Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Υδροχόε.. η Έκλειψη Σελήνης.. σε θυμώνει πολύ! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα, κάτι έπεσε στο μάτι μου, κάτι κάπου διάβασα και τσουπ με κυρίευσε εκείνη η «μαγική χρυσόσκονη», είδα
αστεράκια, έπρεπε να γράψω και ας μην έφτασε εκείνη η μέρα.. και ας μη βλέπω και τόσο καθαρά.. βράδιασε.. η αγαπημένη σου ώρα.. 

..θέλω όμως να σου ψιθυρίσω.. να σου πω..






Να το πιάσουμε αστρολογικά πρώτα; Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/01 μπορεί να γίνεται στα Λιοντάρια, όμως σε χτυπά όχι μόνο κατακούτελα, αλλά και κατάκαρδα! Συνταρακτικό το βρίσκω και ανησυχητικό επίσης, αφού εσύ ένας απόλυτος χαρακτήρας, ένας αλάνθαστος επίσης, θα βρεθείς ως δια μαγείας αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό! Αυτό θα συμβεί, λίγο πριν; Κατά τη διάρκεια; Λίγο πιο μετά;;; Θα δείξει!
Οι λανθασμένες ερωτικές επιλογές σου, θα σου πουν καλημέρα και έναν πανικό θα τον πάθεις, τι έγινε; Καλέ η αλήθεια σου χτυπά τη πόρτα, την ίδια ώρα! Τι timing είναι αυτό;;;


Θες να το πάρουμε λίγο αλλιώς;;; Ότι επιλογές έχεις κάνει ως σήμερα σε ανθρώπους, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι φίλοι, είτε είναι κάποιος ερωτικός σύντροφος, έχω την εντύπωση πως σου βγαίνει πολύ μούφα η ιστορία! Πάει το ροζ το συννεφάκι.. πουφ και διαλύθηκε! Η πραγματικότητα είναι μια και είναι όλη μπροστά σου, σερβιρισμένη σε πιατέλα! Απίστευτο;;;
Στις 21/01 λοιπόν, οι πλανήτες κάνουν party! House party.. για να έχει και ενδιαφέρον!

Ας υποθέσουμε πως η Θεά Αφροδίτη κάνει παρέα με τα κακά τα παιδιά, τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και κάτι χαλάει στη πορεία.. υποπτεύομαι πως και οι τρεις θα την διεκδικούν και τσουπ την έκανε τη γκάφα και κάνει μια ο Άρης έναν χαμό και η αλήθεια είναι μια! Ο αιώνιος Έρωτας, η αληθινή αγάπη, το πάθος, οι ματιές που κρύβουν τόσα ένοχα γλυκά μυστικά.. Η Θεά ανήκει στον Άρη, τέλος! 

Και σου λέω την ιστοριούλα αυτή, γιατί οι υπάρξεις που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου, τα κριτήρια των επιλογών αυτών, ικανοποιούν κάποιες στιγμές και μετά; Αφού στο τέλος της ιστορίας, που θα ηρεμήσει το ατίθασο πνεύμα σου, θα αποζητήσεις την αγάπη, τα όμορφα χαμόγελα, τη ζεστασιά, την ύπαρξη εκείνη που θα σε φροντίσει τόσο πολύ, που θα θες να ζήσεις άλλα τόσα χρόνια! Φθείρεσαι, το νιώθεις.. ζόρικο συναίσθημα.. πού να δεις εκείνες τις μέρες… Φοβάμαι!

Ξέρεις, ενώ γνωρίζεις την αλήθεια την αποφεύγεις με έναν απίστευτο τρόπο! Καταρχάς είσαι γεννημένος για έναν σκοπό! Έχεις τη μαγική χρυσόσκονη στα χέρια σου. Ότι πιάνεις γίνεται χρυσός! Είσαι έξυπνος, δημιουργικός, χαρισματικός, έχεις γνώση! Ποιος σε έκανε να πιστέψεις το αντίθετο; Οι δυσκολίες της ζωής; Οι κακοί φίλοι;; Οι κόλακες; Δε σε μαλώνω, κουβέντα κάνω, αλλά διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν τις μέρες αυτές, θα σε κάνουν να θυμηθείς πολλές φορές τα λόγια μου και να θυμώσεις ακόμα περισσότερο!
Πω πω ξέρεις πόσο όμορφος είσαι θυμωμένος; Γυαλίζουν τα μάτια σου, τα χέρια σου γίνονται γροθιές, είσαι τσίτα, είναι μέρος της γοητείας σου.. έλα σκάσε ένα χαμόγελο τώρα.. για τη μικρή σου.. θα σε δω.. θα το καταλάβω.. έχουμε τον τρόπο μας εμείς..

Υδροχόε, τα χρόνια φεύγουν, μεγαλώνουμε, δε μας αρέσει, είναι όμως η αλήθεια! Κοντεύουν και τα γενέθλιά σου, πολλαπλά τα σοκ των ημερών! Για αυτό η έκλειψη αυτή, θα σε ταρακουνήσει με άγαρμπο τρόπο, γιατί έφτασε η εποχή, να πεις αντίο στο κάρβουνο που υπάρχει στη παρούσα φάση μέσα στη ζωή σου και να δοκιμάσεις κάτι άλλο.. πιο απλό, πιο αγνό, εντελώς διαφορετικό από ότι έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα..

η μαγική σου νεράιδα.. σε περιμένει..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos