Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 04/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αισίως η εβδομάδα τρέχει και φτάσαμε στη Πέμπτη! Να χορέψω το χορό της κοιλιάς;; ή όχι ακόμα..;;; Ζόρικες πολύ οι μέρες που πέρασαν, άφησαν
πολύ πόνο και ξενέρα, όμως σα ξωτικό που είμαι.. βρήκα τρόπο να ζωντανέψω τα φτερά μου.. εκείνα τα μαγικά και αόρατα και να πετάξω.. Βέβαια είμαι λίγο μπερδεμένη, γιατί δε ξέρω ποια κατεύθυνση να πάρω, εκείνη της λογικής ή της καρδιάς..;;; Ιδού η απορία..

Όμως τα ξωτικά πάντα ακολουθούν τη καρδιά τους, δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, για αυτό ζουν και μέσα στο δάσος, ανέμελα και ελεύθερα να πράξουν όπως θέλουν, ότι ώρα θέλουν.. Κάθε πόνος και κλαδί, κάθε χαρά και βουτιές μέσα στο ποταμάκι..




Το δάσος είναι τόσο μαγικό, που εκεί δεν έχει ποτέ χειμώνα. Τα δέντρα είναι πάντα καταπράσινα, γεμάτα από φύλλα, το γρασίδι ζωντανό και δροσερό, τα νερά γάργαρα και κρυσταλλένια και μοσχομυρίζει ο τόπος από το μαγικό τραγούδι των λουλουδιών..
Κλείστε για λίγο τα μάτια, ονειρευτείτε το δικό σας το δάσος, πώς θα ήταν, αν μπορούσατε για μια στιγμή να ήσασταν εκεί.. δεν είναι τέλεια;;;

Ένας παράδεισος, όπου το χρήμα δεν έχει καμία σημασία, ούτε τα λούσα, ούτε τα ακριβά τα αυτοκίνητα. Κανείς δεν έχει τίτλους και αξιώματα, υπάρχουν μόνο οι νόμοι της φύσης.. Υπάρχει χαρά.. αγάπη, χαμόγελα, παιχνίδια, χορός και πολύ μουσική.. Ακούστε λίγο με προσοχή.. το φλάουτο, αξεπέραστο.. Πού σας πάει όλο αυτό;;;

Σε ένα δάσος μαγικό..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ δυνατή για τα σχέδια που κάνετε. Θα βρεθεί μπροστά σας το άτομο, ή η ευκαιρία, να μάθετε κάτι επιπλέον που θα βελτιώσει τη τωρινή σας τη κατάσταση. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως και τη πορεία της σχέση σας. Πάντως αισιόδοξα είναι τα πράγματα αστρολογικά, θα σας έλεγα να προσπαθήσετε σήμερα να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Ταύρος
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να σας προκαλέσουν, για να αντιδράσετε και να σιχτιρίσετε μερικές ψυχές. Αυτή θα είναι η παγίδα στην υπόθεση. Αδιαφορήστε εντελώς, απλά ακούστε τις χαζομάρες του ενός και του άλλου και κάντε πίσω. Αλλιώς να είστε έτοιμοι για μια μάχη που θα φέρει μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο!

Δίδυμος
Σήμερα μπορεί να συμβεί και ένα μικρό θαύμα. Μια νέα πρόταση για μια δουλειά που θα σας αρέσει πολύ και θα έχει καλά λεφτά, αν παίξετε σωστά το παιχνίδι σας. Βάλτε το δαιμόνιο το μυαλό σας κάτω να σκεφτεί, μη περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως και στη τελική να προκαλέσετε εσείς το σύμπαν!

Καρκίνος
Μέρα που θα δείξετε το καλύτερό σας εαυτό και θα βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μπορεί στη δουλειά σας, έναν συνάδελφο, μπορεί στο σπίτι, κάποιο άτομο της οικογενείας, πάντως τη καλή τη πράξη θα τη κάνετε, με όλη σας τη καρδιά. Ναι αν μπορεί κάποιος να ξελασπώσει άμεσα και εσείς έχετε τον τρόπο, γιατί όχι;;;

Λέων
Δε φτάνουν τα ζόρια στη δουλειά, έχετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους, που σας ζητούν διάφορα, σας φορτώνουν με επιπλέον ευθύνες και άγχη και σήμερα δε θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα από αυτό. Εντάξει μη γκρινιάζετε, κάντε εκεί τη καλή τη πράξη, έστω και με κρύα τη καρδιά. Κάποιου άλλου σίγουρα θα ζεστάνει..

Παρθένος
Κοιτάξτε τι ανακάλυψα.. Είστε από τα άτομα που θα ζητήσετε βοήθεια για διάφορα θέματα κυρίως προσωπικά. Και κάπως έτσι κάποιοι θα τρέξουν λίγο παραπάνω για εσάς σήμερα. Μέχρι στιγμής ήδη σας έχω αποκαλύψει δυο ψυχές.. και έχουμε και συνέχεια.. Δεν είστε βάρος σε καμία περίπτωση, απλά μια εσείς και μια οι άλλοι. Αμοιβαίες σχέσεις λέω..

Ζυγός
Κάτι πολύ ευχάριστο πρέπει να σας έχει συμβεί και έχετε χάσει το μυαλό σας κανονικά! Πάντως να το προσμένετε το χαρμόσυνο το μαντάτο και ναι σίγουρα θα ενθουσιαστείτε σε σημείο παράλογο.. Πριν αρχίσετε να το διαλαλάτε από εδώ και εκεί, ηρεμήστε, πάρτε βαθιές ανάσες, σκεφτείτε τα υπερ και τα κατά και μετά βλέπουμε.. ψυχραιμία..

Σκορπιός
Ζόρικη η σημερινή ημέρα για εσάς, πάλι κάτι κουλό προέκυψε και πάλι κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας. Έχετε κουραστεί να αντιμετωπίζετε καταστάσεις, που ανήκουν πλέον στο παρελθόν και που έχετε ήδη χαλάσει πολύτιμο χρόνο για να μπορέσετε να βρίσκεστε στη τωρινή σας τη κατάσταση. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες πάντα θα σκάνε, για αυτό καλύτερα να τις αντιμετωπίσετε άμεσα!

Τοξότης
Η μέρα της φαμφάρας! Θα ακούσετε τόσα πολλά λόγια, τόσες ιδέες, που στο τέλος μπορεί να κάψετε και εγκέφαλο. Μη πάρετε καμία θέση, ακούστε τα πάντα με προσοχή και μετά αφού σκεφτείτε καλά τις σας ταιριάζει καλύτερα, τότε να αποφασίσετε πιο δρόμο θα διαλέξετε. Πάνω από όλα όμως κοιτάξτε τον εαυτό σας. Το συμφέρον σας!

Αιγόκερως
Το μυαλό σας σήμερα θα τρέχει όλο σε απαισιόδοξες και μελαγχολικές σκέψεις. Μπορεί κιόλας αν κάτι δε πηγαίνει σωστά, να ρίξετε όλες τις ευθύνες πάνω σας και να πέσετε ψυχολογικά ακόμα πιο πολύ. Κάποιος να σας τραβήξει έξω από όλο αυτό, να σας πιάσει από το χέρι και να σας σώσει! Είστε σε λάθος δρόμο..

Υδροχόος
Έχετε σχέδιο εσείς. Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας. Ξέρετε τα πάντα! Μπράβο σας, να σας χαιρόμαστε! Τα έχετε όλα κανονισμένα, σε χρονοδιάγραμμα και είστε πολύ αισιόδοξοι. Τι είναι αυτό; Μανιτάρι μαγικό! Πολύ θετική και αισιόδοξη η μέρα σας, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη και προστατέψτε τα μυστικά σας! Δε χρειάζεται να ξέρουν..

Ιχθύες
Μια χαρά είστε, αισιόδοξοι πολύ, ξέρετε πού βαδίζετε, καλά κάνετε, κοιτάξτε όμως να κλείσετε και τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Γιατί όσο αυτές θα σκάνε μύτη, άλλο τόσο εσείς θα χάνεστε από τη πορεία σας, η προσοχή σας θα αποσπάτε και μετά ο χαμός. Σήμερα ασχοληθείτε με το μέλλον.. Κάτι ετοιμάζετε πάλι εσείς..

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.