Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 06/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ special Κυριακή μόλις μας ξημέρωσε,
έχει λιακάδα, ο ουρανός καταγάλανος, να σου και η πρώτη έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου! Τσουπ, το πιο ευχάριστο αστρολογικό γεγονός, του μήνα, για αρκετά ζώδια εκεί έξω!






Σα να μπαίνει πολύ φως από σήμερα μέσα στις ζωές μας, η αλήθεια θέλει να φανεί, η αγάπη θέλει να φανερωθεί, τα όνειρα επιθυμούν να πραγματοποιηθούν και ξαφνικά ο τόπος γέμισε από μαγικές χρυσόσκονες..!

Θα μου πείτε πού τη βρήκα τόση ευτυχία πρωί-πρωί.. που μεσημεριάζει έτσι που τα κατάφερα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Δε ξέρω, μόνο που βλέπω τον Ήλιο έξω να λάμπει, μου φτάνει για να νιώσω απίστευτη θετική ενέργεια..

Εύχομαι από σήμερα, να συμβούν όμορφα, μικρά θαύματα σε όλους μας και φυσικά να κάνουμε μια νέα αρχή, πιο χαρωπή και αισιόδοξη από κάθε άλλη φορά!

πολλά φιλάκια.. ❤


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ και ζόρικη επίσης! Καλό είναι να τα βάλετε κάτω για ακόμα μια φορά, να ξεκαθαρίσετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους, το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα και από την άλλη το πώς θα είστε αγαπητοί στο κοινό σας! Συνήθως ο ανταγωνισμός, φέρνει έχθρες! Κάποια πρόσωπα το επόμενο διάστημα, σας δείχνουν με άγαρμπο τρόπο, το ποιος κρατά τα μπόσικα. Βέβαια τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Εσείς καλά θα κάνετε να παραμείνετε πιστοί στον αγώνα σας.

Ταύρος
Γλυκά μου Ταυράκια, η σημερινή έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, ας υποθέσουμε πως είναι πολύ μαγική για τη περίπτωση τη δική σας! Τι ονειρευτήκατε με τόσο πάθος όλα τα προηγούμενα τα χρόνια;;; Δε νομίζω να είναι ερωτικό το θέμα, όσο επαγγελματικό! Η δημιουργικότητά σας, οι κόποι σας, η προσωπικότητά σας, όλο σας το «είναι» αρέσουν πολύ και παίζει ξαφνικά να βρεθείτε σε άλλη γη και άλλα μέρη, να φτιάχνετε καριέρα πάνω σε κάτι που αγαπάτε πολύ! Καιρός για αλλαγές μεγάλες και τρανές!

Δίδυμος
Επιμένει το αστρολογικό, πω πω, το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι και σας κατσαδιάζει από το πρωί ως το βράδυ! Άτακτα παιδιά, σας έδωσε το χρήμα για να δει το πώς θα το διαχειριστείτε και εσείς το σκορπίσατε από εδώ και εκεί και τώρα σας στέλνει και τον λογαριασμό και σας βλέπω να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Τις μέρες αυτές θα ζοριστείτε κάπως, κάτι μπορείτε να σώσετε, αν βάλετε κάτω τη λογική και διώξετε μακριά τον αυθορμητισμό σας! Μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά, όμως μπορεί και να είναι..

Καρκίνος
Καλύτερα σήμερα να μείνετε μόνοι ή με τον σύντροφό σας, ή κάποιον κολλητό φίλο! Αφήστε τα παρεϊστικα, γιατί κάπου δε θα τα συμφωνήσετε και χαλάει το κέφι σας στο λεπτό! Ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε ξανά με το ταίρι σας, να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, να δημιουργήσετε από κοινού και κάπως έτσι τρέφεται η αγάπη και φουντώνει το συναίσθημα. Έχω την εντύπωση πως τα χειρότερα έφυγαν και πλέον μπορείτε να ονειρεύεστε ένα πολύ πιο όμορφο αύριο. Ρομαντική η διάθεσή σας, μοιράζετε καρδούλες.. η γατούλα επιστρέφει!

Λέων
Πώς να σας το πω Κυριακάτικο;;; Το σύμπαν σας θέλει αρρωστούληδες, στο κρεβάτι τέζα! Δε ντύνεστε και πολύ καλά, χρόνια τώρα, νομίζετε πως είστε άτρωτοι ένα πράγμα, τσουπ το θερμόμετρο στα ύψη! Όποιος τη γλυτώσει, να ξέρετε θα είναι θαύμα! Τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να πάτε στο γιατρό, να κάνετε τις εξετάσεις σας και φυσικά να τηρήσετε κατά γράμμα, οτιδήποτε σας συμβουλέψει να κάνετε! Ότι χειρότερο το ξέρω, να όμως που όσο μεγαλώνετε τα θέματα σοβαρεύουν, οπότε μια «συντήρηση» πού και πού δε βλάπτει..!

Παρθένος
Από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα, ίσως..! Η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον Αιγόκερω, σα να φωτίζει τον δρόμο σας, ανοίγει νέα μονοπάτια, ευκαιρίες μοναδικές, στον έρωτα και στη δουλειά! Κάτι μπορεί να συμβεί σήμερα, που να σας αναστατώσει ευχάριστα, ένα θαύμα ας πούμε! Στο χέρι σας είναι αν θα το αγκαλιάσετε και θα αλλάξετε τη σελίδα στο βιβλίο, ή αν θα το προσπεράσετε, που δε το νομίζω.. Η καριέρα σας απογειώνεται και αρκετά όνειρά σας πραγματοποιούνται.. Μέρες μαγικές, ακολουθήστε τα σημάδια!

Ζυγός
Το σύμπαν επιμένει πως υπάρχουν οικογενειακά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα! Σας έχουν κάνει πρωταγωνιστές, σας ενοχλούν συνεχώς και γενικότερα σας μεταφέρουν και τα άγχη τους και εσείς τρελαίνεστε κανονικά! Σήμερα παίζει να κάνετε εκείνο το μπουμ, όμως δε πρέπει, γιατί όλα δανεικά αλεύρια είναι στη ζωή αυτήν και οι καλές οι πράξεις, φέρνουν συνήθως μια πολύ όμορφη συνέχεια! Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, το διάστημα αυτό, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα οικογενειακά βάρη!

Σκορπιός
Πετάει η ομάδα, φτου-φτου μη σας ματιάσω! Πουρνό-πουρνό θα ξυπνήσετε, έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και το καλύτερο από όλα είναι η διάθεσή σας! Η σημερινή έκλειψη Ηλίου, σας κάνει πολύ δημιουργικούς και επιτέλους βρίσκετε ανταπόκριση από το μέτωπο και αρκετοί από εσάς, το διάστημα αυτό ξεκινάτε να πετυχαίνετε τον έναν στόχο μετά τον άλλον! Μοιράστε το χρόνο σας σωστά, να θυμίσω πως η καλή προσωπική ζωή, σας κάνει δυναμικούς, ανεξάρτητους και ωραίους.. Λίγο από όλα χρυσά μου!

Τοξότης
Αγαπητά μου πλασματάκια, το σύμπαν αποφάσισε να σας βοηθήσει, μπας και πάρετε μια ανάσα, μπας και βελτιώσετε τη ζωή σας, έτσι όπως ονειρεύεστε καιρό τώρα! Χρήματα σας δίνουν, μπορεί ως δώρο, μπορεί ως δάνειο, μπορεί ακόμα και μια δουλειά να σας ανεβάσει το κασέ! Για αυτό και εσείς, όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, να το σηκώνετε, γιατί δε ξέρετε ποτέ ποιος μπορεί να είναι και τι σας θέλει! Ένα test drive λοιπόν, αυτό είναι, το καλό που σας θέλω είναι να είστε φρόνιμα παιδιά! Με λογική επίσης..!

Αιγόκερως
Με οτιδήποτε και αν καταπιάνεστε εσείς, το κάνετε με μεράκι και έχει και πολύ μεγάλη επιτυχία! Η έκλειψη Ηλίου γίνεται σήμερα στο ζώδιό σας και φέρνει πολύ τύχη στο διάβα σας! Για αυτό και εσείς λοιπόν, αυτό το διάστημα καλά θα κάνετε να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, κυρίως στη δουλειά ή ακόμα και στο hobby σας, γιατί ποτέ δε ξέρετε πού μπορεί να βρεθείτε! Όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και επειδή είστε άνθρωποι με μυαλό, θα φροντίσετε να το αξίζετε και με το παραπάνω! Και τα καλύτερα έρχονται!

Υδροχόος
Και να σου οι συννεφιασμένες σκέψεις σας καλημερίζουν πρωί-πρωί! Έχετε ένα βάρος μέσα στη καρδιά και δε φεύγει με τίποτα! Την αλήθεια τη γνωρίζετε καιρό τώρα, να όμως που όλο ρίχνετε στάχτη στα μάτια και τούτη τη φορά με την έκλειψη Ηλίου, δε παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο! Το διάστημα αυτό, το μυαλό σας θα κάνει επιστροφές, σε ανθρώπους, γεγονότα, συναισθήματα και αν κάτι δεν έχει κλείσει σωστά και με όμορφο τρόπο, θα χρειαστεί να επανορθώσετε, έτσι για το ψυχολογικό.. Το ανεκπλήρωτο θέλει να εκπληρωθεί..!

Ιχθύς
Ονειρεύεστε πολλά και διάφορα για εσάς και έχω την εντύπωση πως θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να τα πετύχετε όλα αυτά! Καιρός ήταν να πάρετε λίγο τα επάνω σας, γιατί εσείς έχετε τη μαγική δύναμη να αλλάξετε τα πάντα όλα γύρω σας! Πάλι πιάνετε σκούπα και φαράσι τις μέρες αυτές, διώχνετε μακριά ανθρώπους που δε σας κάνουν και αγκαλιάζετε όσους αληθινά το αξίζουν! Είστε και οι ψυχασθενείς της παρέας, το happy new year το λέτε με άγαρμπο τρόπο και δε μοιράζετε ούτε χαρτομάντιλα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos