Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια & η Έκλειψη Σελήνης στους Λέοντες, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από τα πολύ φοβερά και τρομερά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν απόψε
τα χαράματα, σίγουρα θα μας βρει στον ύπνο, το πώς θα ξημερώσουμε, είναι ένα πολύ μυστήριο θέμα!

Πανσέληνος στα Λιοντάρια, με ολική έκλειψη Σελήνης και από ότι διάβασα η Γη ως πλανήτης θα παίξει ένα κρυφτούλι με τον Ήλιο και το Φεγγάρι και ξαφνικά το θέμα έχει τρεις φάσεις που κάνουν τις ενέργειες πιο δυνατές και πιο μαγικές και τσουπ.. γίναμε λυκάνθρωποι!

Τα συναισθήματα τις μέρες αυτές θα είναι πιο έντονα, το χάρισμα της διαίσθησης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, τα όνειρα της νύχτας, μια ιστορία της ημέρας.. Έχουμε άμεση επαφή με τη Γη, ζούμε επάνω της, οπότε, ότι νιώσει η ίδια, θα το βιώσουμε και εμείς με κάθε τρόπο..

Όπως και να έχει.. βλέπουμε την αλήθεια face to face.. μας αρέσει.. δε μας αρέσει.. Και πράττουμε αναλόγως τούτη τη φορά.. γιατί κάτι πρέπει να τελειώσει, για να έρθει εκείνο το άλλο.. το διαφορετικό ίσως;;;

φιλάκια..


Κριός
Από τους τυχερούς της παρέας, δε σας αγγίζει και τόσο το Φεγγάρι αυτό! Με έναν μαγικό τρόπο όμως, σας κάνει πιο δυνατούς, ανεξάρτητους, αποφασιστικούς και πολύ λαμπερούς μάλιστα! Μια διαύγεια θα την έχετε, οπότε επιτρέπεται διακριτικά να μπλέξετε σε διάφορες συζητήσεις, να τις οδηγήσετε προς όφελός σας και αν σας καταλάβουν, να τους μπερδέψετε, μιας που μερικές λέξεις κρύβουν αμέτρητες έννοιες..! Ένα παιχνίδι, για έξυπνα μυαλά! Πετάει η ομάδα, αυτό είναι το κλου της υπόθεσης! Τη καριέρα σας και τα μάτια σας..
*21/01 Μέρα που μπορεί να ακούσετε κάποια ψεματάκια.. Μην αντιδράσετε!

Ταύρος
Αν σας κλείσουν τη μύτη τις μέρες αυτές θα κάνετε ένα μπουμ κανονικό! Το Φεγγάρι αυτό σας ζορίζει πολύ, από όλες τις απόψεις, οπότε όλα στα κόκκινα και δίχως ελπίδα καμιά! Ξέρω, τραγικό το συναίσθημα.. Δεν είναι έτσι όμως, τα φαινόμενα απατούν. Επαγγελματικά παίζει να σας αναθέσουν επιπλέον αρμοδιότητες και να πέσετε τα ανάσκελα, που σημαίνει πως έχει τρέξιμο πολύ το διάστημα αυτό και όπου σας βγάλει! Αν σας δώσουν μια ευκαιρία που θα σας ανεβάσει μερικά σκαλοπάτια, προτείνω να την αναλάβετε και ας μην είστε 100% σίγουροι πως θα τα καταφέρετε! Η εμπειρία είναι που μετράει..
*21/01 Μια υπόθεση από το παρελθόν σας αναστατώνει πολύ!

Δίδυμος
Αν και έχετε κάνει focus στη δουλειά σας και τρέχετε και δε φτάνετε και όχι τίποτα άλλο πρέπει να αποδείξετε και την αξία σας τον καιρό αυτόν, ξαφνικά μια ύπαρξη που ή ήδη υπάρχει στη ζωή σας, ή που θα υπάρξει τυχαία, σας απογειώνει ερωτικά και συναισθηματικά όσο ποτέ άλλοτε! Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, προφανώς έχετε καταφέρει αρκετούς στόχους που έχετε βάλει, παλεύετε ακόμα για κάτι καλύτερο, έχετε μεταλλαχτεί ίσως και σε σούπερ ήρωα για μερικές ψυχές! Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει αξεπέραστα γοητευτικούς.. και λίγα λέω..
*21/01 Κρατήστε μικρό καλάθι στα μεγάλα λόγια!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, το Φεγγάρι αυτό σας τρελαίνει το μυαλό, κάνετε πολύ μυστήριες σκέψεις και ξεσπάτε με έναν τρόπο πολύ παράξενο! Όσοι καταπιέζεστε και δεν ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας, οτιδήποτε και αν αφορά αυτό, θα προκαλέσετε έναν χαμό, αφού πέφτουν οι αντιστάσεις, λαχταράτε απολαύσεις κάθε είδους, προκειμένου να γίνει το δικό σας και να χαρείτε σα τα μικρά τα παιδιά! Τον αδειάζετε τον τραπεζικό σας τον λογαριασμό, ρούχα, παπούτσια, αρώματα, τσάντες, όλα για πάρτη σας, έτσι για την ανανέωση! Κάποιος σίγουρα θα κλάψει.. και όχι εσείς..
*21/01 Ασυγκράτητοι και επιθετικοί διεκδικείτε ότι σας ανήκει δίκαια!

Λέων
Ερωτικά τα βάσανά σας, αφού νιώθετε πως ο σύντροφός σας δε σας καταλαβαίνει και τόσο, πως οι προσπάθειες που κάνετε όλον αυτόν τον καιρό, πηγαίνουν στον βρόντο και πως τσάμπα κόπος! Όλο αυτό θα σας βγάλει μια πολύ άσχημη συμπεριφορά και το Φεγγάρι τούτη τη φορά έχει εσάς ως πρωταγωνιστές του έργου! Συνεπώς όλα στα κόκκινα και ίσως να γίνετε παράλογοι και υπερβολικοί και να ξεφύγετε εντελώς, παντελώς! Από την άλλη οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε καιρό τώρα, θα έρθουν από μόνες τους με τον πιο μαγικό τρόπο και ή που θα σας γεμίσουν από άγχος, ή που θα σας απαλλάξουν από ένα μεγάλο βάρος. Για να δούμε..
*21/01 Φορέστε μια πανοπλία καλού-κακού! Το άλογο μη ξεχάσετε..

Παρθένος
Και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να κάνετε ντου από παντού στη δουλειά σας, το Φεγγάρι αυτό θα σας στρεσάρει πάρα πολύ, θα σας προκαλέσει μεγάλο πανικό και ξαφνικά μπορεί να πέσετε τέζα στο κρεβάτι είτε από υπερκόπωση, είτε από μια ίωση, είτε από τα ψυχολογικά σας! Η ένταση και η ενέργεια που είχατε όλο αυτό το διάστημα, έφερε πολύ κούραση και μιας που το Φεγγάρι κάνει όλα τα συναισθήματα πιο έντονα, θα σας κάνει να αποζητήσετε το κρεβατάκι σας και την ησυχία σας, για κάμποσες ημέρες! Πώς θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, για το επόμενο βήμα; Χρειάζεται επίσης να απομακρυνθείτε από τα κοινά, για αρκετούς λόγους.. Η γαλήνη πολλές φορές είναι ανεκτίμητη.. *21/01 Μη ρισκάρετε για κάτι νέο αν δεν είστε έτοιμοι!

Ζυγός
Χρυσά μου όλα τα κακά που σας βρήκαν τις προηγούμενες ημέρες, έχουν έναν απώτερο σκοπό, δηλαδή να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι, ποιοι σας αγαπούν και ποιοι θα είναι για πάντα δίπλα σας, no matter what! Το Φεγγάρι αυτό, γαληνεύει πολύ τη ψυχή σας, γιατί διαπιστώνετε πως δεν είστε μόνοι στο έργο, πως η ζωή προχωράει και πολλά αλλάζουν και πως θα πρέπει να συμβιβαστείτε προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία. Το σημαντικότερο από όλα είναι οι άνθρωποί σας, που σας νοιάζονται και το δείχνουν με κάθε τρόπο! Μόλις λύσετε τα θέματά σας, οι δρόμοι ανοίγουν και είναι γεμάτοι από ευκαιρίες.
*21/01 Βάζετε το χέρι στη τσέπη για χρέη – λάθη άλλων! Ψυχραιμία..

Σκορπιός
Τι να πω..;;; πιο dark δε γίνεται, όχι απλά σας πιάνει το Φεγγάρι, σας τσιτώνει όσο ποτέ άλλοτε! Μια σύγχυση τη νιώθετε, από τη μια οι επιθυμίες σας, από την άλλη τα δεσμά σας με το παρελθόν, η καριέρα και το σπίτι, ξαφνικά εκεί που είχαν μπει όλα σε μια σειρά, ξανά μανά από την αρχή, εκκρεμότητες, λάθη, ανεκπλήρωτα, το καλάθι της ζωής σας, γεμίζει πάλι, με μια από τα ίδια! Αυτό σίγουρα θα σας τρελάνει το μυαλό, όχι μόνο σήμερα ή αύριο και μεθαύριο, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθετε από το πατατράκ! Ίσως τελικά να χρειαστεί να συμβιβαστείτε και να συνεργαστείτε ακόμα και με ανθρώπους που ουσιαστικά δε θέλετε να έχετε καμία σχέση.. αλλά αν είναι για κάτι καλό, γιατί όχι;
*21/01 Λεφτά λαμβάνετε και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό είναι πολύ μαγικό και σας χαϊδεύει στα μαλλιά, στο μάγουλο, με έναν πολύ γλυκό τρόπο! Μπορεί γύρω σας να πέφτουν κορμιά που λέμε, όμως εσείς δε δίνετε και τόση σημασία, αφού προέχουν ο εαυτός σας και η δική σας ευτυχία! Τις μέρες αυτές λοιπόν, σας πιάνει το καλλιτεχνικό σας, γίνεστε άκρως δημιουργικοί και σα να καβαλάτε το άλογο ανέμελα, βολτάρετε μέσα στο δάσος καλπάζοντας ρυθμικά, δείτε το, είναι βγαλμένο από παραμύθι! Εννοείται πως δεν ακούτε κανέναν και τίποτα, είστε στη καρακοσμάρα σας με την ευγενική άποψη πάντα! Το νου σας στο πώς φέρεστε, γιατί σας κακοχαρακτηρίζουν!
*21/01 Μέρα που σας θαυμάζουν! Έχετε κάτι που οι άλλοι δεν έχουν!

Αιγόκερως
Γίνεστε πολύ σπάταλοι τις μέρες αυτές, βάζετε το χέρι στη τσέπη, βαθιά, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μπορεί η λογική να σας φωνάζει stop, να όμως που το συναίσθημα φωνάζει ακόμα περισσότερο, τύπου μια ζωή την έχετε και πόσο πια οικονομία και καιρός είναι να αποκτήσετε όλα εκείνα που σας λείπουν και τα σχετικά! Καλά δε θα ήθελα να ήμουν μέσα στο μυαλό σας.. Ούτε στο σπίτι σας.. Συγκρατηθείτε χρυσά μου, όσο μπορείτε γιατί ο σκοπός του Φεγγαριού, είναι να αδειάσετε την μπάνκα και μετά να κλαίτε! Το νου σας στις συναλλαγές που κάνετε!
*21/01 Μέρα ζόρικη που φέρνει αστρολογικά τα πάνω-κάτω! Εσείς θεατές μόνο..

Υδροχόος
Ας τα ξανά γράψω για ακόμα μια φορά, μπας και τα εμπεδώσετε! Τις μέρες αυτές στήνετε την ύπαρξή σας στον τοίχο και μπαίνετε τιμωρία από μόνοι σας! Οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, δε το αξίζουν όλοι και τόσο, οι επιλογές σας λανθασμένες, τα κριτήρια επίσης, πώς χαθήκατε έτσι στο δρόμο, εσείς..;;; Επιβάλλεται να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά σας, από τη στιγμή που δεν είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι! Όσο πιο γρήγορα το κάνετε αυτό, άλλο τόσο θα ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε στο επόμενο level, αυτό που εσείς ονειρεύεστε και όχι οι άλλοι! Με το ένα πόδι όρθιο, στη γωνία και να λέτε δυνατά, εγώ ποτέ ξανά! Μπας και το πιστέψετε, όχι τίποτα άλλο!
*21/01 Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες, πείτε ναι σε κάτι φρέσκο!

Ιχθύς
Παίζει με το Φεγγάρι αυτό να νιώσετε μια αδικαιολόγητη υπερένταση και να καταπιαστείτε με τις δουλειές σας, με πολύ πάθος και ξαφνικά να διαπιστώσετε πως ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα! Καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα μπόσικα, όσο δυνατοί και αν νιώθετε, γιατί το σώμα είναι ένα και ο οργανισμός σας μπορεί να τα παίξει από στιγμή σε στιγμή! Ναι στην εργασία και χαρά, με μέτρο πάντα όμως! Σε μια σύγχυση σας βρίσκω, από τη μια θέλετε να είστε ομαδικοί παίχτες, από την άλλη εσείς είστε και κανένας άλλος, αν βγάλετε ποτέ άκρη να μας το πείτε, να ξέρουμε και εμείς πώς να σας φερόμαστε.. με το σις και με το σας.. ή αλλιώς..;;;
*21/01 Να πάτε στον γιατρό για ένα γενικό τσεκάπ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos