Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι καταπληκτικό πρωινό μας ξημέρωσε.. Έξω είναι χιονισμένο το τοπίο, τα βουνά μας κατάλευκα, ναι εδώ στην Αθήνα..
Η πόλη απέκτησε λευκό χρώμα, ανάμεσα από το γκρίζο.. Να μόλις βγαίνει και ο ήλιος, πανέμορφα.. Λάμπει ο τόπος όλος! Καθαρό οξυγόνο, κρύο και παγωνιά.. Αυτό πάει να πει χειμώνας.. Χουχουλιάζουμε σήμερα, παρέα με ωραία μουσικούλα, λιχουδίτσες και όμορφους ανθρώπους.. Να έχετε μια υπέροχη μέρα.. ξωτικούλια μου..

φιλάκια..









Κριός
Δεν έχει σημασία αν βρέχει και έχει κρύο έξω. Πιάστε μερικά ρουχαλάκια, φτιάξτε μια βαλιτσούλα και δρόμο. Να φύγετε για ΣΚ, να πάτε κάπου να ξεσκάσετε, να χαλαρώσετε, να βρείτε λίγο τον εαυτό σας, γιατί τον έχετε χάσει τελευταία. Θα μου πείτε πού ζω;;; Στο κόσμο των ξωτικών και αν θυμάστε και με τα λίγα μπορούμε να περάσουμε το ίδιο ωραία. Μη το σκέφτεστε. Αλλάξτε παραστάσεις! Ταύρος Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη η σημερινή για εμάς του

Ταύρους!
Να γελάσω καυστικά πρώτα και συνεχίζω! Σήμερα λέει θα έχετε μια είδηση πολύ χαρούμενη. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτική ή επαγγελματική, πάντως τα άστρα λένε, πως κάτι θα μάθετε και θα νιώσετε καταπληκτικά! Μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο, μπορεί να σας πάρει και τηλέφωνο. Ξεχάστε τις εμμονές σας και ζήστε αυθόρμητα!

Δίδυμος
Σήμερα μεταμορφώνεστε σε υπέροχα πλάσματα. Θα φωνάξετε τους φίλους σας στο σπίτι, θα μαγειρέψετε τις λιχουδιές σας και θα τους γοητέψετε σε όλα τα επίπεδα. Κάτι έχετε σίγουρα κατά νου, οι κινήσεις σας δεν είναι ποτέ τυχαίες, μόνο που θα πρέπει να ψωνίσετε διάφορα πράγματα και να διαβάσετε και καμιά συνταγή, γιατί δεν είναι όλοι παράξενοι σαν εσάς.. Υπάρχουν ψυχές που τρώνε!!

Καρκίνος
Διφορούμενη η μέρα σας, γιατί; Από τη μια θα έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να λύσετε τις διαφορές σας με το σύντροφό σας, από την άλλη όμως θα ακούσετε και τα παράλογα και θα αναστατωθείτε στο πιτς φιτίλι! Δε ξέρω αν θα καταφέρετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, πάντως μυρίζομαι εντάσεις! Παρόλα αυτά εσείς θα παραμείνετε μια χαρά .. γιατί δε κρατάτε τίποτα μέσα σας! Όλα στη φόρα!

Λέων
Πολύ όμορφη η μέρα σας ίσως και ρομαντική. Είναι και ο καιρός έτσι, δε νομίζω να έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι. Για αυτό θα φτιάξετε ατμόσφαιρα, θα ζεστάνετε το τοπίο, μπορεί να δημιουργήσετε και μερικές λιχουδίτσες για να έχετε να μασουλάτε και κάπως έτσι χαλαρά, θα αράξετε μέσα και θα ξεκουραστείτε.. Μπορεί να νιώσετε και σα μαχαραγιάδες, αφού συνήθως εσείς έχετε την ιδέα και άλλοι τρέχουν..

Παρθένος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί σήμερα από το πουθενά! Έτσι είναι όταν πολεμάτε για κάτι και ξαφνικά παρατάτε τα όπλα, γίνονται θαύματα μερικές φορές! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως μπορεί το μαναράκι να τρέξει κατευθείαν στην αγκαλιά σας. Να έρθει κατά πάνω σας σα μαγεμένο. Συμβαίνουν και αυτά.. Από την άλλη μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πως υπάρχει Θεία Δίκη!

Ζυγός
Το πρόβλημα που σας βασανίζει έχει λύσεις, θα τις βρείτε σήμερα, αλλά θα πρέπει αν τις κρατήσετε μυστικές. Αφήστε λίγο να δουλέψει και των άλλων το μυαλό και στη τελική να είστε εσείς οι πονηροί της παρέας. Μπορεί σήμερα να πάρετε μια ανάσα από τα θέματά σας, όμως μη παρασυρθείτε, γιατί ξημερώνει μια ζόρικη Κυριακή. Μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσετε διπλωματική στάση.

Σκορπιός
Σκοτεινοί και μυστήριοι ακόμα και σήμερα. Κάτι δε σας βγήκε όπως το υπολογίζατε και έχετε πάρει ανάποδες. Εντάξει βαθιές ανάσες, έξω έχει τόσο κρύο, περπατήστε να ηρεμήσετε, να έρθει σε αντίθεση το σώμα σας με τη παγωνιά. Έτσι θα έρθετε στα ίσα σας.. να είστε σίγουροι. Μην εξάπτεστε και μη παραφέρεστε. Αυτή τη φορά πρέπει να το χειριστείτε διαφορετικά. Πιο διπλωματικά. Οι ευκαιρίες που λέγαμε..

Τοξότης
Φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι σήμερα γιατί θα προκύψει τρελή συνάντηση και καταλαβαίνετε τώρα, επιβάλλεται να γοητέψετε με τη παρουσία σας. Να υποθέσω πως διανύετε μια καλή περίοδο, θετική και αισιόδοξη και ο Κρόνος περισσότερο σας έχει ανοίξει τα μάτια, παρά να σας βάζει εμπόδια! Πιο ανώμαλος πλανήτης δεν υπάρχει λέω, όμως καταλαβαίνω πως οι αδικημένοι της παρέας, βρίσκετε το δίκιο σας ως δια μαγείας.. Και αυτό είναι καταπληκτικό!

Αιγόκερως
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα άτομο επειδή βασικά το έχετε μεγάλη ανάγκη, είναι το μόνο που μπορεί να σας καλύψει εκείνο το κενό. Θα μπορέσει κιόλας να σας βοηθήσει σε ένα πρόβλημά σας! Να είστε ειλικρινής πάνω από όλα και ο σκοπός σας είναι να μάθετε και όχι να κρίνετε. Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, είστε ήρεμοι, πολύ βασικό αυτό και στη τελική ακολουθήστε τη καρδιά σας!

Υδροχόος
Άλλος άνθρωπος είστε σήμερα. Είστε στις καλές σας, για αυτό θα γίνει πιο εκφραστικοί, πιο συναισθηματικοί, πιο αγαπητοί με τους ανθρώπους σας και θα λάμψετε κανονικά! Φτου μη σας ματιάσω.. πρωινιάτικο! Μπορεί να έχετε και μια τρελή όρεξη να κάνετε μια ζαβολιά έτσι γιατί σας αρέσουν και αυτά. Παίζετε σήμερα πολύ, φλερτάρετε, χαμογελάτε.. βέβαια.. αφού χιόνισε έξω.. ο καιρός σας!!!

Ιχθύες
Υπάρχει ένα άτομο που σας βασανίζει το μυαλό και τη ψυχή. Νιώθετε πολύ μπερδεμένοι για τα συναισθήματά σας, αυτό και μόνο θα σας εκνευρίσει απίστευτα. Δε πειράζει όλα έχουν το λόγο τους στη ζωή αυτή.. Το ζητούμενο είναι να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Δύσκολο και αυτό πολύ.. Ζόρικη η μέρα σας από συναισθηματικής άποψης.. Καταπιέζεστε, πολύ καταπιέζεστε!

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.