Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 01/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Και Δευτέρα και 1η του μήνα και μια από τα ίδια! Δε ξέρω τι γίνεται ακριβώς εκεί πάνω στο σύμπαν, πάντως σήμερα
είναι η μέρα του μαντάτου! Πού είναι ο Ερμής;;; Και στα ίσα του που ήρθε, άλλαξε κάτι;






Νέα φτάνουν στα αυτιά μας, παράξενα νέα, που θα μας αναστατώσουν, θα μας τσιτώσουν, θα ανεβάσουμε λίγο πίεση, αλλά προς το βραδάκι θα έχει ηρεμίσει η κατάσταση! Πολύ γκρίνια, πολύ βαβούρα, εντάσεις ξαφνικές και κάπως έτσι ο Φλεβάρης μας λέει έξω από τα δόντια πως ούτε εκείνος μας γουστάρει τόσο..
Και τον ερωτώ; Πότε θα χιονίσει; Ο Άγιος Βαλεντίνος θα έρθει φέτος προς τα μέρη μας; Ή ψύχρα εντελώς;

Φλεβάρη σε μισώ, Φλεβάρη σε αγαπώ..
Φύγε γρήγορα από εδώ,
προτιμώ το καλοκαίρι για να ζεσταθώ..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα γλυκά μου να αποφύγετε τις συζητήσεις γενικότερα! Προκύπτουν εντάσεις από το πουθενά και ξεφεύγετε από το θέμα και τσάμπα κόπος! Ότι και αν θέλετε, αφήστε το για αύριο που για να είμαι ειλικρινής μέχρι και τις 8/2 κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι! Το ρητό της ημέρας, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια! Προτιμήστε τη σιγή..

Ταύρος
Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά! Εντάξει δε θα είναι τίποτα το φοβερό και τρομερό, όμως θα ξαφνιαστείτε και αμέσως θα ξεκινήσετε να κάνετε διάφορα σενάρια φανταστικά! Ηρεμήστε επιτέλους στη ζωή σας, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται. Μια κακή στιγμή ας μην είναι η αιτία να χαλάσει όλη η μέρα σας!

Δίδυμος
Αυτό που επιθυμείτε πάρα πολύ, να το προτείνετε δίχως ντροπές! Μπορεί στην αρχή να σας κοιτάξουν σα να μιλάτε κινέζικα αλλά στη πορεία θα τους αρέσει και θα συμφωνήσουν μαζί σας! Θετική η μέρα σας πολύ, να εκφράσετε ελεύθερα τις ανησυχίες σας, γιατί θα βρείτε ανταπόκριση και θα νιώσετε ωραία!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά μη περιμένετε να περάσετε καλά σήμερα! Εντάσεις, απρόβλεπτα γεγονότα, ένας τυφώνας θα περάσει από πάνω σας και θα το πάθετε το πανικό. Υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί μετά το μπουρίνι σκάει και το ουράνιο το τόξο! Αυτό να σκέφτεστε και κάποια στιγμή θα ηρεμίσετε.. Πού θα πάει;

Λέων
Σήμερα παίζει να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Βασικά θα έχετε τα νεύρα σας, δε θα μπορέστε να επικοινωνήσετε σε βάθος, συνεπώς άλλα θα λέτε, άλλα θα ακούνε, άλλα θα σας απαντούν και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα γίνει ο χαμός! Μπορεί ακόμα και να πιαστείτε στα χέρια! Συγκρατηθείτε γιατί απλά δε θα αξίζει το κόπο!

Παρθένος
Με το καλημέρα σας λογαριασμοί στη πόρτα σας! Ξεχάστε τα λούσα, τα ψώνια, ότι έχετε κατά νου να αγοράσετε για τον εαυτό σας, γιατί άλλαξαν οι προτεραιότητες! Αυτό και μόνο θα σας χαλάσει πολύ το κέφι. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα συνδυασμό, λίγο το ένα και λίγο το άλλο. Πάντως κάντε το σωστό δίχως γκρίνιες!

Ζυγός
Ξυπνάτε πολύ τσίτα και μέσα στα νεύρα! Έτσι για κάποιο λόγο αδικαιολόγητο! Σας βασανίζουν θέματα πολλά, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε χαοτικές καταστάσεις στη δουλειά σας, ίσως να ακούσετε και μερικές κουβέντες παραπάνω, νομίζω ξεσπάτε και τους κάνετε όλους λίμπα! Εκτός εαυτού για ακόμα μια φορά!

Σκορπιός
Θα είστε λίγο μέσα στη γκρίνια σήμερα, γιατί άλλα έχετε κανονίσει και άλλα θα συμβούν. Να σκεφτείτε κάθε εμπόδιο για καλό, έτσι θα έχετε το χρόνο με το μέρος σας, για να κλείσετε πιθανές εκκρεμότητες ή να κάνετε το έργο σας ακόμα πιο τέλειο! Μη τρελαίνεστε όταν δε γίνεται το δικό σας. Πάντα υπάρχει λόγος!

Τοξότης
Κλείστε τα αυτιά σας γιατί σήμερα θα ακούσετε πολλά κουτσομπολιά! Ψεύτικες ειδήσεις σας φέρνει το σύμπαν, έτσι για να σας αναστατώσει και να σας κάνει και λίγο πονηρούς! Κάποιος θέλει να σας σαμποτάρει, να χάσετε το χρόνο σας και να εκτεθείτε. Μη το επιτρέψετε αυτό. Σταματήστε την οποιαδήποτε συζήτηση!

Αιγόκερως
Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν έτσι ξαφνικά! Όσο και αν φωνάζετε, όσο και αν χτυπιέστε, κάποιος θα σας αδικήσει και θα τρελαθείτε ακόμα πιο πολύ. Μέρα που κανείς δε θα συμφωνήσει μαζί σας, που θα σας τα ψάλουν και κατά πάσα πιθανότητα να νιώσετε πολύ εκτός παιχνιδιού. Μπόρα είναι θα περάσει!

Υδροχόος
Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα αναστατωθείτε πολύ! Μπορεί εσείς να είστε οι απρόβλεπτοι της παρέας όμως να που υπάρχουν και άλλες ψυχές που μπορούν να ανταποδώσουν στο ίδιο! Παίξτε καλύτερα με το θέμα αυτό και μη τρελαίνεστε! Τα νέα τρέχουν, αρπάξτε ότι σας αρέσει και αφήστε να φύγει ότι δε σας αρέσει!

Ιχθύες
Αχ αυτά τα ρημαδό λεφτά! Όλο έρχονται και φεύγουν και δε προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα! Μια τέτοια μέρα είναι σήμερα, που θα πρέπει να τρέξετε και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, τα λεφτά που περιμένατε δεν έρχονται και η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Βαθιές ανάσες, καλή οργάνωση και βάλτε προτεραιότητες!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.