Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ζώδιο: Σκορπιός 2019 ..και η περιπέτεια συνεχίζεται.. by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εννοείται πως θα έγραφα για του Σκορπιούς, έχω μια
φιλενάδα που μου το ζητάει μήνες τώρα, ε λοιπόν βουαλά! Η αλήθεια είναι πως σα Ταυρίνα που είμαι, έχω αδυναμία στο ζώδιο μεγάλη, νομίζω το έχω αναφέρει ξανά!

Σκορπιοί μου και η περιπέτεια συνεχίζεται, γιατί είστε ανήσυχα παιδιά και μόνο όταν ανακαλύψετε το τέλειο θα πατήσετε φρένο, δηλαδή ποτέ!

Ερωτικά να περιμένετε να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, γιατί η αλήθεια είναι πως το συναίσθημα εκείνο το μοναδικό, το αξεπέραστο, το παθιασμένο, μόνο μια ψυχή είχε τα φόντα να σας το δώσει και εσείς με κάθε τρόπο την διώξατε μακριά! Το αν η συνάντηση αυτή θα έχει διάρκεια ή όχι, είναι καθαρά θέμα δικό σας!



Το παράξενο της υπόθεση είναι πως θα φάτε το φλας την άνοιξη, παρέα με τις πεταλουδίτσες, χάνετε την ηρεμία σας και το βάζετε αμέτι μουχαμέτι να το ζήσετε ξανά; Να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα; Το ανεκπλήρωτο, να εκπληρωθεί; Βγάζει άκρη ποτέ κανείς μαζί σας;; Αμέτρητες ενοχλητικές προσωπικές ερωτήσεις! Βέβαια μέχρι το έτος να φτάσει στο φινάλε του, κάποιοι δυστυχώς λέτε το αντίο και κάποιοι άλλοι φοράτε στεφάνι! Ότι και αν συμβεί ας είναι για καλό λόγο, με απώτερο σκοπό την ευτυχία σας!

Οι τυχεροί μήνες είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Δεκέμβριος! Τότε θα μεγαλουργήσετε και ερωτικά και επαγγελματικά! Ο Δίας σας φέρνει μεγάλη τύχη, γεμίζουν οι τσέπες σας με λεφτά και αρκετοί πραγματοποιείτε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους! Μικρά όνειρα που γίνονται αληθινά, συνεπώς θαύματα συμβαίνουν, τα φτιάχνετε εσείς από μόνοι σας!

Ανταγωνισμός σίγουρα θα υπάρξει, θα είναι φανερός μάλιστα, γεγονός που σας πωρώνει και σας κάνει πιο δυνατούς. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, αρκεί να είστε ο εαυτός σας! Πολλές οι επαναστάσεις που θα κάνετε, σίγουρα κανείς δε θα βαρεθεί δίπλα σας και αρκετοί άλλοι θα σοκαριστούν, γιατί έτσι σας αρέσει περισσότερο!

Υπάρχουν και απαισιόδοξα σενάρια, αλλά όταν έρθει ο καιρός.. θα αναφερθούμε και σε αυτά..


Προς το παρόν κρατάμε το παραμύθι.. the fairytale..!

φιλάκια..


Γενάρης 2019
Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο και να αγαπήσετε ξανά! Είστε απόλυτοι για τη δουλειά σας και αγωνιάτε για το φινάλε ενός στόχου! Η έκλειψη Σελήνης στις 21, όμως φτάνει το θερμόμετρο στα ύψη και ο σκληρός ο χαρακτήρας σας εμφανίζεται ξανά! Επιστροφή στο παρελθόν, για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε!

Φλεβάρης 2019
Θυμάστε τα παλιά, μια εποχή που όντως μέσα από τη δουλειά σας περνούσατε πολύ καλά! Γίνεστε αντικοινωνικοί και κλείνεστε στον εαυτό σας! Ερωτικά τζίφος η υπόθεση, έρχονται τα κρύα για τα καλά! Η Πανσέληνος στις 19, σας κάνει αποφασιστικούς και απόλυτους για ένα νέο project! Οι ανακοινώσεις σας προκαλούν πυρετό μεγάλο σε όσους σας γνωρίζουν καλά!

Μάρτης 2019
Κρεβατώνεστε για τα καλά τον μήνα αυτόν, ο γιατρός γίνεται ο καλύτερός σας φίλος! Ο ανάδρομος Ερμής, φουντώνει τα χαρίσματά σας και ως δια μαγείας, σας προστατεύει από διάφορες κακοτοπιές! Σας φροντίζουν με αγάπη, σας γλυκαίνουν με όμορφα συναισθήματα και ανταποδίδετε με κάθε τρόπο! Η οικογένειά σας πάνω από όλα, ακόμα μια διαπίστωση..! Μοιράζετε το χρόνο σας σωστά!

Απρίλης 2019
Κάνετε ταμείο τις μέρες του Απρίλη και παίζει να είναι μείον και αν σας οφείλουν χρήματα θα τα διεκδικήσετε με κάθε τρόπο! Μην εμπιστεύεστε κανέναν πάνω σε οικονομικά ζητήματα! Ψεματάκια στον έρωτα, ψεματάκια και στη δουλειά, σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και πάλι τέζα στο κρεβάτι! Ο μήνας που ίσως χρειαστεί να φορέσετε πανοπλία μεταφορικά και μη! Προστατευτείτε!

Μάης 2019
Η άνοιξη σας κάνει ποδαρικό παρέα με τον Έρωτα! Από τη μια φέρνει φουρτούνες και βάσανα και από την άλλη το πάθος και την αγάπη! Φτάνετε στα όριά σας, όμως η σχέση σας, ή γίνεται πιο δυνατή ή παρελθόν! Επαγγελματικές ανησυχίες προκύπτουν επίσης, κάτι χαλάει όμως δε το αφήνετε με τίποτα έτσι! Ο λόγος σας μετράει, τα λογικά επιχειρήματα σας σώνουν! Η αισιοδοξία σας καλά κρατεί, παρόλα αυτά!

Ιούνης 2019
Να ο μήνας που θα γεμίσουν οι τσέπες σας με λεφτά! Ότι προσπάθειες καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα πιάνουν επιτέλους τόπο! Όλη σας η προσοχή στραμμένα στα επαγγελματικά σας τα θέματα και στους νέους στόχους που βάλατε εκ νέου! Ιδανική περίοδος για νέες συμφωνίες! Το σύμπαν βέβαια θα σας δείξει με κάθε τρόπο πως πρέπει να είστε συνετοί και συμμαζεμένοι γενικώς!

Ιούλης 2019
Μαγικές οι μέρες του Ιούλη, βγαλμένες από ένα παραμύθι πολύ όμορφο και μυστήριο επίσης! Στη πορεία βέβαια γίνεται Άρλεκιν και λίγο πιο μετά το “Express του μεσονυκτίου” όχι τίποτα άλλο για να μη βαριέστε! Διακοπές, έρωτας, εντάσεις, δημόσιες σχέσεις, μεγάλη κινητικότητα! Το φινάλε φανταστικό και ονειρεμένο, αφού πραγματοποιείται μια πολύ μεγάλη σας επιθυμία! Καλές δουλειές!

Αύγουστος 2019
Κουλουβάχατα τα κάνετε μες στο κατακαλόκαιρο, σα κάποιος να σας ρίχνει στάχτη στα μάτια και να κάνετε πράγματα που ούτε οι ίδιοι δε θέλετε! Ο Έρωτας σας βασανίζει, αφού αλλού αγαπάτε και αλλού βρίσκεστε και τρελαίνεστε κανονικά! Το Φεγγάρι σας κάνει αποφασιστικούς και απόλυτους πολύ, συνεπώς φέρνετε τούμπα τη κατάσταση και ότι προκύψει! Πολύ τσίτα το καλοκαίρι σας από όλες τις απόψεις!

Σεπτέμβρης 2019
Συνέρχεστε κάπως, όμως παραμένετε με την απορία τύπου τι συνέβη και ξαφνικά ο Έρωτας σας έχει γυρίσει πλάτη! Όσοι αληθινά ενδιαφέρεστε, ψάχνεστε, γυρεύετε τις αιτίες, φταίξατε και κάπου, μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν;;; Και επειδή τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτήν, μια βουτιά στο σκοτάδι τη κάνετε και πω πω πω.. το Σκορπίσιο σας ταπεραμέντο πιάνει δουλειά μυστική! Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις.. έχετε και τις business σας .. μη ξεχνιόσαστε!

Οκτώβρης 2019
Μη δείξετε τις αδυναμίες σας αμέσως να πάνε να το εκμεταλλευτούν! Το παίρνετε χαμπάρι εννοείται και ή συμβιβάζεστε κάνετε τη πάπια και όλα μια χαρά, ή επαναστατείτε και άγνωστο το μέλλον! Είναι ο μήνας που πρέπει να λάβετε τις αποφάσεις σας για τα επαγγελματικά σας τα βήματα. Ή κάνετε την ανατροπή, παίρνετε το ρίσκο και κυνηγάτε το όνειρο και τους στόχους ή πάλι κάνετε δέκα βήματα πίσω.. Η επιλογή δική σας..

Νοέμβρης 2019
Το κερασάκι στη τούρτα ο ανάδρομος Ερμής που από ότι πήραν τα αυτιά μου γίνεται στο ζώδιό σας! Συγκλονιστικό το γεγονός, αφού θα τους κάνετε όλους μπάχαλο, θα τους μπουρδουκλώσετε και στο τέλος θα γίνει το δικό σας και θα είστε τρις ευτυχισμένοι! Ο μήνας της απόλυτης παράνοιας! Από την άλλη πολύ τυχερός σε οικονομικά ζητήματα, αφού πάλι γεμίζει το σακούλι.. Μα τι έγινε;;;

Δεκέμβρης 2019
Ο πιο τυχερός μήνας του έτους! Σας κρατούσε το καλύτερο για το τέλος! Έρωτας, λεφτά, τα πάντα όλα για πάρτη σας! Κάποιος σας πιάνει από το χεράκι και σας δείχνει τον δρόμο τον σωστό και σας βοηθάει μέχρι εκεί που δε φτάνει. Με αγάπη και θαυμασμό προς το άτομό σας και για κανέναν άλλον λόγο. Νιώθετε τη ζεστασιά του κόσμου, σας προτιμούν είτε για συνάδελφο, είτε ακόμα και για σύντροφο ζωής! Να «πετάξουμε» το παλιό βιβλίο και να γράψουμε ένα νέο;; Τι λέτε;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos