Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 20/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια η ημέρα, αφού κάτι γίνεται στο σύμπαν, υπάρχει μια διαμάχη τύπου
ποιος είναι ο πιο δυνατός, ο πιο σπουδαίος, ο Άρης ή ο Δίας;;; Δε δέχονται σε καμία περίπτωση να μοιραστούν τον τίτλο! Άλλο ο ένας και άλλο ο άλλος, να όμως που και οι δυο προσωπικότητες χρειάζονται για να υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν!




Ας το κάνουμε ιστοριούλα! Φαντάζεστε πάνω στον Όλυμπο τους δυο Θεούς, ο ένας να κρατά τις αστραπές και τις βροντές και ο άλλος να φωνάζει έχουμε πόλεμο! Πωωωωωωω ακόμα και η Αφροδίτη έχει τρομάξει, κάπου κρύφτηκε, δε τη παίρνει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσει τα ερωτικά της τα τερτίπια! Και να το κάνει, θα έχουμε ζήλειες! Σιγά μη δεχτεί ο Δίας, το γεγονός πως η Αφροδίτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Άρη! Ντροπή..

άντρες.. χαχα!

Για αυτό και εμείς οι κοινοί θνητοί, θα γίνουμε υπερβολικοί, επιθετικοί και καθόλου ευαίσθητοι και συναισθηματικοί! Και κάπως έτσι, το shopping therapy έχει τη τιμητική του και ας μην έχουν έρθει ακόμα οι εκπτώσεις..

φιλάκια..


Κριός
Επαναστατική η διάθεσή σας, σήμερα ίσως να εκπλήξετε αρκετό κόσμο που βρίσκεται τριγύρω σας! Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, βρίσκετε αρκετές συμπεριφορές διπρόσωπες και συμφεροντολογικές, για αυτό και εσείς θα δείξετε το κακό σας τον εαυτό! Ο εκνευρισμός που νιώθετε, θα φανεί σε κάθε περίπτωση και τα σχόλια για τη περίπτωσή σας, όχι και τόσο κολακευτικά! Σας νοιάζει όμως; Δε σας νοιάζει..!

Ταύρος
Μέρα που παίζει να σας ζητήσουν να πληρώσετε τον λογαριασμό, δίχως να οφείλετε κάπου, έτσι επειδή είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και πάντα υπάρχει μια καβάντζα! Και κάπως έτσι να τρελαθείτε, να ξαμολήσετε ένα ηρωικό όχι και να ξεχυθείτε στα μαγαζιά για shopping therapy! Συγκρατηθείτε, γιατί τελειώνει ο μήνας και έχετε άλλες ανάγκες πιο σπουδαίες να καλύψετε στη πορεία! Το ταμείο είναι δικό σας, τέλος!

Δίδυμος
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για σήμερα, είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας, φρόνιμα και μακριά από συσκευές που μπορεί να προκαλέσουν πανικό και τραύματα! Βέβαια, προσοχή στο τιμόνι, πάρτε καλύτερα ένα ταξί! Ακόμα και με τα πόδια αν είστε, να περιμένετε το ανθρωπάκι να ανάψει πράσινο! Για τόσο πολύ λέμε! Ότι και αν συμβαίνει στη δουλειά σας, αφήστε κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από τη τρύπα! Εσείς τη πάπια!

Καρκίνος
Δε ξέρω τι ακούσατε ή τι φανταστήκατε πως θα συμβεί, πάντως μέσα στη τρελή τη χαρά κάνετε σχέδια μεγάλα και ονειρεύεστε ένα αύριο πολύ λαμπρό! Πριν απογειωθείτε και σας ψάχνουμε, μήπως να συγκεντρωθείτε πρώτα και να δείτε κατά πόσο το όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας; Αν προκύψουν εμπόδια μέσα στην ημέρα, μη πεισμώσετε και ζορίσετε τις καταστάσεις, μπορεί να χαθούν τα πάντα!

Λέων
Μήπως ετοιμάζεστε να κάνετε μια αγορά μεγάλη, δίχως να έχετε το απαραίτητο κεφάλαιο; Μη μου πείτε πως θα δανειστείτε χρήματα από κάποιον συγγενή ή από τη τράπεζα; Και εντάξει τώρα που οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και είστε μέσα στον ενθουσιασμό! Αργότερα που θα ξεθυμάνει η χαρά και θα μείνει το χρέος, τι θα κάνετε; Θα γκρινιάζετε, σωστά; Αποφύγετε κάθε είδους δέσμευσης και μη δώσετε τα χέρια με τίποτα!

Παρθένος
Και επειδή το κατέχετε το θέμα, σήμερα θα φροντίσετε να το δείξτε με κάθε τρόπο! Ξεπερνάτε ακόμα και τα όρια που σας έχουν θέσει και φυσικά προκαλείτε εντάσεις μέσα σε μια ομάδα και λίγα λέω! Ο σκοπός είναι να συμμορφωθείτε στα νέα δεδομένα και να συνεργαστείτε με τον κόσμο και όχι να δείξετε το ποιος είναι ο αρχηγός! Τους ξερόλες δε τους συμπαθούν και τόσο και τους κάνουν πάσα τα πάντα όλα, έτσι για τη τιμωρία! Για cool!

Ζυγός
Μέρα που θα τα βάλετε με τον κόσμο από τη δουλειά σας, γιατί δε γίνεται εσείς να τρέχετε με γοργούς ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα και οι άλλοι να χαζολογούν! Πάει το αξιαγάπητο μουτράκι, σκυθρωπιάζει και το στοματάκι σας στάζει φαρμάκι, επειδή μερικές ψυχές αποζητούν την κατσάδα! Και κάπως έτσι θα θυμηθείτε όλα τα στραβά τους, όμως θα ξεχάσετε τα δικά σας και αντί να δουλέψετε, ένα ματσάκι θα το ρίξετε! Πού να ποντάρουμε;

Σκορπιός
Ζόρικα τα πράγματα παίζει να σας πατήσουν τον κάλλο και να αντιδράσετε με πολύ παράξενο τρόπο! Όλο λεφτά σας ζητούν, εσείς προσφέρετε ότι μπορείτε και διαπιστώνετε τελικά πως η κατάσταση δε σώνεται, αντιθέτως ο καθένας στη καρα-κοσμάρα του! Για αυτό και εσείς σήμερα, θα βγείτε έξω και θα κάνετε ένα shopping therapy τρελό, να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, με τη σκέψη τύπου μια ζωή την έχουμε και πόσο θα κάνετε το φιλανθρωπικό ίδρυμα;;;

Τοξότης
Και εκεί που πάτε να ανοίξετε τα φτερά σας στη δουλειά, να οργανωθείτε και να ανέβετε εκείνο το σκαλοπάτι, τσουπ εμπόδια από το σπίτι! Δε μοιράζετε το χρόνο σας σωστά, δε κάνετε τις δουλειές που πρέπει, δε μαγειρεύετε και ποιος θα βγάλει το σκύλο βόλτα! Μουρμούρες και αρνητική ενέργεια, καταστάσεις που σας κουράζουν απίστευτα πολύ! Η απάντηση είναι, πως τώρα που είναι ο Δίας στο ζώδιό σας, αρπάζετε τις ευκαιρίες και το σπίτι ας περιμένει..!

Αιγόκερως
Είστε κάπως υπερβολικοί τις μέρες αυτές και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε, γιατί η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν είναι και τόσο όμορφη! Ναι μεν να είστε δημιουργικοί και να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όμως δε χρειάζεται να το δείχνετε με τόσο έντονο τρόπο! Όσο πιο διακριτικοί είστε, άλλο τόσο θα βγείτε κερδισμένοι! Και επειδή του Δία δε του αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές, σήμερα σας ρίχνει το τυράκι, πέφτετε στη φάκα και να σου και η τιμωρία!

Υδροχόος
Το αν εσείς έχετε πέντε φράγκα παραπάνω, δε σημαίνει πως έχουν και οι φίλοι σας! Για αυτό σήμερα, που θα σας πιάσει μια μανία να αποκτήσετε τα πάντα, φροντίστε να κινηθείτε μοναχικά και διακριτικά, γιατί κάποιοι μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση και εσείς από τύψεις να βάλετε το χέρι ακόμα πιο βαθιά μέσα στη τσέπη! Διαχωρίστε τις ώρες, τις στιγμές, τις ανάγκες σας και όσο πιο χαμηλό προφίλ κρατήσετε τόσο το καλύτερο! Σας λείπει κάτι;;;

Ιχθύς
Μέρα που θα είστε πολύ αφηρημένοι και στον κόσμο σας! Ωραίο το συννεφάκι αν είναι ροζ, αλλά αν έχει γκριζωπό χρώμα, για να έχετε το νου σας, γιατί παίζει να βρεθείτε στα καλά τα καθούμενα με πατερίτσες! Φορέστε ίσια παπούτσια, μη μιλάτε στο κινητό και μήπως να παίρνατε και ένα ταξί για τα δρομολόγια; Θα μου πείτε, είστε οδηγάρες, ναι καλά, σας απαντώ! Από την άλλη κάτι συμβαίνει στη δουλειά και τραβάτε τις κοτσίδες σας! Ψυχραιμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos