Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 03/11/2018 by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λέτε να σας πρόλαβα στο τσακ;;; Ένα πολύ γλυκό Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, αυτό που ανακάλυψα είναι
πως ο Δίας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού και μοιράζει τα δώρα του σε εκείνους που προφανώς πραγματικά το αξίζουν! Δηλαδή με έναν μαγικό τρόπο, θα ξεχάσουμε τις πίκρες που φάγαμε και θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες. Θα δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας! Λέτε να γίνει κανένα θαύμα από το πουθενά;;; Σας το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά!



Ο Άρης από την άλλη πρέπει να ζήλεψε λιγάκι την αγάπη που δείχνουμε στον Δία και αποφάσισε να δείξει τα καλά του τα στοιχεία, να προβάλει την ερωτιάρα και παθιασμένη του πλευρά, μπας και πιούμε καμιά γουλιά κρασί στο όνομά του! χαχα.. τρομάζω βρε Θεέ Άρη..! Μια δίνεις και μια μας τη δίνεις.. τη σφαλιάρα.. έτσι;;; Αστειεύομαι φυσικά.. αλλά όχι και τόσο..!

Μήπως σήμερα να κάνουμε ντου από παντού και ότι προκύψει;;; Στον έρωτα αναφέρομαι.. που τόσο μας αρέσει.. ❤

φιλάκια!

Κριός
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως βιώνετε τις τελευταίες μέρες που θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία, μιας που το χρήμα έρχεται, όπου να’ναι θα φανεί! Λίγα ή πολλά, δεν έχει σημασία, να μπουν στη τσέπη σας είναι το ζητούμενο! Οτιδήποτε έχετε βάλει κατά νου για σήμερα, να το τηρήσετε και να μη λοξοδρομήσετε για κανέναν λόγο. Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, που σημαίνει πως απο νωρίς το πρωί, έχει τρέξιμο πολύ!

Ταύρος
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή. Σκέψεις τύπου τι συνέβη, τι πρέπει να αλλάξει, ποια η πορεία σας από εδώ και πέρα, γίνονται έντονες, είναι ολίγον αγχωτικές, αλλά ο Δίας σας προκαλεί υπαρξιακά θεματάκια, που απαιτούν λύσεις ριζικές! Σήμερα καλά θα κάνετε να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω, να βολτάρετε, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, γιατί το φλερτ έχει τη τιμητική του και οι νέες γνωριμίες φυσικά!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως τις μέρες αυτές έχετε τάσεις φυγής, από τα πάντα όλα! Μεγάλη η πίεση που νιώθετε, από τη μια τα επαγγελματικά σας, από την άλλη τα ερωτικά σας, υπάρχει ένταση πολύ και σα να έχει πέσει και ένα deadline στο τραπέζι και μπουμ! Τις απαντήσεις σας επιβάλλεται να τις δώσετε άμεσα, ας υποθέσουμε πως βολτάρουν οι τελευταίες ευκαιρίες μπροστά σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Σήμερα το μενού έχει ερωτικά καβγαδάκια! Βρήκατε τη μέρα να γκρινιάξετε..

Καρκίνος
Να ξέρετε ο Δίας σας προσφέρει τα δώρα του τις μέρες αυτές, που σημαίνει πως κάτι καλό θα συμβεί. Μια ευχάριστη έκπληξη ας πούμε. Τι επιθυμείτε περισσότερο; Κάτι τέτοιο! Συνεπώς, αν κάπου πηγαίνει το μυαλό σας, φροντίστε να το τσιγκλήσετε, να το κυνηγήσετε, να ασχοληθείτε, γιατί τότε οι πιθανότητες εννοείται πολύ μεγαλύτερες. Άλλωστε του Δια δε του αρέσουν οι τεμπέληδες. Σήμερα εντάσεις προκύπτουν στο σπίτι, όλο και κάποιος θα σας ανεβάσει τη πίεση!

Λέων
Τις μέρες αυτές βρίσκεστε σε μια χαρωπή διάθεση, αρκετοί είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο το βήμα! Και μιας που είστε άνθρωποι που δε μπορείτε να ζείτε μονάχοι, τσουπ να σου και η πρόταση στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο! Αλλάζει η ζωή σας, γράφετε νέα σελίδα πια και μπορεί ακόμα να γίνετε και γονείς! Για τόσο πολύ λέμε! Σήμερα θα ανοίξετε τον κουμπαρά και θα μετρήσετε τα κουκιά, για να δείτε κατά πόσο ο μήνας βγαίνει! Ζόρικα τα νέα!

Παρθένος
Λίγες μερούλες ακόμα απέμειναν και μετά το άγνωστο! Αναφέρομαι στο θέμα της τύχης και της καριέρας σας, που αρκετοί τόσο τη λατρεύετε! Στη βράση κολλάει το σίδερο, για αυτό να έχετε το νου σας, οι ευκαιρίες δε θα βολτάρουν παντοτινά από μπροστά σας! Σήμερα καλά θα κάνετε να αφιερώσετε το χρόνο σας, στο σύντροφό σας, στο φλερτ και στον καλλωπισμό σας! Ξεχάστε για λίγο τα επαγγελματικά σας τα βάσανα και βάλτε τον εαυτό σας πάνω από όλα!

Ζυγός
Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές και η καλοπέρασή σας! Ο Άρης φροντίζει για αυτό, δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε διάφορες προτάσεις που θα σας γίνουν. Βέβαια γίνεστε και σκανδαλιάρηδες πολύ, αφού μπορεί αλλού να αγαπάτε και αλλού να πονάτε και ξαφνικά τσουπ να σου και μια μυστήρια συνάντηση! Σήμερα να κάνετε ότι σας αρέσει, φτιάξτε εσείς το πρόγραμμά σας και μην αφήσετε κανέναν να παρέμβει! Relax!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως ο Δίας ετοιμάζεται να σας πει ένα μεγάλο αντίο τις μέρες αυτές! Λένε πως φέρνει τύχη σε διάφορα θέματα, οπότε να πούμε πως μπορείτε ακόμα να ελπίζετε για ένα μικρό θαύμα; Το ότι σας βοήθησε είναι όντως έτσι, μήπως να αναρωτηθείτε τι κερδίσατε από την εμπειρία αυτή;;; It ain’t over till its over.. μήπως να το τραγουδήσετε λίγο ακόμα μπας και μαγέψετε το σύμπαν σας;;; Σήμερα είναι μια καλή μια ημέρα για να προσεγγίσετε κάποιο πρόσωπο για μια δουλειά!

Τοξότης
Όσο οι μέρες περνούν εσείς θα νιώθετε μια απίστευτη ενέργεια, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα όλα! Ο Άρης δε σας αφήνει λεπτό να ησυχάσετε, ούτε να χαλαρώσετε, αφού έχετε βάλει στόχους, κυρίως επαγγελματικούς και πρέπει να τους πετύχετε όπως και να έχει το πράμα. Εσείς λοιπόν μερικά βήματα μπροστά, οι άλλοι όμως με ρυθμούς χελώνας! Σήμερα σας εκνευρίζουν οι πάντες, όχι άλλα εμπόδια και αρνητική ενέργεια.

Αιγόκερως
Πιο σπάταλοι από ποτέ, ο Άρης το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας ξεπαραδιάσει σε λούσα και διάφορες ιστορίες. Όλο τις επιθυμίες σας θέλετε να ικανοποιείτε από εδώ και πέρα, όσα πάνε και όσα έρθουν και μετά κλάμα η κυρίαααααα! Το κλου της υπόθεσης είναι να βγείτε έξω να σας δουν, να σας χαρούν, να λάμψετε με τη παρουσία σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, μπας και έρθουν τα καλύτερα! Το νου σας στο πώς κινήστε έχετε το πάνω χέρι ακόμα!

Υδροχόος
Επιτέλους το παίρνετε απόφαση να συμμαζευτείτε και να κάνετε delete σε διάφορες δραστηριότητες που ούτε χρήμα σας φέρνουν και σας κουράζουν πολύ! Ο Δίας σας έδειξε το δρόμο, ήταν πολλές φορές απότομος, όμως και εσάς δε σας αρέσουν τα γλυκόλογα. Ο Άρης βέβαια, σας κάνει δυναμικούς, θαρραλέους και σας σπρώχνει στον να αναλάβετε δράση μόνο εκεί που γουστάρετε αληθινά! Σήμερα να αποζητήσετε εκείνες τις ουσιαστικές τις συζητήσεις!

Ιχθύς
Τις μέρες αυτές νιώθετε πως οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με πολύ μαγικό τρόπο. Ο Δίας σας μοιράζει τα δώρα του, σας φωνάζει, τρέξτε να προλάβετε! Από την άλλη ο Ποσειδώνας σας χαϊδεύει γλυκά στο πρόσωπο και σας παρασέρνει σε έναν κόσμο φανταστικό και πολύ ονειρεμένο. Σήμερα να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να σας δουν να σας θαυμάσουν. Δημόσιες σχέσεις είναι το μαγικό κλειδί της επιτυχίας! Μιλήστε όμορφα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos