Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 12/01–13/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμη μια βροχερή ημέρα μας βρήκε, όμως είναι Σάββατο και έχουμε τον χρόνο και τη διάθεση να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί!
Το αστρολογικό μενού, έχει σπίτι, ηρεμία, χαλάρωση και ύπνο για τα περισσότερα τα ζώδια! Θα σας πρότεινα να το εκμεταλλευτείτε το γεγονός, γιατί από αύριο αλλάζουν λίγο τα δεδομένα!
Τι να πω, ο Πλούτωνας, παρέσυρε και άλλους στη σκοτεινή του τη διάθεση, τους θύμισε πως για να συμβεί μια ριζική αλλαγή, θα πρέπει πρώτα κάποιος να αντιδράσει!

Και κάπως έτσι τα γράμματα του Ερμή, από αργά απόψε θα αποστέλλονται στους παραλήπτες και μόλις φτάσει Κυριακή, τσουπ και η έκπληξη!

Εδώ υπάρχει συνομωσία στους πλανήτες! Ο Πλούτωνας με τον Κρόνο, σα να έχουν στριμώξει τον Ερμή και τον Δία και βάζουν στο κόλπο τον Ποσειδώνα, έτσι για να θολώσει τα νερά, να υπάρξει μια παραζάλη, γιατί έχουν σχέδιο, υποχθόνιο, έχω την εντύπωση..

Με λίγα λόγια τι εννοεί ο ποιητής..

Ενώ έχουμε βάλει στόχο, έχει ο καθένας τα όνειρά του, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και το πώς, είναι ξεκάθαρο πλέον για αρκετούς, ξαφνικά θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις, είτε επειδή τα μαντάτα είναι μυστήρια, είτε γιατί οι συμπεριφορές του κόσμου δε θα είναι και τόσο όμορφες, είτε γιατί τα σημάδια απλά εξαφανίστηκαν. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία, κάπου κρύφτηκαν, ήταν προσταγή του Ποσειδώνα.. προφανώς υπάρχει λόγος σε αυτό!

Καλά θα κάνουμε να κρατάμε μικρό καλάθι τις μέρες αυτές, να ακούμε με προσοχή, όμως να γυρεύουμε τις έννοιες που κρύβονται πίσω από αυτό που φαίνεται, κάποιοι εσκεμμένα βάζουν εμπόδια, δε παρατάμε τα όνειρά μας, απλά κάνουμε μια παύση.. τα δουλεύουμε σε άλλο επίπεδο και δε χρειάζεται κανείς να γνωρίζει το τι και το πώς..

Με πιάνετε τι σας λέω;;;

πολλά φιλάκια..


Κριός
Φροντίστε σήμερα να αράξετε στο σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε, είναι και ο καιρός ότι πρέπει και αφήστε τις βόλτες για τους άλλους! Ας πούμε πως το σύμπαν σας αφήνει να πάρετε μια ανάσα από τη καθημερινότητα. Η Κυριακή σας είναι πιο μυστήρια και σκοτεινή ημέρα, αφού τα μαντάτα τρέχουν, κάτι μαθαίνετε πολύ ξαφνικά και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Καλά θα κάνετε να μη πιστέψετε και τόσο.. πρώτα να ερευνήσετε το τι και το πώς και μετά αν θέλετε και αξίζει το κόπο φτιάχνετε έναν χαμούλη..

Ταύρος
Είναι μια μέρα που θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό! Μπορεί ακόμα να συμβεί ένα γεγονός, που να σας ωθήσει στο να κάνετε μια τρέλα! Πάντως χαρωπό το Σάββατο, ξένοιαστο και πολύ χαλαρό! Τα νέα τρέχουν Κυριακάτικο και δεν έχουν τα κέφια τους, που σημαίνει πως κάτι μπορεί να ακούσετε ή να δείτε και να αναστατωθείτε έτσι ξαφνικά! Ένα μικρό σοκ είναι μέσα στο πρόγραμμα, αν θα είναι ευχάριστο ή μη, θα δείξει στη πορεία! Φροντίστε να είστε μαζεμένοι, σεμνοί και πείτε όχι στις σπατάλες!

Δίδυμος
Καλύτερα να αφήσετε το ύφος και το αρχηγιλίκι γιατί μπορεί να σας ζητήσουν τα ρέστα για ένα θέμα που δε γνωρίζετε και τόσο και να εκτεθείτε. Ένα Σάββατο που μπορείτε να απομονωθείτε, να ηρεμήσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Μπορεί να είστε φιλόδοξοι πολύ, όμως πρέπει να γνωρίζετε το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Τα λοιπά είναι ριψοκίνδυνες ταρζανιές! Για αυτό, αν σας προτείνουν μια νέα δουλειά, όσα λεφτά και αν έχει.. ψάξτε το πρώτα καλά! Τις Κυριακές κάνουμε δημόσιες σχέσεις και όχι επαγγελματικά ραντεβού!

Καρκίνος
Η ιδανική ημέρα για να μείνετε στο κρεβάτι, να χουζουρέψετε και να μη κάνετε απολύτως τίποτα! Από καναπέ σε καναπέ και με πολύ άνετα ρούχα! Ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη μεγάλη! Την Κυριακή θα προτιμήσετε τις οικογενειακές τις συγκεντρώσεις, σας τρώει, τι να πω, που σημαίνει πως ας είστε έτοιμοι να ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός και φυσικά να ανεβάσετε πίεση γενικώς! Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η αλήθεια όχι ο Αλέξης, οπότε αυτά που θα ανακαλύψετε ίσως να μη σας αρέσουν και τόσο!

Λέων
Βρήκατε τη μέρα και εσείς, να κάνετε τις δουλειές σας! Τι σας πειράζει αν βρέχει ή αν χιονίζει, αν πρέπει να κουρέψετε το γκαζόν, ή να χτίσετε μια μάντρα ας πούμε, why not? Καλά ηρεμήστε λιγάκι, γιατί κανείς δεν έχει τη μούρλια τη δική σας.. Μη χαλάσουμε τις καρδιές μας κάτω από το αγιάζι! Σκληροπυρηνική η Κυριακή σας, από άποψη αστρολογική, αφού κάτι σας λένε, κάτι μαθαίνετε και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά. Σας βάζουν να διαλέξετε, σας περιορίζουν. Αποφύγετε λοιπόν τις αυθόρμητες αντιδράσεις..!

Παρθένος
Σκεπτικοί πολύ και προβληματισμένοι είστε σήμερα, γιατί κάτι δε σας αρέσει, δε σας ικανοποιεί, μπορεί να έχετε ανακαλύψει και εναλλακτική, το θέμα είναι το πώς θα δράσετε εσείς από εδώ και πέρα! Σήμερα λοιπόν, είστε βυθισμένοι στις σκέψεις σας. Η Κυριακή σας βρίσκει πιο αποφασιστικούς, το βγάλατε το πόρισμα, θα κάνετε και τις ανακοινώσεις σας και ότι προκύψει! Η σελίδα πρέπει να αλλάξει, να κάνετε μια νέα αρχή, να ρισκάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Πατήστε φρένο, δεν είναι έτσι όπως φαίνεται!

Ζυγός
Σας έχουν βρει ευαίσθητους και καλές ψυχές και συνέχεια σας βασανίζουν με διάφορα προβληματάκια που προκύπτουν και πόσο πια;;; Σήμερα παίζει να σας χτυπήσουν σε τέτοιο σημείο που να μη μπορέσετε να αρνηθείτε την οποιαδήποτε χάρη! Μήπως να ξεκαθαρίσετε το πώς νιώθετε, να τους πείτε το πώς βλέπετε τη κατάσταση και να ξεκινήσετε να μοιράζετε ευθύνες;;; Ζόρικη η Κυριακή σας, γιατί ενώ έχετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα ζητήματα, πάλι σας ενοχλούν.. Εξαφανιστείτε ότι καλύτερο! Οι εντάσεις δε βγάζουν κάπου..

Σκορπιός
Μια πολύ ερωτική μέρα μόλις σας ξημέρωσε, για αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Μπορείτε να χουζουρέψετε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας, ή να βγείτε έξω για σεργιάνι και πολύ φλερτ! Ως δια μαγείας το σύμπαν σιγοντάρει πολύ σε αυτό! Κάτι ετοιμάζετε εσείς, τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, που η Κυριακή έρχεται ολοταχώς για να σας τα χαλάσει! Ναι μεν τα μαντάτα τρέχουν, ναι μεν δεν ακούτε αυτά που επιθυμείτε, όμως ψυχραιμία, γιατί μπορεί κάποιος να σας λέει ψεματάκια.. Ψαχτείτε πρώτα!

Τοξότης
Σήμερα μπορείτε να ονειρευτείτε άφοβα! Να κάνετε σχέδια μεγάλα και τρανά για τα δικά σας τα δεδομένα και να πιστέψετε σε αυτά! Καλύτερα να τα σημειώσετε σε ένα τετράδιο, να τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας γιατί από αύριο αλλάζει το σκηνικό! Ένα πρόσωπο μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας, σας θυμίζει πως έτσι όπως είστε στη παρούσα φάση, δε μπορείτε να κάνετε και πολλά και πάνε τα χαμόγελα! Προτιμήστε λοιπόν τη Κυριακή σας, να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, να εξαφανιστείτε από παντού. Ας χάσει κάποιος άλλος το χαμόγελό του!

Αιγόκερως
Σας χαλάει πολύ ο βροχερός καιρός, γκρίζο το τοπίο, κάπως έτσι και η διάθεσή σας. Αυτό το τσουρ τσουρ είναι ότι χειρότερο! Προτιμήστε το σπιτάκι σας, τη ζεστασιά σας και αφήστε τους άλλους να τρέχουν στους δρόμους και στα supermarket! Εγωιστικό, αλλά αν είναι να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί, γιατί όχι;;; Τα μαντάτα τρέχουν την Κυριακή και δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ, όμως αν και πολύ δύσκολο, τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Πρώτα θα κάνετε τον κατάσκοπο και μετά θα δράσετε αναλόγως!

Υδροχόος
Ιδανική ημέρα για να κάνετε τα beaute σας, να φτιάξετε μαλλί, να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Μπορείτε να κάνετε και ένα shopping therapy, γιατί νιώθετε πως το αξίζετε μετά από αρκετό καιρό. Αν σας κάνει κέφι με τέτοιο καιρό, σηκώνω τα χέρια ψιλά! Βέβαια, μπορεί να τη βγάλετε και μέσα στο σπίτι όλη μέρα και να μη σηκώνετε ούτε το κινητό! Ζόρικη η Κυριακή σας, αφού κάποιος σας ανακοινώνει διάφορα και ξαφνικά γκρεμίζονται τα πλάνα και πέφτει το ηθικό σας. Αφήστε να το πάρει το ποτάμι, υπάρχει και άλλος τρόπος, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει..!

Ιχθύς
Έχετε πολλά κατά νου και δυστυχώς η αλήθεια είναι μια και φυσικά δεν αρέσει σε πολλούς! Χαοτικές οι σκέψεις σας, άλλα λέει η καρδιά σας, άλλα η τετράγωνη λογική, βρίσκεστε κάπου ανάμεσα, κρατήστε τα για τον εαυτό σας, δε χρειάζεται όλοι να βρίσκονται σε σύγχυση σήμερα! Προτιμήστε την Κυριακή σας να τη περάσετε με τα φιλαράκια σας, με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι και να χαμογελάσετε όσο μπορείτε περισσότερο. Όλο και κάτι θα σας πουν, που θα σας συνεφέρουν, σε καμία περίπτωση μη λάβετε αποφάσεις!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos