θα σε δω σε κανένα πλοίο! Είστε σίγουροι και για τους φίλους σας και για τους ανθρώπους που συνεργάζεστε! Τέρμα με το τσεκούρωμα καιρός να αγαπήσετε και να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας!

Υδροχόος
Σήμερα λοιπόν, ξυπνάτε με έναν αέρα πολύ μαγικό! Είδατε όνειρο καλό; Μάθατε κάποιο νέο που σας ξεσήκωσε για τα καλά; Παίρνετε λοιπόν τις αποφάσεις σας και κινείστε αναλόγως! Κάποιοι θα συγκλονιστούν ευχάριστα και κάποιοι παίζει να θυμώσουν, όμως η απάντηση είναι ξύδι! Να σας δω..

Ιχθύς
Αρκετοί μπορεί να νιώθετε σα τον superman! Άντε για τις γυναίκες catwoman! Όχι δεν είστε καρτούν, αλλά από εδώ και πέρα με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε πως εσείς είστε και κανένας άλλος! Τούτη τη φορά φτιάχνετε μυστικά που θα σας προστατέψουν αργότερα! Δε σας πτοεί τίποτα. Πετάει η ομάδα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos