Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28/11/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαοτικές οι μέρες, ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα και τα βάζει και με
τα κακά παιδιά του σύμπαντος, πεισμώνει και ο Δίας, πάει το χάνουμε το κορμί, απόψε, κάποια στιγμή αύριο, μήπως δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό;;;




Που λέτε το χάος, χτυπάει τη πόρτα μας καθημερινά και σκαλίζει καταστάσεις τρελές και αλλοπαρμένες, με σκοπό βέβαια να ξεσκεπάσει κάθε αλήθεια, κάθε ψέμα, κάθε τι που προκαλεί απίστευτα συναισθήματα στη καρδιά μας! Την αιτία γυρεύω χρόνια τώρα, όμως δε τη βρίσκω, ίσως η απάντηση να είναι, έτσι επειδή!
Ο ανάδρομος Ερμής, φέρνει εμπόδια παντού, μπλοκάρει τις ενέργειές μας, μας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση που συνοδεύεται από την απογοήτευση! Όποιος επιμείνει μπορεί να βγει κερδισμένος, όποιος τα παρατήσει δε θα μάθει ποτέ πού μπορεί να τον βγάλει το όνειρο..

Οπότε σκέφτομαι, αναρωτιέμαι, εκφράζομαι ελεύθερα.. και λέω, πως οι επιθυμίες μας επιβάλλεται να ικανοποιηθούν, αν όχι σήμερα, τότε αύριο και μεθαύριο, οπότε σε καμία περίπτωση δε παρατάμε τα όπλα! Επεξεργαζόμαστε τα νέα δεδομένα και αλλάζουμε πλεύση, πάντα με τον ίδιο σκοπό..

την ευτυχία τη δική μου και τη δική σου..

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές ρίχνετε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στη καριέρα σας και στη δημόσια εικόνα σας! Από τη μια σας σκάβουν τον λάκκο, από την άλλη αποζητούν τη παρουσία σας. Προφανώς ο ανάδρομος Ερμής σας μπλοκάρει, δε σας αφήνει να ανοίξετε τα φτερά σας, έτσι όπως επιθυμείτε. Σήμερα καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο, στο σύντροφό σας και στο σπίτι σας. Κάτι ψιλό παραπονάκια θα τα ακούσετε..

Ταύρος
Ταυράκια μου εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών και πολύ λίγο φλερτ, ως απειροελάχιστο, αλλά δε πειράζει, να έχετε κάτι να ασχολείστε είναι το ζητούμενο. Το χρήμα είναι αυτό που σας απασχολεί ιδιαιτέρως, όλο το σύμπαν φωνάζει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να χωρίσετε τα τσανάκια σας αν χρειαστεί! Το κοινό ταμείο, είναι μια δύσκολη υπόθεση, ιδιαίτερα όταν οι άλλοι είναι σπάταλοι και δεν έχουν μέτρο! Αλλάξτε pin!

Δίδυμος
Εσείς καλά κάνετε και είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, αυτό σημαίνει πως ξέρετε τι σας γίνεται και το γιατί! Αυτό από τη μια ενοχλεί, από την άλλη εντυπωσιάζει, ίσως να σας γίνει μια πρόταση με σκοπό να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Να απογειωθείτε από χαρά, αλλά με κλειστό το στοματάκι σας, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό, μπορεί να το χαλάσετε το έργο. Το νου σας η μέρα κρύβει κινδύνους!

Καρκίνος
Εσείς μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να συνεργαστείτε με όλο τον κόσμο, να όμως που ο ανάδρομος Ερμής σας το χαλάει όλο αυτό, αφού φέρνει επικοινωνιακά εμπόδια και το χάος με λίγα λόγια. Το καλό είναι πως εκεί που είστε έτοιμοι να ξεφύγετε και να ξεσπάσει το μπουρίνι, ένα χέρι μαγικό σας κρατάει πίσω και σας σώνει τη τελευταία τη στιγμή! Αναλάβετε δράση καλύτερα και αφήστε τα πολλά τα λόγια που είναι γεμάτα από φτώχεια!

Λέων
Πετάει η ομάδα, προς ποια κατεύθυνση δε ξέρω! Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά, μιας που ζητήσατε από κάπου χρήματα και θα σας τα δώσουν. Μπορεί να είναι δανεικά, μπορεί όμως και σε μορφή δώρου! Όπως και να έχει, αυτό φτάνει για να βελτιωθεί η διάθεσή σας! Το νου σας στο τι λέτε και σε ποιον, γιατί δεν έχουν όλοι τις ορέξεις σας. Και κάπου μέσα στο χαμό της ημέρας, εμφανίζεται μια παρουσία άκρως γοητευτική. Μύρισε ρίσκο! Μακριά!

Παρθένος
Καλά θα κάνετε τις μέρες αυτές να αποφύγετε τους μαστόρους και τα μερμέτια, γιατί αλλιώς ζητάτε να γίνουν τα πράγματα και αλλιώς προκύπτουν! Αφήστε κάποιον που γνωρίζει να ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα και εσείς ας παραμείνετε στα δικά σας τα γνωστά! Κάντε πίσω χρυσά μου, πώς αλλιώς να σας το πω;;; Η μέρα είναι ζόρικη γενικότερα, γιατί κουτσομπολιά φτάνουν στα αυτιά σας και εξοργίζεστε από τη κακοήθεια του κόσμου! Κάτι ζηλεύουν..!

Ζυγός
Οικογενειακά τα ζητήματα που σας απασχολούν, σα να έχουν πέσει όλα τα βάρη επάνω σας και αντί να σας δίνουν προσοχή και να σας ακούν, σας προκαλούν με διαλόγους που καίνε! Όλο και κάποιος είναι με το μέρος σας, όμως υπάρχει ένταση και αν δεν εκφραστείτε έτσι όπως θέλετε, μπορεί να κάνετε και μπουμ! Σήμερα πάρτε καλύτερα τα βουνά, γιατί σας πατάνε τον κάλλο και παίζει να μπείτε στην επίθεση και άκρη δε θα βγάλετε και κρίμα!

Σκορπιός
Κάτι επιθυμείτε τόσο πολύ να σας συμβεί, που το κυνηγάτε και ότι προκύψει! Εννοείται πως με ανάδρομο Ερμή μη περιμένετε να συμβούν θαύματα, δουλέψτε το από τώρα, για να έρθει το αποτέλεσμα αργότερα! Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές δε θα καταφέρετε και τόσο να συνεννοηθείτε με τον κόσμο τριγύρω, θα χρειαστείτε έναν διερμηνέα που ευτυχώς πάντα υπάρχει κάπου κοντά σας. Σήμερα αφήστε τους άλλους να ξεφύγουν. Εσείς σιωπή!

Τοξότης
Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σας, ο Δίας είναι μεγάλος και τρανός, να όμως που τις μέρες αυτές δεν έχει και τόσο τα κέφια του, του προκαλεί πονοκέφαλο ο ανάδρομος Ερμής! Για αυτό και εσείς, λίγο πριν ολοκληρώσετε το έργο σας, τσουπ τα εμπόδια σκάνε μύτη και σας σταματούν! Λεφτά θα λάβετε σύντομα όμως αφού το σύμπαν έρθει στα ίσα του! Σήμερα καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις συζητήσεις και φροντίστε να κλείσετε καμιά εκκρεμότητα!

Αιγόκερως
Σήμερα παίζει να φάτε ένα τρελό φλας και να στολίσετε το σπίτι σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Φροντίστε να κάνετε μια γενική καθαριότητα πιο πριν, γιατί μετά με τη νέα τη χρονιά! Ποιος ξεσκονίζει λάμπες;;; Από την άλλη τα κουτσομπολιά έχουν τη τιμητική τους, μαθαίνετε πράγματα και θάματα και εννοείται πως πρέπει να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας! Αν σας κακολογούν, μη κάνετε το λάθος να βγείτε στην αντεπίθεση γιατί μετά έφτασε και το χάος!

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά, φτιάχνετε το μέλλον σας και γίνεστε ασυγκράτητοι, σα να είναι η πρώτη η φορά! Πολύ τέλειο το συναίσθημα αυτό, να όμως που σας ξεφεύγουν λόγια που μπορεί να ανάψουν φωτιές, έτσι ξαφνικά! Αποφύγετε τα ανούσια έξοδα, ναι στο shopping therapy, με στόχο όμως τα απολύτως απαραίτητα! Συναντάτε πολύ κόσμο, μοιράζεστε τα όνειρά σας, νιώθετε πως εσείς είστε και κανείς άλλος! Για το Φεγγάρι να πάτε από εκεί!

Ιχθύς
Τα θέλετε όλα δικά σας και αυτό φυσικά είναι παράλογο! Ναι μεν υπάρχει η προοπτική οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν άμεσα, όχι όμως με ανάδρομο Ερμή! Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν, που σας στηρίζουν και που σας σώνουν τη τελευταία τη στιγμή από τις γκάφες που τόσο λατρεύετε να κάνετε! Σήμερα το κεφάλι σας καζάνι, αποφύγετε το τιμόνι, παίζει να κάνετε τη λαμογιά σας, παίζει να σας μαζέψουν κιόλας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos