Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 08/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις μας ξημέρωσε μια κατάλευκη ημέρα, χιονισμένα τα πάντα όλα
τριγύρω, πόση ηρεμία στο σύμπαν, τέτοια γαλήνη δεν υπάρχει πουθενά! Μόνο το χιονάκι τη προσφέρει, μαζί με το απίστευτο κρύο!

Μέσα στη τρελή χαρά το ξωτικό, έτσι πρέπει να είναι το μαγικό το δάσος! Να έχει όλες τις εποχές.. Αχ πού είναι τα λατρεμένα μου σκιουράκια..;;;


Και για να μπούμε στο θέμα μας..

Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ γιούχου! Ο Άρης έχει φορτσάρει, είναι στραβωμένος και δεν έχει όρεξη καμιά! Βλέπει και το χιονάκι και σβουρίζεται ακόμα περισσότερο! Αλλά μας νοιάζει;;; Δε μας νοιάζει! Για αυτό και εκείνος, πιάνει τον Ερμή αιχμάλωτο και στέλνει κάτι μαντάτα, πω πω πω! Εντάσεις κρύβει η ημέρα, τσακωμούς, παρεξηγήσεις, κλάματα και δράματα και πραγματικά δεν έχω λόγια!
Πέρα του αστρολογικού, το νου μας ας έχουμε, γιατί ακόμα και τα ατυχηματάκια.. έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.. λίγο ο παγετός, λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η βιασύνη.. λόγω ημέρας.. τσουπ.. δε θέλει και πολύ!

χιονάνθρωπο θα φτιάξουμε;;;;;;;;;

φιλάκια..


Κριός
Κριαράκια μου τα νέα των ημερών είναι πως ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει βολευτεί, άδειασε και βαλίτσες και ξεκινά το έργο του δυναμικά! Σήμερα καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αποφύγετε τα περιττά τα δρομολόγια, γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, με καμιά πατερίτσα εννοώ! Αποφύγετε συζητήσεις που φέρνουν εντάσεις με τον σύντροφό σας, γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και το αντίο το έχετε έτοιμο στο στόμα! Ζόρικη μέρα ο Άρης έχει άγριες διαθέσεις και εσείς μαζί του!

Ταύρος
Από νωρίς το πρωί ξυπνάτε με μια γκρίνια, μπορεί να μιλάτε και άσχημα, να σας φταίνε τα πάντα όλα, ακόμα και η ίδια σας η ύπαρξη! Ότι και να σας πουν, μερικές «ευχές» θα τις μοιράσετε και δε σας νοιάζει καθόλου το αν θα σας παρεξηγήσουν! Φουρτούνες έχει το μενού, άνευ λόγου και αιτίας, έτσι για το ξέσπασμα! Θα πρότεινα να φάτε μια πάστα σοκολάτα, που ηρεμεί πάντα τα νεύρα σας, αλλά ακόμα και αυτό, θα σας εξοργίσει..! Μα πόσα κιλά πρέπει να πάρετε επιτέλους.. οι γιορτές τέλος!

Δίδυμος
Και έφτασε η μέρα που κάποια ψυχή θα σας ζητήσει εκείνα τα δανεικά και αγύριστα με πολύ άσχημο τρόπο και εσείς να εξοργιστείτε κανονικά, αφού η συμφωνία ουσιαστικά ήταν άλλη! Από το να κάνετε τους φίλους μπάχαλο και να εκνευριστείτε, καλύτερα να το αντιμετωπίσετε μονάχοι σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Σας το είπα πως έφτασε η ώρα να πληρώσετε τον λογαριασμό, απλά έφτασε και η μέρα! Εντάσεις έχει το μενού, γιατί πάνω στον αυθορμητισμό σας θα πείτε πράγματα που δε τα εννοείτε!

Καρκίνος
Όλο και κάτι θα συμβεί, που θα σας θυμίσει μέρες που δε σας άρεσαν και τόσο και ξαφνικά να σου και τα ερωτικά τα καβγαδάκια μέσα στην ημέρα! Βασικά τρώτε τρελό φλας και σας βγαίνει μια απίστευτη κακία, έτσι φαίνεται, αλλά προφανώς είναι ο πόνος που νιώσατε κάποτε, που για κάποιο λόγο δεν έφυγε ποτέ! Είστε ικανοί να γυρίσετε και δέκα χρόνια πίσω και να θυμηθείτε όλα τα στενάχωρα γεγονότα, που πλέον δεν υπάρχουν καν! Αποφύγετε κάτι τέτοιο, αν θέλετε να φτιάξετε χιονάνθρωπο, με παρέα!

Λέων
Όλο και κάποιο πρόσωπο μέσα από την οικογένειά σας, θα σας ανεβάσει τη πίεση, γιατί ξαφνικά οι απαιτήσεις γίνονται παράλογες, μέρα που είναι! Από την άλλη ένα πρόβλημα δικός σας, θέλετε να το κάνετε και των άλλων, μπας και σας βοηθήσουν, να όμως που θα βρείτε πόρτα, γιατί δεν έχουν όλοι τις δικές σας τις διαθέσεις! Και κάπως έτσι η μέρα κρύβει εντάσεις, λόγια πικρόχολα και παίζει να θυμηθείτε τα παιδικά σας τα χρόνια, τα παράπονα που ποτέ δεν έφυγαν και τσουπ, φτιάχνετε ένα δράμα και τα κάνετε ακόμα χειρότερα! Φρόνιμα!

Παρθένος
Δε ξέρω πού βρίσκεστε, αλλά αν είναι όλα χιονισμένα τριγύρω, καλά θα κάνετε να παραμείνετε στο σπιτάκι σας, να αποφύγετε ακόμα και τη βεράντα, γιατί παίζει να βρεθείτε ανάσκελα και λίγα λέω! Δεν είναι καλή ημέρα, για να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα. Το τι λεφτά έχετε στην άκρη διαθέσιμα, να μπείτε μέσω web, να τα τσεκάρετε, αλλιώς υπάρχει και το αύριο! Εσείς κάνετε ζωάρα και οι λογαριασμοί τρέχουν και σας γυρεύουν γιατί δε σας έχουν συνηθίσει έτσι. Καλύτερα να μη σηκώσετε ούτε το τηλέφωνο! Δεν ακούω, τι είπατε;;;;;

Ζυγός
Μέρα που τα βάζετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, οι οποίοι σας ταλαιπωρούν μέρες τώρα και τους ρίχνετε ευθύνες τύπου, αντί να ασχολείστε με τον σύντροφό σας, το σπιτάκι σας και γενικότερα με τη προσωπική σας τη ζωή, τρέχετε σα τους λωλούς να σώσετε τον κόσμο! Γίνεστε λίγο άδικοι, γιατί όταν σας έχουν ανάγκη σας ενοχλούν και τώρα είναι η σειρά σας να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε! Μη μαλώνετε εκείνους που σας αγαπούν περισσότερο, γιατί τους πληγώνετε και εκείνοι θα έκαναν τα πάντα για εσάς! Προσοχή στα χιόνια!

Σκορπιός
Σας κατσαδιάζουν σήμερα, γιατί ποτέ δεν έχετε τον χρόνο για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων! Θα μου πείτε πως έχετε τα δικά σας θέματα να αντιμετωπίσετε, αλλά αυτό είναι πολύ εγωιστικό εκ μέρους σας, αφού δεν ζείτε μονάχοι στη γη αυτήν! Κάποιοι παίρνουν το μέρος σας, κάποιοι διαπιστώνουν το πόσο δίκιο έχετε, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που πεισματικά αρνιούνται τον τρόπο που σκέφτεστε και που ζείτε! Σε καμία περίπτωση μη κάνετε υποδείξεις και εννοείται, πως καλό είναι να αποφύγετε και το τιμόνι!

Τοξότης
Μια φορά και έναν καιρό μια ψυχή σας υποσχέθηκε πως θα σας βοηθήσει, θα σας δώσει κάποια χρήματα, για να κάνετε εκείνο το ξεκίνημα, που τόσο ονειρεύεστε! Ξεχάστε το λοιπόν αυτό, το παίρνει πίσω, δεν ισχύει, οπότε και εσείς μπορείτε να βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Μέρα που βρήκατε, θα πουντιάσετε! Ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό, έχει το χρόνο και τη διάθεση, να ξεσκεπάσει τους υποτιθέμενους φίλους, εκείνους που σας το παίζουν καλοί, ενώ δεν έχουν καμία πρόθεση να σας βοηθήσουν! Ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Σήμερα γίνεστε πιο άγαρμποι από ποτέ! Κάτι σας έχει εκνευρίσει απίστευτα πολύ και αντί να το αντιμετωπίσετε προσωπικά και με ψυχραιμία, ξαφνικά θα πιάσετε όποιον βρεθεί μπροστά σας και θα τον κατσαδιάσετε, έτσι επειδή πρέπει και εσείς να ξεσπάσετε κατά κάποιον τρόπο! Το τι λέει το στοματάκι σας, δεν υπάρχει, αλλάζετε κατηγορία και από αριστοκράτες, γίνεστε του δρόμου και λίγα λέω! Φροντίστε λοιπόν, αν σας πιάσει η κλασική η τρέλα σας, να πάτε μια βόλτα με τα πόδια, κάνει καλό.. Το χιονάκι, ψυχοθεραπευτικό..!

Υδροχόος
Κάτι θέλετε να κάνετε εσείς και να μη το μάθει κανείς! Μπορεί να είναι ένα απαγορευμένο ραντεβού ερωτικής φύσης, ή επαγγελματικής! Σήμερα όμως που ο Άρης έχει τα κέφια του, θα σας πρότεινα να είστε φρόνιμοι και να αποφύγετε τέτοιου είδους επαφές! Σκανδαλιές από αύριο! Και επειδή είστε παράξενοι τύποι πολύ, μόλις δείτε τον κόσμο να τρελαίνεται, θα μπείτε στη μέση για να φτιάξετε τα πράγματα και αντι αυτού, σας βλέπω να τραβάτε τις κοτσίδες σας και η κατάσταση να φουντώνει αντι να ηρεμεί.. Καλέ πού πάτε;;;

Ιχθύς
Συνήθως όταν τα λοιπά ζώδια παθαίνουν ένα αμόκ, εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Και ευχαριστημένοι να είστε από τη πορεία σας, πάλι κάτι θα βρείτε, έτσι ένα θέμα, ας πούμε τα χρήματα, για να φέρετε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους σας και να τους αναστατώσετε πολύ! Από το τηλέφωνο δεν γίνονται σωστές δουλειές μόνο τετ α τετ και σήμερα δεν είναι καλή ημέρα! Μη λέτε στον έναν και στον άλλον τις ανησυχίες σας, τις σκοτούρες σας, γιατί έτσι δείχνετε τα αδύναμα σημεία σας και σας σχολιάζουν επίσης!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos