Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 16/12/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φοβερή και τρομερή Κυριακή μας ξημέρωσε, αφού η Αφροδίτη έχει τα κέφια της και
με το νάζι της ξελογιάζει ακόμα και τις πιο δύσκολες ψυχές! Αν καταφέρουν οι Σκορπιοί να κάνουν σήμερα ερωτική εξομολόγηση, τότε ας υποθέσουμε πως, θαύματα συμβαίνουν, πού και πού!
Η χθεσινοβραδινή μπόρα έκανε τον Έρωτα να τρυπώσει μέσα στο σπίτι το δικό μου και το δικό σου, οπότε αν σήμερα νιώθουμε ολίγον μυστήρια, τύπου ερωτοχτυπημένοι, να ξέρετε δεν είναι καθόλου τυχαίο! Μια Κυριακή αφιερωμένη λοιπόν στις σχέσεις, στη συντροφικότητα, στα γλυκόλογα, στις αγάπες και στα λουλούδια!

..ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να ξεκινήσει η μέρα γλυκά..

πολλά φιλάκια..!


Κριός
Μια από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα! Να αποδεχτείτε με αισιοδοξία τις προσκλήσεις για έξω, εκείνες που θα σας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον, σε θέματα καριέρας! Ναι μεν Κυριακή, αλλά είναι ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις. Ο κόσμος είναι χαλαρός, δεκτικός και υπάρχει πολύ θετική αύρα γενικώς, κάτι τέτοιο δε πρέπει να το χάσετε με τίποτα! Κάντε τα beaute σας και σαγηνεύστε τα πλήθη με τη παρουσία σας! Το έχετε.. don’t worry!

Ταύρος
Η Αφροδίτη που λέτε έχει τα κέφια της σήμερα και να ξέρετε πως ο έρωτας σας περιτριγυρίζει και δε θα φύγει αν δε πάρει αυτό που θέλει! Τι εννοεί ο ποιητής ακριβώς δε ξέρω, αλλά αν σας αρέσει ένα πρόσωπο, φροντίστε να του το δείξετε με κάθε τρόπο, κλείστε ακόμα και ρομαντικό ραντεβουδάκι, γιατί έφτασε ο καιρός να ζήσετε μια όμορφη συναισθηματική κατάσταση που θα σας απογειώσει στους Ουρανούς! Αυτά είναι! Όσοι έχετε σύντροφο φροντίστε να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τη κάθε στιγμή..!

Δίδυμος
Ορεξάτοι και πολύ δυνατοί νιώθετε πως επιτέλους μπήκε το νερό στο αυλάκι, καταφέρατε πολλά χθες και σήμερα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα! Έχετε πάρει φόρα εσείς και όσοι γνωρίζετε το τι ακριβώς θέλετε και το γιατί, δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβάστε. Σήμερα κατά κάποιο τρόπο θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, θα οργανωθείτε καλύτερα, θα φτιάξετε τα πλάνα σας και θα νιώσετε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας! Πολύ εργασία και χαρά έχει και ανησυχώ. Τον έρωτα τι τον κάνατε; Τον κλειδώσατε κάπου;;;

Καρκίνος
Καλά δεν έχω λόγια! Σήμερα να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω για σεργιάνι. Να πάτε οπουδήποτε σας προσκαλέσουν, να πείτε ναι στις νέες γνωριμίες! Μυρίζομαι έντονο φλερτ, κάποια ψυχή παίζει πολύ να σας γοητέψει και τα ματάκια σας να κάνουν καρδούλες! Είναι μια πολύ όμορφη μέρα επίσης για τους δεσμευμένους της παρέας, το να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα είναι πανεύκολο για εσάς, οπότε προτιμήστε το χουχούλιασμα και τα φιλάκια. Όπως και να έχει, ερωτοτροπήστε άφοβα!

Λέων
Ανήσυχους σας βρίσκω, μήπως γυρεύετε μια νέα δουλειά Χριστουγεννιάτικο;;; Έχετε μια επιθυμία να κάνετε μια νέα αρχή στα πάντα όλα, όμως το ξέρετε πως δε γίνεται αυτό τόσο εύκολα. Θέλει χρόνο και προεργασία και εσείς υπομονή δεν έχετε, να γιατί μετά σκούζετε με τις κακοτυχίες που σας βρίσκουν! Βάλτε προτεραιότητες και σιγά-σιγά! Ίσως να εμφανιστεί τις μέρες αυτές η ευκαιρία που γυρεύατε για να αλλάξετε δουλειά! Λογικά υπάρχουν σημάδια παντού.. Σήμερα σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας, ποιος σας ακούει;;;

Παρθένος
Με κάτι ασχολείστε εκεί δα πέρα, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πολύ συγκεκριμένα θέματα, να σας θυμίσω Κυριακή σήμερα, καλό είναι να ξεκουραστείτε γιατί πόσο πια; Είναι επίσης μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας, πιο γλυκά, με το σύντροφό σας, να φτιάξετε τις δικές σας τις στιγμές. Να ξέρετε πως μια νέα επαγγελματική ευκαιρία σας περιτριγυρίζει, μια πρόταση αξιόλογη με καλύτερα χρήματα. Λογικά τις μέρες αυτές, πετυχαίνετε κάμποσους στόχους!

Ζυγός
Πολύ ευχάριστα τα νέα, αν και είναι κλειστές σήμερα οι τράπεζες, Κυριακή, να είναι καλά το web banking.. γιατί ξαφνικά μπορεί να σας μεταφέρουν κάτι χρήματα στο λογαριασμό σας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Αυτό είναι το ευχάριστο σενάριο της ημέρας! Σας το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά, γιατί ξέρω πόσο ευτυχισμένους σας κάνουν κάτι τέτοια! Φροντίστε λοιπόν, αν σας συμβεί ένα τέτοιο μικρό θαύμα, να βοηθήσετε εκείνους που τόσο καιρό είναι δίπλα σας και σας βοηθούν.. Η εκτίμηση κρύβει όμορφες μαγικές ενέργειες..!

Σκορπιός
Χρυσά μου από τις πιο ερωτικές Κυριακές του Δεκέμβρη! Σήμερα λοιπόν θα σας πιάσει το αγαπησιάρικο σας και θα κάνετε και θα πείτε πράγματα που σίγουρα θα συγκλονίσουν μια ψυχή! Είστε έτοιμοι για ερωτική εξομολόγηση που θα σοκάρει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο! Αν θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια, φροντίστε να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς και αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη! Κάποιοι μπορεί να κάνετε ακόμα και πρόταση γάμου! Για τόσο πολύ λέμε! Το τέλειο είναι πως ο έρωτας σας χτύπησε κατά κούτελα!

Τοξότης
Κάτι πολύ μυστήρια όμορφο σας έχει βρει εσάς και ίσως να μη ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε! Τις μέρες αυτές προκύπτουν νέες γνωριμίες, μπορεί ακόμα και μέσα από τη δουλειά σας και ξαφνικά ένα φλερτ να σας παρασύρει μαγικά και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Τι να αποκαλύψω η έρημη, σήμερα τις κάνετε τις τσαλιμιές σας και παίζετε με τη φωτιά και κάπως έτσι ανεβαίνει η αδρεναλίνη και όλα στα κόκκινα! Δε ξέρω τι ετοιμάζετε, πάντως φρόνιμα, γιατί το σύμπαν έχει «κακές» διαθέσεις! Είστε καλά παιδιά; Ναι ή όχι;;; Για να δούμε!

Αιγόκερως
Πω πω, από τις πιο ερωτικές Κυριακές του Δεκέμβρη, να μόλις σας ξημέρωσε! Η Αφροδίτη έχει και πολύ τα κέφια της και σας μαγεύει και γίνεστε άλλοι άνθρωποι! Μέσα στο πάθος σας βρίσκω, τυχεροί όσοι έχετε σύντροφο, σήμερα δίνετε ρέστα, ξεπροβάλει ο φλογερός σας ο εαυτός και τι άλλο να γράψω..;;; Κάτι πολύ όμορφο μπορεί να συμβεί σε ερωτικό επίπεδο, για αυτό κλειδώστε τις μοναξιές σας στη ντουλάπα, φορέστε τα καλά σας και βγείτε για σεργιάνι! Κάτι σας βρήκε μες στη νύχτα.. την αλήθεια τώρα;;

Υδροχόος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς, το σύμπαν όλο αυτό το διάστημα δε σας έχει αφήσει σε ησυχία! Ή θα γίνει το δικό σας έτσι όπως το θέλετε, ή καθόλου και ας σας αποκαλύψω πως τις μέρες αυτές θα το λάβετε το δωράκι σας και θα ξετρελαθείτε σα τα μικρά τα παιδιά! Δίνετε τα χέρια για μια νέα δουλειά, ένα project πολύ διαφορετικό και εννοείται πως δε πρέπει κανείς να μάθει για αυτό, γιατί το κακό το μάτι φέρνει καταστροφές! Νιώστε εσείς ωραία και θα έρθει και η στιγμή που θα νιώσουν και οι άλλοι. Υπομονή, σωστά;;;

Ιχθύς
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, μέχρι εδώ ακούω τα νιαουρίσματά σας! Τρυφερές γατούλες, είναι και ο καιρός βροχερός, θα το λατρέψετε το χουχούλιασμα, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Βέβαια, το σύμπαν λέει πως αν κουνήσετε το δαχτυλάκι σας, τσουπ όλο και κάποιος θα εμφανισθεί, μια καλή παρέα είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το ψυχολογικό. Αρκετοί θα σεργιανίσετε κιόλας, γιατί σα πεταλουδίτσες που είστε, πρέπει να φλερτάρετε έτσι για το παιχνίδι, να μαζέψετε ενέργεια, ω ναι αρέσετε ακόμα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos