Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ερμής στον Υδροχόο! Συναισθηματικές παγίδες.. είναι το σύνθημα by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, αφιερωμένη στους Ερωτευμένους του πλανήτη αυτού και όλως τυχαίως έχουμε
και αυτό το αστρολογικό το γεγονός.


Ο Ερμής καλημερίζει τους Υδροχόους και όχι μόνο! Να σας είμαι ειλικρινής, θα πέσει λίγο ψύχρα σήμερα, αφού υπάρχει ένα θέμα εκφραστικότητας λόγω του Υδροχόου και θα προσπαθήσω να ανακαλύψω πόσο μαγικός θα είναι ο Ερμής επάνω του..
Φυσικά και δε θα είναι μόνο για μια ημέρα, τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη θα υπάρχει η επιρροή αυτή.. Συναισθηματισμοί και ευαισθησίες δε θα υπάρχουν, όμως η διαίσθηση του καθενός θα κορυφωθεί, δηλαδή με ένα μυστήριο τρόπο, θα νιώθουμε και θα βλέπουμε πράγματα που κανείς άλλος δε θα μπορεί. Ο καθένας και από ένα μυστικό.

Τα Ζώδια που θα νιώσουν έντονα όλο αυτό το μαγικό το σκηνικό, είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι! Η φωτιά με τον αέρα. Πυρκαγιές μυρίζομαι, συναισθηματικές πυρκαγιές. Μπορεί να ξεσπάσουν, μπορεί και όχι.. Μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν, για ακόμα μια φορά.
Σε γενικές γραμμές όμως, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διαίσθησή μας, σπάνια πέφτει έξω, όπου χρειάζεται ένας συμβιβασμός, μπορεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η επιθυμία για αλλαγές, μεγάλες και τρανές θα υπάρξει, όμως το ζητούμενο θα είναι να κρατήσετε αυτά που έχετε και να βελτιωθείτε μέσα από αυτά. Όχι να τα πετάξετε στα σκουπίδια. Ότι και αν σημαίνει αυτό..

Τα απρόβλεπτα και οι εκρήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, γιατί έτσι είναι ένας Υδροχόος. Το νου σας γιατί μια ξαφνική απόφαση μπορεί να διαταράξει όλο σας το είναι. Ναι μεν αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νιώσει, όμως συγκρατήστε τον στις πράξεις. Όχι ακόμα..


Κριός
Μια χαρά! Πετάει η ομάδα! Γίνεστε πολύ κοινωνικοί, συναντάτε φίλους και γνωστούς τις μέρες αυτές και ανοίγετε τα φτερά σας σε νέες κατευθύνσεις. Μπορεί τα όνειρά σας να κοστίζουν ακριβά, μπορεί να μην έχετε τα χρήματα, αλλά αν κάτι το θέλετε πολύ, θα βρείτε τον τρόπο, λύσεις υπάρχουν. Τα βρίσκετε ακόμα και με ανθρώπους που μια φορά και ένα καιρό, είχατε παρεξηγηθεί! Επιτέλους φεύγουν τα μουτράκια για λίγες μέρες..

Ταύρος
Επαγγελματικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Πάει τους χάνετε τους αργούς τους ρυθμούς σας, αφού κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας ξυπνήσει πολύ! Τούτη τη φορά μη σκεφτείτε αμέσως το χρήμα, αλλά την ευκαιρία να αποδείξετε το πόσο ικανοί και άξιοι είστε. Και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Πολύ σημαντικό όλο αυτό. Ξεκουράστε τον εαυτό σας με ένα σύντομο ταξίδι.

Δίδυμος
Βρε το σύμπαν επιμένει! Φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο! Μπορεί να έχετε μαζέψει πέντε φράγκα στην άκρη, θα φροντίσετε να βγάλετε το αεροπορικό πολύ σύντομα. Μπορεί να ακολουθήσει και ο σύντροφός σας, μπορεί και όχι, πάντως εσείς ταξιδεύετε ο κόσμος να χαλάσει! Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας στον Υδροχόο. Τι περιμένατε; Η απόλυτη επιρροή επάνω σας! Ψάχνεστε σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια. Έτσι σας θέλω ανήσυχους και περίεργους..

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δε σας πηγαίνει το αστρολογικό αυτό γεγονός, ούτε με σφαίρες! Καταρχήν θα χρειαστεί να κόψετε όλες τις κακές σας τις συνήθειες, να μην είστε σπάταλοι γενικώς και να προσέχετε το κάθε σας το βήμα. Ναι ξέρω, δε θα είστε ο εαυτός σας καθόλου και δε φτάνει αυτό, μπορεί να αρρωστήσετε και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι. Να προσέχετε πώς ντύνεστε, τι τρώτε και να πλένετε τα χέρια σας συχνά! Το καλό είναι πως η διαίσθησή σας, θα χτυπήσει κόκκινο και έτσι θα μπορέσετε να προλάβετε το κακό!

Λέων
Μέρες που θα πρέπει να τα δώσετε όλα κυρίως στη δουλειά σας. Να ξεχάσετε προσωπική ζωή και χαλαρές στιγμές. Το καλό είναι πως θα επικοινωνήσετε σε βάθος με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, θα τους εξυπηρετήσετε στο απόλυτο, θα τους ακούσετε και δε θα χαλάσετε χατίρι σε κανέναν. Αν τα κάνετε όλα αυτά τότε να περιμένετε και την ανταμοιβή σας φυσικά, που θα σας κάνει να χαρείτε ακόμα περισσότερο. Δε πειράζει, μερικές μέρες είναι, ας μείνει λίγο ο έρωτας στην απέξω! Όχι όμως σήμερα.. από αύριο..!

Παρθένος
Καταπληκτικό το αστρολογικό αυτό το γεγονός για εσάς, γιατί; Εσείς που ψάχνεστε ερωτικά, που έχετε αμφιβολίες για το σύντροφό σας, θα βρείτε τον τρόπο, ένα μαγικό τρόπο και θα λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε! Δε ξέρω πώς θα πράξετε, πάντως θα σας δώσει το σύμπαν τις ευκαιρίες, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Χαοτικές μέρες ακολουθούν σε επαγγελματικά ζητήματα, θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Πάντως κρατήστε μικρό καλάθι.

Ζυγός
Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε εντελώς! Πώς να σας το πω, μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, προκύπτει και μια νέα γνωριμία, φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσης! Ένα μαναράκι σας παίρνει τα μυαλά και σας παρασύρει σε ακολασίες. Φοβερό το βρίσκω, κυρίως για τους μοναχικούς της παρέας. Μια ερωτική περιπέτεια από το πουθενά. Δε θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο.. γιατί μπορεί να έχει παντόφλα στο τέλος!!! Γίνεστε πάρα πολύ επικοινωνιακοί και θετικοί και καταφέρνετε να πείστε τους γύρω σας για τα θέλω σας! Μια χαρά!

Σκορπιός
Ότι πρέπει για εσάς τους κατασκόπους της παρέας. Τις μέρες αυτές θα μάθετε πολλά πράγματα για τους ανθρώπους σας, θα αντλήσετε κρυφές πληροφορίες τις οποίες θα τις βάλετε στο σεντούκι σας για να τις χρησιμοποιήσετε όποτε είναι απαραίτητο. Σκεφτείτε όμως αυτά που θα ανακαλύψετε, μήπως τα έχετε προκαλέσει εσείς με τη συμπεριφορά σας; Γιατί ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή.. Είναι και αυτό μια δυνατή άποψη. Το ευχάριστο είναι πως θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας και να βρείτε άκρη για εκείνο το οικοπεδάκι. Ναι θα γίνει δικό σας στο τέλος. Μη σκούζετε τόσο..

Τοξότης
Σίγουρα δε γίνεται να πηγαίνουν όλα μια χαρά. Επαγγελματικές σκοτούρες θα υπάρξουν, όμως μια ανάσα για τα ερωτικά σας θέματα θα τη πάρετε! Θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, να τα πείτε λίγο έξω από τα δόντια, αλλά όμορφα και ευγενικά. Θα έρθετε πιο κοντά πως αλλιώς να σας το πω. Στη δουλειά όμως είναι μάχιμο το πεδίο. Να προσέξετε να είστε συνεργάσιμοι και να αφήσετε τα πείσματα. Ένα λάθος είναι ανθρώπινο. Διορθώστε το και πηγαίνετε παραπέρα!

Αιγόκερως
Φοβερές οι μέρες αυτές, επιτέλους θα ακουστείτε, θα σας θαυμάσουν και θα νιώσετε και εσείς πιο σημαντικοί από ποτέ. Θα ακούσετε πολύ όμορφα λόγια από τους άλλους, θα σας εμψυχώσουν για το έργο σας και κάπως έτσι αντί να παρατήσετε τα όπλα θα επενδύσετε ακόμα πιο πολλά για να φτάσετε στο στόχο σας. Μπορεί να πληρώσετε και ένα λογαριασμό. Αλλά δε θα σας πειράξει καθόλου! Το γεγονός πως θα ξέρετε πού βαδίζετε είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Τα λεφτά πάντα η κινητήριος δύναμη..

Υδροχόος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας! Και τα μυαλά στα κάγκελα! Καιρό τώρα σας βασανίζουν διάφορα, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, αλλά θέλατε λίγο σπρώξιμο. Ε αυτό θα σας κάνει ο Ερμής. Παρορμητικοί, ιδεαλιστές, απόλυτοι, θα ισοπεδώσετε τα πάντα, αρκεί να ξεκινήσετε από την αρχή. Μια φρέσκια αρχή. Και πάλι με λάθος τρόπο θα το κάνετε, γιατί όποιες και αν είναι οι αποφάσεις σας, η συμπεριφορά σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Μη βάζετε τους πάντες σε ένα κουβά. Δε θα σας αφήσουν και τόσο στην ησυχία σας, για αυτό φροντίστε να βάζετε άλλους μπροστά. Μη τρελαίνεστε δημοσίως.

Ιχθύες
Νεύρα. Πολλά νεύρα. Βάζετε τον εαυτό σας πάνω σε ένα μαύρο σύννεφο και όποια αρνητική σκέψη υπάρχει τη κάνετε εσείς. Τραγικό αυτό, για τον εαυτό σας, γιατί κάπως έτσι ότι όχι ακούσετε από το σύντροφό σας, από ένα φίλο ή συνεργάτη, θα το πάρετε αλλιώς και θα αντιδράσετε παράλογα. Ψυχανάλυση σκεφτείτε το. Δε φταίνε οι άλλοι αν εσείς είστε μυστήριοι τύποι.. Βέβαια θα ακούσετε και κάτι παλαβά, αλλά το τόσο δα μικρούλι μη το κάνετε τεράστιο.. Είστε και λίγο της υπερβολής..

magicfariel