Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 26/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βελτιώθηκε η διάθεση του κόσμου, επιτέλους άφησαν ελεύθερο τον Ερμή,
τον φτερωτό άγγελο, να πάει και να αράξει όπου του αρέσει και τσουπ βρήκε τους Υδροχόους.. αυτά είναι! Απογειωθήκαμε!
Μαγικό όλο αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως από χθες, την είδα πιο αισιόδοξα τη δουλειά, έτσι άνευ λόγου και αιτίας.. Χαμογέλασα περισσότερο, είπα μια κουβέντα παραπάνω.. και φταίει αυτό! Απίστευτο;;;


Τα ζώδια του αέρα, μέσα στη τρελή τη χαρά, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι! Εσείς λοιπόν, οι τρεις καμπολέρος, τα ναζιάρικα ξωτικά του δάσους, φροντίστε τις μέρες αυτές, να χρησιμοποιήσετε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται! Ποτέ δεν είναι αργά, remember?

Το σύμπαν μοιράζει επαγγελματικές επιτυχίες, σε αρκετά ζώδια, δίνει ευκαιρίες σε εκείνους που τις γυρεύουν, τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα!

για να δούμε..

πολλά φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, να φάτε καλό πρωινό γιατί θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας! Προσκλήσεις προκύπτουν από φίλους και συνεργάτες και καλά θα κάνετε να παρευρεθείτε, γιατί παίζει πολύ το “business & pleasure”, που σημαίνει πως είστε συμπαθείς, είστε απαραίτητοι και κάπως έτσι να πέσει και μια νέα πρόταση στο τραπέζι! Ιδανική περίοδος για να βάλετε νέους στόχους και να τους πετύχετε μάλιστα! Σας στηρίζουν!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει πως κάποια ψυχή θα σας κάνει μια νέα πρόταση επαγγελματική, που θα σας ξετρελάνει από χαρά! Ας υποθέσουμε πως διάφορες ευκαιρίες από εδώ και πέρα θα βολτάρουν μπροστά σας, έτοιμες να τις αρπάξετε και επιτέλους να αναγνωριστεί η αξία σας! Φροντίστε να έχετε θετική ενέργεια, να το δείχνετε κιόλας και η συμπεριφορά σας να είναι η καλύτερη! Ότι και αν σας προτείνουν, δείτε πρώτα το αισιόδοξο μέρος.. και μετά όλα τα άλλα..

Δίδυμος
Έφτασε η εποχή να κάνετε ένα ταξιδάκι, να γυρέψετε τον ήλιο και τη ζεστασιά και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες! Οπότε σήμερα μπορείτε εύκολα να κάνετε την αναζήτηση του ιδανικού προορισμού και να κλείσετε και τα εισιτήρια σας. Από την άλλη με τον Ερμή στον Υδροχόο ας πούμε πως μαγεύεστε, γίνεστε πιο δραστήριοι από ποτέ και τα δίνετε όλα στη δουλειά σας! Οτιδήποτε σκέφτεστε, να το εκφράζετε, γιατί τα όνειρα είναι δικά σας και επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν άμεσα..

Καρκίνος
Μπορεί στο μυαλό σας να τριγυρνά το χρήμα, το πώς θα το αποκτήσετε, το πώς θα γίνουν περισσότερα τα λεφτά σας, όμως μη ξεχνάτε κυρίως οι δεσμευμένοι, πως υπάρχει και ο έρωτας, που χρειάζεται επίσης το ενδιαφέρον σας και τη φροντίδα του! Οπότε σήμερα πατήστε λίγο φρένο στις φιλοδοξίες σας και ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει. Ωραία τα πλούτη, όμως οι χαρές της ζωής είναι άλλες, πιο απλές..

Λέων
Μήπως έφτασε ο καιρός να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε αρκετοί εκεί έξω;;; Μέρα που παίρνετε αποφάσεις τέτοιου τύπου, ζωής ίσως και έχω την εντύπωση πως κάποια ψυχή σας στριμώχνει και ή που θα πείτε το ναι ή το όχι! Αύριο ίσως και να είναι όντως μια νέα ημέρα! Αν έχετε λύσει τέτοια ζητήματα, τότε καλά θα κάνετε να μείνετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους, να μη σηκώσετε το τηλέφωνο, στις ψυχές εκείνες που όλο ζητούν χάρες..!

Παρθένος
Ανήκετε και εσείς στη κατηγορία των ανθρώπων που πάνω από όλα η δουλειά και μετά η ψυχαγωγία και η ευχαρίστηση της ψυχής σας! Σήμερα μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση, με εκείνα τα πρόσωπα που συνεργάζεστε καθημερινά, που μοιράζεστε τα ίδια όνειρα και τσουπ να σκάσει μύτη ένα πρόσωπο που να σας κάνει να νιώσετε εκείνες τις πεταλουδίτσες στο στομάχι.. Έρωτας λέγεται και είναι το πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, έφτασε ο καιρός η σελίδα να αλλάξει και σίγουρα σε αυτό σας βοηθά ο Ερμής από τον Υδροχόο! Κάτι συμβαίνει και ξεσηκώνεστε ευχάριστα, βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον, νιώθετε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, οπότε σήμερα πάρτε δραστικά μέτρα και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα! Ο Έρωτας σας φλερτάρει επιδεικτικά! Οι επαγγελματικές ευκαιρίες σας φωνάζουν, «εδώ είμαστε, κούκου!». Για αυτό και εσείς ακολουθήστε τη καρδιά σας..

Σκορπιός
Τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει, απλά δε ξέρετε το πότε είναι καλό να τις πραγματοποιήσετε! Ε λοιπόν, αν οι σκέψεις που κάνετε βασίζονται σε μια νέα λογική, σε κάτι διαφορετικό, τότε ξεκινήστε και από σήμερα! Αν όμως γυρεύετε να δείτε τι είναι σωστό και τι λάθος και αν θα ενοχληθεί ο ένας και ο άλλος και μια φορά και έναν καιρό, τότε μη περιμένετε να συμβούν θαύματα! Ξεκολλήστε από το παρελθόν σας, τι άλλο έχει να σας προσφέρει, όταν είναι πλέον κλειδωμένο σε ένα ντουλάπι κάπου στη σοφίτα;;; Οι αλλαγές θέλουν «φρεσκαδούρα»….!!!

Τοξότης
Νιώθετε σα να σας έχει φύγει ένα βάρος, έτσι ξαφνικά και βρίσκετε την όρεξη για να δείτε τα φιλαράκια σας, να βολτάρετε, να φύγετε ακόμα και για ΣΚ! Βλέπω να έχετε τον ασυμμάζευτο σήμερα και να απορείτε και εσείς με τον εαυτό σας, τύπου πού βρέθηκε όλη αυτή η ενέργεια, προφανώς το σύμπαν ψες το βράδυ σας έκανε τονωτικές ενέσεις! Ρίξτε το λίγο στις δημόσιες σχέσεις, να σας δουν, να σας χαρούν, γιατί σε λίγο έτσι όπως το πάτε, θα ξεχάσουν το πώς είστε..!

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές παίζει να σας πουν ένα κάρο αρλούμπες προκειμένου να ζαλιστείτε, να μπερδευτείτε, γιατί δε σας θέλουν και τόσο πιστούς και απόλυτους στο έργο σας! Εσείς βράχος, γιατί όταν είστε σίγουροι για κάτι, δεν υπάρχει ούτε το μα, ούτε το γιατί! Δε θα χάσετε εσείς το χρόνο σας, για να τον κερδίσουν κάποιοι άλλοι! Σήμερα έχει τρέξιμο το θέμα, αφού θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα. Οργανωθείτε για την εβδομάδα που έρχεται!

Υδροχόος
Οι τυχεροί της παρέας, ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι και τόσο χαρωπός, απογειώνεστε χρυσά μου, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις, για βόλτες από εδώ και εκεί, να σας δουν να χαμογελάτε, να είστε λαμπεροί και όμορφοι και όλα θα γίνουν έτσι όπως τα έχετε μέσα στο μυαλό σας! Κάνετε όνειρα ξανά από την αρχή, όμως τούτη τη φορά γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα κινηθείτε και το πώς θα τα στηρίξετε! Καλή επιτυχία!

Ιχθύς
Αφού τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, γιατί κάνετε πίσω; Τις μέρες αυτές θα πρέπει να είστε απόλυτοι, ίσως χρειαστεί να γίνετε πιο σκληροί, να στάξετε το φαρμάκι σας, αλλά τα πράγματα έχουν, όπως έχουν! Οι αλλαγές σε κάτι πεθαμένο δεν υπάρχουν.. Μη συζητάτε τα βάσανά σας από εδώ και από εκεί, γιατί κάποιοι βλέπουν τις αδυναμίες σας και μπορεί να το εκμεταλλευτούν. Ότι και αν ακούσετε σήμερα, απλά κλείστε τα αυτιά σας.. Μην αφήσετε να σας ζαλίσουν τον έρωτα.. έχετε και αλλού να πάτε βόλτα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos