Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Ο Έρωτας επιστρέφει με την Αφροδίτη στον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απρόβλεπτη ως συνήθως η ύπαρξή μου,
έχει πολύ κρύο απόψε, τα βρήκα με το χρόνο, τσουπ η έκπληξη!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη πια, όχι δεν έχουμε νιώσει κάτι ακόμα, να βολευτεί στον ξενώνα, να φτιάξει τα ρούχα της, να ζεστάνει ατμόσφαιρα και έχει να φτιάξει ερωτικούς χαμούς ανεπανάληπτους!!!



Σοκαρίστηκα, δε το περίμενα, να που μες στο καταχείμωνο έχει ορεξούλες η Θεά, για ερωτικές περιπέτειες! Να και μια ευχάριστη έκπληξη, δε λέτε;;; Αρκετά τα ζώδια που θα νιώσουν εκείνη τη φλόγα μέσα στη καρδιά, όμως οι Κριοί και τα Λιοντάρια, τα πιο τυχερά, αφού ο Έρωτας ήδη ρίχνει τα βέλη του, έχει πιάσει δουλειά λέμε, οπότε προσμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα, έπιασε το μαγικό φίλτρο ή θέλει λίγο ακόμα;;;

Ο Αιγόκερως δε μας τα λέει και πολύ καλά και ανησυχώ! Αν αυτό το ζώδιο, που έχει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κάνουν party πάνω από το κεφάλι του, μπει στο πειρασμό και κάνει ερωτικές αταξίες, τότε θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Το ήθος;; Το παράδειγμα; Το καλύτερο παιδί;;; ξέρετε τι σκέφτομαι και χαμογελώ.. έτσι;;;

Εύχομαι αγάπες και λουλούδια σε όλους!

νυχτερινά φιλάκια..


Κριός
Πόσο σας ταιριάζει αυτό το αστρολογικό γεγονός, δε το φαντάζεστε! Να ξέρετε πως το ερωτικό σας το θερμόμετρο, μέρα με μέρα ανεβαίνει και γίνεστε φωτιά που καίει! Ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, να πάτε και ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, έτσι να αλλάξετε παραστάσεις και να φουντώσει το συναίσθημα! Όσο για τους ελεύθερους της παρέας, δεν έχω λόγια! Να ντύνεστε όμορφα και όσο κρύο και αν έχει, το καλό που σας θέλω, είναι να βγαίνετε από το σπίτι σας πιο συχνά, να ανακατεύεστε με τον κόσμο, γιατί αν δε σας φλερτάρουν τώρα που γυρίζει, τότε πότε;;; Good luck!

Ταύρος
Τον έρωτα γυρεύετε, λεφτά έρχονται! Είναι για λέτε αργότερα, ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δε κρύβονται! Η Αφροδίτη λοιπόν, έχει σκοπό να σας γεμίσει με λεφτά, θα είναι μια αύξηση; Ένα μπόνους; Μια κληρονομιά; Μέχρι και τέλος του μήνα, όλα παίζουν, για αυτό και εσείς, δουλέψτε λίγο παραπάνω, δώστε όλο σας το είναι στα όνειρά σας, όπως μας τα λένε, έφτασε ο καιρός που θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, για οτιδήποτε έχετε παλέψει τα τελευταία τα χρόνια! Δε λέμε όχι στα δώρα του σύμπαντος, έτσι;;; Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας;;;

Δίδυμος
Όπως και να έχει, ότι και να λέτε, μέχρι και τέλος του μήνα, θα εστιάσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα και ευγενικά το γράφω! Τα κέφια σας επανέρχονται και επιθυμείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, ή αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, να βγείτε έξω να φλερτάρετε, να παίξετε άτακτα, να ανάψετε φωτιές και μετά δε ξέρω.. ποιος θα σας κάνει κλικ στον εγκέφαλο..! Γίνεστε σκανταλιάρικα παιδιά, πόσο σας ταιριάζει το αστρολογικό, ερωτικές περιπέτειες μες στο καταχείμωνο! Αρκετοί βέβαια μπαίνετε σε μυστήριες σκέψεις.. και παραφέρεστε.. Μη δίνετε δικαιώματα..

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σας θέλει χαμογελαστούς και ικανοποιημένους, οπότε έχει σκοπό να σας ξαφνιάσει ευχάριστα το διάστημα αυτό. Τα μαντάτα είναι τέτοια που ξαφνικά ως δια μαγείας ξεμπλοκάρουν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας και τα επαγγελματικά σας. Εκεί που είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, εκεί ένα χέρι θα σας σπρώξει λιγουλάκι, να μπείτε σε μια μισάνοιχτη πόρτα, να εξερευνήσετε το άγνωστο, που αλήθεια τώρα, το έχετε ονειρευτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια! Αποδεικνύετε την αξία σας στη δουλειά, είστε απαραίτητοι και σας συμπαθούν πολύ!

Λέων
Να το ξέρετε ο Έρωτας, ο φτερωτός άγγελος βρίσκεται ακριβώς έξω από το σπίτι σας, από το παράθυρό σας και μόλις κάνετε να βγείτε, να κυκλοφορήσετε, τσουπ και το βέλος! Τα κέφια σας επιστρέφουν και γίνεστε πιο ερωτικοί από ποτέ! Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως οι δεσμευμένοι της παρέας, θα «θυμηθείτε» πως έχετε σύντροφο, μπορεί να φτιάχνετε και ατμόσφαιρα από εδώ και πέρα, κάθε βράδυ! Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, ένα ξεσήκωμα θα το νιώσετε, έτσι ένα φτερούγισμα, τώρα ποιος θα είναι ο τυχερός.. θα δείξει! Ερωτεύεστε καλέ..

Παρθένος
Η Αφροδίτη σας υπενθυμίζει το διάστημα αυτό, πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα! Έχει χιλιάδες τρόπους για να το κάνει αυτό, το όμορφο είναι πως έχετε τη διάθεση να αγαπήσετε και να αφήσετε πίσω οτιδήποτε δυσάρεστο μπορεί να συνέβη, μια φορά και έναν καιρό! Ταξιδέψτε, το έχετε ανάγκη, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανανεωθείτε όσο εκεί που δε πάει.. Αν δε μπορείτε, δε πειράζει, φτιάξτε το σπιτάκι σας και φροντίστε να κάνετε το ένα σουαρέ μετά το άλλο! Καιρός να γίνετε πιο κοινωνικοί και φιλικοί και να χαμογελάσετε λιγουλάκι..

Ζυγός
Μαζεύετε τον εαυτό σας κατά κάποιον τρόπο και τις επόμενες ημέρες θα κάνετε αμέτρητες κουβέντες με τους ανθρώπους σας, με εκείνους που ήταν παρατηρητές στο έργο σας, που θα σας πουν μια κουβέντα εντελώς διαφορετική και κάπως έτσι θα ηρεμήσετε και θα ξεφύγετε ας πούμε από το κακό που σας βρήκε! Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη θα σας δώσει ότι σας έχει λείψει περισσότερο, αγάπη, φροντίδα, έρωτα και πολύ φλερτ! Πολλές οι εκπλήξεις, ευχάριστες κυρίως, για αυτό δε θέλω γκρίνιες και μουτράκια, αφού τα καλύτερα έρχονται! Λέτε να φάμε κουφέτα;;;

Σκορπιός
Να κάνετε παρέα με τους Ταύρους! Έχω την εντύπωση πως μαζί θα μαζέψετε όλο το χαρτί! Η Αφροδίτη γεμίζει και τις δικές σας τις τσέπες με χρήμα, παίρνετε πολύ μεγάλη ανάσα και μπαίνετε και σε διαδικασία shopping therapy! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα και από όπου μπορείτε να μαζέψετε το χρήμα θα το κάνετε και δε θα κουραστείτε και καθόλου. Σας αποζητούν επίσης γιατί εκείνα τα δανεικά πρέπει να επιστραφούν στη θεσούλα τους! Εντάξει τρελή ευτυχία είμαι σίγουρη, για αυτό γκρίνιες τέλος, αισιοδοξία και όραμα από εδώ και πέρα.. Φτιάξτε το μέλλον σας!

Τοξότης
Τόσες αγάπες και λουλούδια καιρό έχετε να νιώσετε, είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάθε μέρα και καλύτερη από εδώ και πέρα! Φλερτ η αγαπημένη σας συνήθεια, οπότε σιγά-σιγά παίρνετε τα πάνω σας και μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα, έτσι για τη περιπέτεια. Μπορεί ακόμα να υπάρχει ένα πρόσωπο τριγύρω που δε φαντάζεται κανείς το τι ρόλο μπορεί να παίξει, όμως εσείς όλο και κάτι θα ανακαλύψετε και μετά φρόνιμα! Κατά τα μέσα του μήνα, αφήνετε για λίγο τις δουλειές σας στην άκρη και αφοσιώνεστε στον σύντροφό σας.. Τέτοιες γλύκες έχετε καιρό να κάνετε.. Πείτε ένα σ’αγαπώ!

Αιγόκερως
Ειλικρινά συγκλονίζομαι με αυτά που θα σας πω, αλλά σας ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο τέτοια, γιατί όχι λοιπόν! Χτυπάει το ερωτικό σας το θερμόμετρο στα κόκκινα, όμως δε γνωρίζει κανείς, τίποτα για αυτό! Η Αφροδίτη είναι πονηρή και πολύ τσαχπίνα και γουστάρει σκανδαλιές, ένοχα μυστικά! Διάλεξε εσάς, γιατί ο ρόλος σας ταιριάζει γάντι! Τι θα προκύψει και με ποιον δε το γνωρίζω, πάντως μια ψυχή σας αναστατώνει, ένα πρόσωπο σημαντικό; Δημόσιο; Μήπως μη διαθέσιμο; Ένα πάθος φουντώνει και όσο οι μέρες περνούν, δε ξέρω κατά πόσο θα συγκρατηθείτε..! Ωχ αμάν!

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις μέρες που θέλετε να είναι δίπλα σας εκείνοι που σας αγαπούν αληθινά, που σας το δείχνουν με κάθε τρόπο, που σας φροντίζουν σε στιγμές που ναι μεν δε το ζητάτε, αλλά το έχετε αληθινά ανάγκη. Η Αφροδίτη όλο τον Γενάρη, θα γεμίσει το σπίτι σας από τέτοιους ανθρώπους, αρκεί να το ανοίξετε και να τους προσκαλέσετε! Μη περιμένετε ξαφνικά να έρθουν με τη σαμπάνια στο χέρι, όταν πριν λίγο καιρό δε σας έβρισκαν ούτε στα τηλέφωνα! Με πιάνετε τι σας λέω;;; Στο χέρι σας είναι τα συναισθήματα να είναι όμορφα και αμοιβαία, για αυτό αφήστε μια φορά τη καρδιά σας να κάνει κουμάντο..

Ιχθύς
Καλά όλος ο κόσμος φλέγεται από ερωτισμό και εσείς αλλού για αλλού! Μα δε μπορώ, τι θα κάνουμε με τη περίπτωση τη δική σας;;; Στο μυαλό σας είναι τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τα όνειρά σας, οι επιθυμίες σας και η Αφροδίτη θα σας κάνει να καβαλήσετε λίγο καλάμι, γιατί έχετε και εσείς στόχους υπερβολικά υψηλούς και αισιόδοξους για τις εποχές! Θα τα καταφέρετε όλα αυτά που θέλετε, να είστε σίγουροι, όμως σε κάθε περίπτωση να μη πιστεύετε σε κόλακες και να κρατάτε μικρό καλάθι. Πάντα να έχετε στην άκρη του μυαλού σας, ποιοι είναι δίπλα σας στα καλά και στα κακά, γιατί οι λοιποί περισσεύουν..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos