Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 02/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνουμε ποδαρικό σήμερα, στη νέα χρονιά και αισιοδοξώ πως
θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη.. λέτε;;;

Βέβαια, το σύμπαν έχει άλλη άποψη, κάνουν κάτι κόλπα μυστήρια οι πλανήτες εκεί πάνω και ξαφνικά χαμόγελα τέλος! Ευτυχώς είναι μόνο για σήμερα, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα ο Γενάρης κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Τα μάθατε τα νέα; Ο Άρης στον Κριό, με το καλημέρα σας. Οπότε το relax και οι ζεν καταστάσεις, πολύ σύντομα τελειώνουν και η υπερένταση μας κάνει κούκου.. Τσίτα τα γκάζια.. από χθες! Και τα καλύτερα έρχονται είμαι πολύ σίγουρη.. χαχα!

Επειδή η μέρα σήμερα είναι περίεργη αστρολογικά, θα σας έλεγα οτιδήποτε και αν προκύψει, ενοχλητικό κυρίως, να το αφήσουμε να μας προσπεράσει, δίχως να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Και τι έγινε; Μια κακιά στιγμή.. Δε χρειάζεται να είμαστε συνεχώς μάχιμοι και στην επίθεση.. Σωστά;;;

ας φάμε ένα μελομακάρονο ακόμα..

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας από ψυχολογικής άποψης! Μη μου πείτε πως θα κάτσετε να κάνετε ταμείο, τύπου πόσα σας έφυγαν στις γιορτές! Από την άλλη βέβαια, μπορεί να σας πάρει λίγο από κάτω, να μονολογείτε, πάει τελείωσε και αυτό, τι έρχεται μετά; Είναι αστρολογικό το θέμα, οι σκέψεις που θα κάνετε σήμερα, να είναι ολίγον στενάχωρες και κάπως έτσι να μην έχετε όρεξη για τίποτα! Μια πάστα σοκολάτα.. είναι ότι πρέπει.. για να γλυκάνετε το είναι σας!

Ταύρος
Πάνε τα χαμόγελα τα πάτησε το τρένο! Να ξέρετε πως είστε πολύ πιο όμορφοι όταν χαμογελάτε.. να όμως που το σύμπαν σας αλλάζει λίγο το χαρακτήρα, γιατί προφανώς κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη σειρά τους άμεσα! Κάτι γίνεται πίσω από τη πλάτη σας, κάποιοι μπορεί να σας σκάβουν τον λάκκο, ζήλειες είναι αυτές και κακίες! Το διάστημα αυτό θα μάθετε την αλήθεια για κάμποσες ψυχές εκεί έξω..

Δίδυμος
Μυρίζομαι τσιγκουνιές που δε σας ταιριάζουν καθόλου, όμως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είμαι πολύ υπερήφανη για εσάς! Καλύτερα να μαζεύετε το φασούλι στην άκρη, παρά να το σκορπάτε από εδώ και εκεί άνευ λόγου και αιτίας! Μη σας πάρουν όμως και χαμπάρι και σας πειράζουν, γιατί αλλιώς σας έχουν μάθει τόσα χρόνια και θα φανεί απίστευτο σε πολλές περιπτώσεις. Κάντε τα κουμάντα σας τώρα που είναι αρχή και μη σας νοιάζει τίποτα!

Καρκίνος
Πω πω στροφή που κάνετε; Κάτι σας τσίμπησε στον ύπνο σας, ή είδατε κακό όνειρο, πάνε οι γλύκες, οι αγάπες και τα λουλούδια. Αν και κανείς δε σας χάλασε το χατίρι, εσείς περιμένατε και κάτι ακόμα, που μπορεί να μη συνέβη και μιας που έφτασε 2 ο μήνας και είναι αρχή ακόμα, γιατί όχι και να μην έρθουν τα πρώτα μαύρα ερωτικά συννεφάκια;;; Αποφύγετε τις ανεξήγητες εντάσεις και βρείτε άλλον τρόπο. Πιο γλυκό.. πιο επικοινωνιακό ας πούμε..!

Λέων
Υπάρχουν διάφορα που σας ενοχλούν καιρό τώρα, τα κρατάτε μέσα σας και προφανώς έχετε φτάσει στο σημείο να μονολογείτε! Ή που θα τα εκφράσετε και ότι προκύψει, ή μια ενόχληση μπορεί να τη νιώσετε έτσι ξαφνικά. Να σας πατήσουν τον κάλλο, ας πούμε; Να σας προκαλέσουν, δίχως να γνωρίζουν τις διαθέσεις σας; Μήπως η αλήθεια καλό είναι να ειπωθεί, μπας και ηρεμήσετε και εσείς;; Αποφύγετε τις εντάσεις, προτιμήστε την ηρεμία σας!

Παρθένος
Από τους πολύ τυχερούς της παρέας, αφού το σύμπαν μαγικά βάζει τον έρωτα μέσα στη ζωή σας! Μια τυχαία συνάντηση; Κάποιος που κάπου, κάπως, κάποτε;;; Σα σίφουνας θα εισβάλλει και δε θα το καταλάβετε καν! Μια πολύ γλυκιά ημέρα, τρυφερή επίσης, οποιονδήποτε και αν ανταμώσετε να προσφέρετε ένα χαμόγελο, λίγη ζεστασιά, μια καλή κουβέντα! Όλο αυτό σας φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό και τα δώρα έρχονται.. και είναι πολλά!

Ζυγός
Περίεργη η μέρα σας, αφού όλοι θα έχουν διάφορες απαιτήσεις από εσάς και εσείς θα πρέπει να είστε παρών σε κάθε περίπτωση! Ανάσα δε σας αφήνουν να πάρετε, γεγονός που θα σας στρεσάρει και δε ξέρω κατά πόσο θα είστε συνεργάσιμοι ή όχι! Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μαζί, τουρλού και εσείς κάπου στη μέση να πρέπει να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τον τρόπο! Πάρτε βαθιές ανάσες και θα έρθουν και καλύτερες ημέρες.. soon!

Σκορπιός
Σας πιάνει το αυστηρό σας σήμερα και γίνεστε ιδιαίτερα ενοχλητικοί στο περιβάλλον σας! Φαντάζομαι θα αποφασίσετε να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας, πριν μπείτε στους κανονικούς τους ρυθμούς! Το χέρι σταματά να μπαίνει στη τσέπη και χατίρια τέλος! Δε ξέρω από πιο πλευρό κοιμηθήκατε, πάντως με πιάνετε τι σας λέω, δε χρειάζεται να κάνετε τον κόσμο ανάστα επειδή για εσάς, γιορτές τέλος! Χαλαρώστε.. λίγο ακόμα!

Τοξότης
Πω πω τσιγκουνιές..!!! Ούτε μέχρι το περίπτερο δε θέλετε να πάτε σήμερα, ας σας κάνουν οι άλλοι δώρο ακόμα και τις τσίχλες! Αστρολογικά το σύμπαν σας κάνει έτσι, μια επιθυμία θα την έχετε, να μη χαλάσετε τίποτα, γιατί πόσο πια το χέρι μέσα στη τσέπη;;; Θα κάνετε και τη πιο ενοχλητική ερώτηση, στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό, τι διαθέσιμο υπάρχει, πάει σας βλέπω στα πατώματα. Καλέ μη μετανιώνετε! Η ζωή είναι μια και τίποτα δε ξανά έρχεται!

Αιγόκερως
Εσείς και αν πείτε από σήμερα, γιορτές τέλος! Ότι φάγατε, ότι ήπιατε, αρκετά με τις λιχουδιές, τις ξάπλες και τη καλοπέραση! Τι έχετε βάλει χρονόμετρο;;; Η μέρα αστρολογικά είναι ευχάριστα μυστήρια που κρύβει εκπλήξεις φοβερές και τρομερές. Δηλαδή εσείς μπορεί να θέλετε να μπείτε σε mood καθημερινότητας αλλά το σύμπαν δε σας αφήνει.. όχι ακόμα! Κάτι το ερωτικό μυρίζομαι, ένα δώρο; Ένα τηλεφώνημα; Μια συνάντηση; Κάτι θα συμβεί..

Υδροχόος
Μη μου πείτε πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας;;; Τι συνέβη;;; Οι επιθυμίες σας πραγματοποιήθηκαν, ικανοποιήσατε τον εγωισμό σας, πήρατε το αίμα σας πίσω, σε αρκετές περιπτώσεις, τι είναι αυτό που σας λείπει τόσο που έχετε μουτράκια σήμερα;;; Από το να τσακώνεστε με τον κόσμο, ω ναι είναι προτιμότερο να προτιμήσετε τις μοναξιές σας. Το σύμπαν φέρνει τα δώρα του, όμως πάντα υπάρχουν συνέπειες. Η αγάπη δεν εξαγοράζεται..

Ιχθύς
Μέρες τώρα έχετε ονειρευτεί τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Αρκετοί από σήμερα θα βάλετε μπροστά γιατί δε θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό που λέμε. Μη μου πείτε πως θα μαζέψετε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο;;; Για κάποιο λόγο αφήνετε τα συναισθήματά σας στην άκρη, μερικές φορές δεν έχει σημασία το τι θέλετε, όσο με το τι πραγματικά μπορεί να συμβεί. Αν είναι να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής σας και να πάρετε ανάσα μεγάλη, μη το σκέφτεστε καν..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos