Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Όταν τα Ζώδια Στεναχωριούνται.. by F'Ariel!

Καλησπέρα στη πιο όμορφη μαγική παρέα όλου του κόσμου..
Στα ξωτικά μου..  
Όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή αυτή.. Μια χαρά, δέκα λύπες! Έτσι κρατιούνται οι ισορροπίες προφανώς..

Μια φορά και έναν καιρό, έγραψα για τα Ζώδια, όταν Στεναχωριούνται, γιατί όπως φαίνεται, περισσότερες είναι οι λύπες απο τις χαρές. Ναι μεν αυτές μα κάνουν πιο δυνατούς και ανεξάρτητους, όμως είναι και αυτές που στιγματίζουν τη ψυχή μας, αιωνίως! 

Διαπίστωσα για ακόμα μια φορά.. πως ναι μεν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, όμως όταν μερικές ψυχές θέλουν να στη κλέψουν, θα το κάνουν και ξαφνικά η σειρά αλλάζει.. πεθαίνει πρώτη και στο δευτερόλεπτο..




Όταν είμαστε στεναχωρημένοι, αντιδρούμε με παράξενο τρόπο! Σε κάποιους γίνεται αντιληπτό και σε κάποιους όχι και τόσο, όμως όσο να'ναι το βλέμμα αλλάζει, το χαμόγελο χάνεται απο το πρόσωπο, η λάμψη εξαφανίζεται και εκμπέμπουμε απίστευτη αρνητική ενέργεια στο χώρο που κινούμαστε, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. 

Και κάπως έτσι, έγραψα αυτό το θέμα.. με τα δικά μου μάτια.. τη δική μου τη ψυχή.. γιατί ήθελα να βγάλω κάτι απο μέσα μου.. Να εκφραστώ ελεύθερα, με χιούμορ σε κάποιες περιπτώσεις.. Να γίνω το πειραχτήρι ξωτικό.. σε κάποιες άλλες, για να βλέπω μαγουλάκια κόκκινα.. 



Κριός
Ο Κριός όταν στεναχωριέται έχει διάφορους τρόπους που το δείχνει! Μουτρώνει και δε βγάζει άχνα! Θυμώνει και σκέφτεται το πώς θα σου τη φέρει, πώς θα βγει απο πάνω, για να ακούσει και εκείνο το συγγνώμη, που δε θα το δεχθεί.. γιατί θα σου πει.. "ας πρόσεχες"! Είναι όμως αντιδραστικός πολύ. Θα πάει στο μπαρ, θα πιει, θα φλερτάρει και να σου και η απιστία! Μπορεί όμως να κλειστεί και στο σπίτι του και να μη σηκώνει ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα! Όταν στεναχωριέται κλαίει, αλλά συνήθως κανείς δε γνωρίζει ποτέ για αυτό..

Ταύρος
Όταν κάποιος στεναχωρήσει ένα Ταύρο, είναι σα να του λέει, να πάρει το ψυγείο αγκαλιά και να φάει ότι βρίσκεται μέσα! Δυστυχώς, είναι το ζώδιο τέτοιο, που το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι το φαγητό, το κολασμένο, με τις χιλιάδες τις θερμίδες και ότι προκύψει.. Πρήζεται, φουσκώνει, ανεβάζει πίεση, κλαίει, χάνει τον ύπνο του ή κοιμάται ώρες ατελείωτες. Απαρνιέται συνήθειες που αγαπά πολύ. Βογκάει ολόκληρος. Τα μάτια του πάντα τον μαρτυρούν! 

Δίδυμος
Στεναχωριέται ο Δίδυμος; Ναι όταν έχει χειμώνα, όταν δεν έχει λεφτά, όταν δε του κάθεται το μαναράκι.. Είναι τέτοιο το ζώδιο, που μια που θα νιώσει λύπη και μια θα βρεθεί στην άλλη άκρη της γης, να κάνει πράγματα παράξενα και πολύ διαφορετικά.. Πάντα έχει κίνητρο! Μια αλλαγή χρώματος στο μαλλί είναι οτι πρέπει για να ξεδώσει δημιουργικά..! Συνήθως ταξιδεύει και ξεχνά το πόνο του, παρέα με άγνωστες υπάρξεις.. 

Καρκίνος
Ρομαντικός και ευαίσθητος ο Καρκίνος, στεναχωριέται σχεδόν κάθε μέρα, όλη μέρα, μια για το ένα και μια για το άλλο. Παράξενη περίπτωση, ή που δε θα βγάλει άχνα και θα κλειστεί στο καβούκι του, ή που θα ξεσπάσει και θα τα κάνει όλα μπάχαλο! Θολώνει το μυαλό, φαντάζεται διάφορα και μπορεί ακόμα να μουρμουράει non stop.. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί.. Ένα shopping therapy.. είναι σωτήριο, προσωρινά of course! 

Λέων
Ακόμα μια μοναδική περίπτωση. Σιγά μη κάτσει να σκάσει.. Όταν στεναχωριέται το Λιοντάρι, θα βρει όλως τυχαίως τους φίλους του, θα αλλάξει τη ζωή του, θα τραβιέται απο εδώ και εκεί.. ίσως και σημείο αυτοκαταστροφικό, αφού η αλήθεια είναι πως γουστάρει τα μυστήρια τα κόλπα.. Εκείνα που τον στέλνουν αδιάβαστο! Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δηλαδή το εντελώς αντίθετο. Να κλειστεί στο σπίτι και να μη τον βλέπει άνθρωπος!

Παρθένος
Δύσκολο πολύ να στεναχωρήσει κάποιος ένα Παρθένο. Δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους άλλους για να τον διαπεράσουν. Βέβαια αν συμβεί αυτό, γιατί όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, μαύρο σκοτάδι. Δε μιλάει σε άνθρωπο, γίνεται σχεδόν αόρατος και πιο σκληρός και απο βράχο! Ένα σχέδιο εκδίκησης σίγουρα βολτάρει στο μυαλό του και αναλόγως τα γαλόνια.. δηλαδή την εξουσία που έχει.. θα δράσει.. Μυστήρια περίπτωση..

Ζυγός
Όταν ο Ζυγός στεναχωρηθεί, τότε παράξενα πράγματα συμβαίνουν. Το δάκρυ είναι σίγουρο, όμως δε θα είναι και τόσο της λύπης, όσο του νευρικού κλονισμού που υπέστει. Το χέρι μπορεί να το σηκώσει, αναλόγως τη στιγμή, μπορεί να φωνάξει κιόλας, όμως στο τέλος θα αποζητήσει τη πιο ζεστή αγκαλιά, να κουρνιάσει μέσα και να νιαουρίσει μέχρι θανάτου που λέμε.. Προσοχή στα βάζα! Κόβει τις βόλτες και τα σούρτα-φέρτα, όταν είναι λυπημένος ο Ζυγός! Τον γυρεύουν απο τα στέκια του!

Σκορπιός
Ποιος έκανε το λάθος να στεναχωρήσει ένα Σκορπιό; Συμβαίνουν όμως και αυτά.. Τότε εννοείται πως ποτέ κανείς δε θα το μάθει! Μπορεί να κλάψει, μπορεί να σπάσει διάφορα πράγματα, μπορεί να φωνάξει μέχρι να ακουστεί στο δίπλα το χωριό.. όμως θα είναι σε στιγμή που ίσως κανείς δε βλέπει. Και πάλι κανείς δε θα ξέρει την αλήθεια. Το συγγνώμη δε το αποζητά, το σιχαίνεται μπορώ να πω.. Όταν στεναχωριέται ένας Σκορπιός, κάνει πολύ κακά πράγματα! Ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό!

Τοξότης
Στεναχωριέται ο Τοξότης; Το έχω μεγάλη απορία.. Εννοείται πως συμβαίνει και αυτό, όμως το προσπερνάει εύκολα, με διάφορες δραστηριότητες! Ταξιδεύει, είτε αληθινά, είτε φανταστικά. Δε κάθεται να σκάσει γιατί το ένα και γιατί το άλλο.. Όλα είναι εμπειρίες. Μπορεί να του αρέσει κιόλας να στεναχωριέται πού και πού.. Μυστήρια η ψυχή του.. Σε κάθε περίπτωση ξεσπά δημιουργικά, γιατί συνήθως είναι καλλιτεχνική η φύση του! Ή παίρνει τα βουνά και ανακαλύπτει σπηλιές!

Αιγόκερως
Τα ίδια με το Ταύρο! Παίρνει το ψυγείο αγκαλιά και τρώει τα πάντα! Φουσκώνει, πρήζεται, γκρινιάζει και συνέχεια παραπονιέται. Δε στεναχωριέται εύκολα, όμως αν συμβεί αυτό, είναι σίγουρο πως συνοδεύεται απο την απογοήτευση και την έλλειψη εμπιστοσύνης! Το πολύ κάπνισμα είναι μια κακή συνήθεια και μπορεί να γίνει και αισχρή για έναν Αιγόκερω! Αγκαλιάζει το κρεβάτι και πού να ανοίξει πια το μάτι;; Ντέρτια και καημούς λέμε..

Υδροχόος
Στεναχωριέται ο αέρας; Έχει χρόνο για να σταθεί κάπου, να δώσει την απαραίτητη τη σημασία και να στεναχωρηθεί; Μέχρι τώρα στη ζωή μου, δεν έχω δει Υδροχόο στεναχωρημένο! Δε ξέρω πως είναι.. Βέβαια, αυτό συμβαίνει γιατί κλειδώνεται συνήθως μέσα στο σπίτι του, σφραγίζει πόρτες και παράθυρα, κατεβάζει το κινητό και το ρίχνει στον ύπνο.. μέχρι να αποκαλύψει το νόημα της ζωής ξανά! Φουρτουνιασμένο Υδροχόο έχω δει.. λυπημένο ποτέ! Έχει τέλειο καμουφλάζ!

Ιχθύες
Στεναχωριέται για λίγο, το ξεπερνάει όμως αμέσως! Μπορεί όμως να πέσει και σε κατάθλιψη αν κανείς δε του δώσει σημασία. Βασικά μπορεί ξεσπάσει με τον τρόπο που ντύνεται. Κάνει κατι συνδυασμούς πολύ χάλια. Πρήζεται κιόλας, φουσκώνει.. ή χάνει τα απίστευτα κιλά, όμως βρίσκει διαφορετικά πράγματα και απασχολείται και πάει αλλού το μυαλό.. Ξεγλιστράει απο τα πάντα το ψαράκι.. όμως θυμάται.. οτιδήποτε τον πλήγωσε! Οι καταχρήσεις είναι στο πρόγραμμα.. για έναν λυπημένο Ιχθύ! 

magicfariel

Φωτογραφία από prettysleepy1 από το Pixabay