Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 05/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αχ αυτός ο χρόνος, πόσο με βασανίζει.. Εννοείται πως δε
φοράω ρολόι στο χέρι μου χρόνια τώρα! Όσο πιο απλή η ζωή μας, άλλο τόσο πιο ήρεμη.. Και στο βουνό, στο πουθενά, πήγαινα να ζήσω, να μη βλέπω ψυχή! Να βλέπω τον ουρανό και να καταλαβαίνω από τον ήλιο, τι ώρα είναι. Να ξέρω τι καιρό θα κάνει. Να νιώθω τη γη σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό και αν είναι η απόλυτη ψυχοθεραπεία.. ή τρελοθεραπεία.. χαχα!



Ποια τα αστρολογικά μαντάτα;;; Ο Αιγόκερως έχει τη τιμητική του τις μέρες αυτές και έχει και αρκετούς πλανήτες πάνω του!
Ο Ήλιος είναι από τις αρχές του Γενάρη, ένα πολύ αισιόδοξο γεγονός, που αύριο θα μας ταρακουνήσει κάπως, αφού μια έκλειψη Ηλίου, είναι ότι μας χρειαζόταν!
Ο Ερμής από σήμερα έκανε κούκου τσα στον Αιγόκερω επίσης, που σημαίνει πως τα μαντάτα φεύγουν από τον προορισμό τους και από αύριο όποιος παραλάβει, μια αναστάτωση θα τη λάβει, είτε ευχάριστη, είτε λίγο πικρή.. who knows???
Να θυμίσω επίσης πως ο Κρόνος είναι κατσικωμένος καιρό τώρα, η λογική, η δικαιοσύνη, το ήθος! Και έτσι για το συγκλονιστικό της υπόθεσης και ο Πλούτωνας είναι επίσης κατσικωμένος στο ίδιο ζώδιο! Ένας σκοτεινός πλανήτης που φέρνει την αναγέννηση μέσα από το κάρβουνο! Φοβερό;;;
Όλα αυτά, πάνω-κάτω, μας επηρεάζουν, αναλόγως με τη περίπτωση..

Κατά τα άλλα, όλα super!

φιλάκια..


Κριός
Από εδώ και πέρα λοιπόν, κάποιοι θα δείξουν το αληθινό τους το πρόσωπο και θα κατανοήσετε καλύτερα συμπεριφορές και εκείνο το γιατί! Επαγγελματικά τα θέματα που σας απασχολούν κυρίως, ενώ έχετε όλα τα φόντα για να ανοίξετε τα φτερά σας και να βρεθείτε σε άλλο level, κάποιοι σας μπλοκάρουν εσκεμμένα! Τα μαντάτα σας ανοίγουν τα μάτια και γίνεστε πιο παρορμητικοί και επιθετικοί από ποτέ! Το νου σας.. γιατί τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Προς το παρόν, ακούστε το τι έχουν να σας πουν..

Ταύρος
Από σήμερα ξεκινά μια πολύ όμορφη περίοδος που αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ακόμα και τα όνειρά σας! Ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας ως δια μαγείας, γίνεστε δημιουργικοί και έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με οτιδήποτε καταπιάνεστε με πολύ πάθος! Μια πρόταση επαγγελματική ίσως να σας γίνει, ή ακόμα να πάρετε μια αύξηση, πάντως αν προκύψει κάτι, σκεφτείτε το πολύ καλά πριν το διώξετε! Η επιτυχία συνήθως προτιμά εκείνους που ρισκάρουν και ας φοβούνται.. λίγο στην αρχή!

Δίδυμος
Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω γιατί δε σας βγαίνουν τα κουκιά και να τολμήσω να ρωτήσω αν τουλάχιστον έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας; Είδατε, ωραία η μεγάλη ζωή τις ημέρες των εορτών, όμως πρέπει να ξεφύγατε λιγουλάκι.. Νιώθετε οι αδικημένοι της παρέας, ενώ το παλεύετε με όλο σας το είναι, δεν ανταμείβεστε αναλόγως και αυτό δηλητηριάζει τη ψυχή και τις σκέψεις σας και δεν είναι καλό! Προκειμένου να γκριζάρετε τον συναισθηματικό σας τον κόσμο, καλύτερα να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ζητήστε για να λάβετε. Ξεκάθαρα πράγματα! 

Καρκίνος
Τις μέρες αυτές δε θα βάλετε γλώσσα μέσα! Σας χτύπησε ο ενθουσιασμός κατά κούτελα και ξαφνικά θα έχετε την επιθυμία να βγάλετε τα εσώψυχά σας, στο σύντροφό σας, στους φίλους σας, στους συνεργάτες σας! Καλά εντάξει, συμμαζευτείτε λίγο, ας μη γνωρίζουν όλοι τα αδύναμα σημεία σας. Όμως έχετε την ευκαιρία αστρολογικά, να αγαπήσετε περισσότερο με το ταίρι σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας σημαντικά! Από σήμερα σας βλέπω όλη μέρα στα τηλέφωνα και στις συναντήσεις. Βάλτε προτεραιότητες αναλόγως τη περίπτωση και κάντε ότι σας ευχαριστεί περισσότερο!

Λέων
Καλά θα κάνετε να αφιερώσετε την ημέρα στον σύντροφό σας, γιατί από αύριο αλλάζει το σκηνικό! Τις μέρες αυτές, θα βρείτε την όρεξη να επικοινωνήσετε με κάποιες υπάρξεις, για τα επαγγελματικά σας τα θέματα. Μη περιμένετε να σας δώσουν και πολύ σημασία, γεγονός που θα σας εκνευρίσει απίστευτα πολύ! Ναι, αρκετοί είναι με τον κουραμπιέ στο στόμα και εσείς έχετε τον πόνο σας και το timing δεν είναι σωστό! Μέσα στη μουρμούρα και στο άγχος σας βρίσκω, που σημαίνει πως μπορεί να φουντώσετε έτσι ξαφνικά και να σας τρέχουν από γιατρό σε γιατρό.. Ψυχραιμία!

Παρθένος
Έφτασε ο καιρός να κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν! Ότι έγινε-έγινε, έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, καλό είναι να είστε πιστοί σε αυτές και να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας αδυναμίες. Αν το καταφέρετε αυτό, θα διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, γιατί πολλές οι συζητήσεις, αρκετές οι προκλήσεις, όμως και αμέτρητες οι διαφορές! Σα να έχετε μια μαγική νεραΐδα δίπλα σας, που για ένα διάστημα θα σας συγκρατεί σε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει τα πλάνα σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι!

Ζυγός
Βασανίζεστε εσείς με θέματα οικογενειακά! Επιμένει το αστρολογικό και παίζει να μάθετε και κάτι σήμερα που θα σας αναστατώσει πολύ! Μερικές φορές δε μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, αν οι άλλοι δεν έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν. Για αυτό και εσείς μη το παίρνετε και τόσο προσωπικά, είναι καθαρά θέμα προσωπικότητας και συμπεριφοράς! Γενικότερα μη λέτε τίποτα σε κανέναν, ή μόνο σε κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο, γιατί κάποιος από τη παρέα σας, γυρεύει λόγο για να σας σκάψει τον λάκκο! Μα είναι δυνατόν;;;

Σκορπιός
Αφού τους κάνατε μπάχαλο μέσα στις γιορτές, από σήμερα θα προσπαθήσετε να φτιάξετε το σκηνικό, να μοιράσετε λίγη αγάπη παραπάνω, να πείτε μια γλυκιά κουβέντα, πάντως να είμαι ειλικρινής, δε μασάμε πια.. χαχα! Κάντε τη καλή τη πράξη εσείς, όμως μη περιμένετε να σας αγκαλιάσουν με πολύ στοργή, γιατί ακόμα νιώθουν μια πικρία, από τα φαρμάκια που στάξατε! Τις μέρες αυτές, να επιμείνετε στο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να σας συγχωρήσουν!

Τοξότης
Πάλι τα έχετε κάνει μπάχαλο με τα οικονομικά σας, επιμένει το αστρολογικό να σας τσιγκλάει, γιατί μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Ναι μεν καλό είναι σήμερα να καθίσετε κάτω και να δείτε για ακόμα μια φορά το πού ξεφύγατε, παρά να γκρινιάζετε πως δε βγαίνετε και πώς και το γιατί;;; Καλύτερα τις μέρες αυτές, να τα πείτε με τον εαυτό σας, να μονολογήσετε αν χρειαστεί μπροστά από έναν καθρέπτη, παρά να ξεκινήσετε να ζητάτε δανεικά από τον έναν και τον άλλον.. Αποφύγετε να ανακατέψετε τον κόσμο όλο, για δικά σας θέματα!

Αιγόκερως
Και ενώ έχετε τα δικά σας τα πλάνα, ξαφνικά θα σας ανακοινώσουν πολλά και διάφορα και θα χρειαστεί προφανώς να ξεφύγετε εντελώς από τον προγραμματισμό σας! Γενικότερα τις μέρες αυτές θα επικρατεί ένα επικοινωνιακό αλαλούμ, φταίει ο Ερμής για αυτό, χρυσά μου, γιατί από σήμερα, βρίσκεται και αυτός στο ζώδιό σας! Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ψαχτείτε στους τομείς που ενδιαφέρεστε περισσότερο, να κάνετε την έρευνά σας, να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας που ετοιμάζεστε να λάβετε!

Υδροχόος
Μυστήρια πολύ η ημέρα σας, ίσως και σκοτεινή, από εσάς εξαρτάται εξολοκλήρου! Επικοινωνείτε με διάφορες ψυχές, όχι και τόσο αγνές, προκειμένου να πετύχετε κάποιον στόχο! Μη ξεγυμνωθείτε, κρατήστε ακόμα τους άσους στο μανίκι σας, αλλά ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα! Να παίξετε με τις λέξεις, να χαμογελάσετε, όχι όμως να δώσετε και τα χέρια! Σα τέλειοι κατάσκοποι που είστε, το διάστημα αυτό, καλύτερα να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και ας μη γνωρίζει κανείς τις προθέσεις σας. Θα φτάσει και η μέρα της αποκάλυψης!

Ιχθύς
Φτου μη σας ματιάσω, από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα! Οπότε δε χρειάζεται να τα λέμε ξανά, τα ίδια και τα ίδια, αλλά ένα kind reminder, why not? Ευγενική υπενθύμιση λοιπόν, να αγκαλιάσετε το ταίρι σας, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, να γίνετε αγαπησιάρηδες όσο ποτέ! Αλλιώς φροντίστε τις μέρες αυτές, κυρίως οι ελεύθεροι της παρέας, να βγαίνετε πιο συχνά έξω με τους φίλους σας, να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες, μπας και σας βρει και εσάς ο έρωτας. Ανανεωθείτε, άλλαξε ο χρόνος!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos