Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 16/02/2016 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μέρα πολύ μυστήρια μας ξημέρωσε. Μουρμούρα, πολύ μουρμούρα και
λόγια άκυρα θα παίξουν σήμερα και κάποιοι θα αναστατωθούν πολύ, κάποιοι όχι και τόσο! Η συμπεριφορά του κόσμου θα είναι παράξενη, γιατί κατά βάθος όλοι θα ζητήσουν από κάτι και όλοι θα προσμένουν αυτό το κάτι. Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τη προσφορά! Και εκεί πάει χάλασε η δουλειά.. Κανείς δε προσφέρεται για αυτό το κάτι σήμερα!




Ας υποθέσουμε λοιπόν πως θα περάσουμε από ένα test drive ακόμα.. το σύμπαν φρόντισε για αυτό από νωρίς το πρωί και όποιος φερθεί με το καλύτερο και το πιο τίμιο τρόπο, θα ανταμειφτεί στο τέλος. Συνεπώς, όχι βιασύνες, όχι λόγια πικρόχολα, όχι εγωισμούς και πείσματα. Καλή συμπεριφορά. Ο θησαυρός όλου το κόσμου..

καλή επιτυχία..!!!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Θα σας στριμώξουν με διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα και προκειμένου να ξεμπερδέψετε μπορεί να δεχτείτε και τα πάντα. Όχι να μη το κάνετε αυτό, γιατί όταν βρείτε το χρόνο και καλοσκεφτείτε μερικά πράγματα θα το μετανιώσετε και μετά πίσω δεν έχει. Αφήστε τον κόσμο να σκούζει. Δε πειράζει, δεν είναι και η πρώτη φορά. Το νου σας, πώς χειρίζεστε τις υποθέσεις σας!

Ταύρος
Σήμερα θα σας πιάσει μια μανία να πάτε στην αγορά και να ψωνίσετε τα πάντα! Ψυχολογικό το ζητούμενο, βέβαια νομίζω πως οικονομικά δε σας παίρνει για να κάνετε τέτοιου είδους σπατάλες. Έχει ακόμα ο μήνας, που σημαίνει βαστάτε τα άλογα! Προτιμήστε μια σοκολατίνα, είναι και αυτή γιατροσόφι κανονικό!

Δίδυμος
Παράξενη η μέρα σας, είστε κάπως μουτρωμένοι και δεν έχετε και πολλά κέφια. Η συμπεριφορά σας δε θα είναι και τόσο καλή και κάπως έτσι θα προκαλέσετε ένα κλίμα λίγο σκοτεινό, ψυχρό, κακό και ανάποδο. Να ξέρετε πως δε θα σας δώσουν την απαραίτητη σημασία και μπορεί να βάλετε ακόμα και τα κλάματα. Ηρεμίστε πρώτα εσείς, για να ηρεμίσουν και οι άλλοι!

Καρκίνος
Μέρα που θα ακούσετε διάφορα παλαβά και θα αναστατωθείτε αρκετά. Δεν έχει να σκεφτείτε κάτι, ούτε να προσαρμοστείτε, ούτε να συμβιβαστείτε. Η πρώτη σκέψη που θα κάνετε, ή η πρώτη αντίδραση θα είναι και η πιο σωστή. Συνεπώς ακολουθήστε το ένστικτό σας, τη καρδιά σας, το δικό σας τον τρόπο και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται.. Δεν έχει.. αλλά..!

Λέων
Κάτι θα συμβεί σήμερα και ξαφνικά θα πάρετε πίσω τις υποσχέσεις που δώσατε μερικές μέρες πριν. Δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεστε, συνεπώς δεν υπάρχει και ο λόγος να μπείτε σε διαδικασίες που στο τέλος δε θα σας αφήσουν κάτι το χαρωπό. Αποφύγετε τις αγγαρείες, να προσφέρετε μόνο εκεί που θα το εκτιμήσουν αναλόγως. Είμαι σίγουρη πως θα τους τρελάνετε σήμερα με τα καπρίτσια σας!

Παρθένος
Καλά σήμερα θα σας πιάσει το παράπονο και θα τα πείτε όλα σε σημείο που θα φέρετε το χάος μέσα στη ζωή σας. Θα τους πιάσετε όλους από το γιακά, θα φωνάξετε λίγο παραπάνω, θα πείτε πράγματα που οι άλλοι δεν έχουν ιδέα. Παρανοϊκή η μέρα σας εντελώς! Να το ξέρετε πως άκρη δε θα βγάλετε με κανέναν και ούτε οι άλλοι φυσικά μαζί σας.. Ψυχραιμία.. δεν ήρθε το τέλος το κόσμου!

Ζυγός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες! Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα μιλήσετε και στο τηλέφωνο, θα κουτσομπολέψετε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Εσείς βέβαια το σκοπό σας, θα αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε και σας είναι χρήσιμες πολύ και μετά δε ξέρω τι θα τις κάνετε; Να είστε καλά παιδιά πάντως! Πριν βιαστείτε να τις μεταδώσετε αλλού, κάντε μια μικρή έρευνα γιατί μπορεί και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στη πορεία.. Και δε το θέλουμε αυτό..

Σκορπιός
Εντάξει θα σας το πω από τώρα. Μέχρι να φύγει ο μήνας ζόρικα τα πράγματα. Μένουμε όμως στο σήμερα. Να πάτε να ζητήσετε τα λεφτά που σας οφείλουν. Δίχως συναισθηματισμούς, δίχως αναστολές. Τα έχετε ανάγκη, κάπου πρέπει και εσείς να τα δώσετε, δε θα πεθάνετε κιόλας, για να περνούν κάποιοι άλλοι ζάχαρη. Όπως είστε εσείς συνεπής με τις υποχρεώσεις σας, έτσι να είναι και οι άλλοι! Φοβάμαι..

Τοξότης
Καμία επαφή σήμερα. Να το ξέρετε! Άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, άλλα θα ακούν τα αυτιά τους, ο πανικός ο ίδιος. Μη προσπαθήσετε να ανοίξετε κάποια συζήτηση, πραγματικά να το αποφύγετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Δεν είστε καλά και ξεσπάτε σε ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας αγαπάνε. Διαφορές υπάρχουν, πάντα ήταν εκεί, τώρα όμως που τις προσέξατε, είναι λίγο αργά. Καλύτερα να τις αποδεχτείτε. Δεν έχετε εναλλακτική..

Αιγόκερως
Να προσέξετε λίγο τη συμπεριφορά σας στη δουλειά σήμερα. Μπορεί να έχετε όλα τα δίκια του κόσμου, όμως δείξτε το με όμορφο τρόπο. Πλέον όλοι γνωρίζουν τι άνθρωποι είστε, το πόσο ικανοί, δε χρειάζεται να τους βγάλετε και το μάτι. Μέρα που σας σχολιάζουν για το κάθε τι, για αυτό και εσείς κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Υδροχόος
Εντάξει θα σας πιάσουν τα νευράκια σας, γιατί θέλετε κάτι πολύ και δε σας το δίνουν! Ξέρουμε θα τρελαθείτε λιγάκι, όμως μην ανοίξετε το στοματάκι σας. Όχι ακόμα. Μπορεί να σας πειράζουν, επειδή ξέρουν για τις αντιδράσεις σας και τις τρελές σας τις ιδέες. Κατά βάθος θα γίνει το δικό σας, όμως πρώτα θα πρέπει να περάσετε από το test drive των άλλων. Αποδεχθείτε το!

Ιχθύες
Μπα χάλασε ο θερμοσίφωνας; Ή η κουζίνα και δε θα μπορέσετε να φτιάξετε πρωινό; Κάτι πάντως δε θα δουλέψει και πολύ σωστά στο σπίτι σας και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Να φωνάξετε κάποιον να σας το φτιάξει. Όλα χαλούν κάποια στιγμή. Μη προσπαθήσετε να κάνετε το μάστορα σας βλέπω σε έξαλλη κατάσταση. Υπομονή, συμβαίνουν και αυτά!

magicfariel