Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 27/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια όμορφη Κυριακή μας ξημέρωσε,
από το παράθυρο βλέπω ήλιο, ακούω και τα πουλάκια να κελαηδούν, αυτά είναι.. και ας έχουμε χειμώνα!

Τι βίωσα πρωί-πρωί;;; Ένα πουλάκι κελαηδούσε επίμονα, σα να ζητούσε βοήθεια, ξαφνικά βλέπω πούπουλα στον αέρα, βγαίνω έξω και τι να δω..;;; Παντού φτερά.. και τίποτα άλλο! Φαντάζομαι κάποια γάτα έκανε τη ζημιά, μια σύγχυση τη τράβηξα, αλλά έτσι είναι η φύση, ο πιο μεγάλος τρώει τον μικρό.. και όποιος επιβιώσει.. !!!!!! Αυτά δε βλέπουμε και στα ντοκιμαντέρ;;; Απίστευτο και πολύ αληθινό..! 




Σας τρέλανα το ξέρω.. αλλά στο μαγικό μου το δάσος.. θέλω όλα τα ζωάκια να ζουν ελεύθερα και να τρέφονται από τους καρπούς και να μην υπάρχει ο διαχωρισμός, ούτε του μεγέθους, ούτε της δύναμης, ούτε του πλούτου.. Με πιάνετε τι σας λέω;;;

Σήμερα κάνουμε ότι μας αρέσει.. γιατί είναι Κυριακή!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μέχρι ο Γενάρης να πει το αντίο, να ξέρετε πως η Αφροδίτη από τον Τοξότη συνεχίζει να κάνει τα μαγικά της, προκειμένου να βελτιωθεί η ερωτική σας η ζωή, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Βέβαια, είναι άτακτος ο συνδυασμός αυτός για εσάς, αφού δε ξεχωρίζει τις περιπτώσεις, οπότε θα σας έλεγα για σήμερα φρόνιμα, γιατί μπορεί να μπλέξετε και να εκτεθείτε από το πουθενά! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού της ημέρας, το νου σας, γιατί το τόσο μπορεί να γίνει άλλο τόσο και να εκραγεί το ηφαίστειο!

Ταύρος
Άντε να σας το αποκαλύψω το μυστικό! Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται και οι δυο στον Τοξότη, έχουν φτιάξει για εσάς το πιο μαγικό φίλτρο ever! Ετοιμάζονται να σας στείλουν λεφτά, πλησιάζουν οι μέρες, οπότε μια έκπληξη σας περιμένει φοβερή και τρομερή! Για αυτό σήμερα, αν προκύψει κάποιο θέμα με τη δουλειά σας, φροντίστε να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι, ξεπεράστε το γεγονός πως είναι Κυριακή και βοηθήστε, αφού προφανώς σας έχουν ανάγκη! Οι καλές πράξεις ανταμείβονται!

Δίδυμος
Αν δεν έχετε κάνει τίποτα από ότι σας έγραψα, είστε ακόμα στη βάση σας, στα ίδια και στα ίδια, τότε σήμερα κάνετε ένα μπουμ και γίνεστε μπουχός! Τρώγεστε ολίγον με τα ρούχα σας, τη πληρώνει ο σύντροφό σας, αν υπάρχει, ζητάτε τα απίστευτα και ξαφνικά τον πήχη τον ανεβάζετε, έτσι επειδή σας βρήκε τρέλα! Ο Ουρανός από τον Κριό, είναι η τέλεια δικαιολογία, για να κάνετε την ανατροπή σε οτιδήποτε δε σας αρέσει πια, σας είναι αδιάφορο, το βαριέστε! Τι να πω.. Ντυθείτε, αρωματιστείτε, εξαφανιστείτε..

Καρκίνος
Έχω την εντύπωση πως ο Κρόνος σας έχει βάλει στο μάτι και σας το κάνει δύσκολο πολύ! Οι σχέσεις σας είναι σχεδόν με τους πάντες τεταμένες και δε καταλαβαίνετε το γιατί. Προφανώς η συμμετοχή σας στα πάντα όλα, εκνευρίζουν μερικούς και εντάξει αν υπάρχει σοβαρή αιτία, αλλά αν όχι, να το κοιτάξετε! Αφήστε τον κόσμο να ανασάνει και να κάνει ότι του αρέσει. Ζόρικη η μέρα γιατί οτιδήποτε έχετε κανονίσει, θα σας το χαλάσουν, θα σας το ακυρώσουν, πάει τα πλάνα έγιναν αεροπλάνα! Υπάρχει και άλλος τρόπος όμως..

Λέων
Πω πω τι μέρα σας ξημέρωσε! Άκρως ερωτική να το ξέρετε αυτό! Ας υποθέσουμε πως σας έχει πιάσει η Αφροδίτη από τα μαλλιά, το έχει βάλει μέγα σκοπό, να ερωτευτείτε ξανά τον σύντροφό σας, ή μια νέα ύπαρξη! Τον πιάσαμε τον Έρωτα, βρίσκεται έξω από το σπίτι σας, έτοιμος να ρίξει αμέτρητα βέλη, δε γλυτώνετε με τίποτα! Και μιας που έχετε τα κέφια σας σήμερα, χαμογελάστε, φτιάξτε ωραία κατάσταση, κάντε ένα delete στις αρνητικές τις σκέψεις και φροντίστε να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!

Παρθένος
Τι ευχή κάνατε χθες το βράδυ γλυκά μου;;; Μπορεί σήμερα να πραγματοποιηθεί και να ξετρελαθείτε από χαρά! Είναι σίγουρα περίοδος αλλαγών, επενδύετε στον εαυτό σας, στην οικογένειά σας, στο μέλλον σας και η αλήθεια είναι πως οι πλανήτες και οι θέσεις που βρίσκονται συμβάλλουν πολύ σε αυτό! Οπότε δεν έχει πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις! Σήμερα να κάνετε ότι σας αρέσει, ότι σας ευχαριστεί και να κοιτάξετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας τις επιθυμίες και όχι των άλλων! Ο Ποσειδώνας σας ρίχνει λίγη στάχτη στα μάτια όμως οι λοιποί τη καθαρίζουν στο λεπτό!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως ο Άρης και ο Ουρανός από τον Κριό, σας τα έχουν κάνει μαντάρα το διάστημα αυτό! Ξαφνικά έχετε να αντιμετωπίσετε τους γονείς σας, τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας και αυτό σας στρεσάρει πολύ και σας αποσυντονίζει από τους στόχους που έχετε βάλει για τον εαυτό σας! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, προφανώς για να ξεδιαλύνετε μέσα σας το τι πραγματικά θέλετε, το πώς και το γιατί! Οι εντάσεις δε λείπουν, όμως σήμερα φροντίστε να ικανοποιήσετε τις δικές σας τις επιθυμίες!

Σκορπιός
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, από τις αγαπημένες σας, όπου θα είστε ανέκφραστοι, όμως μέσα σας θα γίνεται ο χαμός! Αμέτρητες σκέψεις σας πλημμυρίζουν, άλλες χαρωπές, άλλες όχι και τόσο, μόνο αν κανείς σας κοιτάξει στα μάτια, ίσως και να καταλάβει το τι σας συμβαίνει! Και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε εκείνο το μέρος, σε εκείνα τα μάτια και πραγματικά αυτό που θα προκαλέσετε με τη ψυχή σας, είναι ανεπανάληπτο! Κάνετε τα μαγικά σας τα κόλπα προκειμένου να σαγηνεύσετε «το άγνωστο»..! Αχ και βαχ..!

Τοξότης
Καλέ ο μήνας τελειώνει, οι γιορτές πάνε πέρασαν, μήπως να ανεβείτε σε μια ζυγαριά, να δείτε τι χαμπάρια;;; Λίγο το ένα και λίγο το άλλο, τσουπ ξεφύγατε και παίζει να το διαπιστώσετε τις μέρες αυτές και να πάθετε σοκ! Μη μου πείτε πως δε σας κάνει το αγαπημένο σας τζιν;;; Έχω την εντύπωση πως η Αφροδίτη και ο Ουρανός, σας κάνουν πολύ επαναστατικούς και όπως και να έχει θα αντιδράσετε σε οτιδήποτε καταπιεστικό και κάπως έτσι να αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σας! Σήμερα ίσως να δείτε το πρώτο σημάδι!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι, να το ξέρετε αυτό! Οτιδήποτε σας συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, μπορεί να σας τεστάρουν κιόλας, εσείς θα πρέπει να είστε βράχος και πάνω από όλα τίμιοι! Οικογενειακά βάσανα προκύπτουν, εκεί το ήθος είναι αυτό που θα σας σώσει και η λογική. Φορτίζεστε μεν συναισθηματικά, αλλά κρατήστε το για τον εαυτό σας! Κλείστε τα τηλέφωνα σήμερα, εξαφανιστείτε από τα social, ας σας ψάχνουν. Να ξέρετε πως ο Έρωτας τις μέρες αυτές.. θα εμφανιστεί μαγικά μέσα στη ζωή σας!

Υδροχόος
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, έχετε ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και προδερμ! Αν είστε όμορφοι, λαμπεροί και γλυκομίλητοι, χρησιμοποιήστε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα για να πλησιάσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε και λίγη παρείτσα, έτσι για το χαμόγελο! Σας έφτιαξα έτσι;;; Και επειδή λατρεύω να σας ανεβάζω πίεση, σας αποκαλύπτω, πως ο Κρόνος είναι η αιτία, που ταξιδεύετε συνεχώς στο παρελθόν. Φοβάμαι πως αν δεν αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, face to face, δε θα γλυτώσετε ποτέ..!

Ιχθύς
Ο Ποσειδώνας σας έχει κυριεύσει να το ξέρετε αυτό και ξαφνικά έχετε γίνει πολύ ονειροπόλοι και φαντασιόπληκτοι! Καλά κάνετε, χρειάζεται και αυτό πού και πού, όμως όσο πιο περίπλοκη είναι η ζωή σας, άλλο τόσο θα πρέπει να είστε πονηροί και να έχετε το νου σας! Εννοώ να μην εντυπωσιάζεστε τόσο εύκολα και να μη πιστεύετε ότι σας λένε! Κρατήστε χαρακτήρα και η αλήθεια θα φανεί, άμεσα! Σήμερα να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε να σας δουν. Το φλερτ επιτρέπεται, είναι ψυχοθεραπευτικό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos