Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 08/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όνειρα και πάλι όνειρα. Γιατί τα βλέπουμε; Για να μας δείξουν το μέλλον; Τι έννοια έχουν επιτέλους στη ζωή μας; Γιατί πρέπει
στα καλά καθούμενα να αναστατωνόμαστε, έτσι επειδή ήρθε μια φιγούρα στον ύπνο μας και μας αγκάλιασε γλυκά;


Να το καταγράψω κάπου να δω τι θα πάθω; Μα χρειάζεται καταγραφή; Εδώ πετάχτηκα σα να με χτύπησε ρεύμα. Είναι δυνατόν;



Εκκρεμότητες από το παρελθόν.. Δε σε αφήνουν να ησυχάσεις. Δε θέλουν. Πρέπει να αντιμετωπιστούν. Να κλείσουν οι ρημάδες.. Μα ακόμα και σε αυτό.. χρειάζονται δυο.. Δηλαδή ποτέ..
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.. τυχαίο;;;

φιλάκια..


Κριός
Μια χαρά είστε σήμερα. Θα μπορέσετε πιο άνετα να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας δίχως να σας φέρουν και τόσες αντιρρήσεις. Νέα σχέδια, νέα πλάνα, νέες συνεργασίες. Να είστε χαμογελαστοί και αισιόδοξοι, γιατί επιτέλους σας κάνουν τα χατίρια! Επαγγελματική άνοδος και όχι μόνο!

Ταύρος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Η απάντησή μου και σήμερα στο σύμπαν. Με το καλημέρα σας, συστηθείτε ξανά, στη δουλειά, στο σπίτι, γιατί ξανά από την αρχή θα πρέπει να δείξετε ποιοι είστε και πόσο ικανοί είστε! Να είστε πιο κοινωνικοί, πιο χαμογελαστοί, μη νευριάζετε αν κάποιος δε σας γνωρίζει και τόσο καλά..

Δίδυμος
Με κάτι νέο θα ασχοληθείτε από εδώ και στο εξής, που σημαίνει πως τέλος τα χαλαρά και τα ξεκούραστα. Αλλάζει ο τρόπος ζωής σας, γίνεται πιο έντονος και χρόνος δεν υπάρχει, ούτε για βόλτες, ούτε για ύπνο, ούτε για τίποτα από όλα αυτά που προτιμάτε.. Δώστε τα όλα σε μια νέα δουλειά, για να ρέει το χρήμα και θα τη βρείτε την άκρη εσείς..

Καρκίνος
Κάτι θα σκαρφιστείτε σήμερα, μια ιδέα όχι και τόσο τίμια, για να αντιμετωπίστε τα θέματά σας, είτε αυτά αφορούν κάτι το ερωτικό, είτε μια νέα δουλειά που θέλετε να κλείσετε. Δε σας ταιριάζουν οι λαμογιές, σας πιάνουν και μετά κλαίτε.. Μπορεί όμως να έχετε αγανακτήσει ένα πράγμα με το σταυρό στο χέρι συνεχώς.. Το νου σας όμως!

Λέων
Μια χαρά είστε, μέρα που θα πρέπει να κοιτάξετε τη πάρτη σας εξολοκλήρου. Ότι και αν συμβεί ξεχάστε για λίγο το καλό σας τον εαυτό, μη λυπηθείτε κανέναν, το συμφέρον σας πάνω από όλα! Γιατί μπορεί σήμερα να ενθουσιαστείτε με αυτά που θα σας συμβούν, αλλά όταν είχατε ανάγκη από βοήθεια ή μια δίκαιη μοιρασιά.. δε σας υπολόγισε κανείς..

Παρθένος
Μυστήρια ευχάριστη η μέρα σας, γιατί; Ξαφνικά θα σας κάνουν μια πρόταση στη δουλειά, μπορεί να σας αλλάξουν και πόστο, μπορεί να πάρετε μια προαγωγή και να βρεθείτε με θέα το παράθυρο! Κάτι σας περιμένει, μια είδηση, έχουν αποφασίσει άλλοι για εσάς. Μη γκρινιάξετε αν δείτε κάποιον άλλον να κάθεται στη θέση σας.. Ρωτήστε πρώτα τι έγινε;

Ζυγός
Εντάξει δε πάτε καλά.. Πότε πηγαίνατε για να πάτε τώρα; Σήμερα που λέτε, είναι η μέρα που θα ερωτοτροπήσετε πολύ. Μπορεί να φλερτάρετε με μια άγνωστη ύπαρξη στη δουλειά, μπορεί να μείνετε σπίτι και να τη βγάλετε στο κρεβάτι με το ταίρι σας, μπορεί να πάτε για ένα ποτάκι το βράδυ χαλαρά και να βρεθείτε σε μια καταπληκτική κατάσταση.. αυτό το one night stand.. Το ξέρατε πως υπάρχει και half;;;

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Σήμερα που λέτε μπορεί να σας διαβάσουν μια διαθήκη και να ανεβάσετε τρελή πίεση! Σας βλέπω να τσακώνεστε με την οικογένειά σας, για το οικοπεδάκι που τόσο καιρό το προσμένατε με λαχτάρα. Δε νομίζω να είναι χρηματικό το θέμα, όσο εγωιστικό. Τι να σας πω;; Ακόμα δε μάθατε να μη στηρίζεστε στις ορέξεις των άλλων;;; Αφού μπορείτε να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε στη ζωή αυτή.. Τι ασχολείστε;

Τοξότης
Έχετε ψαχτεί τόσο πολύ το τελευταίο τον καιρό, που σήμερα θα ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Μια νέα δραστηριότητα, για να λείπετε περισσότερο από το σπίτι, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μήπως θα πάτε γυμναστήριο;;; Μήπως ξεκινήσατε χορό;; Μη το σκέφτεστε.. Ο Κρόνος σας σιγοντάρει και με το παραπάνω!

Αιγόκερως
Αγαπημένη σας μέρα! Θα ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Είστε και άτομα εσείς που δεν ικανοποιείστε ποτέ με τίποτα, τα θέλετε όλα δικά σας, ε σήμερα λοιπόν, με το δαιμόνιο το μυαλό σας, θα την αρπάξετε την ευκαιρία και ναι.. ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να τη κάνετε! Εσείς και ο Σκρούτζ!

Υδροχόος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Τι άλλο θέλετε στη ζωή σας; Η τύχη με το μέρος σας, μπορείτε από σήμερα να κάνετε όχι μόνο νέα σχέδια επαγγελματικά, αλλά να ξεκινήσετε να τα πραγματοποιείτε! Μπορείτε ακόμα να βελτιώσετε και τις σχέσεις σας, που εκεί που φτιάχνουν, πάλι ρημαδιό γίνονται. Χαμογελάστε και όλα θα πάνε μια χαρά!

Ιχθύες
Καλύτερα σήμερα να αποφύγετε να μπλέξετε σε συζητήσεις που θα ρημάξουν το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξέρουμε είστε ψυχοβγάλτες και γουστάρετε πολύ για αυτό, αλλά μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια και γίνεστε πολύ κουραστικοί. Η καρδιά σας παίζει πονηρά παιχνίδια, γιατί κατά βάθος άλλα θέλετε και άλλα συμβαίνουν.. Μακριά από δυσάρεστους ανθρώπους.

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.