Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, by F’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου, που λέτε συνέβη το γεγονός αυτό εχθές στις 8/2 και φυσικά επηρεάζει, τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! Αγαπημένη
τετράδα μπορώ να πω, έχω ιδιαίτερη αδυναμία.

Όπως όλοι γνωρίζουμε Νέα Σελήνη σημαίνει, μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Και επειδή βρίσκεται στον Υδροχόο, έχει τα χαρακτηριστικά του, δηλαδή είναι ενθουσιώδης και πολύ παρορμητική. Δηλαδή γιούργια.. χα χα! Τι αρέσει σε έναν Υδροχόο; Οι δημόσιες σχέσεις, οι πολύωρες συζητήσεις, τα ομαδικά και τα ανθρωπιστικά.
Εκεί λοιπόν θα εστιάσουμε οι περισσότεροι, όμως δε θα είναι και τόσο εύκολο, αφού ένα θέμα εκφραστικότητας θα υπάρχει. Σωστά;



Οι πλανήτες που θα πρωταγωνιστήσουν όλο το διάστημα αυτό, είναι ο Ουρανός, που προκαλεί τα απρόβλεπτα, ο Άρης που δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις, ο Δίας με το Πλούτωνα, που θα αδειάσουν τις τσέπες μας και σκάει μύτη ο Κρόνος για να μαζέψει τα αμάζευτα!

Ω ρε γλέντια .. !!!



Κριός
Μαντάρα! Τι να πω.. Πιο παρορμητικοί από ποτέ, φέρνετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας και στις ζωές των άλλων, γιατί θέλετε αλλαγές, τις οποίες δεν είναι και τόσο λογικές ή σύμφωνες από τους δικούς σας τους ανθρώπους. Όλο θα αλλάζετε γνώμη και κάπως έτσι κάποιοι θα σας σταθούν και κάποιοι όχι και τόσο. Μη βιαστείτε να κόψετε τη καλημέρα, γιατί κάτι φταίει στη συμπεριφορά σας! Τουλάχιστον θα δείτε τις προθέσεις μερικών..

Ταύρος
Σε μια σύγχυση σίγουρα βρίσκεστε, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό σας χαλάει πολύ! Φτιάχνουν τα πράγματα και επαγγελματικά και ερωτικά, ακόμα μονιάζετε με την οικογένειά σας, γιατί λύσεις υπάρχουν και η διάθεση τούτη τη φορά. Ναι μεν να είστε προσεκτικοί στα λόγια και τις κινήσεις σας, όμως να μην είναι αυτή η αιτία, των εμποδίων που μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας. Ξεχάστε για λίγο το συναίσθημα και χρησιμοποιείστε τη τετράγωνη τη λογική.

Δίδυμος
Νευριάζετε τόσο πολύ με το κλίμα στη δουλειά σας, που τα βροντάτε όλα και εξαφανίζεστε! Συμβαίνουν και αυτά.. Παρορμητισμός και επανάσταση. Καιρός να φτιάξετε τη βαλιτσούλα σας και να φύγετε μακριά. Καιρός για ταξίδι. Το σύμπαν σας μιλάει και εσείς κάνετε τους κουφούς. Αφού είναι η εποχή της απόλυτης φυγής, σας ταιριάζει και το πνεύμα του Υδροχόου, ας πούμε πως με τη Νέα Σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία να ψαχτείτε κάπου μακριά. Και επαγγελματικά και ερωτικά! Άντε.. είστε ακόμα εδώ;

Καρκίνος
Καλά ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Γελάω ήδη, πώς να ξεστομίσω τέτοια πράγματα σε εσάς. Διαβάστε με προσοχή. Λοιπόν η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο πικάντικη και αποκτάει ποικιλία. Ωραία μέχρι τώρα; Ο σύντροφός σας υπάρχει η περίπτωση να σας ζητήσει κάτι πολύ παράξενο, μπορεί και τρίτο πρόσωπο. Αυτά κάνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Δε φταίω. Δε φταίω. Εννοείται πως εσείς τα ρομαντικά και ευαίσθητα πλασματάκια δε κάνετε τέτοια. Βρείτε τρόπο να το πείτε και να το δείξετε φυσικά! Νέα πλάνα επαγγελματικά και το χρήμα έρχεται λίγο πιο γρήγορα!

Λέων
Εσείς θα την έχετε τη καλή τη διάθεση, να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε όλα τα καλά που συνέβησαν μια πριν καιρό, όμως οι άλλοι μπορούν; Το ξέρουν; Δείξατε κάτι; Ή όλα είναι πάλι στη φαντασία σας; Να είστε ο εαυτός σας πάνω από όλα, πιο εκφραστικοί και πιο επικοινωνιακοί. Τότε ο σύντροφός σας θα προσέξει τη συμπεριφορά του απέναντί σας, θα είναι πιο λογικός στις απαιτήσεις του και θα ξέρετε και εσείς τι στάση να κρατήσετε. Αποφύγετε τους οικογενειακούς καβγάδες. Τσάμπα τη ζαχαρένια σας θα χαλάσετε!

Παρθένος
Το σύμπαν σας λέει .. βαστάτε τα άλογα.. στον ερωτικό το τομέα. Ναι μεν είναι θετικά τα μαντάτα, όμως εσείς δε θα πρέπει να κάνετε τίποτα. Αφήστε τους άλλους να κινήσουν λίγο τα νήματα, για να μάθετε κιόλας τις προθέσεις τους. Μέρες που θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και τη καθημερινότητά σας. Αλλαγές ευχάριστες σας ανανεώνουν και σας παρασέρνουν πάλι σε νέα μονοπάτια. Προσέξτε την υγεία σας, να ντύνεστε καλά και τα ατυχήματα φυσικά. Πόσα πια σε ένα μήνα;

Ζυγός
Τρελαίνεστε κανονικά! Πάει θα σας ψάχνουν από εδώ και εκεί και εσείς πουθενά! Ευχάριστη η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα σας ξυπνάει ο καλλιτέχνης που κρύβετε μέσα σας, μια απίστευτη ζωντάνια θα τη νιώσετε! Και κάπως έτσι μπορεί να προκύψει ένα φλερτ, να ακούσετε εκείνα τα γλυκόλογα που τόσο σας αρέσουν και να παρασυρθείτε σε ακολασίες. Ο πειρασμός. Θα τον συναντήσετε. Τι θα κάνετε; Βουτιά και ότι προκύψει ή θα τρέξετε να σωθείτε; Ξέρω!

Σκορπιός
Ζόρικα τα πράγματα για εσάς. Γιατί; Το σύμπαν θα σας τεστάρει για ακόμα μια φορά, να δει αν πήρατε το μάθημά σας. Θέματα οικογενειακά θα σκάσουν, τα ίδια και τα ίδια, κληρονομικά, οικονομικά, όλα στο τραπέζι ξανά! Αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε πιο καλοί, πιο συνεργάσιμοι και πιο επικοινωνιακοί, προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι από όλες τις μεριές. Οι ευκαιρίες του σύμπαντος. Την υγεία σας να προσέξετε και να αφήσετε τις υπερβολές. Δεν είστε άτρωτοι!

Τοξότης
Ευχάριστη πολύ για εσάς, αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας βάζει σε μια διαδικασία να κάνετε πραγματικότητα τις περισσότερες τις σκέψεις σας. Μια απίστευτη ζωντάνια θα νιώθετε και γίνεστε πολύ δημιουργικοί. Αν είχατε στο μυαλό σας ένα ταξιδάκι, έφτασε ο καιρός να συμβεί και αυτό. Τα άστρα λένε επίσης, πως οτιδήποτε συμβεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε και όχι να το αποφύγετε. Πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας και να υπερασπιστείτε τη θέση σας. Ας είστε χαρωπά μάχιμοι, δε χρειάζεται να πέσουν κορμιά!

Αιγόκερως
Φοβερές μέρες έρχονται για εσάς, αρκετά από τα νορμάλ τα όνειρά σας πραγματοποιούνται και προχωράτε ολοταχώς για το επόμενο το στάδιο. Αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε και που κινείστε και κάνετε παρέα με ανθρώπους που παλιά μπορεί να μη λέγατε ούτε καλημέρα. Αυτό σημαίνει πως αλλαγές έρχονται στη καθημερινότητά σας, στη δουλειά σας και πολύ ευχάριστες κιόλας! Λεφτά έρχονται, τα αγαπημένα σας λεφτά.. Κάντε εκεί τα μαγικά σας να έρθουν πιο γρήγορα..

Υδροχόος
Τι να πω και τι να εξηγήσω.. Μια τρέλα η κατάσταση. Εντάξει Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Τι πιο χαρωπό.. Βέβαια είστε που είστε από μόνοι σας παράξενοι άνθρωποι, φανταστείτε το τώρα επί 2! Θέλετε να τα αλλάξετε όλα, να φέρετε τα πάνω κάτω, να συγκλονίσετε τους πάντες. Πολύ καλό αυτό σημαίνει πως έχετε ακόμα όνειρα και στόχους! Ωραίες οι ιδέες σας, όμως θα βρείτε ανθρώπους πολύ αντίθετους, αντιδραστικούς, αρνητικούς όλα τα κακά μαζί και θα τρελαθείτε ακόμα πιο πολύ. Μη ξεχνάτε οι καλοί οι τρόποι πάντα κερδίζουν στο τέλος. Κατά ένα μαγικό τρόπο επιστρέφουν οι άσωτοι οι φίλοι σας!

Ιχθύες
Ωχ θα σας έλεγα να πάρετε εκείνα τα ροζουλί τα χαπάκια για να βρίσκεστε σε μια νιρβάνα, γιατί σας πιάνουν πάλι τα τρελά σας και δε τα ψυχοσωματικά σας και ξεφεύγετε. Υπάρχει κάτι που σας τρομάζει, μια σκέψη, ένα συμβάν και αυτό από τη μια θα θελήσετε να το αντιμετωπίσετε από την άλλη όμως ο φόβος θα είναι μεγαλύτερος. Φεύγουν αρκετά εμπόδια, καθαρίζει το τοπίο, όμως παίζει πολύ το πάλι από την αρχή και ξανά και πάλι ξανά. Αυτό είναι το πιο ψυχοφθόρο από όλα. Δεθείτε, γιατί πρώτα πρέπει να τα πείτε με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους!

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.