Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Αιγόκερως: Το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel..

22/12 – 20/01 

Γενάρης 2019

Καλησπέρα ξωτικά μου! Τσα να και μια έκπληξη για απόψε! Κάνουμε ποδαρικό με τους Αιγόκερους, αφού είναι
το πρώτο ζώδιο που έχει κάθε χρόνο γενέθλια, τέτοιες μέρες, αιώνες τώρα!

και η ιστορία έχει ως εξής..

Τα γλέντια και οι χαρές κρατούν ως και σήμερα! Μπορεί τις μέρες αυτές να συναντήσατε πολύ κόσμο, να κάνατε τις τσάρκες σας, να χαμογελάσατε αρκετά, όμως ο σκοπός ήταν ως συνήθως απώτερος, αφού οι δικές σας οι δημόσιες σχέσεις, αποσκοπούν στο χρήμα! Μη το κουράζουμε και πολύ το θέμα! Σωστά;;;



Η σημερινή έκλειψη Ηλίου, είναι μεν χαρωπή, αλλά στη δική σας τη περίπτωση μπορεί να προκύψει και συγκλονιστική, αφού τα μαντάτα τρέχουν, για αυτό κάθε τηλεφώνημα και έκπληξη!

*Προσοχή στις 08/01 ο Άρης σας κάνει πολύ νευρικούς, υπερευαίσθητους και γίνεστε ασυγκράτητοι και δε πρέπει! Οι εντάσεις δε θα λείψουν τις μέρες αυτές, πολύ δουλειά, πολύ άγχος, θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις πολύ σημαντικές επίσης, η πίεση δε από το περιβάλλον σας απερίγραπτη!


*Στις 13/01 ένα μαντάτο σας αναστατώνει πολύ, κλείνεστε στον εαυτό σας και φαντάζεστε δράκους.. Για αυτό να φροντίζετε να κοιμάστε περισσότερο και να τρώτε καλά! Και αφού ξεσπάσει το μπουρίνι, ηρεμείτε και αφιερώνετε χρόνο και στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι.

*Στις 18/01 γίνεται το θαύμα! Όλα μπαίνουν στη θέση τους μαγικά, έχετε επανορθώσει για τις γκρίνιες των προηγούμενων ημερών, σας έχουν συγχωρήσει, μια χαρά και δυο τρομάρες! Γαλήνη στο σύμπαν σας.. Έτσι δείχνει όμως ένας έρωτας μπορεί να εμφανιστεί και να σας αναστατώσει πολύ γλυκά.. Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν κρυφό ραντεβού.. Βρίσκονται και σε φλογερά ζώδια, σας καίει το πάθος τους και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε..

Τα συνηθισμένα θα έλεγα, αφού κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, εσείς χάνεστε με τις δουλειές σας και σας γυρεύουν από το σπίτι, κανείς ποτέ δε θα συνηθίσει την απουσία σας.. Είστε απαραίτητοι, αν και πολύ γκρινιάρηδες, αλλά τι να κάνουμε, σας αγαπάμε και έτσι..

*Η έκλειψη Σελήνης στις 21/01 σας ταράζει για τα καλά και σας αναστατώνει μέχρι εκεί που δε φτάνει! Γίνεται στα Λιοντάρια, τα φαντασμένα, τα ονειροπαρμένα και πάει χάνεται η τετράγωνη λογική! Εκείνες τις μέρες φροντίστε να έχετε το πορτοφόλι στο σπίτι και να αποφύγετε τις σπατάλες και τις δοσοληψίες με διάφορες ψυχές, γιατί σας τρώνε λάχανο και δε το παίρνετε χαμπάρι!

Ω ναι, αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες τις οικογένειες και το βρίσκω πολύ τραγικό να εξαπατήσει κανείς έναν Αιγόκερω ή μια Αιγοκερίνα! Το νου σας, μάτια παντού και το χέρι μακριά από τη τσέπη! Αποφύγετε το τιμόνι, τις σκάλες, τα τακούνια, τα αιχμηρά τα αντικείμενα, γιατί αστρολογικά η μέρα είναι άκρως επικίνδυνη και πάνω στα νεύρα σας, μπορεί να πάθετε ένα μικρό ατυχηματάκι και να σας τρέχουμε.. Δε το θέλουμε αυτό..!

*Μια έκπληξη στις 23/01 σας αναστατώνει απίστευτα πολύ, ο Ουρανός τα φταίει όλα, το χάνετε το χρώμα σας, ή το βρίσκετε και με το παραπάνω! Όπως βλέπετε, εσείς θέλετε να ηρεμήσετε και το σύμπαν δε σας αφήνει με τίποτα! Εκεί πρέπει να είστε στη τσίτα, σε επαγρύπνηση και να μη μασάτε κιόλας, βράχος που λέμε.. Το έχετε το χάρισμα, είστε σκληροί και ψυχροί από τη φύση σας, φανταστείτε τώρα που σιγοντάρει και το πλανητικό σκηνικό, τι ύφος θα αποκτήσετε.. omg!

Μια άδεια, ένα ταξιδάκι, να εκεί προς τα τέλη του μήνα, είναι ότι πρέπει για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε από τα ίδια και τα ίδια και αν δε κάνατε κάτι στις γιορτές, έχετε και έναν λόγο παραπάνω! Ιδανικές μέρες στις 28/01 και 29/01 για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, για να κάνετε τα beaute σας, για να νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι! Ένα spa hotel φαντάζει όνειρο, σε ένα χιονισμένο τοπίο.. Καταπληκτική η αντίθεση και άκρως ψυχοθεραπευτική.. Και πολύ μασάζ να προσθέσω..!

Ερωτικά ότι κάνατε τη πρώτη εβδομάδα, γιατί μετά σας πιάνουν οι μοναξιές σας και δε θέλετε πολλά-πολλά! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι, για να σας ξεσηκώσουν και να σας παρασύρουν σε διάφορα σουαρέ! Και κάπως έτσι αρκετοί από εσάς εκεί έξω, στους ελεύθερους και ωραίους αναφέρομαι, ίσως να κάνετε μια γνωριμία με ένα μαναράκι που θα σας πάρει τα μυαλά! Προσωρινά βεβαίως-βεβαίως, αλλά ακόμα και έτσι, μια χαρά είναι! Οι δεσμευμένοι της παρέας, έχω την εντύπωση πως αναθέτετε νέα αρμοδιότητες στον σύντροφό σας και ουέ και αλίμονο.. είστε απίστευτοι χαχα!

Αυτά τα ολίγα, όμως να ξέρετε πως όλα είναι θέμα συμπεριφοράς. Τα προβλήματα υπάρχουν για να τα λύνουμε. Δε πειράζει ας ακονίσουμε και λίγο το μυαλό μας, με κάτι διαφορετικό, τέτοια δε σας αρέσουν; Το να φέρεστε σα κακομαθημένα, επειδή δε σας βγαίνει το γλυκό, κερδίζετε αντιπάθειες και μοναξιές.. Καλύτερα σε δύσκολες μέρες να απομακρυνθείτε από τα κοινά, παρά να δείξετε το κάκιστο χαρακτήρα σας.. Μεταξύ μας τώρα! Το ταξιδάκι να το κάνετε όπως και να έχει.. το χρειάζεστε..

Χρόνια σας πολλά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos